Bedste Indbygningskaffemaskiner i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Bosch
CTL636ES1
Klik
2. Siemens
CT636LES1
Klik
3. Miele
CVA6401CLST
Klik
4. Bosch
CTL636EB6
Klik

Læs mere om de bedste indbygningskaffemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt indbygningskaffemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste indbygningskaffemaskiner på markedet.

 

Bosch CTL636ES1

Flot og smart indbygningskaffemaskine
Kan brygge to kopper kaffe på én gang
Har indbygget kaffekværn
Kan lave alle typer kaffe

Bosch indbygningskaffemaskine med stil

Her er der tale om en rigtig smart indbygningskaffemaskine, som sikre dig den helt rette kop kaffe. Denne smarte kaffemaskine har alt hvad du behøver, for at sikre at morgenstunden bliver overkommelig og at du ikke går glip af din kaffe. Denne indbygningskaffemaskine fra Bosch har en lang række smarte funktioner, som du kan læse mere om på denne side.

Denne smarte indbygget kaffemaskine har en smart låge, som gemmer alle beholderne væk. Det betyder, at bagved fronten, finder du bønne-, vand- og mælkebeholderen. Med dette strømlinede design, har du mulighed for at vælge lige præcis den type kaffe du ønsker. Denne indbyggede kaffemaskine har endda en indbygget kværn, så du kan få kaffen lige som du ønsker. Du sparer derfor pengene på at købe en seperat kaffekværn.

En indbygningskaffe med et hav af funktioner

Der er et utal af smarte funktioner indbygget i denne kaffemaskine, og vi vil nu gennemgå de mest essentielle. Først og fremmest kan du med denne Bosch indbygningskaffemaskine selv indstille kaffen lige efter dine behov. Her kan du selv vælge temperatur, hvilken kaffetype du ønsker og hvor stærk den skal være. Derudover kan de selv vælge om der skal laves to på én gang.

Ved at installere denne smarte indbygningskaffemaskine fra Bosch i dit køkken, sikre du at morgenen altid er reddet. Kaffen bliver brygget lige efter dine egne behov, og du skal aldrig tænke på rengøring. Modellen har en indbygget rensefunktion, som sikre at alle rør, i sær dem som håndterer mælken, bliver renset efter hver brygning. Du skal derfor blot koncentrere dig om hvilken kaffe du ønsker.

En anden funktion som er værd at nævne, er muligheden for at instille favorit programmer. Denne kaffemaskine har hukommelse til hele 8 forskellige kopper kaffe, som du selv kan navngive. Her kan du eksempelvis lave en “Min morgenkaffe”, “Eftermiddagskaffen” og “Aftenkaffen” hvis du har nogle særlige ønsker.

Hvordan passer denne Bosch indbygningskaffemaskine hjem til mig?

Det er selvfølgelig vigtigt at du forholder dig til om denne indbygningskaffemaskine kan passe hjem i dit køkken. Denne fuldautomatiske kaffemaskine har en vandbeholder på 2,4 liter og dermed ingen mulighed for vandtilslutning. I selve kaffebønnebeholderen har du mulighed for at placerer op til 500 gram bønner, klar til at blive friskmalet. I øvrigt er kværnen lydisoleret, hvilket betyder at du slipper for at høre på høje lyde om morgenen, når du skal nyde din friskkværnet morgenkaffe.

I forhold til målene hjemtil, så kræver det en indbygningsbredde på 55,8 cm, indbygningsdybde på 35,4 cm og en højde på 44,9 cm.

Hvad siger brugerne?

Denne Bosch CTL636ES1 indbygningskaffemaskine får rigtig gode anmeldelser. Modellen er udarbejdet i høj kvalitet og brugerne er rigtig tilfredse med de funktioner som der medfølger.

På danske WhiteAway.com får denne smarte indbygningskaffemaskine hele 4,8 ud af 5 stjerner baseret på +6 anmeldelser.  Med andre ord, så godt som alle giver topkarakter til produktet. I anmeldelserne fremhæves i sær hvor god kaffen er, og hvor enkelt indbygninskaffemaskinen er at betjene. En bruger skriver:

“Vi købte denne maskine som afløser for en Miele maskine. Maskinen er utroligt nem at betjene, og leverer en super god kop kaffe, espresso osv..! Vi havde da vores tvivl efter at have haft en Miele maskine i 9 år – men jeg må sige at vi er blevet meget imponerede! Det er nemt at påfylde vand, bønder og mælk. Det er nemt at rengøre mælkebeholderen – så nu drikker vi igen masser af cafe-latte osv….”

 

Siemens CT636LES1

Har alle de funktioner man ønsker
Indbygget kaffemaskine med kværn
Kan lave alle kaffetyper
Automatisk rensefunktion

En indbygningskaffemaskine med perfekt kafferesultat

Her er der tale om en smart indbygningskaffemaskine fra tyske Siemens. Med denne model har det aldrig været lettere at brygge en lækker kop kaffe derhjemme. Ved at få installeret denne indbygningskaffemaskine, kan du med et enkelt tryk lave en masse forskellige kaffe alt efter behov. Denne model har en mulighed for at brygge to kopper kaffe samtidig hvis dette ønsker. Funktionen hedder aromaDouble shot og her stiller du blot to kopper klods op ad hinanden.

Denne indbygningskaffemaskine har et særligt temperatur system, kaldet sensoFlow, som sikre ens ensartet og perfekt kaffetemperatur. Med dette system, bliver kaffen hurtigt opvarmet til den helt korrekte temperatur, så du kan nyde din kaffe lige som du ønsker den.

Indbygningskaffemaskinens vigtigste egenskaber

Denne Siemens CT636LES1 kaffemaskine har en masse smarte egenskaber, som gavner dig i hverdagen, når du skal have din kaffe. Først og fremmest kan den lave et hav af forskellige kaffetyper grundet dens indbygget kværn og mælkeskummer, herunder ristretto, espresso, cappuccino osv. Deslige får du mulighed for at kværne din egen kaffe, så dette også er en kaffemaskine med kværn – endda med et lavt lydniveau, da der er isoleret omkring.

Denne indbyggede kaffemaskine har en indbygget rensefunktioner kaldet autoMilkClean. Det betyder at modellen helt automatisk rengøre mælkesystemet med damp efter hver kop. Det betyder samtidig at du ikke skal tænke på at rengøre maskinen efter hver brygning, hvilket kunne have været en stor ulempe. Det skal du heldigvis ikke tænke på her.

Som en sidste smart egenskab, har du mulighed for at lave en lang række personlige valg. På selve menuen kan du helt selv indstille den ønskede styrke for kaffen, sammen med kopstørrelsen. Er du i humør til en rigtig stor kop kaffe, så er det bare at skrue på displayet – så klare kaffemaskinen resten. Derudover har du mulighed for at gemme 8 af dine favorit drikke med individuelle navne. Her laver du personlig indstilling af mængden af mælk og espresso, og så husker maskinen det ønskede forhold. Det betyder også at hver morgen kan du bare trykke på “Min morgenkaffe”, og så laver brygger maskinen kaffen lige efter dine præferencer.

Kan brugerne lide denne Siemens indbygningskaffemaskine?

Denne Siemens indbygningskaffemaskine er nok en af de mest populære modeller på markedet. Modellen har alene på danske WhiteAway.com fået +25 anmeldelser og et hav af topkarakterer. Modellen får en total bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5 stjerner og krediteres får både kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

Blandt de mange anmeldelser skriver en af brugerne følgende:

God, Bedre, Siemens – Kan kun anbefale denne maskine…Det er den tredje i rækken, her i husstanden. De to øvrige er slidt op… Kører non stop. Der er et liv før og efter denne maskines tilblivelse. Det fåes ganske enkelt ikke hverken lettere eller bedre..”

Med ovenstående i tankerne, kan det hermed konkluderes at produktet er ganske populært. Vælger du at købe en indbygningskaffemaskine, så kunne dette meget vel være det helt rette valg. Her får du en maskine der ikke går på kompromis med noget, og den leverer lige den kaffe du trænger til hver morgen.

 

Miele CVA6401CLST

Smart og effektivt mælkesystem
Fuldautomatisk espressomaskine
Indbygget kaffepulverskakt
Kaffekande funktion til gæsterne

Miele kaffemaskine med kvalitet i højsædet

Miele er lig med høj kvalitet. Denne Miele indbygningskaffemaskine er en af de absolut dyreste på markedet, men det er ikke helt uden grund. Først og fremmest er denne fuldautomatiske kaffemaskine med til at sikre en perfekt kaffesmag. Med denne maskine får du en intensiv kaffearoma, hvor systemet holder på den dejlige kaffesmag. Modellen har selvfølgelig en vandbeholder, som kan rumme op til 2,3 liter vand.

En indbygningskaffemaskine er en eksklusiv og ikke mindst lækker detalje til dit køkken. Det koster utvivlsomt mere end end mange andre traditionelle kaffemaskiner på markedet. Men du får altså også en professionel løsning i hjemmet, som blæser dine gæster omkuld. Modellen her skal installeres i et køkkenskab, og kan lave alt til dig lige fra en almindelig filterkaffe, til en lækker espresso macchiato.

Denne Miele CVA6401CLST indbygningskaffemaskine er med en lang række fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvilke fordele har denne Miele indbygningskaffemaskine?

Først og fremmest skal modellens smarte EasyClick mælkesystem fremhæves. Her er der lavet et nemt og brugervenligt mælkesystem, som du selv klikker af og på. Dermed kan du sætte mælken i køleskabet, så snart du ikke bruger den mere. Så er der altid frisk mælk til din cafe latte. På denne model er der ligeledes et glas produceret i yderst høj kvalitet. Det betyder at det er nemmere at rengøre, samtidig med at du altid kan kontrollere mængden af mælk i beholderen.

Inde bag lågen finder du desuden et smart kaffepulver system. Der sidder en skakt, hvori man kan hælde kaffesorter til individuelle ønsker. Ønsker du eller en af dine gæster koffeinfri kaffe, så er det her man udnytter den funktion. Dette er selvfølgelig udover den indbygget bønnebeholder, som kan holde op mod 500g kaffebønner.

Har du mange gæster på besøg, kan det være fordelagtigt at benytte sig af kaffekandefunktionen. Med ét enkelt tryk kan du lave op til otte kopper kaffe, så gæsterne ikke skal vente alt for længe.

En helt anden smart funktion, som også er medvirkende til den høje pris på denne Miele indbygningskaffemaskine, er tidsfunktionen. Denne indbyggede espressomaskine har en tænd- og slukfunktion, som kan programmeres til individuelle behov. Eksempelvis kan maskinen indstilles til at lave en kaffe klar kl. 07 om morgenen, hvis det er det du ønsker. Du kan også indstille den, så der står en kop klar når du kommer hjem fra arbejde. Mulighederne er mange for denne smarte Miele indbygningskaffemaskine.

 

Bosch CTL636EB6

Indbygningskaffemaskine med Home Connect
Automatisk rengøringssystem
Indbygget espresso kværn
Kan lave alle typer kaffe – over mobilen

Smart indbygningskaffemaskine med Home Connect

Er er der tale om en yderst moderne fuldautomatisk indbygningskaffemaskine. Modellen er lavet i et flot sort design, og passer elegant ind i de fleste køkkener. Denne eksklusive indbygningskaffemaskine kan altid byde på en perfekt brygget kaffe, hvadenten du ønsker en almindelig kop kaffe, eller en special variant. Som alle andre integrerbare maskiner, er det nødvendigt at være opmærksom på størrelsen. Både der hvor maskinen skal sidde, og i særdeleshed også om den overhovedet kan installeres.

Denne indbyggede espressomaskine leveres med Bosch Home Connect. Dette tilbyder dig en helt ny måde at bruge dine hvidevarer på – nemlig via mobilen. I dette tilfælde betyder det, at du fra din smartphone kan styre hele maskinen. Her kan du vælge hvilken type drik du ønsker og du kan igangsætte brygningen. Uanset hvor du er i verden, kan du sætte gang i en kop kaffe. Er du nede og handle og synes der skal stå din yndlingskaffe klar når du kommer hjem? Bestil den blot over appen.

I Home Connect finder du også andre smarte funktioner som du kan anvende. Her kan du sætte en kø i gang, hvor maksinen går i gang med at lave flere forskellige kaffer efter hinanden. Du kan også tage et kig i CoffeeWorld, hvor mange kaffespecialister giver inspiration til lækre kaffeopskrifter i vidt forskellige versioner. Deslige kan du finde relevant information om blandt andet kaffe bønnesorter, malemetoder, forskellige riste teknikker, helbredseffekter og hvad man ellers ønsker at vide om kaffe.

Bosch CTL636EB6 Home Connect – den smarte espressomaskine

Denne Bosch indbygningskaffemaskine med indbygget kværn, giver dig en lang række smarte funktioner. Først og fremmest har denne model en AutoMilkClean system, der helt automatisk rengøre hele mælkesystemet. Dette sker ved hjælp af damp, således at der ikke efterlades nogen mælkerester i systemet. Det betyder at du ikke skal tænke på rengøringen, hvilket er yderst belejligt.

Derudover har denne Bosch indbygningskaffemaskine en innovativt varmesystem, som sikre en behageligt og justerbar temperatur af din kaffe. Derudover kan du anvende DoubleCup, hvis du skal lave en kop kaffe til dig selv og din gæst. En yderst smart funktion, som du garanteret kommer til at bruge, hvis du køber denne smarte indbygningskaffemaskine.

Denne espressomaskine fra Bosch kan holde op mod 500g kaffebønner i beholderen og 2,4 liter vand. Det betyder at du ikke konstant skal tænke på at fylde beholderne op – med mindre du har et enormt stor kaffeindtag selvfølgelig.

For at spare på strømmen, så har denne Bosch kaffemaskine en indbygget autosluk funktion. Glemmer du at slukke maskinen efter brug, så skal du ikke ligge søvnløs. Maskinen slukker nemlig automatisk efter et stykke tid.

Anmeldelser af produktet

Denne smarte Bosch indbygningskaffemaskine med Home Connect tillader dig at have lidt ekstra luksus i hverdagen. Nok er en indbygningskaffemaskine dyrere end en traditionel espressomaskine, men sammenligningen kan heller ikke helt laves. Der er stor forskel i kvalitet og design. En indbygningskaffemaskine integreres så flot i et køkkenskab, og er med til at give et helhedsindtryk i køkkenet. På danske Whiteaway.com får modellen 5/5 stjerner og en bruger skriver følgende:

Frisk brygget kaffe… life når du ønsker det – Kunne ikke undvære, frisk brygget kaffe. Vores gamle indbygnings-kaffemaskine, kunne efter 10 år ikke mere. Valget faldt på Bosch indbygnings-kaffemaskine, da den kunne lave de kaffe-specialiteter vi ønskede, samt og ikke mindst, var inden for vores pris-ramme……vi har ikke fortrudt, den kom dagen efter, var nem at installerer, udførlig brugsanvisning på dansk. Et ekstra plus ved denne maskine er at man kan stille bygnings temperaturen…”

En indbygningskaffemaskine er lidt smartere

Går du op i køkkendesign og at tingene gerne må se lidt smartere ud hjemme hos dig, så kan en indbygningskaffemaskine være dit næste køb. Det smarte ved en indbygningskaffemaskine er, at din kaffebrygning bliver integreret i dit køkken på en smart og moderne måde. I stedet for at du skal have en stor kaffemaskine eller espressomaskine stående og fylde, kan du her på det indbygget et sted i køkkenet. På den måde, kan du altid nemt og hurtigt få fat i en dejlig og tiltrængt kop kaffe.

 

Hvorfor købe en indbygningskaffemaskine?

Det smarte ved en indbygningskaffemaskine er helt klart, at du undgår at skulle have en stor kaffemaskine stående. I dag er mange af indbygningskaffemaskinerne udarbejdet i fot design, som kan passe ind i dit køkken på den ene eller anden måde. Ved at have en indbygningskaffemaskine, kan du altid blot stille koppen hen til maskinen, og den står klar til at producere en lækker kop kaffe.

Med en indbygget kaffemaskine, er det blot at åbne låget, og fylde den ønskede kaffe på. Er du sart omkring hvilket kaffe du drikker, så kan du her helt selv vælge hvilket type og smag du ønsker.

Derudover skal det da også nævnes, at en indbygget kaffemaskine ser rigtig smart ud, da det bliver integreret som en naturlig del af hele køkkenet. Der er mange forskellige design af indbygningskaffemaskiner, så du kan selv vælge hvad der passer bedst til din smag.

 

Vær opmærksom når du køber en indbygget kaffemaskine

Der er flere elementer som gør sig gældende, inden du vælger at købe en ny indbygningskaffemaskine til dit hjem. Først og fremmest er der designet på den indbyggede kaffemaskine. Dette er smag og behag, og er ikke det som kræver de største overvejelser.

Et andet meget væsentligt element er størrelsen på indbygningskaffemaskinen, i flere henseender. Først skal man se på bønnebeholderen, og dernæst skal man kigge på vandbeholderens størrelse. Har man et krav om ikke at skulle fylde hverken vand eller bønne på så ofte, så skal man lede efter en indbygningskaffemaskine med store beholdere.

Dernæst skal man kigge på de fysiske forhold – altså målene på den ønskede indbygningskaffemaskine. Det er meget vigtigt at forholdene passer nogenlunde i forhold til de mål man har derhjemme. Alternativt risikerer man at den nyindkøbte indbygningskaffemaskine ikke passer i målene derhjemme.

Sidst er det væsentligt at kigge på de enkelte funktioner, som den indbyggede kaffemaskine besidder. Går du meget op i, at du kan få en bestemt kop kaffe, så skal du være opmærksom på dette. Det er forskelligt hvad hvilke maskiner kan tilbyde – om de kan lave cafe latte, espresso eller blot en almindelig kop kaffe.

 

Installation og vedligeholdelse af en indbygningskaffemaskine

Ønsker du en ny kaffemaskine som kan indbygges i køkkenet, er det vigtigt at forholde sig til selve installationen samt vedligeholdelsen af den indbyggede kaffemaskine. En af de absolut vigtigste ting ved installationen, er om kaffemaskinen kræver vandtilslutning eller ej. I de tilfælde hvor maskinen kræver dette, skal man sørge for at have en vandtilslutning tilgængelig i nærheden. Det kan være rigtig bekvemt at have en vandtilslutning, da du aldrig skal tænke på at fylde en vandbeholder eller noget. Der er dog typisk også en sammenhæng mellem prisen på indbygningskaffemaskinen og maskinens funktioner.

En anden essentiel ting er naturligvis strømtilslutningen. Enhver maskine, som ikke kører på batteri, kræver en strømtilslutning. Helt ligesom vandtilslutningen, er det nødvendigt at indbygningskaffemaskinen har en strømtilførsel i nærheden, så den altid kan brygge en frisk kop kaffe til dig.

Hvad angår vedligeholdelse af en indbygningskaffemaskine, er der nogle forskellige emner som er værd at nævne. Først og fremmest skal det nævnes at mange af de moderne indbygningskaffemaskiner har indbygget rengøringsfunktioner, således at du ikke selv skal gøre det. Nogle maskiner renser sig selv, så snart der er blevet brygget en kop kaffe. Med det menes typisk, at der renses i mælkeslangerne med damp, så gammel mælk ikke sætter sig fast – for det smager mildest talt dårligt. Der kan samtidig være andre elementer som man selv skal rense. Her har producenten normalvis tænkt på at gøre det så enkelt og nemt som muligt, så man slipper for en meget besværlig renseproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.