Om produktet

Vil du have en god start på dagen kan du med fordel kigge på denne slow juicer fra Witt by Kuvings. Denne slow juicer har gjort sig bemærket blandt førende juice-eksperter, heriblandt Mads Bo. Modellen C9600W er blevet testvinder i 2016 af Berlinske samt testvinder af TV2 Norge i en af deres store forbrugstests.

Denne slow juicer af mærket Kuvings giver en bedre og mere skånsom behandling af al frugt og grøntsager, og er med til at opretholde det høje indhold af vitaminer og mineraler, som findes i grøntsagerne. En slow juicer er bevist at være den bedst mulige måde at få essentielle vitaminer.

Denne model har en effektiv 240 W motor og kværner uden problemer størstedelen af de frugter og grøntsager som findes i de danske supermarkeder. Med denne slow juicer får du hurtigt lavet en næringsrig koldpresset juice.

Ifølge de mange brugere af produktet, lever denne slow juicer op til sin titel som slow juicer testvinder. Her fremhæves det i sær, at modellen er særdeles let at anvende, effektiv i at presse juice ud af frugt og grøntsager og at det hjælper dem i at have en sundere hverdag.

I videoen nedenfor viset netop Mads Bo hvordan man samler, skiller ad og rengøre denne smarte slow juicer fra Witt by Kuvings. Modellen har erstattet den legendariske model B6100, som nu er lillebror til denne testvinder af en slow juicer, netop C9600.

 

 

2.999 DKK
Til butik
Godt køb

Om produktet

Denne langsomme saftpresser fra Kenwood gør det rigtig godt. Modellen er lavet med henblik på at få mest muligt ud af de ingredienser du propper ind i maskinen. Den forsøger at udvinde mest muligt juice, således at alt smagen kommer ned i glasset – modellen har en udvindingsgrad på op til 81 %, hvilket er rigtig godt.

Til modellen medfølger både en beholder til opsamling af fibre med plads til 1,5 liter, mens der medfølger en saftkande med samme kapacitet. Derudover har modellen en nem skyllerengøringsfunktion, som gør at rengøring bliver ubesværet og enkelt.

Med denne PureJuice Pro slow juicer fra Kenwood får du en effektiv saftpresser, der gør det sjovt at lave hjemmelavet juice.  Med sin 280 W motor, kan den kværne stort set alt hvad du smider ned i maskinen. De brugere som har købt denne slow juicer, fortæller ligeledes, at modellen er super effektiv og nem at rengøre. Der er tale om en stor model på syv kilo, som optager en del plads, men til gengæld ser modellen flot ud på køkkenbordet.

Se videoen nedenfor, som viser hvad man kan bruge maskinen til. I tabellen ovenfor kan du finde den billigeste pris på denne slow juicer fra Kenwood.

 

2.228 DKK
Til butik

Slow Juicer – Få mest muligt ud af dine frugter og grøntsager

Er du glad for juice og alle dens egenskaber, så kan en slow juicer måske være noget for dig. En slow juicer har til formål at udnytte mest muligt af dine frugter og grøntsager, ved at presse al saften ud af. Grunden til at saftpressen skal være langsom, skyldes at man dermed beholder flest mulige vitaminer og mineraler fra grøntsagerne, som ellers ville være gået tabt. I gennemsnit har en slow juicer en udvindingprocent på omkring 70 %, hvilket er rigtig godt. Nogle modeller når op til omkring 80 %, men det varierer fra producent til producent.

 

error: