Bedste Opvaskemaskine – Her er de 3 bedste

Sponsoreret indhold:

Der er enormt mange gode grunde til at have en opvaskemaskine i hjemmet. Mange er vokset op med, at man fik den huslige pligt at tage opvasken efter aftensmaden enten alene eller sammen med eventuelle søskende. Den der sure pligt var ikke alles kop the, men sådan var det og sådan er det stadig mange steder i dag, hvor der ikke er en opvaskemaskine i køkkenet. Fordelene ved at have en maskine til at gøre dette obligatoriske job for en er dog mange, hvorfor det derfor giver mening at have en opvaskemaskine i køkkenet. Læs med her.          

 

Fordele ved at have en opvaskemaskine

Hvad er det så lige at fordelene er ved at have en opvaskemaskine? Én af helt store fordele er selvfølgelig at du selv slipper for at bruge tid på at stå og vaske op hele tiden. I løbet af en dag, kan opvasken sagtens hobe sig op og særligt når man bor mange sammen. Det betyder blandt andet, at du skal bruge enormt meget af den dyrebare tid hver eneste dag, på at vaske op, for at der så igen står endnu en stor opvask. Det er altså enormt tidsbesparende at have en opvaskemaskine derhjemme. Den passer jo bare sig selv, og klarer jobbet for dig. En anden fordel er faktisk vandforbruget. Selvom det er en maskine som klarer din opvask, så kan der altså være vand at spare, fremfor at vaske op i hånden.

 

Køb en opvaskemaskine med gode anmeldelser

Når du skal på udkig efter en opvaskemaskine, så giver det mening at kigge efter en opvaskemaskine – bedst i test 2022. Disse bedst i test sammenligninger, gør det nemlig meget nemmere for dig at få et overblik over, hvilke der scorer højt i forhold til anmeldelser, ratings, pris of funktioner. I de næste afsnit får du et bud på nogle af de opvaskemaskiner der er bedst i test i år 2022.

 

Bosch SMV68D02E Serie 6 Integrerbar opvaskemaskine(testvinder)

Denne opvaskemaskine er særligt velegnet til den store familie, hvor der nemlig er plads til hele 14 kuverter i opvaskemaskinen. Bosch SMV68D02E Serie 6 er desuden støjsvag og så har den energimærke A++. Denne maskine kommer med flere forskellige programmer og features og er altså testvinder. Prisen ligger fra mellem 3000kr til cirka 5500kr og kan fås ved flere forskellige forhandlere inkl. fragt. Denne maskine har desuden også den fordel at den med sin elektroniske indikator altså fortæller når den mangler eksempelvis salt eller afspændingsmiddel.

 

Siemens SN436S06IS Underbygningsopvaskemaskine

Denne opvaskemaskine fra Siemens er den bedste miljøvenlige af slagsen. Det som Siemens SN436S06IS opvaskemaskine har er nemlig en iQdrive motor, som gør at den både sparer på energien, men også vandet. Opvaskemaskinen her, ligger selvfølgelig i den bedste energiklasser af den grund, nemlig A+++. Maskinen her har plads til 13 kuverter og så har den også en timer. Det betyder, at du kan indstille den til at starte med at vaske op på et senere tidspunkt. Det er meget smart for dem, som måske lever et meget travlt liv, hvor der skal være styr på planlægningen og tiden. Siemens SN436S06IS opvaskemaskinen har desuden også AquaStop funktion, hvor den i tilfælde af oversvømmelse altså stopper vandtilførelsen automatisk. Udover at være økonomisk og miljøvenlig, så kan du også vælge korte programmer, og så har den også et selvrensende filter.

 

Bosch SMV45AX00E Integrerbar opvaskemaskine

Denne model fra Bosch indenfor opvaskemaskiner, vinder altså kategorien som værende den bedste integrerede af slagsen. Opvaskemaskinen er både god for miljøet med skam også din pengepung i forhold til både energi og vandforbruget. Den er både enormt effektiv og så er der plads til 12 kuverter i Bosch SMV45AX00E opvaskemaskinen. Det som gør denne opvaskemaskine rigtig god er, at den er brugervenlig. Den har ikke så mange programmer at vælge imellem, men det kan for mange også have sine fordele. Du kan dog stadig vælge fem forskellige programmer, samt to tillægsprogrammer. Maskinen skal også nok fortælle dig om den mangler salt eller afspænding. Det der også er smart ved opvaskemaskinen, er at du nemt kan frigøre mere plads, da f.eks. kurven til bestik i underkurven altså kan flyttes. Denne opvaskemaskine ligger i prisklassen mellem 7200kr og op.

 

Hvad skal du kigge efter når du skal købe opvaskemaskine?

Der er mange ting du lige skal have med dig i overvejelserne inden, at du køber ny opvaskemaskine. For det første er det vigtigt at du finder den rette størrelse. Der er stor forskel på, hvordan køkkener er indrettet, samt størrelserne på opvaskemaskiner. I eksempelvis mindre lejligheder, kan en såkaldt bordopvaskemaskine være relevant, da der måske ikke er plads til en større. Det du bør gøre, er at tage mål til opvaskemaskinen, samt være sikker på at lågen også kan åbnes. En anden ting du skal tænke over, er hvilken energiklasse opvaskemaskinen skal være i. Det giver derfor mening at tjekke energiklasserne når du skal kigge efter en ny opvaskemaskine. I forhold til støj, er der selvfølgelig også præferencer. Heldigvis findes der mange støjsvage opvaskemaskiner, hvilket er at foretrække for mange mennesker. Du skal desuden også finde ud af om du har behov for mange programmer, eller du er mere til enkelt betjening på en opvaskemaskine med færre af disse.

 

Gør brug af sammenligningstjenester

Det kan være fristende at købe en opvaskemaskine du ser på tilbud, men det er nu en god idé lige at sammenligne forskellige med hinanden. Sammenligninger er nemlig til for at du nemmere kan tjekke forskellene, samt anmeldelserne.                     Tjek eksempelvis prisen, anmeldelserne, ratings, specifikationer og energimærker.

 

Tjek tilbud

Skulle der nu være en eller flere bestemte opvaskemaskiner som du har interesse i at købe, så giver det selvfølgelig mening at tjekke om der skulle være tilbud på disse, eller at de bare er billigere at købe fra ét sted end ét andet. Du kan blandt andet tjekke online, men også i hvidevarer-forretningernes tilbudsaviser, som ofte kommer ud. Det vil jo være fordelagtigt hvis du kan finde den opvaskemaskine du helst vil have og den så er nedsat i pris

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: