Bedste Neonate babyalarmer i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Neonate
BC-5800D
Klik
2. Neonate
BC-6500D
Klik
3. Neonate
BC-8000DV
Klik
4. Neonate
BC-4600D
Klik

Læs mere om de bedste Neonate babyalarmer

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste Neonate babyalarmer på markedet.

 

Neonate BC-5800D

God og klar lydkvalitet helt uden støj
Anbefales af Forbrugerrådet Tænk
Effektive batterier med standbytid op til 70 timer
Alarmering ved lavt batteri og dårligt signal
Justerbar mikrofonfølsomhed
Vibrerende forældreenhed og temperatur-måler

Om produktet

Denne Neonate babyalarm er til dig som ønsker en simpel, men samtidig multi-funktionel og smart babyalarm. Denne Neonate BC-5800D er afløseren til dens forgænger BC-5500A. Denne model har taget alle de gode funktioner med sig, og har samtidig fået en lang række forbedringer, som gør babyalarmen yderst effektiv.

Denne babyalarm fra Neonate har en rigtig god forbindelse, som forhindre udefrakommende forstyrrelser ved at finde den bedste frekvens helt automatisk. I Forbrugerrådet Tænk’s medlemsblad for juni 2018, skrives der, at Tænk anbefaler en Neonate babyalarm, som blandt de bedste babyalarmer på markedet.

Denne Neonate BC-5800D har et par rigtig effektive genopladelige lithium-batterier, som har en rigtig lang standby-tid. De kan holde sig kørende i op til 70 timer, samtidig med at de kan genoplades, uden at det reducerer levetiden på batterierne. Til begge enheder medfølger en intelligent oplader med ladestation, og batterierne oplades fuldt op på blot 3-4 timer.

Funktioner

Neonate babyalarm har en lang række smarte funktioner, som alle fås til en overkommelig pris. Til modellen medfølger smarte funktioner som natlys, temperaturmåler ved baby, alarmering ved både lavt batteriniveau og ved svagt signal, vibration på forældreenhed, lydstyrkekontrol samt en justerbar mikrofonfølsomhed, som kan indstilles af forældrene.  

Til forældreenheden medfølges desuden en strop, som gør det enkelt at have enheden på sig. Den kan enten vikles rundt om håndleddet, sættes i en bæltestrop eller bæres omkring halsen. Dette gør at du altid kan have den på dig, og dermed sikre, at du hører hvis baby giver lyd fra sig.

Neonate BC-5800D har alle de essentielle funktioner og er i sandhed brugervenlig og stabil, så du kan have ro i maven når de ikke har direkte syn til din lille unge.

Til denne babyalarm, er det desuden muligt at tilkøbe et monteringssæt, som kan monteres på barnevognen, spejlet, i bæltet eller noget helt fjerde. Begge enheder fungerer 100 % på batteri, så det er nemt og fleksibelt at have med sig omkring og med på tur.

Hvis man skal nævne nogle ulemper ved denne model, så er der to områder hvor der kan gives kritik. For at lave en komplet babyalarm, kunne denne model godt have inkluderet en samtale-funktion, ligesom nogle af de bedste babyalarmer på markedet har. Derudover mangler denne model en mulighed for at opkoble flere babyenheder til forældreenheden. Dette har modellens storebror derimod inkluderet, som du kan læse mere om nedenfor.

Anmeldelser

Denne Neonate babyalarm er en af de helt populære modeller på markedet. Der findes rigtige mange forskellige modeller, og denne er bestemt blandt toppen. Den er meget enkelt i sin funktionalitet uden at gå på kompromis med de vigtige funktioner. På danske Pixizoo.dk gives der et utal af 5/5 stjerner og en lang række rosende ord. Blandt de mange anmeldelser fremhæves især batterilevetiden, brugervenligheden og dens justerbare mikrofonfølsomhed.

Blandt den mange udtalelser hos brugerne skrives blandt andet:

En helt fantastisk alarm – Vi er simpelthen så glade for vores alarm. Den passer perfekt til os og vores behov. Den er fuldstændig fantastisk! Vi kan stole 100% på den. Den er helt sikkert alle pengene værd.”

Pålidelig babyalarm – Vi har udelukkende gode oplevelser med denne neonate baby alarm. Den er dejlig lille, holder strømmen længe, reagere på lyd og gråd helt som man indstiller til og så er den bare nem at betjene.”

 

Neonate BC-6500D

Bedst i test hos ALT.dk og babytesterne.no
Topmodel fra Neonate med smarte funktioner
Talk-back funktion og opkobling af flere enheder
Alarm ved dårligt signal, temperatur og batteri

Om produktet

Neonate BC-6500D er topmodellen fra norske Neonate. Denne smarte Neonate babyalarm er blevet kåret som bedst i test af alt.dk i 2017 og af babytesterne.no i 2018.  Modellen har alle de smarte funktioner som man kunne ønske sig, pakket ind i en enkelt og brugervenlig babyalarm. Til denne babyalarm medfølger selvfølgelig en forældreenheden og en babyenhed, som leverer i højeste klasse for hvad angår batterikapacitet, stort LCD display, lydkvalitet og smarte funktioner.

I denne model sidder et sæt kraftige lithium batterier, med en lang driftstid, som kan varer op til 90 timer. Lang batterilevetid er efterhånden et kendetegn for Neonate, som har formået endnu en gang at lave et batteri som holder i lang tid, så man ikke behøver at oplade enhederne så ofte. Den batterier som sidder i enhederne har desuden en lang levetid, og kan sagtens blive “klatoplades”, uden at kompromittere holdbarheden på batteriet.

Til modellen medfølger 2 smarte ladestationer, hvor man blot sætter enhederne ned i, og så er de fuldt opladt i løbet af et par timer. Hvad angår stråling, så er Neonate desuden også en af de bedste på markedet. Når babyenheden går på standby, udsender den stort set ingen stråling, sammenlignet med mange af konkurrenterne. Den maksimale stråling, som babyenheden udsender, er på kun 20 mW, hvorimod tilsvarende babyalarmer, som er baseret på DECT teknologien, udsender helt op til 500 mW.

Funktioner

Denne Neonate topmodel – BC-6500D – har alle de funktioner som man kunne ønske sig fra en babyalarm, på nær en kamerafunktion. Modsat sin lillebror, Neonate BC-5800D, har denne babyalarm de funktioner, som lillebroren ikke har. Dette er blandt andet en smart “talk-back” funktion, samt en mulighed for at opkoble op til 3 babyenheder på én gang, sammen med forældreenheden.

Med denne “talk-back” funktion, fungerer enhederne som en walkie-talkie, hvor forældre kan kommunikerer med barn eller hinanden gennem de to enheder. Derudover har forældreenheden 3 alarmer inkluderet – hvis batteriet er ved at gå dødt, hvis den ene enhed kommer ud for rækkevidde og signalet bliver tilpas dårligt. Den sidste alarm er på temperatur ved baby, hvor man sætter et interval hvor temperaturen skal være indenfor. Stiger eller falder temperaturen ud fra intervallet, giver babyalarmen besked.

Neonate BC-6500D er topmodellen fra Neonate, og her har de lavet en babyalarm der har alle de fornødne funktioner, som er pakket ind i et rigtig enkelt og brugervenligt design.

Anmeldelser

Som nævnt tidligere er denne model kåret som testvinder af ALT.dk i 2017 som bedst i test i en artikel om bedste babyprodukter. Her fremhæver magasinet blandt andet at den er lækker i design og har smart detalje med den medfølgende snor. Derudover er de vilde med de ekstra detaljer såsom temperaturmåler, vibrator og mulighed for at koble flere babyenheder til samme forældreenhed.

På danske Pixizoo.dk får modellen ligeledes rigtig flotte anmeldelser. Størstedelen af alle anmelderer giver den 5 ud af 5 stjerner med en masse rosende ord.

Virkelig god alarmEr super glad for alarmen. Har haft den i halvandet år nu og den fungere stadig ligesom den skal. Batteritiden er rigtig lang og der går langt imellem opladningen. Stærkt signal og har ikke haft problemer at den ikke har kunne række langt nok og samtidig har jeg tabt den en del, og virker stadig.”

 

Neonate BC-8000DV

Med godt kamera og monteringskit 
Mulighed for opkobling af 3 babyenheder
Lavt strålingsniveau og genopladeligt batteri
Samtalefunktion mellem enhederne

Om produktet

Neonate BC-8000DV er den dyreste model fra Neonate, da den har de mange smarte funktioner som Neonate BC-6500D har, men derudover har indbygget video. Modellen byder på uovertruffen video og audio kvalitet med op til 800 meters rækkevidde ved udendørs brug. Ved brug af video er rækkevidden dog begrænset til 300 meter.

Denne Neonate babyalarm, er ligesom de ovenstående modeller udstyret med et lithium batteri, der kan oplades. Batterierne har en standbytid på op til 25 timer og har desuden 2 års garanti. Den model som kan findes ovenfor havde en standbytid på hele 90 timer, som er væsentlig mere end denne Neonate BC-8000DV. Dette skyldes at videotransmission kræver ekstra kræfter fra batteriet, og dermed bliver levetiden reduceret. Med Neonate BC-8000DV kan du når som helst overvåge batteriniveauet på både parentunit og babyunit. Modellen er naturligvis med batterialarm, så når batteriniveauet på babyunit eller parentunit er lavt, vil alarmen give besked herom.

Neonate BC-8000DV er udstyret med et stort LCD display med tekst, hvor man blandt andet kan tjekke den pågældende temperatur hos baby, samt signalstyrken til de tilsluttede babyenheder. Forældreenheden kan nemlig parres med op til 3 babyenheder, hvis man skulle have brug for det.

Funktioner

Funktioner er der nok af i denne smarte babyalarm fra Neonate. Først og fremmest har den indbygget video-funktion, så du kan holde øje med hvordan baby har det. Til det skal det nævnes at babyalarmen kan indstilles på tre måder, alt afhængigt af hvad man ønsker:

 – VIDEO VOX mode: LCD skærm slår automatisk til på forældreunit og sender video og lyd når baby laver lyde.

 – LCD ON/OFF mode: LCD transmittere video hele tiden, og transmittere kun lyd når baby laver lyde.

 – AUDIO ONLY mode: LCD er slukket, der er kun lyd der transmitteres hvis baby laver lyde

Udover de tre ovenstående funktioner, har denne babyalarm mulighed for tovejskommunikation. Modellen har en talk-back funktion, så du har mulighed for at berolige barnet via forældreenheden. Dette kan hjælpe med at give ro til baby, hvis han/hun kan høre mors eller fars stemme.

Modellen er desuden udstyret med en række alarmer. Skulle temperaturen falde eller stige over det indstillede interval, giver den besked herom. Det samme gælder for signalet og batteriet – bliver de tilpas dårlige, give en af enhederne alarm om at der skal foretages handling.

Ved køb af denne smarte Neonate BC-8000DV får du altså en forældreunit, en babyunit, to opladere, 2 genopladelige batterier, et kit til at installere babyenheden og dens video, samt en Quick guide, der sikre dig at komme hurtigt i gang.

Anmeldelser

Der er mange som har valgt at købe netop denne Neonate babyalarm, da den har alle de funktioner som man kunne ønske sig. Med indbygget video, talk-back funktion, opkobling af flere enheder, temperaturmåler og meget andet, er dette en meget populær babyalarm. På danske Pixizoo.dk giver størstedelen af de mange brugere babyalarmen fuld stjerner. En bruger skriver blandt andet:

Meget tilfredsVi har nu brugt disse alarmer i små 3 måneder og er meget tilfredse. De holder ikke fantastisk strøm, hvis man udelukkende har kamerafunktionen tændt, men vi bruger den on/off for at tjekke 🙂

 

Neonate BC-4600D

Prisvenlig babyalarm fra Neonate 
Lille og praktisk model – passer i lomme
Lavt strålingsniveau og genopladeligt batteri
God digital lyd + sikker og privat forbindelse

Om produktet

Dette er en af de mere simple udgaver af en Neonate babyalarm. Dette er en af deres mest prisvenlige modeller, som kun har de mest nødvendige funktioner, som en babyalarm skal besidde. I følge producenten, har denne babyalarm en rækkevidde på op til 800 meter ved udendørs brug og uden forstyrrelser. Dette er typisk ikke så realistisk, men er typisk heller ikke så nødvendigt.

Neonate BC-4600D er en lille og praktisk babyalarm, med op til 30 timers standbytid. Dette er en anelse mindre end dens to storebrødre, men til gengæld får man denne til en billigere pris.

Ligesom de andre babyalarmer fra Neonate, har man en yderst lav stråling, med et maksimum på 25 mW. Dette er et rigtig flot niveau, og gør at din baby bliver udsat for et minimalt antal at stråler, som ikke har nogen betydning.

Funktioner

Til denne Neonate model, føler en rigtig god digital lydkvalitet, som går klart igennem. Da signalet er digitalt, betyder det samtidig, at man ikke bliver forstyrret af andre babyalarmer, eller går ind på frekvens med nogle i nærheden.

Til Neonate BC-4600D følger mulighed for justerbar lydsensivitet, således at du har mulighed for at justerer hvor følsom alarmen skal være. Ved denne funktion, kan du sikre at mikrofonen i babyenheden ikke opfanger al baggrundsstøj, som ikke er relevant for dig at høre på.

Babyenheden er desuden udstyret med vågelys, som kan indstilles til at være tændt eller slukket, eller hvis den skal være stemmeaktiveret. Sidst skal det nævnes at der er batterialarm inkluderet. Nærmer batteriet sig et kritisk niveau, giver enhederne besked om at de skal oplades, så du undgår at de løber tør for strøm.

Anmeldelser

Denne enkle babyalarm fra Neonate har ikke indgået i så mange tests. Af de brugere som har købt modellen, får den til gengæld rosende ord. Igen, på danske Pixizoo.dk er der blevet givet rigtig positive ord til modellen, som lyder på:

Trofast lille babyalarmVi er meget tilfredse med den lille alarm fra Neonate. Super simpelt at bruge og med en god rækkevidde. Min kone kan finde ud af at bruge den, hvilket ikke siger så lidt om hvor nem den er at bruge 😉

Neonate babyalarm – bedste babyalarm på markedet?

Neonate babyalarmer er en af de helt store spillere på det danske markedet – babyalarmerne er skabt af en række norske fædre, som har et vision om at skabe de bedste babyalarmer på markedet. En Neonate babyalarm roses til skyerne af størstedelen af de mange brugere. Generelt er kvaliteten af alarmerne høje, hvor især strålingsniveau og lydkvalitet er i højsædet.

Teknologien i deres babyalarmer gør at strålingsniveau er ganske lavt. Når babyalarmen går standby, udsender den stort set ingen stråling, og har generelt meget lavere niveau end mange af deres konkurrenter. Dette er rigtig positivt, hvis du ikke ønsker at din baby bliver udsat for stråling fra din babyenhed.

Neonate babyalarm er i flere henseender blevet kåret som bedst i test, og Neonate babyalarm test har været på radaren mange steder. Blandt andet anbefaler Forbrugerrådet Tænk Neonate babyalarmer, da de står for god kvalitet i et brugervenligt og enkelt design.

 

Hvad kan en Neonate babyalarm?

Neonate babyalarmer har en række smarte funktioner, til gavn for dig som forældre i hverdagen. Neonate har lavet nogle forskellige niveauer af babyalarmer i hver sin prisklasse. Vil du have en helt enkelt babyalarm, som giver dig klar og stabil lyd, så har de en model til det. Vil du hellere have videoovervågning, samtalefunktion og en lang række smarte features, har de også en model til det.

Fælles for dem alle, er at de leverer lyd i høj kvalitet, hvor du selv har mulighed for bl.a. at justerer mikrofonfølsomheden, så den kun opfanger lyde fra din baby. De fungerer nemlig således, at registrere de ingen lyd, er de på standby-mode, for at spare mest muligt på strømmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.