Bedste Motorola babyalarmer i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Motorola
MBP-55
Klik
2. Motorola
MBP-140
Klik
3. Motorola
MBP-481
Klik
4. Motorola
MBP-8
Klik

 

 

Læs mere om de bedste Motorola babyalarmer

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste Motorola babyalarmer på markedet.

 

Motorola MBP-55

God og klar lydkvalitet helt uden støj
Høj videokvalitet og med zoom funktion
Alarmering ved lavt batteri og dårligt signal
Stor 5 tommer farveskærm

Om produktet

Motorola MBP55 babyalarm er en effektiv babyalarm med indbygget kamera. Denne Motorola babyalarm har et 5 tommer display på forældreenheden, hvor man kan få video i høj kvalitet direkte fra babyenheden. Denne babyalarm kører 100 % trådløst, og begge enheder er således udstyret med genopladelige batterier.

Denne babyalarm fra Motorola er produceret i høj kvalitet, og dette afspejles i både lyd, lys, kamera og funktioner. Modellen har en rækkevidde på 300 meter ved udendørs brug ifølge producenten, som betyder at du frit kan bevæge dig væk fra barnevognen uden at det svækker signalstyrken særligt.

Babyenheden har en ECO mode, som sikre at din baby bliver udsat for mindst muligt stråling, samtidig med at strømforbruget bliver reduceret markant.

Funktioner

Denne Motorola MBP55 babyalarm har mange smarte funktioner, ud over sit 5 tommer display. Eksempelvis er kameraet udstyret med en zoom funktion, så du kan se nærmere på hvordan din baby har det på hans/hendes soveplads. Derudover er det muligt at overvåge rumtemperaturen og dermed sørge for, at der opretholdes den korrekte temperatur i rummet.

Derudover har man som forældre mulighed for at indstille mikrofonen til ens behov set i forhold til følsomhed. Laver din baby mange små lyde, som ikke behøves at opfanges af babyalarmen, kan følsomheden på mikrofonen sænkes. Endvidere kan babyenheden spille 4 forskellige vuggeviser. Dermed kan du spille din babys favorit vise, så han/hun falder i søvn med det samme.

Anmeldelser

Denne smarte babyalarm fra Motorola bliver taget godt i mod af brugere. På hollandske Coolblue.nl har Motorola MBP55 babyalarm (nyt vindue) fået 9,2 ud af 10 stjerner baseret på +5 anmeldelser. Dette tyder på at modellen er vurderet rigtig højt, og at brugerne som har anmeldt, er meget tilfredse med produktet.

Motorola MBP-140

Perfekt til indendørs brug
Har indbygget to-vejs kommunikation
Følsom og justerbar mikrofon
Simpel og brugervenlig

Om produktet

Denne Motorola babyalarm sikre en øget overvågningsmulighed, ved at sende selv den mindste lyd fra babyværelset direkte til den transportable forældreenhed. Motorola MBP140 Audio har en smart to-vejs kommunikation, således at du kan snakke med din baby, hvis han/hun pludselig bliver urolig.

Denne babyalarm er meget enkelt at anvende, og er produceret med henblik på at være simpel og effektiv. Selve babyenheden skal blot sættes ind i stikkontakt nær området hvor den lille sover, og så opfanger den alle lyde som kommer fra baby. Samtidig er der indbygget natlys i babyenheden, som giver et beroligende og ikke mindst praktisk natlys.

Motorola MBP140 anvender en smart DECT intereferens teknik, som sikre at du altid har en 100 % privat og sikret forbindelse. Der er en sikker datakryptering, og du kan derfor være helt rolig. Modellen har desuden en rækkevidde på op til 300 meter (hvis ingen forhindringer).

Denne model indeholder selvfølgelig en babyenhed og en forældreenhed. Derudover får du en opladningsenhed til forældreenheden. Derudover medfølger en rem, adapter, manual og en genopladelig batteripakke. Læs videre nedenfor, og se hvilke funktioner denne Motorola MBP140 har.

Funktioner

Denne model har en højfølsomhed mikrofon, som opfanger selv de mindste pip fra din baby. Dermed kan du være sikker på, ikke at misse nogle lyde som kommer inde fra værelset. Derudover har denne Motorola babyalarm en bælteclips på forældreenheden, så den kan sidde i buksekanten eller lommen. Alternativt medfølger en rem til halsen, så den kan bæres med rundt.

Som også nævnt ovenfor, har denne model også en samtale funktion, så du kan berolige baby med din stemme. Dette kan være ganske anvendeligt.

Anmeldelser

Denne prisvenlige babyalarm fra Motorola får fine anmeldelser af de mange brugere. I forhold til hvad som bliver lagt særlig vægt på, er der blandt andet design og kvalitet. Her nævnes det, at Motorola har lavet en rigtig simpel babyalarm med få knapper og med en nem opstart. Kvaliteten er også rigtig god, og det føles ikke flot som en plastikdims uden funktion.

På den engelske Argos.co.uk får Motorola MBP140 Audio en overordnet rating på 3,7 stjerner ud af 5 stjerner. Størstedelen af de +100 anmeldere, anbefaler produktet som en god og enkelt babyalarm.

Motorola MBP-481

Babyalarm med indbygget kamera
ECO tilstand for strømbesparelse
Kan spille 5 forskellige vuggeviser
Kamera med farvedisplay og fjernzoom

Om produktet

Motorola MBP481 babyalarm er en smart babyalarm med kamera. Forældreenheden er udstyret med en 2” LCD display, som både er udstyret med farvedisplay og fjernzoom.

På denne Motorola babyalarm får du en trådløs forældreenheden, som er blevet udstyret med et genopladeligt batteri. Dette er dog ikke tilfældet for babyenheden med kamera, da det sluger for meget energi. Det er derfor et krav at kameraet sættes til en stikkontakt for at virke.

Signalstyrken er sat til at kunne klare en afstand på op til 300 meter uden nogen forstyrrelser. I virkeligheden er det som regel en del mere, da diverse elementer mellem enhederne kan reducere afstanden. Med den indbyggede ECO tilstand, sikre modellen at bruge så lidt strøm som muligt.

Funktioner

Med et smarte indbyggede kamera i denne Motorola babyalarm, kan du hurtigt tjekke om dit barn er faldet i søvn, stadig har sin dyne over sig eller om det ligger uroligt. Dette kan også gøres om natten, da kameraet er udstyret med et infrarødt nattelys.

Babyenheden kan spille 5 forskellige vuggeviser, som giver dig mulighed for at finde din baby’s favorit og bruge dem til at sikre en god nattesøvn til den lille.

Motorola MBP-8

Prisvenlig babyalarm fra Motorla 
Begge enheder tilkobles stikkontakt
Lavt strålingsniveau
Høj, sikker og privat forbindelse

Om produktet

Motorola MBP8 babyalarm er en af de mest prisvenlige modeller fra Motorola. Modellen fungerer kun i stikkontakt, hvilken gælder for både forældre- og babyenheden. Dette er en af de mest enkelt og nemme babyalarmer man kan få på meget, men til gengæld fås den også til ganske få penge.

Denne babyalarm er optimal at bruge til børneværelset, når man selv skal til at gå i seng. Da forældreenheden ikke er transportabel, er den dermed ikke så fleksibel, som nogle af de andre Motorola babyalarmer. Fordelen ved at begge enheder skal tilkobles stikkontakt, slipper man for at tænke på batteritid og udskiftning.

Rækkevidden hos denne babyalarm er sat til 50 meter. Motorola MBP8 giver besked såfremt den kommer ud fra rækkevidde eller signalet bliver tilpas svagt.

Funktioner

Babyalarmen er udstyret med en ekstra sensitiv mikrofon, som opfanger selv de mindste lyde på børneværelset. Lige så snart der registreres en lyd fra babyalarmen, aktiveres advarselslampen som sidder på forældreenheden. Derudover skal det nævnes at babyalarmen er udstyret med en natlampe, som giver et beroligende lys til babyværelset.

Motorola MBP8 babyalarm er en enkelt og simpel babyalarm, som giver de helt basale funktioner til dig som forældre. Modellen anvender den anerkendte DECT teknologi, som sikre en stabil forbindelse, som desuden er krypteret og 100 % sikker.

Anmeldelser

Hvis man tager denne babyalarm for hvad den er, så bliver man nok ganske tilfreds med købet. Man får nemlig en super simpel babyalarm fra Motorola, som kan opfange lyde fra babyværelset. Den er knap så fleksibel som eksempelvis en Neonate babyalarm, men det er heller ikke alle som har det behov.

På den hollandske Coolblue.ne får babyalarmen Motorola MBP8 rigtig flotte anmeldelser. Baseret på +200 anmeldelser får den 9/10 stjerner, hvilket må siges at være godkendt. Anmeldelser er desværre på hollandsk, men de kan læses lige her.

Skal jeg købe en Motorola babyalarm?

Det kan sagtens være at du skal købe en Motorola babyalarm. Babyalarmer fra Motorola har været populære i en lang række, og de har en relativ stor markedsandel på det danske marked. Motorola er kendt for at lave babyalarmer som holder i længere tid, hvilket selvfølgelig er til fordel for dig som forbruger.

Motorola babyalarmer har størstedelen af de funktioner som man ønsker, og bruger moderne og innovative teknologier til at udvikle deres produkter. Du kan med fordel vælge en af de motorola babyalarmer som vi har samlet her på siden. Du skal blot vælge den billigste forhandler, som vi ligeledes har fundet til dig.

 

Hvad kan babyalarmer fra Motorola?

Det er forskelligt hvad en Motorola babyalarm kan. Som det kan ses i produkterne ovenfor, så er der stor forskel på hvilke funktioner babyalarmerne besidder. Eksempelvis har en af deres topmodeller et justerbar kamera med zoom, mens den prisvenlige model ikke har kamera overhovedet.

Læs derfor hvad den enkelte babyalarm fra Motorola har at tilbyde inden du bestiller dig for at købe. Vi har forsøgt at nævne de vigtigste funktioner, og alt hvad du bør vide inden du køber. I skal blot gøre op med jer selv, samt hvilke behov der er i hjemmet og hvad der passer bedst til jeres familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.