Bedste babyalarmer med kamera i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Motorola
MBP55
Klik
2. Philips
Avent SCD630
Klik
3. VTech
BM3200
Klik

 

 

Læs mere om de bedste babyalarmer med video

Der kan være stor forskel på hver enkelt babyalarm og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller med video samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste video babyalarmer på markedet.

 

Motorola MBP55

Trådløs forældre- og babyenhed
Inklusiv smart mini-stativ til kamera
Rækkevidde på op til 300 meter
Alarmering ved lavt batteri og dårligt signal
Justerbar mikrofonfølsomhed
Stor 5 tommer farveskærm

Om produktet

Motorola MBP55 er en anerkendt babyalarm, som har en lang række fede features, herunder selvfølgelig en babyalarm med kamera. Til dette produkt får du på forældreenheden en 5 tommer display, hvor du kan få videoen op fra kameraet. Ved køb af denne babyalarm med video, får du et rigtig godt kamera med zoom funktion, som du kan styre direkte fra modtageren (forældreunit). Babyalarmen er i rigtig høj kvalitet, som både afspejler sig i lyden, lyset og kameraet.

Denne babyalarm opererer med en trådløst 2,4 GHz netværksteknologi, som gør at du undgår andre lytter med – altså en 100 % sikker og stabil forbindelse.

I pakken er der inkluderet trådløs babyenhed med kamera og genopladeligt batteri samt en forældreenhed med 5 tommer skærm og genopladeligt batteri. Derudover medfølger 2 adaptere og en manual til opsætning.

Funktioner

Denne Motorola MBP55 babyalarm med video har flere smarte funktioner. Babyenheden hvori kameraet sidder, har også mulighed for at overvåge rumtemperaturen. Dermed sikre du, at baby ikke ligger i et rum hvor det er enten alt for varmt eller koldt.

Derudover har modellen mikrofon med høj følsomhed. Den kan monteres hvor det lige passer, og så opfanger den alle de lyde i rummet som kommer. Begynder den at opfange baggrundsstøj, så kan man gøre mikrofonen mindre sensitiv, så den kun opfanger hvis eksempelvis baby græder.

I babyenheden er der desuden mulighed for at afspille 5 forskellige vuggeviser. Dette kan være med til at gøre baby afslappet eller at få han/hende helt til at falde i søvn.

Som andre at de bedste babyalarmer på markedet er her mulighed for tovejs-kommunikation. Det betyder at forældre selvfølgelig kan høre hvad der sker hos baby, men at forældre har mulighed for at tale til baby mellem enhederne, således at man kan få dem til at slappe af ved hjælp af ens stemme. Denne “talk-back” funktion er eftertragtet blandt mange, da det kan være en nem både at få baby til at slappe af igen, hvis de savner deres mor eller far.

Med denne Motorola alarm får du en rækkevidde op til 300 meter, og en alarmering hvis signalet bliver svagt. Hvis den giver alarm, er det derfor nødvendigt at gå tættere på babyenheden, for at få optimalt signal igen.

Philips Avent SCD630

3,5 tommer LCD farveskærm 
Energibesparende ECO tilstand
Krystalklart nattesyn vha. infrarød
God digital audio og video

Om produktet

Her er Philips’ svar på deres babyalarm med videofunktion. Denne Philips babyalarm bliver leveret med en babyenheden og en forældreenhed, hvor du kan lave en række indstillinger. Derudover kan du selvfølgelig se med på den 3,5” store LCD skærm som viser video i høj kvalitet af din baby.

Philips Avent SCD630 babyalarm med videoovervågning en en rækkevidde på op til 50 meter ved indendørs brug og op til 300 meter ved udendørs brug. Modellen anvender en sikker teknologi, som hedder FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) , som sikre minimal interferens samt en personlig forbindelse, som ikke kan hackes.

Modellen har en energibesparende ECO tilstand, som gør at batteriet holder længere – dette gøres ved at modellen går på stand-by når den ikke registrerer nogen larm fra baby. Batteriet er estimeret til at holde i op til 10 timer før næste opladning.

Funktioner

Philips Avent Video Monitor SCD630 er en smart babyalarm, som sikre høj opløsning og krystalklart natte syn. Med sin infrarød funktion, som automatisk slår til ved mørke, kan du se hvad der sker inde hos baby, på trods af at der ikke er noget lys.

I modellen, som kan ses på forældreenheden, kan den give besked om signalet til babyenheden er stærkt nok. Derudover giver den besked hvis batteriet på en af enhederne er ved at være træt.

På forældreenheden er der desuden en indbygget talk-back funktion, så du kan berolige barnet med din stemme, uden at skulle gå ind til stedet hvor baby ligger og slapper af. Dette kan være ganske anvendeligt, hvis man blot skal lave lyde eller tale, så baby kan slappe af igen. Modellen har ligeledes en indbygget vuggevise, som du kan afspille enten fra babyenheden eller fra forældreenheden.

Sidst skal det nævnes, at modellen har 3 forskellige lydniveauer som kan indstilles efter behov. Samtidig kan mikrofonens følsomhed på babyenheden indstilles, så den er tilpasset til de lyde som kommer fra barnet.

Anmeldelser

Denne babyalarm med kamera bliver taget godt imod af de mange forældre derude. Modellen leverer op til de forventninger om hvad en moderne babyalarm skal kunne, hvor mange har de fornødne funktioner såsom talk-back funktion, nattesyn, justerbar mikrofon og mere.

På Amazon har modellen fået +150 anmeldelser og modtager en samlet rating på 3,8 ud af 5 stjerner. Klart størstedelen af anmeldelserne ligger i 5/5 stjerner, mens der er en lille og jævn fordeling af både 1, 2, 3 og 4 stjerner.

VTech BM3200

Privat og sikker forbindelse 
Høj kvalitet i video og audio
Krystalklart nattesyn vha. infrarød
5 forskellige vuggeviser

Om produktet

VTech BM3200 babyalarm er endnu en effektiv babyalarm med video. Modellen har et effektivt VGA kamera med infrarødt lys til anvendelse om natten eller i mørke omgivelser. Kameraet på babyenheden kan desuden vippes, zoome og vægmonteres, således at det kan placeres det mest optimale sted for udsyn. Babyalarmen har samtidig en indbygget vågelys og 5 forskellige vuggeviser, som kan være med til at berolige dit barn i løbet af natten, hvis han/hun bliver urolig.

Med den digitale 2,4 Ghz trådløse FHSS teknologi, som ligeledes blev brugt i babyalarmen ovenfor. Dette sikre en klar og sikker transmission af både lyd og video. Desuden har modellen en rækkevidde på op til maksimalt 300 meter.

Funktioner

Ligesom de forrige babyalarmer, har denne model en indbygget alarm, som giver besked ved kritisk batteriniveau eller ved dårligt signal. Derudover har denne babyalarm en farveskærm, så du kan se flotte farver på skærmen.

Denne VTech babyalarm har 6 indstillinger for volumen, som kan tilpasses ens behov. Batteriet i forældreenheden er genopladeligt og kan holde i op til 14 timers brug. Hertil skal det nævnes at babyenheden kun kan anvendes ved at sættes i stikkontakt, da den ikke kører på genopladelige batterier.

Anmeldelser

VTech babyalarmer er ikke lige så populære som eksempelvis Philips, Neonate eller Motorola, men kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Eftersom de ikke er ligeså populære, findes der heller ikke lige så mange anmeldelser af denne babyalarm, VTech BM3200. På danske Pixizoo skrives der følgende:

Fantastisk – Virkelig god babyalarm, vi er rigtig glade for vores!”

Neonate BC-8000DV

Med godt kamera og monteringskit 
Mulighed for opkobling af 3 babyenheder
Lavt strålingsniveau og genopladeligt batteri
Samtalefunktion mellem enhederne

Om produktet

Neonate BC-8000DV er en topmodel fra norske Neonate. Denne babyalarm leverer topklasse resultater for hvad en babyalarm skal kunne, og sikre dig ro i maven når baby ligger og sover i barnevognen eller på værelset. Denne Neonate BC-8000 babyalarm er selvfølgelig udstyret med kamera funktion, samt en masse en lang række andre features, som gør denne babyalarm rigtig populær.

Modellen sikre uovertruffen video og audio kvalitet, som gør at du altid har styr på hvad din baby laver af lyde og hvilke bevægelser. I denne babyalarm har batterierne en standbytid på op til 25 timer, hvilket er meget pænt. Det indbyggede og genopladelige lithium batterie har desuden 2 års garanti, hvis det skulle gå hen og miste sin styrke.

Babyalarmerne er udviklet med fokus på dit barns sikkerhed, derfor er de lavet så de har en så lav stråling som muligt. Dette sikres igennem stand-by-mode som har stemmeaktiveret funktion, på den måde er enheden i sleep mode når der ikke er noget lyd. Stråling ved babyenheden er på maks. 125 mW.

Funktioner

Funktioner er der nok af i denne smarte babyalarm fra Neonate. Først og fremmest har den indbygget video-funktion, så du kan holde øje med hvordan baby har det. Til det skal det nævnes at babyalarmen kan indstilles på tre måder, alt afhængigt af hvad man ønsker:

 – VIDEO VOX mode: LCD skærm slår automatisk til på forældreunit og sender video og lyd når baby laver lyde.

 – LCD ON/OFF mode: LCD transmittere video hele tiden, og transmittere kun lyd når baby laver lyde.

 – AUDIO ONLY mode: LCD er slukket, der er kun lyd der transmitteres hvis baby laver lyde

Denne Neonate babyalarm med video funktion, har alle de fornødne funktioner, som man kunne tænke sig. Modellen har først om fremmest en lang rækkevidde, på op til hele 800 meter ved udendørs brug. Ved video funktion aktiveret, er det begrænset til maks 300 meter. Erfaring fortæller at det nok er en smule mindre, men ikke desto mindre, har modellen en sikker og stabil forbindelse, i forhold til mange af markedets andre babyalarmer med kamera.

Med denne babyalarm med video er det muligt at tilknytte op til 3 babyenheder til forældreenheden og dermed holde øje med mere end én baby. Derudover har forældreenheden en samtale-funktion, således at man kan komme i kontakt med baby. Dermed har man en tovejs-kommunikation, frem for at man kun kan høre fra babyenheden.

I denne smart babyalarm er der indbygget en række alarmer, som giver besked til dig som forælder, når tingene ikke er helt som de skal være. Det kan være hvis batteriniveauet er lavt på en af enhederne, at signalet mellem enhederne ikke er helt i top eller at temperaturen ved baby har bevæget sig ud fra de ønskede værdier.

Justerbar audio sensitivitet er alarmen også udstyret med, så du har mulighed for at justere hvor følsom alarmen skal være. Du kan derfor justere sensitiviteten af mikrofonen i babyunit så uønsket baggrundsstøj ikke bliver registreret.

Anmeldelser

Eftersom at denne babyalarm er en topmodel, må det forventes at både pris og kvalitet er høj – og det er også tilfældet. Modellen leverer alle de funktioner i den kvalitet som det skal, og brugerne er meget tilfredse med produktet. På danske Pixizoo.dk får Neonate BC-8000DV næsten 5 ud af 5 stjerner fra samtlige brugere.

Blandt andet bliver der skrevet følgende:

Gode babyalarmer. Rigtig gode babyalarmer. God rækkevidde. Holderen er lidt svær at få af, og forældreenheden står ikke helt vildt godt. Men vi er super glade for dem. Kameraet er godt og alarmen en god kvalitet.

Meget tilfredsVi har nu brugt disse alarmer i små 3 måneder og er meget tilfredse. De holder ikke fantastisk strøm, hvis man udelukkende har kamerafunktionen tændt, men vi bruger den on/off for at tjekke 🙂

Er en babyalarm med kamera en nødvendighed?

Det korte svar er nej. Det er ikke som sådan en nødvendighed at have en indbygget videofunktion i sin babyalarm, men det kan være ganske rart – og anvendeligt. En babyalarm med video kan give dig som forældre en ro i maven, ved at se video i høj kvalitet af din baby, som ligger rolig i sin seng eller barnevogn. Kamerafunktionen er primært henvendt til de forældre, som ønsker at have den ekstra sikkerhed ved at kunne se video af sine lille, som kan være væsentlig mere tilfredsstillende end blot audio.

Mange af producenterne laver både babyalarmer med og uden kamera, så det er 100 % op til den enkelte forældre og de tilhørende behov. Mener man ikke, at man behøver at kunne se video af ens baby, kan man sagtens “nøjes” med en babyalarm som udelukkende kører over lyd. Ønsker man den ekstra sikkerhed, så kan man med fordel købe en babyalarm med video.

 

Overvej om du vil have en babyalarm med video

Det er ikke alle forældre, som ønsker en video funktion. Der er en række ulemper som medfølger, såfremt man køber en babyalarm med videofunktion. Forbrugerrådet Tænk har identificeret en række ulemper ved babyalarm med kamera. Blandt de ting som bliver forringet, ved at have en babyalarm med video, er en kortere rækkevidde, et øget strøm- og batteriforbrug, samt en større og højst sandsynligt en større baby- og forældreenhed.

Omvendt, har man en baby som sover uroligt og laver mange lyde + bevægelser, så kan det være en klar fordel at have en babyalarm med indbygget video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.