KitchenAid brødristere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. KitchenAid
2204EMS
Klik
2. KitchenAid
2204EER
Klik
3. KitchenAid
2204EOB
Klik
4. KitchenAid
2204EFP
Klik
5. KitchenAid
4205EMS
Klik
6. KitchenAid
221EER
Klik
7. KitchenAid
221EAC
Klik
8. KitchenAid
221EOB
Klik
9. KitchenAid
221ECU
Klik

Læs mere om de populære KitchenAid brødristere

Glem dine egen gamle brødrister, som knap kan varme dit brød. Disse KitchenAid brødristere viser nye standarder indenfor funktionalitet og du bliver overrasket. Læs mere om modellerne i afsnittet nedenfor – vi kan bl.a. nævne at flere modeller har automatisk hæve-sænke funktion, så det er let som en leg at få fat i brødet.

 

KitchenAid 2204EMS

Om produktet

Her har vi en brødrister i topkvalitet. Forbrugerrådet TÆNK har kåret denne smarte brødrister som testvinder og dette er ikke uden grund. Brødristeren giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne i denne moderne tid. Brødristeren er udstyret med en motoriseret hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem smart og det fungerer tilmed rigtig godt.

Brødristeren kan riste på flere forskellige niveauer og nedtælling kan du holde øje med ved hjælp af den indbyggede LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et retro og stilrent design i en afdæmpet stil, som passer godt ind i de fleste køkkener. Den fås i flere forskellige farver. Lige så den passer ind i dit hjem.

Funktioner

Som det er blevet nævnt ovenfor, så sørger denne KitchenAid Artisan i flot gråt design dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet personer som hyppigt rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en automatisk sensor som sænker og løfter brødet ved hjælp af en motor. Den registrerer så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er fikst. En smule unødvendigt for størstedelen, men ganske blæret, som nogen garanteret vil synes om.

Brødristeren kan riste brødet på hele 7 forskellige grader, alt efter hvor mørkt du ønsker dit brød samt hvilken type brød der ristes. Er det rugbrød, kan den passende stå på en af de høje niveauer. Så får den mere varme, og længere tid. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Denne brødrister fra KitchenAid har også en bagel- samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan optø og riste frossent brød op. Dette synes vi også er rigtig fikst.

Derudover medfølger der en sandwichholder til brødristeren, som holder din sandwich sammen og giver brødet en passende ristetur. Hvis man tit laver toast eller sandwich, kan du i sær drage fordel af denne funktion.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Indrømmet… Jeg elsker alt KitchenAid, og den her er ikke en undtagelse. Fedt design, fede funktioner (bl.a. bagel og toast) og så holder den brødet varmt hvis man lige glemmer der. Brødristerens Aston Martin. Alle pengene værd” samt ”Jeg har brugt den stort set hver dag siden jeg købte den, og den er bare perfekt! Den har mange fede funktioner og så er den så flot, at den står fremme i mit køkken”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på mange uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner inden for de tre kvalitet; kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EER

Om produktet

Her er der tale om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på det danske marked, i et rigtig flot rødt design. brødristeren har vundet i adskillige tests – heriblandt blev den testvinder hos forbrugerrådet TÆNK. Den giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne og mere til. Brødristeren er udstyret med en automatiske hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem luksuriøs og det fungerer tilmed.

Der kan ristet på 7 forskellige niveauer og nedtælling sker ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot rødt og stilrent design, som passer godt ind i de fleste køkkener. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme. Det er produceret i en formstøbt metalkonstruktion med ekstra brede risteslidser og fås i flere forskellige farver.

Funktioner

Som der nævnes ovenfor, så sørger denne røde KitchenAid Artisan brødrister dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet den person som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en autosensor som sænker og løfter brødet automatisk. Den registrere så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret.

Brødristeren kan riste på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød og hvilken type brød du rister. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en varmholdningsfunktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Brødristeren fra KitchenAid har ligeledes en bagel funktion samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Også vildt smart.

Ydermere medfølger en sandwichholder i kassen, som er tilegnet bagels, optøning af brød og selvfølgelig hvis man skal lave sandwich.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Jeg har købt den for en måned siden, den er bare super god , har glæden af den hver dag. Kan varmt anbefale den..” samt ”Dejlig maskine ser flot ud i køkkenet ved siden af min KitchenAid røremaskine. Super bruger venlig.”.

På eksempelvis WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner i hhv. kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EOB

Om produktet

Her er der tale om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på markedet. Den har vundet i adskillige tests – blandt andet testvinder hos forbrugerrådet TÆNK – og giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne. Brødristeren er udstyret med en automatiske hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem luksuriøs og det fungerer tilmed.

Der kan ristet på mange forskellige niveauer og nedtælling sker ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot stilrent design, som passer godt ind i de fleste køkkener. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme.

Funktioner

Som nævnt ovenfor, så sikre denne KitchenAid Artisan brødrister dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet den som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en autosensor som sænker og løfter brødet automatisk. Den registrere så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret.

Brødristeren kan riste på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød og hvilken type brød du rister. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Brødristeren fra KitchenAid har ligeledes en bagel funktion samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Også vildt smart.
Ydermere medfølger en sandwich holder i kassen, som holder den sandwich sammen og giver den et rist til perfektion.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Gennemsyret af kvalitet. Brødet sænker sig selv når det lægges i risteren, sød detalje som kun kan bruges som lir. Og det virker.” samt ”Jeg har brugt den stort set hver dag siden jeg købte den, og den er bare perfekt! Den har mange fede funktioner og så er den så flot, at den står fremme i mit køkken”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner i hhv. kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EFP

Om produktet

Med denne brødrister taler vi om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på markedet. Forbrugerrådet TÆNK har kåret denne brødrister som testvinder og med god grund. Den giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne i dag. Brødristeren er udstyret med en automatiske og motoriseret hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem lir og det fungerer tilmed rigtig godt.

Brødristeren kan riste på mange forskellige niveauer og nedtælling kan du følge med i ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot stilrent design i en retro stil, som passer godt ind i de fleste køkkener. Den fås i flere forskellige farver. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme.

Funktioner

Som det er blevet nævnt ovenfor, så sørger denne KitchenAid Artisan i flot hvidt design dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet personer som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne smarte brødrister har nemlig en automatisk sensor som sænker og løfter brødet ved hjælp af en motor. Den registrerer så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret, som nogen garanteret vil synes om.

Brødristeren kan riste brødet på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød samt hvilken type brød du rister. Er det rugbrød, kan den passende stå på en af de høje niveauer. Så får den mere varme, og længere tid. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Denne brødrister fra KitchenAid har samtidig en bagel- samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Dette synes vi også er rigtig smart.

Ydermere medfølger der en sandwich holder til brødristeren, som holder din sandwich sammen og giver den et rist til perfektion. Hvis man tit laver toast eller sandwich, kan du i sær drage fordel af den.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Dejlig maskine ser flot ud i køkkenet ved siden af min Kitchenaid røremaskine. Super bruger venlig.” samt ”Jeg har købt den for en måned siden, den er bare supper god , har glæden af den hver dag. Kan varmt anbefale den”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner inden for de tre kvalitet; kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 4205EMS

Om produktet

Denne brødrister fra KitchenAid er intet mindre end den ultimative brødrister. Det har plads til 4 skiver brød, har automatisk hæve og sænke funktion med autosensor, 7 forskellige ristegrader og LED oplyst nedtællingsur. Derudover har brødristeren en ”hold varm” funktion, som gør at brødet kan holdes varmt i længere tid, hvis du ikke lige er klar med resten af morgenmad, eller skal have et bad imens brødet varmes.

Udover at være spækket med smarte funktioner, har brødristeren et smart og retro-klassisk design, som fylder meget i hjemmet. Brødristeren vejer omkring 7,5 kg og tager derfor en del plads i køkkenet. Såfremt du synes denne vilde brødrister er interessant, kræver det at du har pladsen derhjemme.

Funktioner

Som nævnt ovenfor, har denne model et ton af smarte funktioner. Artisan brødristen giver den ultimative risteoplevelse til hele 4 skiver. Brødristeren består af 2 sæt uafhængige slidser til at riste 2 eller 4 skiver. Autosensoren sænker og løfter automatisk alle slags ristet brød, som ristes efter en af de 7 forskellige ristegrader. Nedtælling sker ved hjælp af en præcis LED timer. Artisan brødristeren holder dit ristede brød varmt, hvis du ikke er klar til at spise det straks.

Vi synes også det skal nævnes at modellen har både en bagelfunktion, og en defrost funktion, således at du kan lave hjemmelavet bagels eller ligge frossent brød direkte ned i brødristeren.

Brugertest

Brugeren elsker denne model. Ingen tvivl om, at det ikke er en model for hvem som helst, da den er rigtig dyr i forhold til, at det ”bare” er en brødrister. Hvis man investerer penge i denne brødrister, får du et luksus køkkenudstyr, som passer ind i livsstilen.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 stjerner og brugeren er meget tilfredse med denne KitchenAid maskine. En bruger skriver: ”Skønt at kunne riste 4 skiver brød på engang, virker utrolig solid ca. 7,5 kg. Lever 100% op til vores forventninger.

På Skousen.dk ser vi det samme mønster, hvor der gives fuld stjerner og positive ord med på vejen: ”Ryd køkkenbordet, for den fylder som en Amerikansk flyder. Den er enkel at betjene, har alle nødvendige funktioner – herunder Bagels opvarmning (rister lidt mindre på indersiden…), udstråler lækker kvalitet og en lille detalje (som man ikke læser om mange steder): En motor sænker brødet, når det lægges i – og løfter det igen, når det er færdigt.

 

KitchenAid 221EER

Om produktet

Her er der tale om en effektiv og smart brødrister fra KitchenAid i rødt design, der har anvendelige funktioner, som du med garanti vil kunne drage nytte af i hverdagen. Brødristeren har hele 7 forskellige varmeindstillinger, som kan ændres på ved hjælp af en sølv drejeknap på fronten af brødristeren.

Denne model er i et flot rødt design med rustfrit stål fra KitchenAid. Den har to flotte og enkle sider, og en front med enkle knapper med tilhørende funktioner – som vil blive gennemgået i afsnittet om funktioner. Det er værd at nævne, at denne brødrister har ekstra store rum til dit brød. Hvis du godt kan lide en bred skive brød, så har du plads til dem, i denne brødrister.

Funktioner

Denne brødrister har mange smarte funktioner, som alle vil blive nævnt her. Først og fremmest har den en varme funktion, der kan holde brødet varmt i op til 3 minutter. Dette kan være anvendeligt, såfremt man lige skal have styr på resten af måltiden inden man vil spise sit brød – lige lave sin smoothie færdig eller koge nogle æg.

KitchenAid brødristeren som har plads til 2 skiver brød har 7 varmeindstillinger, som bestemmer hvor lang tid og hvor meget varme brødet skal have.

Endvidere har brødristeren en optøningsfunktion, samt en bagelfunktion. De kan være ganske anvendelige, såfremt man tit brød i fryseren eller elsker bagels. Bagelfunktionen gør, at brødet ristes mere på den ene siden end den anden.

Brugertest

KitchenAid laver yderst sjældent nogle dårlige produkter, og denne brødrister er bestemt heller ikke i den kategori. Med sine smarte funktioner og enkle design, som kan fås i forskellige farver, falder brødristeren i de flestes smag. En bruger skriver at det er flot design og gode funktioner samt: ”Vi er meget glade for vores nye toaster. Der er god plads til både brød og boller. Alle vores gæster skal se brødet køre ned og op.

Folk som har købt denne brødrister taler generelt rigtig højt om den, da man får en flot og effektiv brødrister for pengene. Der er mulighed for at købe den i flere forskellige farver, som dermed kan passe lige til dit køkken. Den får fuld stjerner.

 

KitchenAid 221EAC

Om produktet

Her er der tale om en effektiv og smart brødrister fra KitchenAid i cremet hvid design, der har anvendelige funktioner, som du med garanti vil kunne drage nytte af i hverdagen. Brødristeren har hele 7 forskellige varmeindstillinger, som kan ændres på ved hjælp af en sølv drejeknap på fronten af brødristeren.

Denne model er i et simpelt cremet hvid design med rustfrit stål fra KitchenAid. Den har to flotte og enkle sider, og en front med enkle knapper med tilhørende funktioner – som vil blive gennemgået i afsnittet om funktioner. Det er værd at nævne, at denne brødrister har ekstra store rum til dit brød. Hvis du godt kan lide en bred skive brød, så har du plads til dem, i denne brødrister.

Funktioner

Denne brødrister har mange smarte funktioner, som alle vil blive nævnt her. Først og fremmest har den en varme funktion, der kan holde brødet varmt i op til 3 minutter. Dette kan være anvendeligt, såfremt man lige skal have styr på resten af måltiden inden man vil spise sit brød – lige lave sin smoothie færdig eller koge nogle æg.

KitchenAid brødristeren som har plads til 2 skiver brød har 7 varmeindstillinger, som bestemmer hvor lang tid og hvor meget varme brødet skal have. Ønsker du at brødet skal brændes godt, så skal den op på 6-7 stykker, skal det blot lunes, kan 1-3 være det rette valg. Ønsker du en sprød gylden skorpe, så er det typisk varmeindstilling 4-5, som er det rette valg.

Endvidere har brødristeren en optøningsfunktion, samt en bagelfunktion. De kan være ganske anvendelige, såfremt man tit brød i fryseren eller elsker bagels. Bagelfunktionen gør, at brødet ristes mere på den ene siden end den anden.

Brugertest

KitchenAid laver yderst sjældent nogle dårlige produkter, og denne brødrister er bestemt heller ikke i den kategori. Med sine smarte funktioner og enkle design, som kan fås i forskellige farver, falder brødristeren i de flestes smag. En bruger kalder brødristeren en lækker maskine og skriver: ”Jeg er super glad for denne brødrister, der har fire forskellige funktioner. Jeg er især vild med at den ikke bare popper brødet op når det er færdigt, men holder det lunt til jeg har tid til at tage det op på en travl morgen. Og så har den et lækkert design.

Folk som har købt denne brødrister taler generelt rigtig højt om den, da man får en flot og effektiv brødrister for pengene. Der er mulighed for at købe den i flere forskellige farver, som dermed kan passe lige til dit køkken.

 

KitchenAid 221EOB

Om produktet

En effektiv og smart brødrister fra KitchenAid, som har nogle anvendelige funktioner, som du garanteret vil kunne drage nytte af i hverdagen. Brødristeren har 7 forskellige temperaturindstillinger, som kan ændres på ved hjælp af en drejeknap på fronten.

Modellen er i et simpelt design fra KitchenAid med to flotte og enkle sider, og en front med enkle knapper med tilhørende funktioner – som vil blive gennemgået nedenfor. Det er værd at nævne, at denne brødrister har ekstra store rum til dit brød. Hvis du godt kan lide en bred skive brød, så har du plads til dem, i denne brødrister.

Funktioner

Denne brødrister har flere smarte funktioner, som vi vil nævne her. Først og fremmest har den en ”hold-varm” funktion, der kan holde brødet varmt i op til 3 minutter. Dette kan være smart, såfremt man lige skal ordne noget inden man vil spise sit brød – hvis skal lige skal lave sin smoothie færdig eller koge nogle æg.

KitchenAid brødristeren med plads til 2 skiver har 7 varmeindstillinger, som bestemmer hvor lang tid og hvor meget varme brødet skal have. Ønsker du brødet brændt godt, så skal den op på 6-7 stykker, skal det blot lunes, kan 1-3 være det rette valg. Ønsker du en sprød gylden skorpe, så er det typisk varmeindstilling 4-5, som er det rette valg.

Endvidere har brødristeren en optøningsfunktion, samt en bagelfunktion. De kan være ganske anvendelige, såfremt man tit brød i fryseren eller elsker bagels. Bagelfunktionen gør, at brødet ristes mere på den ene siden end den anden.

Brugertest

KitchenAid laver yderst sjældent nogle dårlige produkter, og denne brødrister er bestemt heller ikke i den kategori. Med sine smarte funktioner og enkle design, som kan fås i forskellige farver, falder brødristeren i de flestes smag. En bruger kalder brødristeren en lækker maskine og skriver: ”Jeg er super glad for denne brødrister, der har fire forskellige funktioner. Jeg er især vild med at den ikke bare popper brødet op når det er færdigt, men holder det lunt til jeg har tid til at tage det op på en travl morgen. Og så har den et lækkert design.

Folk som har købt denne brødrister taler generelt rigtig højt om den, da man får en flot og effektiv brødrister for pengene. Der er mulighed for at købe den i flere forskellige farver, som dermed kan passe lige til dit køkken.

 

KitchenAid 221ECU

Om produktet

En flot brødrister, som har et elegant sølv design lavet i rustfrit stål. Bunden på brødristeren er mørk og passer fint til den sølv farve. Brødristeren byder på flere interessante funktioner, som du kan læse mere om nedenfor. Prisen er under 1000 kr., men du får også en brødrister som giver masser af funktionalitet pakket ind i flot design.

Funktioner

Brødristeren har hele 7 forskellige indstillinger, så der er ingen undskyldninger for at brødet ikke bliver perfekt. En af de mange indstillinger er dens ’holde varm funktion’, som gør at den står og varmer brødet i op til 3 min. Derudover, så er der både en frost- og bagelfunktion.

Når du har brugt brødristeren i et stykke tid, så kan der have samlet sig en del krummer nede i risteren. Disse er heldigvis nemme at tømme, da der er en udtagelig krummebakke, som kan tømmes på én gang f.eks. over en skraldespand.

Brugertest

Brødristeren har generelt fået rigtig gode anmeldelser på nettet. Hos den danske forhandler KitchenOne, har brødristeren eksempelvis fået 5 anmeldelser, med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner. Alle kunder beskriver at de er glade for brødristeren, og at den er nem og funktionel at bruge i hverdagen.

KitchenAid brødrister – Kvalitet og design i særklasse!

En KitchenAid brødrister er kendt for sit unikke design, som typisk blander moderne design med et retro stil, som tydeligt kommer til udtryk i nogle af de ovenstående brødristere. Kvaliteten er i top og det afspejler sig i deres popularitet.

KitchenAid har et slogan som lyder “KitchenAid – for the way it’s made“. Med det mener de, at man skal vælge KitchenAid produkter på grund af måden de producerer alle deres maskiner på. Det gælder ikke kun deres brødristere, men alle deres produkter, bliver laver i høj kvalitet og med forbrugeren i tankerne. Alle funktioner er tænkt ind til at være så praktiske som muligt, og det ses blandt andet i deres top-brødrister, som har et hav af smarte funktioner.

Klik dig ind på nogle af de forskellige brødristere fra KitchenAid og læs mere om hvad de kan. KitchenAid bestræber sig på at lave køkkenmaskiner, herunder brødristere, i rigtig høj kvalitet. Dette betyder at hvis du køber en brødrister fra KitchenAid, så skal den kunne holde mange år frem.