Espressomaskiner med mælkeskummer

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. DeLonghi
ECAM 44.660
Klik
2. DeLonghi
ECAM 21.117
Klik
3. Siemens
EQ.9 Home Connect
Klik
4. Philips
HD8821/01
Klik
5. DeLonghi
ECAM 650.75MS
Klik
6. Melitta
Caffeo Passione
Klik

Læs mere om de bedste espressomaskiner med mælkeskummer

Hvis du overvejer at investere i en espressomaskine, så skal du selvfølgelig også være sikker på at den har en mælkeskummer. Selvom det er de færreste espressomaskiner der ikke har en mælkeskummer, så har vi her på siden kun samlet dem som har. Du kan derfor være helt sikker på at alle de espressomaskiner, som du ser her på siden, kan lave en dejlig blød mælk, som du kan bruge i kaffen.

Når du skal have en espressomaskine der kan lave mælk, så skal du være opmærksom på, at der findes to forskellige måder at lave mælken på. Der findes espressomaskiner med steamer (damprør), hvor du selv skal lave mælken, og så findes der espressomaskiner som helt automatisk laver mælkeskummet. Du kan læse mere om den præcise forskel nederst her på siden.

 

DeLonghi ECAM 44.660.B

“Testvinder” – Forbrugermagasin Råd & Rön
★★★★★ hos WhiteAway.com
Stor mælkeskummer som er aftagelig
Automatisk rense- og rengøringsfunktion
Kopvarmer funktion og touch panel
Lav to kopper kaffe på samme tid

 

DeLonghi espressomaskine med aftagelig mælkeskummer

Her er der tale om en af de absolut mest populære espressomaskiner med mælkeskummer på markedet. Denne DeLonghi espressomaskine med mælkeskummer er en fuldautomatisk espressomaskine. Denne model er blevet testvinder hos svenske Råd & Rön i deres test af den bedste espressomaskine. Denne espressomaskine tilbyder et hav af muligheder, for at give dig den bedste kop kaffe.

Med den medfølgende mælkeskummer, kan denne espressomaskine fra DeLonghi lave lige præcis den kop kaffe som du ønsker. Skal du have en varm mælk, flat white, macchiato eller cafe latte, så er DeLonghi ECAM 44.660.B der for dig. Du kan vælge lige præcis den kaffe med mælk som du ønsker, på det intuitive touch panel for oven. Her kan du blandt andet vælge styrken på kaffen, og selvfølgelig hvad mælkeskummer skal gøre.

Populær espressomaskine

Du kan bruge denne espressomaskine med mælkeskummer til både kaffebønner eller færdigmalet kaffe. Det er dit helt eget valg. Derudover kan du brygge 2 kopper kaffe samtidig, hvis det skal gå stærkt eller du er ekstra trængende. Modellen har indbygget kopvarmer funktion, så du får den helt rette temperatur på din dejlige kaffedrik.

Espressomaskinen fra DeLonghi har fået topkarakter på blandt andet danske WhiteAway.com. Modellen har 4,8/5 stjerner baseret på +15 anmeldelser. En bruger skriver følgende: Glimrende kaffe – Jeg er glad for denne maskine. Den skummer mælken fint og er meget nemt at betjene. Den er desuden nem at rengøre og afkalke. Den brygger velsmagende kaffe.”

Denne DeLongi ECAM 44.660.B espressomaskine med mælkeskummer har en bønnebeholder på 400 gram. Modellen har målene – b: 26 cm, d: 46 cm, h: 36 cm.

 

DeLonghi ECAM 21.117.B

Råd & Rön – Bedst i test espressomaskine
★★★★★ Hos Coop.dk og WhiteAway.com
Espressomaskine med steamer og kværn
Autosluk og automatisk renseprogram

 

DeLonghi ECAM 21.117.B – bedste espressomaskine med steamer

Denne espressomaskine med mælkeskummer sikre dig en aromafyldt kaffe uden det store besvær. Du vælger selv om der skal brygges én eller to kopper ad gangen. Du vælges selv hvilken temperatur kaffen skal have – her har du 3 forskellige muligheder. Du vælger selv intensiteten på kaffen, skal den være mild eller intens. Som du kan høre, er der rig mulighed for at lave lige den kop kaffe som du vil have. Med den indbyggede mælkeskummer som steamer mælken, kan du selv bestemme hvor skummet mælken skal være. Her er det vigtigt at læse lidt om hvordan dette gøres. Læs om det i bunden af siden her.

Mælkesteamer i særklasse

Denne espressomaskine med steamer har mulighed for både at kværne dine egne bønner eller bruge formalet kaffe. Det er helt op til dig. Takket være det brugervenlige display, er det super enkelt, at skulle vælge sin kaffe og sine ønsker. Som det ses på billedet, er denne espressomaskine mælkeskummer på fronten til venstre, mens knapperne er placeret på frontpanelet.

Denne DeLonghi ECAM 21.117.B espressomaskine har en bønnekapacitet på 250 gram, et tryk på 15 bar og en aftagelig vandtank. Modellen rummer 1,8 liter vand og selve maskinen har målene b: 23,8 cm, d: 43 cm, h: 35,1 cm.

 

Siemens EQ.9 Home Connect TI909701HC

Integreret mælkeskummer og kværn
Med Home Connect – kaffe via Wi-Fi
Mest eksklusive espressomaskine
Vælg mellem mange kaffespecialiteter

 

Siemens EQ.9 – Bryg din kaffe via mobilen

Denne Siemens EQ.9 er blandt de absolut mest eksklusive espressomaskiner på markedet. Denne model har simpelthen alt hvad du kunne drømme om. Med sin indbyggede mælkeskummer og mulighed for at koble sig på Wi-Fi, er der ingen grænser for hvad den kan finde ud af. Med Siemens Home Connect, kan du brygge din kaffe over mobilen. Du vælger blot hvilken kaffe du ønsker, og modellen går i gang med at brygge den.

Denne espressomaskine har 2 bønnebeholdere, og du kan således variere din kaffesmag afhængig af bønnevalget. Med den indbyggede mælkeskummer er der desuden et utal af nye valgmuligheder. Ønsker du en god cafe latte, cappuccino eller espresso macchiato, så bed den blot om at lave det. Du kan sågar brygge to kopper kaffe på én gang, hvis du har gæster eller dig og din bedre halvdele skal have.

Mest eksklusive espressomaskine

Denne espressomaskine med mælkeskummer fra Siemens haren bønnekapacitet på hele 450 gram, hvilket er knap dobbelt så meget som standarden på meget. Den har desuden en kraftigere motor og kværn, som har en effekt på 1.500 watt og et tryk på 19 bar. Det betyder at du får endnu mere smag ud af din kaffe. Ikke dårligt, hva? Siemens TI90970HC er udstyret med en stor mælkebeholder, som giver dig mulighed for at vælge hvilken kaffe der skal laves. Som noget nyt, giver denne Siemens model dig mulighed for at indstille og du vil have kaffe med mælk på toppen eller mælk med kaffe på toppen. Der er præferencer for den slags, og derfor har Siemens giver dig muligheden.

Med sine mange smarte funktioner, får du altså også noget for pengene ved denne Siemens espressomaskine med mælkeskummer. Modellen har en smart indbygget keramisk kværn, to separate bønnebeholdere, automatisk renseprogram, smart kopvarmer og bedst af alt, opkobling på Wi-Fi og dermed kontrol via smartphone. Espressomaskinen har dimensionerne; b: 31,6 cm, d: 38,2 cm og h: 47 cm.

 

Philips HD8821 – Smart espressomaskine med steamer

Testvinder hos forbrugerrådet Tænk
Automatisk rensning og afkalkning
100% keramisk kaffekværn
Klassisk mælkeskummer til latte

 

Stabil og arbejdsklar

Her har du en espressomaskine som er blevet kåret som testvinder af forbrugerrådet Tænk. Bedømmelsen sker på baggrund af en test som de har foretaget af mange espressomaskiner. Maskinen er meget populær på markedet, da den er utrolig stabil – takket være den keramiske kaffekværn. Philips selv siger at kværnen uden problemer kan klare brygning af mindst 20.000 kopper kaffe.

Som du kan se ud fra kaffeudløbet på billedet overfor, så kan maskinen lave to kopper på en gang. selve kaffeudløbet er justerbart og passer til alle kopper. At du kan justere udløbet betyder at du undgår at kaffen bliver sprøjtet eller afkølet mens den hældes op.

Silkeblødt mælkeskum med steamer

Hvis du leder efter en espressomaskine med mælkeskummer, så er denne maskine lige noget for dig. På maskinen sidder en klassisk mælkeskummer, som du kan bruge til at tilberede lækkert skum til din cappuccino eller latte. Mælkeskummeren er nem at rengøre og består af kun to dele. Da der er tale om en manuel mælkeskummer, skal du selv skumme mælken og hælde den ned i din espresso efterfølgende. Hvis du er i tvivl om hvordan du skummer mælken, så kan du læse nærmere om dette nederst på siden.

 

DeLonghi ECAM 650.75MS – Testvinder 2018 hos TÆNK

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk 2018
Meget populær espressomaskine
God mælkeskummer og god espresso
Stor vandbeholder og indbygget kværn

 

DeLonghi ECAM 650.75MS – Bedst i test espressomaskine

Denne DeLonghi ECAM 650.75MS er blevet kåret som bedst i test espressomaskine. Dette har den opnået i Forbrugerrådet Tænk espressomaskine test i januar 2018. Denne espressomaskine fra DeLonghi får den bedste karakter ved kvalitet af mælkeskumning. Den aftagelige mælkeskummer leverer en helt fænomenal mælkeskum. Du kan selv vælge mængden af mælk, ved at tage en cafe latte, macchiato eller noget tredje. Du kan desuden selv tilføje ekstra mælk, hvis du finder det nødvendigt. Espressomaskinen får desuden den bedst mulige karakter ved brugervenlighed, temperatur på kaffen og ensartethed i kaffen ved bryg af 2 kopper samtidig.

Indbygget mælkeskummer

DeLonghi PrimaDonna Elite er en fuldautomatisk espressomaskine i stål. Modellen har en vandbeholder på hele 2 liter og en stor kaffebønnebeholder på 400 gram. Espressomaskinen med indbygget mælkeskummer fra DeLonghi har desuden autosluk. Det betyder at du ikke behøver på at slukke maskinen, da den selv gør det efter et stykke tid uden brug. Derudover har denne luksusmodel et automatisk renseprogram, som sørge for at de indvendige slanger altid er rene. På den måde skal du ikke tænke på at rengøre slanger og dimsedutter i tide og utide. Deslige har espressomaskinen en indbygget kaffekværn, som maler de bønner du vælger at putte i.

Som noget særligt har denne espressomaskine ud over et stort udvalg af kaffe- og mælkeopskrifter, en eksklusiv varm chokolade funktion. Dette får du med en særlig chokolade karaffel. Her har du mulighed for at lave 1 til 2 kopper varm chokolade med 3 intensitetsindstillinger. Delonghi ECAM 650.75.MS PrimaDonna Elite har et 4,3 tommer touchdisplay, utallige indstillingsmuligheder og styring via DeLonghis “Smart Coffee App”.

 

Melitta Caffeo Passione OT – Testvinder hos Testfakta.se

Testvinder hos Testfakta.se i 2018
Indbygget mælkeskummer til kaffen
Nem betjening af kaffemaskinen
10 forudindstillede kaffevarianter

 

Melitta espressomaskine – Kaffenydelse ved tryk på en knap

Denne Melitta Caffeo Passione OT espressomaskine med mælkeskummer giver dig den ultimative kaffeoplevelse. Med tryk på blot én enkelt knap, får du din café crème, cappuccino, ristretto eller hvad du ønsker. Med denne espressomaskine får du hurtigt kaffespecialiteter, perfekt opskummet mælk eller varmt vand til te, som var det en elkedel. Espressomaskinen har hele 10 forudindstille kaffespecialiteter til dig. Den indbyggede kaffekværn sørger desuden for en optimal udnyttelse af kaffebønnerne. Hver kaffevariant kværnes og tilberedes altid frisk, hvilket er muligt takket være Melitta’s “Best Aroma System Plus”.

Denne model har et TFT-farvedisplay, som er i høj opløsningn. Farvedisplayet giver dig en mulighed for en intuitiv og brugervenlig betjening. I deres All-in-one udløb, som har LED-lys, kommer både kaffe, mælk, skum og vand ud. Der er 2 dyser til kaffen, en for mælk og mælkeskum, og en til varmt vand. Dette gør dig i stand til at producerer hvilken som helt drik, uden at skulle flytte rundt på din kop. Med andre ord; maksimal komfort. At der er højdeindstilling på hele 14 cm., så der er plads til dit cafe latte glas, tilføjer kun yderligere til dette.

Double Kop og automatisk rengøring

Som mange af de andre espressomaskine modeller, er der mulighed for at lave to kopper på samme tid. Med Double Cup tilstand på denne Melitta Caffe Passione OT espressomaskine kan du forberede to kopper af din yndlingskaffe på én gang. Det er kun muligt at vælge én type kaffe ved denne funktion.

I forhold til rengøring, så er der ikke meget du skal tænke på selv, selvom det er en espressomaskine med mælkeskummer. En mælkeskummer kræver typisk mere rengøring, men ikke her. Foruden det indbyggede program til grundig rengøring, har denne model indbygget “Easy Steam Cleaning”, for en hygiejnisk og hurtig rengøring. Derudover indikere Melitta espressomaskinen hvornår den skal rengøres eller afkalkes. Hvis du vil være helt sikker, kan du nemt finde rengørings- eller afkalkningsprogrammet i menuen.

 

Hvilke slags espressomaskiner med mælkeskummer findes der?

Der findes som udgangspunkt to slags espressomaskiner med mælkeskummer. Der findes dem med en manuel tilgang, hvor du bruger et damprør til at skumme mælken og så findes der de automatiske, som selv skummer mælken direkte ned i din kaffe. Hvis du nogensinde har prøvet selv at skulle dampe mælken via et damprør, så ved du også at dette kræver lidt øvelse for at blive rigtig godt. Der er mange ægte baristaer, som øver sig meget på denne disciplin.

Heldigvis så findes der i dag, også den automatiske måde at få skummet mælk i kaffen, hvor alt altså foregår helt uden at du skal skal dampe mælken. Fælles for alle de espressomaskiner som du kan læse om på denne side, er at maskinerne på den ene eller på anden måde har en mælkeskummer. Hvis fortsat er i tvivl om hvad forskellen er på de manuelle mælkeskummere og de automatiske mækeskummere, så kan du blive helt sikker på de to her:

Manuelt damprør til mælkeskum

Når espressomaskinen har et damprør til at klare mælkeskumningen, så skal du manuelt holde mælken imens damprøret gør mælken klar til brug. Det er typisk denne metode som du vil se de ægte baristaer benytte sig af, når du bestiller en cafe latte på den lokale kaffebar.

Det er bestemt ikke let at skumme mælk på denne måde og kræver en del erfaring at gøre perfekt. Når det så er sagt, så er det bestemt ikke en umulig opgave, og efter et par gange, vil du hurtigt opleve at du har tag om processen.

Integrerert mælkeskummer

Med en integreret mælkeskummer er alt hvad du skal gøre at trykke på en enkelt knap. Herefter vil maskinen automatisk gøre alt arbejdet for dig, og automatisk skumme mælken direkte ned i din kaffe.

Da der kan være stor forskel på hvordan man eksempelvis ønsker sin mælk i cappucinoen, så er det typisk også muligt at man kan indstille dette. Flere espressomaskiner tilbyder forskellige profiler, så i den ene kaffe vil der være mere mælk i den anden, hvis der er forskellige præferencer i hjemmet.

 

 

Hvordan skummer du din mælk med et damprør?

Skummet mælk bruges i mange espresso drikke, men også i helt andre drikke. Med lidt øvelse kan du selv lære at lave fantastisk mælk som er skummet til brug i cappuccinos, macchiatos, te latte osv. At lave mælk som er skummet til brug i en kaffe, er nemt at komme igang med. På mange espressomaskiner finder du et damprør. Denne integrerede arm bruges til at skyde damp ned i din mælk og varmer den ved et pres. Samtidig tilføjer det luft til mælken, hvilket får det til at skumme.

Du skal bruge en lille metalkande når du skal lave skummen. Hvis der ikke følger en metalkande med til den espressomaskine som du har købt, så kan disse typisk købes i enhver isenkræmmer. Kanderne har en perfekt dybde til damprøret og håndtaget er godt at holde om og styre røret med.

Den præcise metode til at skumme mælk varierer lidt fra drik til drik, men følgende trin forklarer de grundlæggende trin for at lave mælkeskum på din espressomaskine.

1. Hæld frisk kold mælk i en lille metalkande.
2. Tænd for damprøret på din espressomaskine.
3. Sæt damprøret ned i mælken, lige under overfladen.
4. Hvis du holder tippen af røret nær siden i kanden, vil det skabe en hvirvel.
5. Bevæg damprøret rundt så det er helt oppe i skummet, nederst og tæt på på siderne. Det skaber luft i skummet som vil blive til bobler. Boblerne forsvinder efter kort tid.
6. Når skummet har den rette tekstur, så kan du tage kanden væk fra damprøret.
7. Teksturen af skummet skal være glat og i virkligheden ligne smeltet is.
8. Hæld med det samme den skummede mælk ned i din espresso og lav gerne noget latte art, hvis du føler dig som en barista.

Et par ekstra tips

Hvis der er et par store bobler tilbage på overflande af den skummede mælk, så kan du stille kanden på et bord og dreje den rundt i cirkler. Dette vil typisk fjerne de store bobler.

Jo længere du venter med at mælken op i din espresso, jo mere begynder mælkens tekstur at bryde ned. Hvis du beholder noget mælk i kanden når du hælder skummet, så sikrer du at du kun hælder skum op i kaffen, så den ikke bliver alt for vandet.

Rengør dampstangen efter endt brug hver gang. Dette er nemlig et oplagt sted for bakterier at vokse pga. mælken. For en nem rengøring kan du fylde skumkanden med vand og køre dampstangen rundt, som da du lavede mælken klar. Du kan med fordel gøre dette to gange, så du er sikker på at få det hele med.

Hvis du ikke har en espressomaskine med et damprør, men stadig ønsker skum i din mælk, kan du enten købe en seperat mælkeskummer eller bruge dit komfur. For at benytte dig af sidstnævnte skal du hælde mælk i en lille gryde. Start herefter forsigtigt varmen og rør hårdt og hurtigt rundt i mælken indtil den begynder at skumme. Pas på ikke at brænde mælken på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.