Oversigt over Dualit elkedler

Elkedlens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
8.6 Dualit
Architect Kettle
Klik
8.1 Dualit
Mini Jug Kettle
Klik

Læs mere om de forskellige Dualit elkedler

 

Dualit Architect Kettle – Når design møder funktionalitet

Om produktet

En meget speciel elkedel, som har modtaget flere awards for dens flotte design. Dualit har endnu engang formået et lave en elkedel, som er lidt ud over det sædvanlige. Vi har testet og gennemgår i følgende tekst alt du bør vide om elkedlen. Læs med og find ud af, om elkedlen er dens høje pris værd.

Design

Designet er meget iøjefaldende og bestemt ikke noget man ser hver dag. Dualit har fokuseret på at lave en designerkedel, som udelukkende består af krom stål. Selv håndtaget og bundet er lavet i krom.

På toppen af elkedlen og i bunden er der nogle omskiftelige elementer. Det er derfor muligt, at sætte præcis den farve på disse elementer, som man nu skulle ønske. Hvis du ser i billederne på toppen af siden, kan du se nærmere hvordan systemet fungerer helt præcist.

Funktioner

Når man hælder fra en elkedel, er det utrolig vigtigt at dette gøres meget præcist. Hvis det ikke gøres præcist, kan man risikere at blive ramt på ens fingre med det kogende vand, hvilket ikke er en sjov oplevelse for nogen som helst. Netop af denne grund har Dualit lavet en teknologi, som sikrer en ualmindelig ‘glat’ hældning af vandet. Faktisk så hælder den vandet så godt, at Dualit har valgt at patentere deres hældetud, som de selv kalder ‘patented pure pour spout’.

Det er vigtigt at man selv husker at rengøre sin elkedel en gang i mellem, specielt for kalk som har det med at sætte sig i maskinen. Elkedlen her har et indbygget kalkfilter, som filtrerer det meste af kalken væk under kogning. Filteret kan tages ud og renses, når det er tid til dette.

Efter elkedlen lige har kogt vandet, kan elkedlen være meget varm – dette har dualit selvfølgelig også tænkt over, hvilket har resulteret i det låg som du ser på maskinen. Låget har en ‘dut’ som kan røres ved, helt uden at brænde fingrene, da den ikke bliver varm, på samme måde som resten af kedlen.

Kapacitet

Architect Kettle har en vandkapacitet på 1,5 liter, hvilket er meget almindeligt for en elkedel. Med de 1,5 liter kan du bruge elkedlen i de fleste situationer, hvor der er brug for varmt vand. Skulle du have brug for mere vand end de 1,5 liter, så kan der hurtigt laves mere – Dualit selv oplyser at kedlen kan lave 25 liter kogende vand pr. time.

Brugertests af elkedlen

Elkedlen er yderst populær på markedet og eftersom Dualit er et stort mærke, bliver det forhandlet mange steder i verden. Hos den kæmpe amerikanske forhandler John Lewis (nyt vindue) er elkedlen blevet anmeldt, her har den fået ikke færre end 185 anmeldelser, med en sammenlagt score på 4.4 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig godt. Brugerne er generelt meget tilfredse og fremhæver bl.a. det flotte design, hældetuden som ikke drypper og de smarte funktioner.

Også hos online forretningen Amazon (nyt vindue) er elkedlen blevet anmeldt. Her har den fået hele 224 anmeldelser, med en samlet score på 4.3 ud af 5 stjerner. Generelt er billedet også at langt de fleste er meget positive, men indimellem kommer der en som har haft en dårlig oplevelse.

 

Dualit Mini Jug Kettle – Lille og praktisk

Om produktet

Mini Jug Kettle er en flot designet elkedel fra Dualit, som både er moderne og frisk i designet. Elkedlen byder på de normale funktioner, der er ingen tvivl om at det er designet man betaler for. Læs videre nedenfor, når vi gennemgår alt du bør vide om maskinen.

Design

Designet på elkedlen er lavet i komplet krom stål. Det er kun på bunden, at man finder lidt sort samt på låget. Den krom farve ser selvfølgelig utrolig flot ud, og vil passe ind i langt de fleste køkkener. Du bør dog være opmærksom på, at fingeraftryk kommer til at kunne ses hurtigt, hvis du ikke tørrer den af ofte.

På siden af elkedlen er der er en vandindikator, som viser hvor meget vand der er i kedlen. Indikatoren gør det nemt, at se hvor meget vand man fylder i elkedlen, hvis man eksempelvis ved, at man kun har brug for at skulle koge vand, der svarer til to kaffekopper.

Funktioner

På toppen af elkedlen sidder der et lille håndtag, som gør at det er let og sikkert at åbne låget. Grunden hertil er at låget er varmesikret, så det ikke vil gøre ondt selvom kedlen lige har været i brug.

Elkedlen er ledningsfri forstået på den måde, at det kun er varmebasen der er sat til en stikkontakt. Det gør elkedlen ekstrem nem at betjene, specielt når vandet skal hældes ud via den specialdesignet hældetud, som sikrer en millimeterpræcis hældning.

Der er også tænkt på sikkerheden ved at bruge elkedlen, og der er derfor en indbygget tørkognings funktion, som gør at elkedlen ikke kan koge vandet, hvis der er mindre vand i, end hvad der svarer til to kopper.

Kapacitet

Den samlede vandkapacitet for elkedlen er på kun 1 liter. Den ene liter er ikke meget, og henvender sig derfor til folk, som ikke skal bruge vand af gangen end dette. 1 liter er rigeligt til at lave et par kopper kaffe eller te, men heller ikke mere end dette. Du skal derfor overveje inden du køber, hvad det er du som udgangspunkt skal bruge kedlen til.

Ønsker du en større elkedel, som kan rumme mere end 1 liter, kan du tage et kig på nogle elkedler fra KitchenAid eller en Royal elkedel i traditionelt design.

Brugertests af elkedlen

Den amerikanske forhandler John Lewis har elkedlen i deres sortiment. På deres side (nyt vindue) er der hele 63 brugertests af elkedlen, de 63 forskellige anmeldelser giver tilsammen elkedlen 4.5 ud af 5 stjerner, hvilket er et godt resultat. Brugerne skriver rigtig mange forskellige ting, men der er mange som fremhæver den gode kompakte størrelse og, at den hurtigt bringer vandet i kog.

Elkedlen kan også købes hos Amazon, som er en stor international webshop. Her har (nyt vindue) elkedlen fået 100 forskellige anmeldelser af brugere, som har købt og brugt elkedlen. Brugerne giver samlet set kedlen 4.3 ud af 5 stjerner, hvilket endnu en gang er et fint resultat.

 

Dualit elkedel – Designermærket fra England

Dualit er i dag blevet et synonym for fremragende køkkenprodukter, der tilfører ethvert køkken visuel og funktionel værdi. Dualit blev grundlagt i England af Max Gort-Barten, der med stor kreativitet og stærke ingeniørevner udviklede og designede de fremragende produkter til køkkenet, blandt andet den berømte og patenterede toaster, der for alvor fik folks opmærksomhed – først i England og sidenhen rundt om i verden.

Samtlige produkter fra Dualit bærer det unikke design, der gør dem nemme at kende og ofte fører til synlige og fremtrædende placeringer i hjemmet. Det gælder alle Dualits forskellige produkter, hvad enten der er tale om en brødrister, Dualit elkedel, håndmixer, kaffemaskiner, kaffekværn, stavblender eller et andet køkkenudstyr fra den Dualit.

I mere end 60 år har Dualit udviklet deres enestående køkkenprodukter med afsæt i værdierne kvalitet, innovation og flot design, hvilket har givet dem en særlig genkendelighed, der differentierer sig fra andre mærker. Deres originale design bærer et karakteristisk snit af retro, der gør dem tidløse.

Alt køkkenudstyr fra Dualit er yderligere kendt for deres stabilitet, kvalitet og lange holdbarhed, og de har gennem tidens løb vundet flere priser, der understøtter produkternes anseelse som ’best in class’. Producenten hviler dog ikke på laurbærrene, tværtimod udvikler og forbedrer Dualit på kontinuerlig vis, således at de kan opretholde deres status som garant for at levere enestående køkkenprodukter. Vi vil løbende opdaterer vores elkedel tests med de nyeste produkter fra Dualit, samt alle andre modeller som bliver lanceret på markedet.