Bedste Dualit elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Dualit
Jug Kettle
Klik
2. Dualit
Mini Jug Kettle
Klik

Læs mere om de forskellige Dualit elkedler

En elkedel skal ikke kunne meget og det vigtigste er, at den kan koge vandet forholdsvis hurtigt. Dualit elkedler kan dog andet end bare at varme vandet op, de kan også se særdeles flotte ud. Bliv klogere på de forskellige elkedler fra Dualit her.

Dualit Architect Kettle – Når design møder funktionalitet

Om produktet

Dualit Jug kettle red/chrome er en meget iøjefaldende elkedel, til dig som ønsker en elkedel ikke alle har. Elkedlen er af den sædvanlige høje kvalitet, som er kendt fra Dualit og byder på fin funktionalitet. Læs med i teksten nedenunder og se alt du bør vide, inden du evt. køber den.

Hovedparten af elkedlen består af en flot krom farve. Ud over den krom farve, så består elkedlen også af nogle røde dele (varmebasen, bundet, håndtaget og låget). Der er ikke nogen tvivl om at den røde farve er meget iøjefaldende, og designet vil således ikke falde i alles smag.

På begge sider af elkedlen er det muligt, at se en vandindikator, som viser hvor meget vand der er i kedlen. Indikatoren gør det let at lave præcist så meget vand, som du har brug for til eksempelvis to kopper kaffe. Elkedlen har de fleste basisfunktioner som du bør forvente dig af en elkedel. Herunder kan bl.a. nævnes dens tørkognings sikring, som sørger for at elkedlen ikke kan koge, medmindre der er minimum hvad der svarer til to kopper vand i.

Elkedlen har også det som man kalder en 360 graders varmebase. Det betyder med andre ord, at det er ligemeget hvordan elkedlen drejer sig, når den sættes ned på varmebasen. Det sikrer en hurtig og funktionel kogning af vandet. Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket er nok til de fleste køkkener. Skulle du have brug for mere vand, så kan dette heldigvis koges meget hurtigt, takket være dens effekt på 2200 watt.

Anmeldelser

Hos en af de største online webshops i verden – nemlig Amazon (nyt vindue), er elkedlen blevet blevet af 389 personer, hvilket er ekstremt høj. Elkedlen har i gennemsnit fået 3.8 ud af 5 stjerner, hvilket er et udemærket resultat. De personer som ikke giver elkedlen en høj bedømmelse, har døjet med noget kondens på bundet. Det er dog et problem som Dualit har løst og alle nyere modeller, bør der ikke være nogle problemer med.

Også hos kæden John Lewis (nyt vindue) som kommer fra USA, er elkedlen blevet anmeldt. Her har den fået 4.3 i score baseret på 351 anmeldelser.

 

Dualit Mini Jug Kettle – Lille og praktisk

Om produktet

Mini Jug Kettle er en flot designet elkedel fra Dualit, som både er moderne og frisk i designet. Elkedlen byder på de normale funktioner, der er ingen tvivl om at det er designet man betaler for. Læs videre nedenfor, når vi gennemgår alt du bør vide om maskinen.

Designet på elkedlen er lavet i komplet krom stål. Det er kun på bunden, at man finder lidt sort samt på låget. Den krom farve ser selvfølgelig utrolig flot ud, og vil passe ind i langt de fleste køkkener. Du bør dog være opmærksom på, at fingeraftryk kommer til at kunne ses hurtigt, hvis du ikke tørrer den af ofte.

På siden af elkedlen er der er en vandindikator, som viser hvor meget vand der er i kedlen. Indikatoren gør det nemt, at se hvor meget vand man fylder i elkedlen, hvis man eksempelvis ved, at man kun har brug for at skulle koge vand, der svarer til to kaffekopper. På toppen af elkedlen sidder der et lille håndtag, som gør at det er let og sikkert at åbne låget. Grunden hertil er at låget er varmesikret, så det ikke vil gøre ondt selvom kedlen lige har været i brug.

Elkedlen er ledningsfri forstået på den måde, at det kun er varmebasen der er sat til en stikkontakt. Det gør elkedlen ekstrem nem at betjene, specielt når vandet skal hældes ud via den specialdesignet hældetud, som sikrer en millimeterpræcis hældning.

Der er også tænkt på sikkerheden ved at bruge elkedlen, og der er derfor en indbygget tørkognings funktion, som gør at elkedlen ikke kan koge vandet, hvis der er mindre vand i, end hvad der svarer til to kopper.Den samlede vandkapacitet for elkedlen er på kun 1 liter. Den ene liter er ikke meget, og henvender sig derfor til folk, som ikke skal bruge vand af gangen end dette. 1 liter er rigeligt til at lave et par kopper kaffe eller te, men heller ikke mere end dette. Du skal derfor overveje inden du køber, hvad det er du som udgangspunkt skal bruge kedlen til.

Ønsker du en større elkedel, som kan rumme mere end 1 liter, kan du tage et kig på nogle elkedler fra KitchenAid eller en Royal elkedel i traditionelt design.

Anmeldelser

Den amerikanske forhandler John Lewis har elkedlen i deres sortiment. På deres side (nyt vindue) er der hele 63 brugertests af elkedlen, de 63 forskellige anmeldelser giver tilsammen elkedlen 4.5 ud af 5 stjerner, hvilket er et godt resultat. Brugerne skriver rigtig mange forskellige ting, men der er mange som fremhæver den gode kompakte størrelse og, at den hurtigt bringer vandet i kog.

Elkedlen kan også købes hos Amazon, som er en stor international webshop. Her har (nyt vindue) elkedlen fået 100 forskellige anmeldelser af brugere, som har købt og brugt elkedlen. Brugerne giver samlet set kedlen 4.3 ud af 5 stjerner, hvilket endnu en gang er et fint resultat.

 

Dualit elkedel – Designermærket fra England

Dualit er i dag blevet et synonym for fremragende køkkenprodukter, der tilfører ethvert køkken visuel og funktionel værdi. Dualit blev grundlagt i England af Max Gort-Barten, der med stor kreativitet og stærke ingeniørevner udviklede og designede de fremragende produkter til køkkenet, blandt andet den berømte og patenterede toaster, der for alvor fik folks opmærksomhed – først i England og sidenhen rundt om i verden.

Samtlige produkter fra Dualit bærer det unikke design, der gør dem nemme at kende og ofte fører til synlige og fremtrædende placeringer i hjemmet. Det gælder alle Dualits forskellige produkter, hvad enten der er tale om en brødrister, Dualit elkedel, håndmixer, kaffemaskiner, kaffekværn, stavblender eller et andet køkkenudstyr fra den Dualit.

I mere end 60 år har Dualit udviklet deres enestående køkkenprodukter med afsæt i værdierne kvalitet, innovation og flot design, hvilket har givet dem en særlig genkendelighed, der differentierer sig fra andre mærker. Deres originale design bærer et karakteristisk snit af retro, der gør dem tidløse.

Alt køkkenudstyr fra Dualit er yderligere kendt for deres stabilitet, kvalitet og lange holdbarhed, og de har gennem tidens løb vundet flere priser, der understøtter produkternes anseelse som ’best in class’. Producenten hviler dog ikke på laurbærrene, tværtimod udvikler og forbedrer Dualit på kontinuerlig vis, således at de kan opretholde deres status som garant for at levere enestående køkkenprodukter. Vi vil løbende opdaterer vores elkedel tests med de nyeste produkter fra Dualit, samt alle andre modeller som bliver lanceret på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.