Oversigt over DeLonghi brødristere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. DeLonghi
Bronze
Klik
2. DeLonghi
Copper
Klik
3. DeLonghi
Black
Klik
4. DeLonghi
White
Klik

 

 

Læs mere om DeLonghi brødristerne

I nedenstående afsnit vil du kunne blive klogere på de forskellige DeLonghi brødristere. Brødristerne kan købes i forskellige farver, så du kan højest sandsynligt finde en som passer ind i dit køkken.

 

DeLonghi brødrister Bronze

Om produktet

Det er godt nok sjældent, at man falder over en brødrister som er bronzefarvet, men ikke desto mindre er det tilfældet med denne model. Delonghi har lavet brødristeren i en flot metallic finish, hvilket bestemt ikke ses så tit. Brødristeren er en del af Delonghis brødrister serie, som også kan fås i flere farver som eksempelvis hvid, kobber og sort. Hvis disse tiltaler dig bedre, så find dem inde på siden med Delonghi produkter.

Funktioner

Du har sikkert prøvet at riste et brød, som har været meget lille, for herefter ikke at kunne få det op af brødristeren igen. Dette problem har Delonghi løst, ved at integrere deres ‘ekstra løft’ funktion, hvilket giver mulighed for at hejse brødet ekstra højt op, så problemet ikke opstår.

Når du skal riste brødet, skal du tage stilling til hvordan du ønsker det ristet. Der er nogen som elsker at brødet er helt brunt, og andre som ønsker at det blot bliver varmet mildt. Med den indbyggede ‘browning control’ er dette let som en leg. Her vælger du imellem 6 forskellige trin, som alle varmer brødet på hver deres måde.

Efter et stykke tid, vil der have samlet sig en masse krummer i brødristeren, dette kan ikke undgås. Det er dog ikke noget problem at få dem ud igen via den indbyggede krummebakke. Bakken kan nemt tages ud, tømmes og skylles, for herefter at sættes ind i maskinen igen.

Slutteligt er der et par knapper på brødristeren, som begge giver mulighed for at riste brødet på en specifik måde. Den ene knap aktiverer en ‘defrost’ funktion, denne skal bruges når du skal tø et brød op. Den anden knap er en ‘bagel’ knap, som er beregnet specifik til opvarmning af en bagel.

Brugertest

Brødristeren kan fås også den store amerikanske forhandler John Lewis (nyt vindue). Inde på forhandlerens hjemmeside har hele 19 kunder valgt bedømme brødristeren, hvilket er en god indikator på at det er en populær model. I gennemsnit har kunderne givet brødristeren 4.6 ud af 5 stjerner – et rigtig fint resultat.

 

DeLonghi brødrister Copper

Om produktet

Hvis du nogensinde har drømt om at eje en kobberfarvet brødrister, så er der her muligheden. Denne gang har Delonghi designet en flot brødrister, i en meget unik farve. Farven vil passe perfekt ind i et hvidt, sort eller sølv køkken. Prisen må nok siges at være mod den højere ende, så hvad får du egentlig for pengene – læs med nedenfor, hvor du kan blive meget klogere på brødristeren fra Delonhi.

Funktioner

Vi kender det alle sammen. Man kan ikke får det lille brød eller bolle op af brødristeren. Dette problem har Delongi tænkt på med deres funktion “ekstra løft”. Funktionen betyder blot, at når du skal have brødet op af risteren igen, så er det muligt at løfte det ekstra højt op, så du ikke skal stå med fingerene helt nede i brødristeren.

For enden af brødristeren er der forskellige knapper, som hver aktiverer en forskelig funktion. Du kan eksempelvis vælge ‘bagel mode’, hvis du skal varme en bagel. Du kan også vælge ‘defrost’, hvis det er et brød som du skal tø op. Knapperne er lavet meget brugervenligt og vil via et lys, vise hvilken funktion der er aktiv.

Når det er tid til at brødristeren skal rengøres, så kan du med fordel tømme krummebakken, som er indbygget i brødristeren. Krummebakken kan nemt tages ud separat, herefter kan den tømmes og rengøres, hvorefter den er klar til indsættelse igen.

Brugertest

Selvom brødristeren ikke har præcis samme farve, så er det den samme model som kan købes hos John Lewis (nyt vindue). Herinde har 19 forskellige kunder købt og anmeldt brødristeren. De giver den samlet set 4.6 ud af 5 stjerner, hvilket er et rigtig flot resultat. Folk skriver at kvaliteten og designet er i topklasse, samt brugervenligheden er helt i top.

 

DeLonghi brødrister Black

Om produktet

En stilren sort brødrister, som passer ind i alle moderne køkkener. Hvis du leder efter en brødrister i farven sort, så vil denne brødrister måske være noget for dig. Den er produceret af Delonghi, som også plejer at være kendte for deres design og gode kvalitet. Hvis du vil vide mere om støvsugeren, så læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår dens vigtigste specifikationer.

Funktioner

Det er altid individuelt hvordan man ønsker sit brød ristet. Nogen kan lidt når det er meget brunt og spørg, andre kan lide når det blot er varmet en smule. Delonghi har heldigvis taget højde for dette, med deres forskellige trin. Der er i alt 6 trin, så du selv bestemmer, hvor ristet brødet skal være.

Derudover er der også indbyggede funktioner, som giver mulighed for at vælge et varmeprogram, som udelukkende er tiltænkt til opvarmning af en bagel, og et ‘defrost’ program som udelukkende er tiltænkt, at tø brød op. Programmerne er smarte, da de tager højde for varmen, så den tilpasser sig til det slags brød du gerne vil lave.

Af de mere praktiske funktioner kan der bl.a. nævnes de gummifødder som sidder under maskinen. Delonghi selv kalder dem ‘sure grip’ og de er med til at sikre, at brødristeren ikke skøjter rundt på bordet. Derudover så har brødristeren en indbygget krummebakke, som fanger alle de krummer, der falder af fra brødet. Bakken kan nemt tages ud og tømmes.

Brugertest

Hos den store amerikanske kæde John Lewis kan brødristeren bl.a. købes (nyt vindue). I dette tilfælde er brødristeren dog ikke sort, men hvis – men det er præcis samme model. Hos John Lewis har hele 19 kunder anmeldt brødristeren og sammenlagt givet den 4.6 ud af 5 stjerner. Resultatet er rigtig godt og bevidner om, at kunderne er meget tilfredse med deres valg af brødrister.

 

DeLonghi brødrister White

Om produktet

En super flot brødrister, i en lækker creme-hvid farve fra producentet Delonghi. Brødristeren er lavet i en metallic finish med detaljer i krom, hvilket virkelig placerer den som en af de flotteste brødristere på markedet, hvad angår design. Delonghi Distinta byder dog på meget mere end et flot design, den er også rigtig godt med hvad angår funktionalitet. I nedenstående afsnit har vi gennemgået dens funktioner, så læs endelig med, hvis du er interesseret i risteren.

Funktioner

Først og fremmest har brødristeren en effekt på 900W, hvilket giver den rigeligt med evne til at varme brødet. Når brødet skal ristets så har maskinen flere forskellige kontrolknapper, alt efter hvad dit formål er. Du kan genvarme brødet, du kan tø brødet op eller du kan stoppe varmeprocessen, hvis du kan se, at dit brød er ved at være færdigt.

Med mange ældre brødristere, kan det være meget svært, at tage brødet op af risteren, hvis man eksempelvis varmer et mindre stykke brød eller bolle. Dette har Delonghi også tænkt på, da de designede denne brødristere. De har nemlig lavet en såkaldt “ekstra-løft funktion”, hvilket gør, at man altid kan få det, som man er ved at varme op af risteren.

Fra tid til anden, vil det være nødvendigt at rengøre brødristeren, hvilket er yderst let. Brødristeren har nemlig en indbygget krummebakke, som samler alle de krummer der falder af brødet. Bakken kan nemt tages ud, skylles og renses, for herefter at blive indsat igen.

Brugertest

Brødristeren har generelt fået rigtig gode anmeldelser. Hvis vi eksempelvis kigger på den store amerikanske forhandler John Lewis (nyt vindue), så ser vi at brødristeren har fået hele 4.6 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Scoren er baseret på 19 individuelle anmeldelser. Folk er meget tilfredse med brødristeren – de fleste nævner, at den er rigtig flot at se på og passer perfekt ind i køkkenet. Derudover, så fremhæver mange også dens gode risteevner og dens brugervenlighed.

 

 

DeLonghi brødrister – fokus på kvalitet

De’Longhi vil blive anerkendt som en global leder på markedet inden for kaffe, komfort og udvalgte køkken- og husholdningsprodukter. De gør et godt stykke arbejde med at tilbyde forbrugerne innovative husholdningsapparat med en særlig kombination af stil og ydelse. Derudover tager DeLonghi en international tilgang til produktudvikling, der appellere til forskellige kulturer og hjemmemiljøer.

DeLonghi har et slogan som lyder “DeLonghi – Better Everyday“. Med det mener de, at man skal købe et DeLonghi produkt på grund af måden det gør dit liv og din hverdag nemmere på. De laver produkter, som du har brug for i hverdagen og produkter som er nemme at have med at gøre.