Bedste Kaffekværne i Test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Super køb

Graef CM800 kaffekværn
★★★★★

Smart Graef kaffekværn

Hvis du vil male din egen kaffe, så er denne kaffekværn fra Graef et godt bud til dig. Kaffekværnen med navnet CM800 er fremstillet i et solidt materiale og indeholder en 350g beholder med lukkefunktion. Beholderen gør det nemt at skifte, hvis man eksempelvis har flere beholde med forskellige kaffebønner i.  Når det er tid til at male kaffebønnerne, så kan du gøre det med hele 40 forskellige indstillingsmuliheder – du kan vælge alt fra helt fin til meget grov.

Kaffekværnen har en langsomt roterende stål kværn, som gør at kværnen bliver meget aroma blid – du kan derfor være sikker på at både aromaen og smagen vil være helt perfekt. Den indbyggede kværn spreder kaffepulveret og med en anti-statisk indsats ledes kaffepulveret perfekt ud. Du skal ikke være bange for ikke at kunne betjene kaffekværnen – det er utrolig nemt. Kaffekværnen betjenes på siden og har tre funktioner – on- off og auto. Auto funktionen fungerer således, at der sidder en lille sensor, som registrerer om der er noget i beholderen eller ikke. Når det på et tidspunkt er tid til at kaffekværnen skal gøres ren, så er den udstyret med en aftagelig bundplade. Bundpladen opfanger eventuelle rester.

Kaffekværnen har fået rigtig gode anmeldelser med på vejen. Inde hos Coop Shopping har den fået 15 anmeldelser med en samlet score på 4.5 ud af 5 mulige, hvilket må siges at være et rigtig godt resultat. De kunder som anmelder produktet er yderst tilfredse – de skriver eksempelvis:

”Supper kaffekværn – Tysk kvalitet – let at bruge – kværner kaffen i top kvalitet”. En anden kunde som giver 5 stjerner skriver ”Fantastisk kværn – det har givet kaffen en helt ny dimension. Dejlig nem at bruge og rense”.

1.200 kr
Til butik

Wilfa WSCG kaffekværn
★★★★★

Smart Wilfa kaffekværn

Wilfa WSCG er en yderst populær kaffekværn på markedet. Dette er til dels fordi det kan fås til en rigtig god pris, men også fordi den gør et rigtig godt stykke arbejde. Wilfa kaffekværnen har en kapacitet på 250 gram, hvilket er en god mængde til når der skal laves kaffe. Også med denne kaffekværn er det muligt at indstille graden til hvor fint kaffen skal males. Du kan justere fra espressomalet til grovmalet. Der er derudover indbygget en timerfunktion, så du får kværnet den rigtige mængde kaffe hver gang du benyttet maskinen. Funktionen fungerer på den måde, at den kontrollerer mængden af kaffe og kværner så herefter.

At kaffekværnen er en af de mest populære på markedet er der ingen tvivl om, når man tager et kig på mange af de anmeldelser som den har fået med på vejen. Hos forhandleren Elgiganten har kaffekværnen fået +50 anmeldelser med et gennemsnit på 4.5 ud af 5 mulige. Kunderne er meget positivt indstiller overfor kaffekværnen. En kunde skriver bl.a. at det er den bedste kaffekværn han har haft og at hans kaffe nu er taget til nye højder.

449 kr
Til butik

OBH GD7008S0 kaffekværn

Prisvenlig kaffekværn fra OBH

En flot og prisvenlig kaffekværn fra OBH Nordica. Kaffekværnen er designet til hurtigt og effektivt at male dine kaffebønner til perfektion. Du vælger til hvilken finhedsgrad du ønsker for maksimal aroma. Du kan i alt vælge mellem 9 forskellige indstillinger – fra finmaling til espresso og filter, til helt grovmalet stempelkaffe.

Når du maler kaffen vil der være helt op til 18 kopper kaffe, men der kan også males så lidt så det passer til 2-3 kopper. Når kaffekværnen er færdig med at male, så vil den automatisk slukke, så dette er ikke noget du skal tænke på. En gang i mellem skal maskinen gøres ren og til dette formål sidder der et aftageligt kværnhjul, så du nemmere kan gøre rent.

 

315 kr
Til butik
1.374 kr
Til butik

Hvorfor skal du male din egen kaffe?

Måske tænker du på hvorfor det overhovedet er nødvendigt at male din egen kaffe, når du blot kan købe noget som er færdigmalet. Grunden hertil at der er kæmpe forskel på det kaffe som du selv maler, og det du kan købe i butikkerne som er færdigmalet. Hvis du ikke tror på det så prøv selv følgende – åben en almindelig kaffe fra supermarkedet og duft herefter godt til den, prøv så det samme med den kaffe som du selv maler – du vil opleve en kæmpe forskel primært fordi den ikke er massefremstillet, men også fordi den vil være helt ”frisk malet”. Når du formaler kaffebønnerne så vil du få mere smag ud af bønnerne end ellers. Når du maler kaffen udsættes den for luft, så smagen og duften begynder at opløse sig på en helt anden måde – det er derfor du oplever den skønne aroma friskmalet kaffe ofte har. Efter din kaffe er malet, så er det bedste at brygge selve kaffen kort efter, da du hermed får det allerbedste resultat.

 

Hvordan maler du din kaffe?

Det er ikke særlig svært at male din egen kaffe. Du kan nemlig med fordel bruge en elektrisk kaffekværn, da denne klarer hele jobbet for dig. Kværen maler ofte kaffen i et langsomt tempo, da man hermed får det bedste resultat og der ikke opstår unødvendig høj varme. Du kan både få kaffekværne som er elektriske og nogle som er manuelle, men vi anbefaler de elektriske, hvis man ikke er vant til at male kaffen. Langt de fleste kaffekværne kan indstilles præcis, som du ønsker din kaffe skal være.

Når du har valgt de kaffebønner som du ønsker at bruge, er du klar til at bruge din nye kaffekværn. På kaffekværnen kan du selv indstille hvor fint du ønsker kaffen skal være – afgør om du skal bruge den til espresso eller en fransk kaffe.

error: