Bedste blendere i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Læs mere om de bedste blendere

Er du på udkig efter en ny blender som kan hjælpe dig med at lave grønne smoothies, sunde vafler eller knuse is? Så læs nærmere om de bedste blendere her på sidenr, og bliv klogere på om der er den rigtige blender for dig.

Blendtec blendere

Det amerikanske firma Blendtec er, som navnet indikerer, et firma, der producerer blendere. De har derfor specialiseret sig indenfor producering af blendere og designer blendere i højeste kvalitet. Derfor bliver de også benyttet af flere restauranter og caféer, som dagligt skal bruge en blender i første klasse.

Om Blendtecs blendere

Blendtecs blendere er yderst kraftfulde. De varierer i prisen og i designet, men du kan altid forvente en blender i højeste kvalitet. Motorerne er yderst kraftfulde, så alt bliver blendet til en ensartet masse. Du kan derfor lave lækre smoothies, supper, is, juice og lignende – helt uden klumper. Du kan både finde simple Blendtec blendere med få hastigheder, men du kan også finde nogle af de mest kraftfulde blendere på markedet, der kan knuse is og hårde fødevarer uden problemer.

Bør jeg investere i en blender fra Blendtec? 

Hvis du ofte skal bruge en blender, og du ønsker en blender, der er kraftfuld og kan lidt ud over det sædvanlige, så vil du formentlig blive yderst tilfreds med en blender fra Blendtec. Blenderne koster lidt mere end de billigste blendere, men til gengæld kan du også forvente en blender i allerhøjeste kvalitet. Blendtec er til dig, der er vant til at bruge en blender og ønsker en kraftfuld blender, der kan benyttes dagligt.

Braun blendere

Braun er et tysk firma, der oprigtigt solgte barbermaskiner. Nu har de udvidet deres sortiment og producerer derfor også andre elektroniske apparater, herunder blendere og andre elektroniske køkkenredskaber. Brauns produkter er i god kvalitet, og det gælder naturligvis også for deres blendere.

Om Brauns blendere

Braun har designet en række forskellige blendere i varierende størrelser og priser. Du kan finde meget simple blendere fra Braun til en yderst billig pris, men du kan også finde store blendere med adskillige praktiske funktioner. F.eks. kan nogle af Brauns blendere knuse is eller blende meget varme fødevarer uden problemer. Det er praktisk, hvis du leder efter en blender, der skal indgå i den daglige madlavning. Nogle af blenderne fra Braun er testvindende og dermed i højeste kvalitet.

Bør jeg investere i en blender fra Braun? 

Hvis du leder efter en billig blender, kan du med fordel investere i en blender fra Braun. Blenderne er brugervenlige og simple og passer især til dig, der udelukkende skal bruge en blender lejlighedsvist. Hvis du skal bruge en blender til daglig brug, så kan du med fordel investere i de testvindende versioner af Braun blenderen eller investere i en dyrere model, der vil holde i mange år fremover.

Hvis du er nybegynder indenfor blender-verdenen og gerne vil prøve kræfter med at lave spændende smoothies, så kan vi anbefale dig at købe en billig Braun blender. Sådan en blender vil introducere dig til blendning, hakning og knusning af forskellige fødevarer og væsker, uden at du behøver at bruge en formue.

Electrolux blendere

Det svenske mærke Electrolux er storproducenter af hvidevarer og elektroniske apparater, herunder elektroniske køkkenredskaber, der bliver leveret til mange lande verden over. Derfor har de naturligvis også designet en del blendere, som er på markedet i Danmark og bliver solgt hos større og mindre butikskæder.

Om Electrolux blendere

Mange af blenderne fra Electrolux er designet til særligt at lave smoothies og juices. Derfor har en stor del af blenderne en indbygget mixerenhed, som efterfølgende kan tages med på farten og bruges som opbevaringskrus. Det betyder, at du blender din shake direkte ind i din kop.

Det er praktisk, hvis du er på farten, eller hvis du kun skal lave en enkelt smoothie, som du vil drikke med det samme. Hvis du skal lave smoothies, is eller shakes til flere personer, så har Electrolux også designet en række større blendere, der er velegnet til store familier. Da Electrolux blenderne har varierende funktioner og størrelser, så er priserne på blenderne også forskellige.

Bør jeg investere i en blender fra Electrolux? 

Hvis du ofte er på farten og derfor leder efter en blender, der hurtigt kan lave en smoothie, som du kan gribe og lægge ned i din taske, så kan du med fordel investere i en blender fra Electrolux. Du kan også vælge at investere i de mere funktionelle blendere, der ofte kan indeholde og knuse mere på forskellige styrker. De er særligt gode, hvis du ønsker en blender, der er i stand til at knuse isklumper, så din smoothie bliver ekstra kold og lækker.

KitchenAid blendere

KitchenAid er et amerikansk firma, der i årtier har produceret elektroniske køkkenredskaber. Deres produkter er ofte yderst veldesignede både funktionelt og æstetisk, og det samme gælder naturligvis for deres smukke blendere. Ofte bliver man forelsket i KitchenAids evne til at kombinere moderne og retro design i et produkt, hvor resultatet er et produkt i alle højeste kvalitet.

Om KitchenAid blendere

De smukke blendere fra KitchenAid fås i forskellige farver og former. Hvis du går op i dit køkkens indretning, så vil du derfor kunne finde en KitchenAid blender, der passer ind i indretningen i dit hjem.

Derudover er blenderne designet i højeste kvalitet, så dine smoothies, supper, shakes og is bliver blendet, knust og hakket til perfektion – helt uden klumper. Prisen afspejler kvaliteten på blenderne og derfor ligger blenderen også i den højere prisklasse. Til gengæld får du en funktionel blender i bedste kvalitet, som vil holde i mange år fremover.

Bør jeg investere i en blender fra KitchenAid? 

Hvis du godt kan lide, at indretningen i dit hjem ser stilren og indbydende ud helt ned til mindste detalje, så kan du med fordel investere i en blender fra KitchenAid, der uden tvivl vil pynte i dit hjem. Det smukke ydre er naturligvis ikke det eneste, som blenderne fra KitchenAid kan levere – de er også yderst funktionelle og i høj kvalitet. Derfor er blenderne fra KitchenAid til dig, der ønsker en blender, der vil holde i mange år fremover, selvom du bruger den på daglig basis.

Den er desuden til dig, der ønsker en blender, der kan knuse, hakke og blende hårde, bløde, kolde og varme fødevarer og væsker – helt uden problemer.

NutriBullet blendere

NutriBullet er en produktserie, der designer magiske blendere. NutriBullet er oprindeligt ejet af det amerikanske firma Capital Brands, og du kender måske deres første udgave af de fantastiske blendere, der går under navnet MagicBullet. NutriBullet er anden produktserie af den innovative blender, og den er derfor en mere opgraderet udgave af sin storesøster MagicBullet.

Om NutriBullet blendere

Idéen bag NutriBullet er, at NutriBullet kan udtrække næringsstoffer fra frugt og grøntsager i en enkelt drik på en pladsbesparende og hurtig måde. Derfor er blenderne fra NutriBullet designet, så de er yderst nemme at rengøre. Ofte består blenderne fra NutriBullet udelukkende af to dele, der skal rengøres: En kop og et blad, som kan rengøres i løbet af få sekunder under hanen.

På den måde slipper du for besværlige blendere, der skal skilles ad og rengøres del for del. Du blender ofte din smoothies direkte i en kop, som du efterfølgende kan drikke af, og på den måde sparer du endnu mere på din opvask. NutriBullet er yderst kraftfuld og vil blende dit frugt og grønt til en ensartet masse på et øjeblik. NutriBullets blendere fås i varierende størrelser med forskellige tilbehør, så du kan vælge den blender, der passer bedst til dig.

Bør jeg investere i en blender fra NutriBullet? 

NutriBullets blendere er især til dig, der gerne vil lave sunde smoothies på daglig basis, da blenderen er designet til det formål. Du kan naturligvis også blende supper, gryderetter i din NutriBullet eller bruge den som foodprocessor, men ofte er blenderglasset kun stort nok til en smoothie eller to.

Derfor er du nødt til at investere i en større udgave af NutriBullet blenderen, hvis du skal bruge en stor blender. Hvis du derimod ønsker en blender, der forvandler dine grøntsager og frugter til en sød og lækker smoothie, så vil NutriBullet aldrig skuffe dig.

error: