Bedste brødristere i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. KitchenAid
2204EMS
Klik
2. KitchenAid
2204EER
Klik
3. KitchenAid
2204EOB
Klik
4. KitchenAid
2204EFP
Klik
5. KitchenAid
4205EMS
Klik
6. Dualit
Architect 2
Klik
7. KitchenAid
221EER
Klik
8. DeLonghi
Bronze
Klik

Læs mere om de bedste brødristere

Glem dine egen gamle brødrister, som knap kan varme dit brød. Disse KitchenAid brødristere viser nye standarder indenfor funktionalitet og du bliver overrasket. Læs mere om modellerne i afsnittet nedenfor – vi kan bl.a. nævne at flere modeller har automatisk hæve-sænke funktion, så det er let som en leg at få fat i brødet.

 

KitchenAid 2204EMS

Om produktet

Her har vi en brødrister i topkvalitet. Forbrugerrådet TÆNK har kåret denne smarte brødrister som testvinder og dette er ikke uden grund. Brødristeren giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne i denne moderne tid. Brødristeren er udstyret med en motoriseret hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem smart og det fungerer tilmed rigtig godt.

Brødristeren kan riste på flere forskellige niveauer og nedtælling kan du holde øje med ved hjælp af den indbyggede LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et retro og stilrent design i en afdæmpet stil, som passer godt ind i de fleste køkkener. Den fås i flere forskellige farver. Lige så den passer ind i dit hjem.

Funktioner

Som det er blevet nævnt ovenfor, så sørger denne KitchenAid Artisan i flot gråt design dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet personer som hyppigt rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en automatisk sensor som sænker og løfter brødet ved hjælp af en motor. Den registrerer så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er fikst. En smule unødvendigt for størstedelen, men ganske blæret, som nogen garanteret vil synes om.

Brødristeren kan riste brødet på hele 7 forskellige grader, alt efter hvor mørkt du ønsker dit brød samt hvilken type brød der ristes. Er det rugbrød, kan den passende stå på en af de høje niveauer. Så får den mere varme, og længere tid. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Denne brødrister fra KitchenAid har også en bagel- samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan optø og riste frossent brød op. Dette synes vi også er rigtig fikst.

Derudover medfølger der en sandwichholder til brødristeren, som holder din sandwich sammen og giver brødet en passende ristetur. Hvis man tit laver toast eller sandwich, kan du i sær drage fordel af denne funktion.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Indrømmet… Jeg elsker alt KitchenAid, og den her er ikke en undtagelse. Fedt design, fede funktioner (bl.a. bagel og toast) og så holder den brødet varmt hvis man lige glemmer der. Brødristerens Aston Martin. Alle pengene værd” samt ”Jeg har brugt den stort set hver dag siden jeg købte den, og den er bare perfekt! Den har mange fede funktioner og så er den så flot, at den står fremme i mit køkken”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på mange uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner inden for de tre kvalitet; kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EER

Om produktet

Her er der tale om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på det danske marked, i et rigtig flot rødt design. brødristeren har vundet i adskillige tests – heriblandt blev den testvinder hos forbrugerrådet TÆNK. Den giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne og mere til. Brødristeren er udstyret med en automatiske hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem luksuriøs og det fungerer tilmed.

Der kan ristet på 7 forskellige niveauer og nedtælling sker ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot rødt og stilrent design, som passer godt ind i de fleste køkkener. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme. Det er produceret i en formstøbt metalkonstruktion med ekstra brede risteslidser og fås i flere forskellige farver.

Funktioner

Som der nævnes ovenfor, så sørger denne røde KitchenAid Artisan brødrister dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet den person som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en autosensor som sænker og løfter brødet automatisk. Den registrere så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret.

Brødristeren kan riste på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød og hvilken type brød du rister. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en varmholdningsfunktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Brødristeren fra KitchenAid har ligeledes en bagel funktion samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Også vildt smart.

Ydermere medfølger en sandwichholder i kassen, som er tilegnet bagels, optøning af brød og selvfølgelig hvis man skal lave sandwich.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Jeg har købt den for en måned siden, den er bare super god , har glæden af den hver dag. Kan varmt anbefale den..” samt ”Dejlig maskine ser flot ud i køkkenet ved siden af min KitchenAid røremaskine. Super bruger venlig.”.

På eksempelvis WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner i hhv. kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EOB

Om produktet

Her er der tale om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på markedet. Den har vundet i adskillige tests – blandt andet testvinder hos forbrugerrådet TÆNK – og giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne. Brødristeren er udstyret med en automatiske hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem luksuriøs og det fungerer tilmed.

Der kan ristet på mange forskellige niveauer og nedtælling sker ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot stilrent design, som passer godt ind i de fleste køkkener. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme.

Funktioner

Som nævnt ovenfor, så sikre denne KitchenAid Artisan brødrister dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet den som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne brødrister har nemlig en autosensor som sænker og løfter brødet automatisk. Den registrere så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret.

Brødristeren kan riste på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød og hvilken type brød du rister. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Brødristeren fra KitchenAid har ligeledes en bagel funktion samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Også vildt smart.
Ydermere medfølger en sandwich holder i kassen, som holder den sandwich sammen og giver den et rist til perfektion.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Gennemsyret af kvalitet. Brødet sænker sig selv når det lægges i risteren, sød detalje som kun kan bruges som lir. Og det virker.” samt ”Jeg har brugt den stort set hver dag siden jeg købte den, og den er bare perfekt! Den har mange fede funktioner og så er den så flot, at den står fremme i mit køkken”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner i hhv. kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 2204EFP

Om produktet

Med denne brødrister taler vi om en af de absolut bedste og flotteste brødristere på markedet. Forbrugerrådet TÆNK har kåret denne brødrister som testvinder og med god grund. Den giver dig den ultimative brugeroplevelse i forhold til hvad en brødrister skal kunne i dag. Brødristeren er udstyret med en automatiske og motoriseret hæve/sænke funktion, som gør den ekstrem lir og det fungerer tilmed rigtig godt.

Brødristeren kan riste på mange forskellige niveauer og nedtælling kan du følge med i ved hjælp af en LED timerfunktion. Denne brødrister tilhører KitchenAids Artisan-serie, som har et flot stilrent design i en retro stil, som passer godt ind i de fleste køkkener. Den fås i flere forskellige farver. Dette er en brødrister du godt kan tillade dig at have den stående fremme.

Funktioner

Som det er blevet nævnt ovenfor, så sørger denne KitchenAid Artisan i flot hvidt design dig den ultimative risteoplevelse, og er tilegnet personer som ofte rister brød og som samtidig ønsker en brødrister ud over det sædvanlige. Denne smarte brødrister har nemlig en automatisk sensor som sænker og løfter brødet ved hjælp af en motor. Den registrerer så snart du sætter brødet ned i risteren. Det er smart. En smule unødvendigt for de fleste, men meget blæret, som nogen garanteret vil synes om.

Brødristeren kan riste brødet på 7 forskellige grader, alt efter hvor ristet du ønsker dit brød samt hvilken type brød du rister. Er det rugbrød, kan den passende stå på en af de høje niveauer. Så får den mere varme, og længere tid. Nedtælling til hvornår dit brød er færdigt, kan ses på maskinens LED display, som viser en timer. Hvis du ikke er klar til at spise brødet, har brødristeren en hold-varm funktion, som netop holder det varmt, uden at riste det yderligere.

Denne brødrister fra KitchenAid har samtidig en bagel- samt en defrost funktion. Bagel funktionen rister kun brødet på den ene side og defrost funktionen kan tø og riste frossent brød op. Dette synes vi også er rigtig smart.

Ydermere medfølger der en sandwich holder til brødristeren, som holder din sandwich sammen og giver den et rist til perfektion. Hvis man tit laver toast eller sandwich, kan du i sær drage fordel af den.

Brugertest

Alle hjemmesider hvor man leder efter brugertests på denne KitchenAid brødrister får den fuld stjerner. Som eksempler skrives ”Dejlig maskine ser flot ud i køkkenet ved siden af min Kitchenaid røremaskine. Super bruger venlig.” samt ”Jeg har købt den for en måned siden, den er bare supper god , har glæden af den hver dag. Kan varmt anbefale den”.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 mulige stjerner baseret på 12 uafhængige anmeldelser. Alle brugeranmeldelser har givet den det maksimale antal af stjerner inden for de tre kvalitet; kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet.

 

KitchenAid 4205EMS

Om produktet

Denne brødrister fra KitchenAid er intet mindre end den ultimative brødrister. Det har plads til 4 skiver brød, har automatisk hæve og sænke funktion med autosensor, 7 forskellige ristegrader og LED oplyst nedtællingsur. Derudover har brødristeren en ”hold varm” funktion, som gør at brødet kan holdes varmt i længere tid, hvis du ikke lige er klar med resten af morgenmad, eller skal have et bad imens brødet varmes.

Udover at være spækket med smarte funktioner, har brødristeren et smart og retro-klassisk design, som fylder meget i hjemmet. Brødristeren vejer omkring 7,5 kg og tager derfor en del plads i køkkenet. Såfremt du synes denne vilde brødrister er interessant, kræver det at du har pladsen derhjemme.

Funktioner

Som nævnt ovenfor, har denne model et ton af smarte funktioner. Artisan brødristen giver den ultimative risteoplevelse til hele 4 skiver. Brødristeren består af 2 sæt uafhængige slidser til at riste 2 eller 4 skiver. Autosensoren sænker og løfter automatisk alle slags ristet brød, som ristes efter en af de 7 forskellige ristegrader. Nedtælling sker ved hjælp af en præcis LED timer. Artisan brødristeren holder dit ristede brød varmt, hvis du ikke er klar til at spise det straks.

Vi synes også det skal nævnes at modellen har både en bagelfunktion, og en defrost funktion, således at du kan lave hjemmelavet bagels eller ligge frossent brød direkte ned i brødristeren.

Brugertest

Brugeren elsker denne model. Ingen tvivl om, at det ikke er en model for hvem som helst, da den er rigtig dyr i forhold til, at det ”bare” er en brødrister. Hvis man investerer penge i denne brødrister, får du et luksus køkkenudstyr, som passer ind i livsstilen.

På WhiteAway.com får brødristeren 5 ud af 5 stjerner og brugeren er meget tilfredse med denne KitchenAid maskine. En bruger skriver: ”Skønt at kunne riste 4 skiver brød på engang, virker utrolig solid ca. 7,5 kg. Lever 100% op til vores forventninger.

På Skousen.dk ser vi det samme mønster, hvor der gives fuld stjerner og positive ord med på vejen: ”Ryd køkkenbordet, for den fylder som en Amerikansk flyder. Den er enkel at betjene, har alle nødvendige funktioner – herunder Bagels opvarmning (rister lidt mindre på indersiden…), udstråler lækker kvalitet og en lille detalje (som man ikke læser om mange steder): En motor sænker brødet, når det lægges i – og løfter det igen, når det er færdigt.

 

 

Dualit Architect 2

Om produktet

Her er der tale om en flot brødrister fra Dualit, som du har kaldt ”Arkitekten”. Dette skyldes at man selv kan designe hvilken farve man ønsker brødristerens side til at være. Dette kan være ganske belejlige, især hvis man har en bestemt farve i sit køkken. Se videoen nedenfor, som viser et udvalg af de farver man kan få.

Dualit Architect fås til at kunne riste 2 eller 4 skiver, og er lavet i et flot og stilrent design i poleret stål. For enden siddet et stort håndtag, som du presser ned for at sætte brødristeren i gang. Med denne model kan du lave to skiver brød samtidig, så du kan få ristet brødet til morgenmaden.

Funktioner

Denne flotte brødrister har flere smarte funktioner. Først om fremmest vil vi fremhæve Dualits innovative ide, Peek & Pop. Med Peek & Pop kan du hæve brødene op fra risteren og se hvor meget de har fået, uden at brødristeren stopper med at varme. Dette kan være ekstra belejligt, hvis du går op i hvor ristet dit brød bliver.

Dualit har også et patenteret toaster teknologi, som beregner temperaturen af dit brød og dets omgivelser, til at give den perfekte skorpe på brødet. Den kan ligeledes huske hvornår du stopper den, hvis du opdager at den får for meget varme.

Udover overstående, har denne Dualit brødrister en optøningsfunktion, så du kan varme frossent brød op, uden at skulle tø det op først. Derudover, hvis du tager et kig på billederne, så har brødristeren her en bagel funktion. Dette gør at du kan få indersiden af din bagel til at være helt sprød, uden at den varmer ydersiden for meget. Sidst skal det nævnes at brødristeren har 8 forskellige varmetrin alt afhængigt af, hvor meget du ønsker dit brød ristet.

Brugertest

Brødristeren bliver bl.a. forhandlet af den store amerikanske forhandler John Lewis. Her er brødristeren yderst populær, og har således fået 86 anmeldelser (nyt vindue) af kunder som har købt den. Kunderne er for det meste meget positive og flere skriver, at det er den bedste brødrister de har haft.

En anden forhandler som også sælger brødristeren er webshoppen LittleWoods. På LittleWoods’ hjemmeside er der to kunder som har anmeldt brødristeren, de har begge givet den 5 ud af 5 stjerner. Begge kunderne er meget glade for brødristeren og igen bliver byggekvaliteten fremhævet.

 

DeLonghi brødrister Bronze

Om produktet

Det er godt nok sjældent, at man falder over en brødrister som er bronzefarvet, men ikke desto mindre er det tilfældet med denne model. Delonghi har lavet brødristeren i en flot metallic finish, hvilket bestemt ikke ses så tit. Brødristeren er en del af Delonghis brødrister serie, som også kan fås i flere farver som eksempelvis hvid, kobber og sort. Hvis disse tiltaler dig bedre, så find dem inde på siden med Delonghi produkter.

Funktioner

Du har sikkert prøvet at riste et brød, som har været meget lille, for herefter ikke at kunne få det op af brødristeren igen. Dette problem har Delonghi løst, ved at integrere deres ‘ekstra løft’ funktion, hvilket giver mulighed for at hejse brødet ekstra højt op, så problemet ikke opstår.

Når du skal riste brødet, skal du tage stilling til hvordan du ønsker det ristet. Der er nogen som elsker at brødet er helt brunt, og andre som ønsker at det blot bliver varmet mildt. Med den indbyggede ‘browning control’ er dette let som en leg. Her vælger du imellem 6 forskellige trin, som alle varmer brødet på hver deres måde.

Efter et stykke tid, vil der have samlet sig en masse krummer i brødristeren, dette kan ikke undgås. Det er dog ikke noget problem at få dem ud igen via den indbyggede krummebakke. Bakken kan nemt tages ud, tømmes og skylles, for herefter at sættes ind i maskinen igen.

Slutteligt er der et par knapper på brødristeren, som begge giver mulighed for at riste brødet på en specifik måde. Den ene knap aktiverer en ‘defrost’ funktion, denne skal bruges når du skal tø et brød op. Den anden knap er en ‘bagel’ knap, som er beregnet specifik til opvarmning af en bagel.

Brugertest

Brødristeren kan fås også den store amerikanske forhandler John Lewis (nyt vindue). Inde på forhandlerens hjemmeside har hele 19 kunder valgt bedømme brødristeren, hvilket er en god indikator på at det er en populær model. I gennemsnit har kunderne givet brødristeren 4.6 ud af 5 stjerner – et rigtig fint resultat.

 

DeLonghi brødrister Copper

Om produktet

Hvis du nogensinde har drømt om at eje en kobberfarvet brødrister, så er der her muligheden. Denne gang har Delonghi designet en flot brødrister, i en meget unik farve. Farven vil passe perfekt ind i et hvidt, sort eller sølv køkken. Prisen må nok siges at være mod den højere ende, så hvad får du egentlig for pengene – læs med nedenfor, hvor du kan blive meget klogere på brødristeren fra Delonhi.

Funktioner

Vi kender det alle sammen. Man kan ikke får det lille brød eller bolle op af brødristeren. Dette problem har Delongi tænkt på med deres funktion “ekstra løft”. Funktionen betyder blot, at når du skal have brødet op af risteren igen, så er det muligt at løfte det ekstra højt op, så du ikke skal stå med fingerene helt nede i brødristeren.

For enden af brødristeren er der forskellige knapper, som hver aktiverer en forskelig funktion. Du kan eksempelvis vælge ‘bagel mode’, hvis du skal varme en bagel. Du kan også vælge ‘defrost’, hvis det er et brød som du skal tø op. Knapperne er lavet meget brugervenligt og vil via et lys, vise hvilken funktion der er aktiv.

Når det er tid til at brødristeren skal rengøres, så kan du med fordel tømme krummebakken, som er indbygget i brødristeren. Krummebakken kan nemt tages ud separat, herefter kan den tømmes og rengøres, hvorefter den er klar til indsættelse igen.

Brugertest

Selvom brødristeren ikke har præcis samme farve, så er det den samme model som kan købes hos John Lewis (nyt vindue). Herinde har 19 forskellige kunder købt og anmeldt brødristeren. De giver den samlet set 4.6 ud af 5 stjerner, hvilket er et rigtig flot resultat. Folk skriver at kvaliteten og designet er i topklasse, samt brugervenligheden er helt i top.

 

DeLonghi brødrister Black

Om produktet

En stilren sort brødrister, som passer ind i alle moderne køkkener. Hvis du leder efter en brødrister i farven sort, så vil denne brødrister måske være noget for dig. Den er produceret af Delonghi, som også plejer at være kendte for deres design og gode kvalitet. Hvis du vil vide mere om støvsugeren, så læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår dens vigtigste specifikationer.

Funktioner

Det er altid individuelt hvordan man ønsker sit brød ristet. Nogen kan lidt når det er meget brunt og spørg, andre kan lide når det blot er varmet en smule. Delonghi har heldigvis taget højde for dette, med deres forskellige trin. Der er i alt 6 trin, så du selv bestemmer, hvor ristet brødet skal være.

Derudover er der også indbyggede funktioner, som giver mulighed for at vælge et varmeprogram, som udelukkende er tiltænkt til opvarmning af en bagel, og et ‘defrost’ program som udelukkende er tiltænkt, at tø brød op. Programmerne er smarte, da de tager højde for varmen, så den tilpasser sig til det slags brød du gerne vil lave.

Af de mere praktiske funktioner kan der bl.a. nævnes de gummifødder som sidder under maskinen. Delonghi selv kalder dem ‘sure grip’ og de er med til at sikre, at brødristeren ikke skøjter rundt på bordet. Derudover så har brødristeren en indbygget krummebakke, som fanger alle de krummer, der falder af fra brødet. Bakken kan nemt tages ud og tømmes.

Brugertest

Hos den store amerikanske kæde John Lewis kan brødristeren bl.a. købes (nyt vindue). I dette tilfælde er brødristeren dog ikke sort, men hvis – men det er præcis samme model. Hos John Lewis har hele 19 kunder anmeldt brødristeren og sammenlagt givet den 4.6 ud af 5 stjerner. Resultatet er rigtig godt og bevidner om, at kunderne er meget tilfredse med deres valg af brødrister.

 

DeLonghi brødrister White

Om produktet

En super flot brødrister, i en lækker creme-hvid farve fra producentet Delonghi. Brødristeren er lavet i en metallic finish med detaljer i krom, hvilket virkelig placerer den som en af de flotteste brødristere på markedet, hvad angår design. Delonghi Distinta byder dog på meget mere end et flot design, den er også rigtig godt med hvad angår funktionalitet. I nedenstående afsnit har vi gennemgået dens funktioner, så læs endelig med, hvis du er interesseret i risteren.

Funktioner

Først og fremmest har brødristeren en effekt på 900W, hvilket giver den rigeligt med evne til at varme brødet. Når brødet skal ristets så har maskinen flere forskellige kontrolknapper, alt efter hvad dit formål er. Du kan genvarme brødet, du kan tø brødet op eller du kan stoppe varmeprocessen, hvis du kan se, at dit brød er ved at være færdigt.

Med mange ældre brødristere, kan det være meget svært, at tage brødet op af risteren, hvis man eksempelvis varmer et mindre stykke brød eller bolle. Dette har Delonghi også tænkt på, da de designede denne brødristere. De har nemlig lavet en såkaldt “ekstra-løft funktion”, hvilket gør, at man altid kan få det, som man er ved at varme op af risteren.

Fra tid til anden, vil det være nødvendigt at rengøre brødristeren, hvilket er yderst let. Brødristeren har nemlig en indbygget krummebakke, som samler alle de krummer der falder af brødet. Bakken kan nemt tages ud, skylles og renses, for herefter at blive indsat igen.

Brugertest

Brødristeren har generelt fået rigtig gode anmeldelser. Hvis vi eksempelvis kigger på den store amerikanske forhandler John Lewis (nyt vindue), så ser vi at brødristeren har fået hele 4.6 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Scoren er baseret på 19 individuelle anmeldelser. Folk er meget tilfredse med brødristeren – de fleste nævner, at den er rigtig flot at se på og passer perfekt ind i køkkenet. Derudover, så fremhæver mange også dens gode risteevner og dens brugervenlighed.

 

Graef TO90

Om produktet

En flot designet brødrister fra Graef. Brødristeren er lavet i mat stål, hvilket giver et meget moderne design, som vil passe ind i de fleste køkkener. Brødristeren byder på de fleste funktioner, som du har brug for når der skal ristes brød effektivt. Læs med i nedenstående tekst, hvor vi gennemgår de mest væsentlige funktioner for brødristeren.

Funktioner

Brødristeren har en funktion som virker således at, hvis brødet er ved at få for meget, så er der en stop-knap, der slukker maskinen med det samme. Funktionen er smart, da man dermed undgår at ens brød brænder på og man skal begynde forfra.

Den næste funktion som vi vil fremhæve, er brødristerens optøningsfunktion. Funktionen er meget funktionel når man skal varme brød, som har været i fryseren. En anden funktion, som måske ikke lyder af så meget, men som er yders anvendelig, er brødristerens ‘ekstra løft’ funktion. I praksis vil det sige, at det er nemt at løfte brødet op af brødristeren, når det er færdigt.

Det er selvfølgelig også muligt selv at indstille brødristeren, så man får det perfekte brød. For enden af brødristeren, sidder der en indstiller med drejefunktionen. Her kan man bl.a. selv styre varmetiden for brødristeren.

Brugertest

Brødristeren er blevet anmeldt af kunder, hos den tyske del af Amazon (nyt vindue). Her har brødristeren fået hele 31 anmeldelser og en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Generelt er kunderne meget positive, og fremhæver bl.a. maskinens evne til at riste jævnt over hele brødet.

 

Graef TO26

Om produktet

En brødrister fra Graef, som er designet i både sort og sølv. De to farver komplimenterer hinanden godt, og passer ind i langt de fleste køkkener. Brødristeren har et moderne design, men samtidig linjer fra et retrolook. Hvis brødristeren har interesse, så læs med nedenfor, hvor vi gennemgår dens specifikationer.

Funktioner

Brødristeren rister brødene oprejst, så begge sider af brødet, får den perfekte sprødhed. Du kan selv vælge at styre, hvor meget varme og i hvor lang tid dit brød skal have, via knapperne på fronten af maskinen. Hvis du ikke selv ønsker at sætte varmen, så har maskinen også en indbygget defrost funktion, som gør det let at tø tidligere frosent brød op.

Når det er tid til at rengøre brødristeren, så kan der nemt tage en krummebakke ud, som er her alle krummerne fra tidligere ristet brød lander. Selve brødristeren er lavet i et varmeisoleret kabinet, som sikrer at den holder varmen, og ikke bliver varm udenpå.

 

Bosch TAT8613

Om produktet

Her har vi en brødrister fra Bosch, som har en avanceret risteteknologi og flere smarte funktioner. De vil blive gennemgået nedenfor, men der kan blandt andet nævnes MirrorHeating, AutoHeat Control, brødopløfter med hi-lift og optønings- og ristefunktion.

Denne Bosch brødrister [nyt vindue] er udarbejdet i en enkelt design i sort og rustfrit stål, som passer ind i de fleste hjem. Bosch er kendt for at lave nogle kvalitetsvarer, som kan anskaffes til en god pris. I konklusionen kan du se om det er et produkt vi anbefaler eller ej.

Funktioner

Som nævnt ovenfor har denne Bosch brødrister flere smarte funktioner. Den ene er automatisk varmestyring. Automatisk varmestyring anvender en sensor til overvågning af temperaturen, og bruger så denne information til hele tiden at justere den tid, det tager at riste brødet — du får perfekt, gyldent ristet brød hver gang.

Derudover har denne model teknologien de kalder spejlopvarmning, ”MirrorHeating”. Spejlopvarming giver perfekt ristet brød hver gang — den skaber varme med fire varmeelementer i quartzglas og reflektorer for at kaste varmen tilbage mod brødet og fordele den jævnt på overfladen.

Denne Bosch brødrister har også en løft, som gør at du altid kan få fat i brødet, som kan være meget anvendeligt. Tidligere havde man ikke denne funktion, og folk brændte enten sine fingre for at få fat på brødet, eller brugte en gaffel til at få brødet op. Dette er vi heldigvis ude over nu. Desuden frarådes det på det kraftigste at bruge gaffel til at fange ens brød op.

Til sidst skal det nævnes at modellen har en udtageligt brødkrumme-bakke, så du altid kan tømme brødristeren for krummer. Det kan være ganske besværligt at tømme brødristere, som ikke har denne funktion, da man så skal til at vende brødristeren på hovedet, mens man rusker i den.

Brugertest

De fleste brugere, som har købt denne brødrister, giver den ganske gode karakterer. På WhiteAway.com får brødristeren 4,7 ud af 5 stjerner, baseret på 9 anmeldelser. En af brødristeren købere skriver: ”Brødristeren er nem at betjene og rister jævnt over hele brødskiven. Brødristeren bliver ikke varm på ydersiden – i det hele taget en god lille brødrister.”

På Amazon.co.uk [nyt vindue] har brødristeren fået langt over 360 anmeldelser, hvor den får hele 4,2 ud af 5 stjerner. Dette må siges at være meget godt, og giver hermed en indikation om, at brødristeren fra Bosch leverer varen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.