Oversigt over populære brødristere

Brødristerens score er baseret på dens funktioner, design, pris samt eksterne anmeldelser og brugertests.

Score Model Info
9.5 KitchenAid
2204EMS
Klik
9.5 KitchenAid
2204EER
Klik
9.5 KitchenAid
2204EOB
Klik
9.4 KitchenAid
2204EFP
Klik
9.0 KitchenAid
4205EMS
Klik
8.8 Dualit
Architect 2
Klik
8.8 KitchenAid
221EER
Klik
8.7 DeLonghi
Bronze
Klik

 

Hvorfor denne side om brødristere?

Denne hjemmeside har til formål, at finde det bedste og mest fornuftige køb, til dig som forbruger. Markedet for brødristere kan være svært at finde rundt i, og der findes et hav af forskellige mærker, modeller og priser. Her på siden har vi samlet de mest relevante brødristere og givet dem en unik score, som er dannet på baggrund af brødristerens funktioner, design og pris. Derudover kigges der på de anmeldelser og tests, som er lavet på brødristeren, for at se hvordan den klarer sig i praksis.

Brødristeren er en vigtig bestanddel for mange køkkener, og den får tit en central plads på køkkenbordet. Dette er sket i takt med, at danskere i høj grad holder af sit ristede brød til morgenmad, som enten kræver en brødrister eller ovn.

Da brødristeren typisk for en central plads i køkkenet, er det vigtigt, at man vælger den rigtige brødrister til ens køkken. Der kan være stor variation i udtrykket, alt efter om man vælger en sølv eller rød brødrister, og om den har plads til 2 eller 4 stykker brød. Hvis man eksempelvis er til et retro design, så vil en KitchenAid brødrister måske være det rette valg for dig.