Bedste barnevogn i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Mangler du en ny barnevogn?

Barnevognen til din lille guldklump er helt sikkert svær at vælge, da alle forældre ønsker en barnevogn med utrolig god komfort for barnet, en barnevogn som kan komme med på farten og samtidig en barnevogn som ikke koster det hvide ud af øjnene. Barnevogne kommer i mange forskellige udgaver samt prisklasser og det er jo sådan med alle produkter på markedet. Derfor bør du undersøge hvad du har behov for og hvilken komfort du sætter størst pris på. Overvej samtidig at kigge på en ny babyalarm. De mest populære babyalarmer er Philips babyalarmer og babyalarmer med kamera.

Derudover kan du jo kigge efter hvilke funktioner som du ved, at du får brug for i løbet af tiden med guldklumpen er helt spæd. Derudover kan det være en fordel at købe en barnevogn som kan følge din baby i så langt tid som muligt. Dette sørger for at du får mest for pengene og samtidig hvis din baby bliver enten storebror eller storesøster.

 

Hvilken barnevogn skal man vælge?

“Jeg er gravid og sørger en barnevogn som passer til helt spæde babyer og som kan følge dem i længst tid, hvilken barnevogn skal jeg vælge?”

Først og fremmest skal du selvfølgelig kigge efter om din ønskede barnevogn passer til din lille øjesten. Liggemålet er derfor det vigtigste for din barnevogn. Liggemålet afgører om der er plads til en nyfødt baby og derefter hvor lang tid, du bør regne med din guldklump skal benytte den.

Derefter bør du selvfølgelig kigge efter hvad din barnevogn kan klare. Det vil sige om du regner med at din lille skat skal sove ude i løbet af sommeren og vinteren. I så fald er ventilation utrolig vigtigt for middagslurene i løbet af sommeren, så der ikke blevet alt for hedt inde i vognen. Isolation er det vigtigste for middagslurene gennem vinteren, da den lille endelig ikke må ligge og fryse.

Dertil er det vigtigt at vælge den rette madras og lade den slippe af med fugten efter lurene og samtidig vælge insektnet så der er ikke kommer insekter og irriterer søvnen. Alt i alt bør man finde ud af de behov man har og derefter lede efter disse.

Læs desuden en række gode råd inden du køber din nye vogn til din baby her.

error: