Philips Avent 506/01 DECT

Indbygget talk-back (samtale) funktion
100% sikker forbindelse via DECT-teknologi
Indbygget natlampe og vuggeviser
Alarmering ved lavt batteri og signal

Om produktet

Denne Philips babyalarm er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en ny og effektiv babyalarm. Babyalarmen er udstyret med de absolut vigtigste babyalarm funktioner, som giver dig ro i maven, når du efterlader dit barn ude af syne.

Denne Philips babyalarm er blevet kåret som et “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk i januar 2017. Dette begrundes med, at babyalarmen er enkelt at bruge og så kan den anskaffes til en overkommelig pris. Hertil nævnes at Philips Avent SCD506/01 DECT er testet som den bedste hvad angår rækkevidde ift. Signal, og fungerer også rigtig godt mellem etager.

Babyenheden i dette babyalarm sæt er en anelse stor, så den fungerer bedst i en barnevogn som har god plads omkring hovedet. Hvad angår forældreenheden, så er den en del mere handy, blandt andet fordi den kan bæres rundt i en strop.

Funktioner

Selve alarmen betjenes meget let og intuitivt. Afbrydes forbindelsen til babyenheden, så advarer forældreenheden både med lys og lyd, så man har mulighed for at tage handling. I babyenheden får du både musik og en mulighed for samtale med babyen, da der er indbygget tovejskommunikation.

De to tilhørende enheder fungerer på batteri men babyenheden har en fast netledning, som skal tilsluttes stikkontakt. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil. Derudover er der en indbygget Smart ECO-tilstand, som reducerer DECT signal og dermed stråling – som også sparer på batteriet.

Hvad angår lydkvalitet og følsomhed på denne Philips babyalarm, så er den i god kvalitet. Du hører gråd og pludren krystalklart gennem den tilhørende forældreenhed. På enheden finder man desuden en lydniveau indikator, som afspejler hvor høj en lyd baby laver.

Indbygget i babyenheden er der desuden et indbygget natbelysning, som skulle have en afslappende virkning på baby. Derudover er der indbygget vuggeviser, hvor du blot skal trykke på “Play” knappen i midten, og så går den i gang med at spille.

Anmeldelser

Som nævnt tidligere, så er denne babyalarm fra Philips kåret som “Godt Køb” af Forbrugerrådet Tænk. Hermed er den tæt på at være en bedst i test babyalarm, som leverer alle de fornødne funktioner til en meget overkommelig pris.

På den danske Coop Shopping får denne babyalarm 4,1 stjerner ud af 5 stjerner i alt. Dette baseres på +30 anmeldelser og giver et positivt indtryk af babyalarmen.

Her kan du læse et par af de anmeldelser, som Philips Avent SCD506/01 babyalarm har fået:

Bare fantastisk. Overgår forventningerne. Købte den som julegave (2017). Har været i brug lige siden.

Nr. 2 vi har af denne model (til 3 børn). Er meget tilfredse. God kvalitet til prisen.

449 kr
Til butik

Motorola MBP-481

Babyalarm med indbygget kamera
ECO tilstand for strømbesparelse
Kan spille 5 forskellige vuggeviser
Kamera med farvedisplay og fjernzoom

Om produktet

Motorola MBP481 babyalarm er en smart babyalarm med kamera. Forældreenheden er udstyret med en 2” LCD display, som både er udstyret med farvedisplay og fjernzoom.

På denne Motorola babyalarm får du en trådløs forældreenheden, som er blevet udstyret med et genopladeligt batteri. Dette er dog ikke tilfældet for babyenheden med kamera, da det sluger for meget energi. Det er derfor et krav at kameraet sættes til en stikkontakt for at virke.

Signalstyrken er sat til at kunne klare en afstand på op til 300 meter uden nogen forstyrrelser. I virkeligheden er det som regel en del mere, da diverse elementer mellem enhederne kan reducere afstanden. Med den indbyggede ECO tilstand, sikre modellen at bruge så lidt strøm som muligt.

Funktioner

Med et smarte indbyggede kamera i denne Motorola babyalarm, kan du hurtigt tjekke om dit barn er faldet i søvn, stadig har sin dyne over sig eller om det ligger uroligt. Dette kan også gøres om natten, da kameraet er udstyret med et infrarødt nattelys.

Babyenheden kan spille 5 forskellige vuggeviser, som giver dig mulighed for at finde din baby’s favorit og bruge dem til at sikre en god nattesøvn til den lille.

599 kr
Til butik

Denne babyalarm med videofunktion, sikkert signal, infrarødt lys og tovejskommunikation er både stabil og praktisk. Motorola MBP483 babyalarm sikrer, at du har styr på både temperaturen, lyden, sikkerheden og, ja, barnet. Forældreenheden har genopladelige batterier, mens babymonitoren kræver strømstik. – Babymonitoren har video- Sikkert signal- Rækkevidde op til 300 meter uden barrierer- Ekstra følsom mikrofon- Temperatur overvågning- Vuggeviser – 5 forprogrammerede.- Forældreenheden har genopladeligt batteri

737 kr
Til butik

Motorola MBP55 er en digital babymonitor med videofunktion, så du både kan høre og se barnet. Med 2.4GHz FHSS-teknik har du sikker forvisning om, at signalet ikke bliver afbrudt, og med LCD-skærmen kan du styre babymonitorens kameradel. Kameraet inkluderer et Stargrip-stativ, som både kan stå på plane flader og sættes fast rundt om rør, såsom bordben, sengetremmer mm.- Infrarød kamera.- Tovejs kommunikation- Op til 300 meters rækkevidde- Ekstra følsom mikrofon- Termometer som tjekker miljøet omkring barnet- 5 vuggeviser- VolumenindikatorIndhold: et kamera og en forældreenhed, to netadaptere, et stativ samt manual.

1.399 kr
Til butik

MBP8 er en supernem babyalarm fra Motorola, der overvåger lyden på børneværelset. Både babyenhed og forældreenhed kan kobles direkte på stikkontakten, så du slipper for at bekymre dig for dumme ledninger og batterier. Den følsomme mikrofon reagerer på den mindste lyd, hvilket vil vise sig som en advarselslampe på forældreenheden, så du hele tiden er opmærksom på, hvad der sker. Babyenheden har desuden en indbygget natlampe, så dit barn kan sove trygt. Babyalarmen har en rækkevidde på 50 m. og den advare, hvis enheder kommer for langt fra hinanden.- Sikker kryptering så ingen kan følge med- DECT teknik- Rækkevidde på 50 m- Advarsel hvis enhederne kommer for langt fra hinanden- Lydfølsom mikrofon- Natlampe

182 kr
Til butik

MBP855 Connect er en supernem babyalarm fra Motorola med HD-kamera og WIFI-tilslutning. Når du er hjemme kan du bruge forældreenheden, og når du er ude, kan du let styre kameraet via en app, så du kan kommunikere med barnet ligegyldigt hvor du befinder dig. Babyalarmen har desuden indbygget sensor, der måler temperatur, lydniveau osv. og giver notifikationer, så du altid kan føle dig tryg.- Temperaturmåler og overvågning af lyd og bevægelse- Sikker kryptering så ingen kan følge med- Genopladelig babyalarm med kamera- HD-video (1280×720)- IR nattesyn- Tovejskommunikation- Kamerastyring via app eller forældreenhed- ECO-mode for et mindre strømforbrug

1.847 kr
Til butik

Neonate BC-5800D

God og klar lydkvalitet helt uden støj
Anbefales af Forbrugerrådet Tænk
Effektive batterier med standbytid op til 70 timer
Alarmering ved lavt batteri og dårligt signal
Justerbar mikrofonfølsomhed
Vibrerende forældreenhed og temperatur-måler

Om produktet

Denne Neonate babyalarm er til dig som ønsker en simpel, men samtidig multi-funktionel og smart babyalarm. Denne Neonate BC-5800D er afløseren til dens forgænger BC-5500A. Denne model har taget alle de gode funktioner med sig, og har samtidig fået en lang række forbedringer, som gør babyalarmen yderst effektiv.

Denne babyalarm fra Neonate har en rigtig god forbindelse, som forhindre udefrakommende forstyrrelser ved at finde den bedste frekvens helt automatisk. I Forbrugerrådet Tænk’s medlemsblad for juni 2018, skrives der, at Tænk anbefaler en Neonate babyalarm, som blandt de bedste babyalarmer på markedet.

Denne Neonate BC-5800D har et par rigtig effektive genopladelige lithium-batterier, som har en rigtig lang standby-tid. De kan holde sig kørende i op til 70 timer, samtidig med at de kan genoplades, uden at det reducerer levetiden på batterierne. Til begge enheder medfølger en intelligent oplader med ladestation, og batterierne oplades fuldt op på blot 3-4 timer.

Funktioner

Neonate babyalarm har en lang række smarte funktioner, som alle fås til en overkommelig pris. Til modellen medfølger smarte funktioner som natlys, temperaturmåler ved baby, alarmering ved både lavt batteriniveau og ved svagt signal, vibration på forældreenhed, lydstyrkekontrol samt en justerbar mikrofonfølsomhed, som kan indstilles af forældrene.  

Til forældreenheden medfølges desuden en strop, som gør det enkelt at have enheden på sig. Den kan enten vikles rundt om håndleddet, sættes i en bæltestrop eller bæres omkring halsen. Dette gør at du altid kan have den på dig, og dermed sikre, at du hører hvis baby giver lyd fra sig.

Neonate BC-5800D har alle de essentielle funktioner og er i sandhed brugervenlig og stabil, så du kan have ro i maven når de ikke har direkte syn til din lille unge.

Til denne babyalarm, er det desuden muligt at tilkøbe et monteringssæt, som kan monteres på barnevognen, spejlet, i bæltet eller noget helt fjerde. Begge enheder fungerer 100 % på batteri, så det er nemt og fleksibelt at have med sig omkring og med på tur.

Hvis man skal nævne nogle ulemper ved denne model, så er der to områder hvor der kan gives kritik. For at lave en komplet babyalarm, kunne denne model godt have inkluderet en samtale-funktion, ligesom nogle af de bedste babyalarmer på markedet har. Derudover mangler denne model en mulighed for at opkoble flere babyenheder til forældreenheden. Dette har modellens storebror derimod inkluderet, som du kan læse mere om nedenfor.

Anmeldelser

Denne Neonate babyalarm er en af de helt populære modeller på markedet. Der findes rigtige mange forskellige modeller, og denne er bestemt blandt toppen. Den er meget enkelt i sin funktionalitet uden at gå på kompromis med de vigtige funktioner. På danske Pixizoo.dk gives der et utal af 5/5 stjerner og en lang række rosende ord. Blandt de mange anmeldelser fremhæves især batterilevetiden, brugervenligheden og dens justerbare mikrofonfølsomhed.

Blandt den mange udtalelser hos brugerne skrives blandt andet:

En helt fantastisk alarm – Vi er simpelthen så glade for vores alarm. Den passer perfekt til os og vores behov. Den er fuldstændig fantastisk! Vi kan stole 100% på den. Den er helt sikkert alle pengene værd.”

Pålidelig babyalarm – Vi har udelukkende gode oplevelser med denne neonate baby alarm. Den er dejlig lille, holder strømmen længe, reagere på lyd og gråd helt som man indstiller til og så er den bare nem at betjene.”

549 kr
Til butik

Neonate BC-6500D

Bedst i test hos ALT.dk og babytesterne.no
Topmodel fra Neonate med smarte funktioner
Talk-back funktion og opkobling af flere enheder
Alarm ved dårligt signal, temperatur og batteri

Om produktet

Neonate BC-6500D er topmodellen fra norske Neonate. Denne smarte Neonate babyalarm er blevet kåret som bedst i test af alt.dk i 2017 og af babytesterne.no i 2018.  Modellen har alle de smarte funktioner som man kunne ønske sig, pakket ind i en enkelt og brugervenlig babyalarm. Til denne babyalarm medfølger selvfølgelig en forældreenheden og en babyenhed, som leverer i højeste klasse for hvad angår batterikapacitet, stort LCD display, lydkvalitet og smarte funktioner.

I denne model sidder et sæt kraftige lithium batterier, med en lang driftstid, som kan varer op til 90 timer. Lang batterilevetid er efterhånden et kendetegn for Neonate, som har formået endnu en gang at lave et batteri som holder i lang tid, så man ikke behøver at oplade enhederne så ofte. Den batterier som sidder i enhederne har desuden en lang levetid, og kan sagtens blive “klatoplades”, uden at kompromittere holdbarheden på batteriet.

Til modellen medfølger 2 smarte ladestationer, hvor man blot sætter enhederne ned i, og så er de fuldt opladt i løbet af et par timer. Hvad angår stråling, så er Neonate desuden også en af de bedste på markedet. Når babyenheden går på standby, udsender den stort set ingen stråling, sammenlignet med mange af konkurrenterne. Den maksimale stråling, som babyenheden udsender, er på kun 20 mW, hvorimod tilsvarende babyalarmer, som er baseret på DECT teknologien, udsender helt op til 500 mW.

Funktioner

Denne Neonate topmodel – BC-6500D – har alle de funktioner som man kunne ønske sig fra en babyalarm, på nær en kamerafunktion. Modsat sin lillebror, Neonate BC-5800D, har denne babyalarm de funktioner, som lillebroren ikke har. Dette er blandt andet en smart “talk-back” funktion, samt en mulighed for at opkoble op til 3 babyenheder på én gang, sammen med forældreenheden.

Med denne “talk-back” funktion, fungerer enhederne som en walkie-talkie, hvor forældre kan kommunikerer med barn eller hinanden gennem de to enheder. Derudover har forældreenheden 3 alarmer inkluderet – hvis batteriet er ved at gå dødt, hvis den ene enhed kommer ud for rækkevidde og signalet bliver tilpas dårligt. Den sidste alarm er på temperatur ved baby, hvor man sætter et interval hvor temperaturen skal være indenfor. Stiger eller falder temperaturen ud fra intervallet, giver babyalarmen besked.

Neonate BC-6500D er topmodellen fra Neonate, og her har de lavet en babyalarm der har alle de fornødne funktioner, som er pakket ind i et rigtig enkelt og brugervenligt design.

Anmeldelser

Som nævnt tidligere er denne model kåret som testvinder af ALT.dk i 2017 som bedst i test i en artikel om bedste babyprodukter. Her fremhæver magasinet blandt andet at den er lækker i design og har smart detalje med den medfølgende snor. Derudover er de vilde med de ekstra detaljer såsom temperaturmåler, vibrator og mulighed for at koble flere babyenheder til samme forældreenhed.

På danske Pixizoo.dk får modellen ligeledes rigtig flotte anmeldelser. Størstedelen af alle anmelderer giver den 5 ud af 5 stjerner med en masse rosende ord.

Virkelig god alarmEr super glad for alarmen. Har haft den i halvandet år nu og den fungere stadig ligesom den skal. Batteritiden er rigtig lang og der går langt imellem opladningen. Stærkt signal og har ikke haft problemer at den ikke har kunne række langt nok og samtidig har jeg tabt den en del, og virker stadig.”

725 kr
Til butik

Neonate Babyalarm BC-8000DV er verdens første alarm med video. Desuden har enheden ekstra lang rækkevidde på audio-signalet (800m) så du kan lytte til dit barn, selv når du er uden for video-signalets rækkevidde (300m). Forældreenheden har en moderne touch-screen med skærmlås, og så kan den tilsluttes op til 4 enheder samtidig. Kameraet har 2 x zoome funktion og 8 IR-lysdioder som tillader dig at se dit barn selv når der er helt mørkt. Babyenheden har også en natlampe som kan aktiveres. Via forældreenheden kan du tale med dit barn via et separat lydsignal på en lavere strålingsfrekvens end videosignalet. Det lavere signal gør også at lyden går helt klart igennem.Babyalarmen meddeler dig når det er for varmt eller koldt på børneværelset og du kan via forældreenheden kontrollere lysstyrken på babyenheden, så du slipper for at gå ind på børneværelset og forstyrre dit barn. Begge enhederne har kraftige litiumbatterier som giver en standby tid på op til 25 timer. Det medfølgende monteringssæt giver dig mulighed for at fæste både babyenheden og forældreenhenden på sengen, væggen, barnevognen eller i bæltet. Specifikationer:- Begge enheder er trådløse.Rækkevidde & tilslutning:- Ekstra lang rækkevidde på lyd (maks. 800 m)- Videosignal (300 m)- Mulighed for tilslutning af maks. 4 kameraer.- Enhederne tåler kuldegrader ned til -19⁰C.Skærm & billede: – Touchskærm med knaplås. – Zoomfunktion (x2)- 8 IR giver synlighed i mørke- Mulighed for lyd eller lyd & billede.Funktioner: – Temperaturalarm.- 3 indstillinger for batteri og dermed stråling.- Batteritid i op til 25 timer.- Digital lydoverføring uden stråling.- Fjernstyring på lyset, så det kan indstilles uden at vække babyen.- Praktisk og stærk fastsætning, som virker på både buksekant, barnevogn og seng.Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra enhed, som findes under tilbehør. Både BU-65D og BU69D kan bruges som ekstra enhed.

1.029 kr
Til butik

Philips Avent Smart Baby Monitor SCD860

Intelligent babyalarm som kan styres via app
Med kamera og vægbeslag
10 vuggeviser, samtalefunktion og natlampe
HD billedkvalitet og snapshot-funktion

Om produktet

Her er der tale om en ny og moderne babyalarm fra Philips. Denne pålidelige og smarte babyalarm med kamera, styres via din mobil eller tablet, og fungerer så længe at enhederne er på en netværksforbindelse. Babyalarmen styres via den tilhørende app “U Grow Smart Monitor”, hvor du kan lave et hav af indstillinger, samt have overblik over din baby og hans/hendes omgivelser – heriblandt varme- og fugtighedsviser.

Denne Philips uGrow Smart Monitor er et af de mest moderne babyalarmer på markedet, som både sikre effektiv overvågning af din baby ved hjælp af et 720p HD videoovervågning, samt et IR Night Vision, så man kan se baby selv i mørke omgivelser. Philips uGrow Smart-babyalarm bryger SafeConnect-teknologi, der fungerer på tværs af netværk og tilpasser dermed automatisk båndbredden, således der er højkvalitetsforbindelse til dit barn.

Herudover er der altid en sikker forbindelse, og man skal ikke være bekymret for at linjen kan blive hacket. Du kan tilmed inviterer dem, som står dig nær til at se med, uanset hvor de eller du selv befinder dig. På appen er der understøttet op til 10 kameraer med 3 seere pr. kamera.

Funktioner

Denne smarte Philips babyalarm med video funktion, har nogle af de mest moderne funktioner – er det vigtigt for dig at udstyret er i orden, kan denne Philips babyalarm med kamera funktion være det helt rette valg for dig. Denne babyalarm fra Philips har indbygget multifarvet natlys. Brug det flerfarvede natlys til at skabe en blid, beroligende stemning, der vil få din baby til at falde i søvn. Tænd natlyset direkte via kameraet i børneværelset, eller fjernbetjen det via app’en. Du kan bestemme farven på lyset og indstille en timer efter, hvornår det skal vises.

Derudover findes der 10 indbyggede vuggeviser, som kan lulle din baby til ro – og det kan tilmed også fjernstyres via appen. Du kan indstille en timer og vælge, hvilke sange du vil afspille på et bestemt tidspunkt.

Endvidere findes der en smart og effektiv beroligende svarfunktion (samtalefunktion), som gør at du kan trøste og gøre dit barn roligt ved hjælp af din egen stemme, uanset om du er i  nærheden eller ej.

Indbygget i kamerafunktionen, er der mulighed for at tage Snapshots, som gør at du kan fange barnets særlige øjeblikke. Ligger baby og ser lidt ekstra sød ud, så kan du tage et billede og få foreviget øjeblikket.

Anmeldelser

Denne Philips Avent uGrow SCD860 babyalarm med kamera møder blandet kritik blandt de mange anmeldelser. Områder hvor babyalarmen får mange rosende ord, er for dens mange funktioner og muligheder gennem den tilhørende app. Hertil får den positive ord i form af brugervenlig og flot billede- og lydkvalitet. Derimod, områder hvor den får negativ kritik er primært for dens manglende evne til at være stabil på netværket. Flere oplever at den ikke kan oprette forbindelse eller har en meget lav forbindelse til Wi-Fi – og dette er primært den kritik som kører på produktet.

En måde at sikre sig, at denne baby monitor ikke hopper af netværket er ved at have opdateret til den seneste software, som foregår gennem Appen. Dernæst er det en fordel hvis babyalarmen med video placeret så tæt som muligt på en router, således at forbindelsen er så stærk som muligt.

1.499 kr
Til butik

SCD502 er en babyalarm fra Philips Avent med DECT-teknologi (Digital enhanced cordless telecommunucations). Dette sikrer at babyalarmen ikke bliver forstyrret af andre alarmer eller mobiltelefoner. Datakrypteringen sørger for at du får en privat tilslutning, så du er den eneste der kan høre dit barn.På forældreenheden er der pærer, er viser lydniveauet hos dit barn. Den lyser op selvom den er udenfor rækkevidde eller hvis batteriet er svagt.Alarmen har en rækkevidde på 300 m udedørs og den har en batteritid på 24 timer. Den har en smart Eco-indstilling, der automatisk reducerer den strøm der bruges. Jo tættere enhederne er på hinanden, jo mindre strøm bruger den.Frekvensbånd: DECTAntal kanaler: 120Volumenkontrol: Ja

402 kr
Til butik

Topcom KS-4249 er en babyalarm med billedovervågning og formidabel lyd- og billedkvalitet. Den ekstra store skærm har skiftende frekvenser, hvilket giver lys og lyd uden forstyrrelser. Babyalarmen består af to enheder og har tovejskommunikation, temperaturmåling samt alarm, der udløses, når den er ved at være udenfor rækkevidde. I modsætning til KS-4248 kan KS-4249 vippes. Dette styres med navigationsknappene på monitoren.Forældredelen kan kobles til 4 kameraer samtidigt (ekstra enheder kan tilkøbes), og kameraet kan monteres på væggen, hvis man ønsker det. – Babyalarm med forældreenhed- Ekstra stort display (4,3”)- Fjernstyret natlampe- Digital zoom- Natindstilling med infrarøde LED-pærer- VOX-funktion der aktiveres når barnet græder- Advarsel når batteriniveauet er lavtStandby: 6-10 timer.Signal: 2.4 Ghz, FHSSMaksimal rækkevidde: 300 meter.Billedehastighed: 25fpsMål i emballage: 10 x 10 x 15 cm.

765 kr
Til butik

Topcom KS-4216 er en digital babyalarm med formidabel lydkvalitet.Babyalarmen består af to enheder, der både kan oplades via batterier eller strømkabler. Forældreenheden kan nemt sættes i bæltet, så du har hænderne fri til at gøre andre ting. Babyenheden har desuden en smart VOX-funktion, som begynder at sende, når den hører lyd. – Krystalklar lyd- Tovejskommunikation- Bælteholder på forældreenhed- VOX-funktion der aktiveres når barnet græder- Advarsel når batteriniveauet er lavt eller du kommer uden for rækkeviddeSignal: 2.4 GhzMaksimal rækkevidde: 300 meter.Mål i emballage: L12,7 x B10,2 x H19 cm.

227 kr
Til butik

Vtech BM4500 er en trådløs babyalarm med videofunktion, som gør det nemt at få overblik over hvad der sker på børneværelset. Den har digital og sikker overvågning med farvebillede og krystalklar lyd. De to enheder har både mikrofon og højttalere, hvilket betyder at du både kan høre og tale med dit barn. Forælderenheden viser også temperaturen, der hvor barnet sover, og har et genopladeligt batteri, som holder strøm op mod 14 timer. Kameraet er justerbart i forskellige vinkler og via forældrenes enhed kan man også zoome ind på billedet. Kameraet ser godt i mørke og har en beroligende nattelampe til barnet. Man kan have op til fire kameraer koblet til forældreenheden på samme tid.- DECT-teknik for helt sikker overførsel.- Farvevideo på 4,3” skærm- Tovejs-kommunikation- 5 vuggeviser- 3 års garanti

1.439 kr
Til butik

Hvilken babyalarm skal jeg købe?

Står du og skal bruge en babyalarm, enten fordi at du har en nyfødt baby eller den gamle blot er blevet forældet, så er det en god ide at kigge sig lidt omkring. Der findes et hav af babyalarmer, som hver i sær har sine fordele og ulemper, alt afhængigt af ens ønsker og behov. På denne side har vi samlet de bedste og mest populære babyalarmer på markedet, som lever op til nutidens krav om hvad en babyalarm skal kunne.

Som kan ses i tabellen ovenfor, findes der mange forskellige babyalarmer, med hvert deres design, funktionalitet og ikke mindst pris. Det vigtigste er at identificerer ens eget behov, og finde den babyalarm, som passer bedst. På denne side finder du babyalarmer som har klaret sig rigtig godt i test, hvor blandt andet funktionalitet, lydkvalitet, radius og stråling er blandt de afgørende faktorer. Overvejer du om din baby skal have en eltandbørste også, som sikre bedre rensning af tænder, så kan du finde en elektrisk tandbørste til børn i bunden af denne side.

Philips babyalarmer er kendt for at være babyalarmer i god kvalitet, som kan holde i adskillige år. Babyalarmer fra Philips er desuden nogle af de mest populære på den danske marked, og de sælger en lang række forskellige modeller.

 

Babyalarm fra Philips

Er en babyalarm fra Philips noget værd? Det korte svar er: Ja. Philips babyalarmer er nogle af de mest populære på den danske markedet. Philips Avent leverer en god kvalitet og man får generelt meget for pengene ved at købe en babyalarm fra Philips. Noget af det som babyalarmerne fra Philips er kendt og eftertragtet for, er deres mange smarte funktioner, som er inkluderet i produkterne.

Mange af deres produkter har nemlig smarte samtale-funktioner så du kan kommunikerer med de baby, indbyggede vuggeviser så du kan afspille beroligende lyde og natlampe, som også have en rolig indvirkning på babyen. Derudover har deres babyalarm med batteri og babyalarm med temperaturmåler, så du kan tjekke babyens omgivelser.

Nogle af de nyere modeller fra Philips Avent har indbygget kamera og video funktion, så du kan observerer din baby på farten og væk hjemmefra. Deres seneste model, Philips Avent uGrow Smart Monitor, er opkoblet til netværket, så du kan overvåge din baby uanset hvor du befinder dig i verden.

Babyalarm med kamera funktioner kan sagtens være at foretrække, da man dermed kan få en indsigt i hvordan babyen har det udover blot lyd. Mange gange kan lyd være tilstrækkeligt, men det kan give en ekstra ro i maven at se at babyen trækker vejret og at han/hun ligger og bevæger sig i sin søvne.

Babyalarm fra Motorola

Det kan sagtens være at du skal købe en Motorola babyalarm. Babyalarmer fra Motorola har været populære i en lang række, og de har en relativ stor markedsandel på det danske marked. Motorola er kendt for at lave babyalarmer som holder i længere tid, hvilket selvfølgelig er til fordel for dig som forbruger.

Motorola babyalarmer har størstedelen af de funktioner som man ønsker, og bruger moderne og innovative teknologier til at udvikle deres produkter. Du kan med fordel vælge en af de motorola babyalarmer som vi har samlet her på siden. Du skal blot vælge den billigste forhandler, som vi ligeledes har fundet til dig.

Det er forskelligt hvad en Motorola babyalarm kan. Som det kan ses i produkterne ovenfor, så er der stor forskel på hvilke funktioner babyalarmerne besidder. Eksempelvis har en af deres topmodeller et justerbar kamera med zoom, mens den prisvenlige model ikke har kamera overhovedet.

Læs derfor hvad den enkelte babyalarm fra Motorola har at tilbyde inden du bestiller dig for at købe. Vi har forsøgt at nævne de vigtigste funktioner, og alt hvad du bør vide inden du køber. I skal blot gøre op med jer selv, samt hvilke behov der er i hjemmet og hvad der passer bedst til jeres familie.

Babyalarm fra Neonate

Neonate babyalarmer er en af de helt store spillere på det danske markedet – babyalarmerne er skabt af en række norske fædre, som har et vision om at skabe de bedste babyalarmer på markedet. En Neonate babyalarm roses til skyerne af størstedelen af de mange brugere. Generelt er kvaliteten af alarmerne høje, hvor især strålingsniveau og lydkvalitet er i højsædet.

Teknologien i deres babyalarmer gør at strålingsniveau er ganske lavt. Når babyalarmen går standby, udsender den stort set ingen stråling, og har generelt meget lavere niveau end mange af deres konkurrenter. Dette er rigtig positivt, hvis du ikke ønsker at din baby bliver udsat for stråling fra din babyenhed.

Neonate babyalarm er i flere henseender blevet kåret som bedst i test, og Neonate babyalarm test har været på radaren mange steder. Blandt andet anbefaler Forbrugerrådet Tænk Neonate babyalarmer, da de står for god kvalitet i et brugervenligt og enkelt design.

Neonate babyalarm – funktioner: Neonate babyalarmer har en række smarte funktioner, til gavn for dig som forældre i hverdagen. Neonate har lavet nogle forskellige niveauer af babyalarmer i hver sin prisklasse. Vil du have en helt enkelt babyalarm, som giver dig klar og stabil lyd, så har de en model til det. Vil du hellere have videoovervågning, samtalefunktion og en lang række smarte features, har de også en model til det.

Fælles for dem alle, er at de leverer lyd i høj kvalitet, hvor du selv har mulighed for bl.a. at justerer mikrofonfølsomheden, så den kun opfanger lyde fra din baby. De fungerer nemlig således, at registrere de ingen lyd, er de på standby-mode, for at spare mest muligt på strømmen.

 

Kan man stole på en babyalarm?

I dag er babyalarmer anset for at være i rigtig høj kvalitet, og du kan derfor godt regne med en babyalarm, hvis du køber fra en af de førende producenter. Når man snakker om høj kvalitet, så kigges der blandt andet på hvornår mikrofonen registrerer, at babyen siger lyde. Alarmen skulle helst aktiveres hvis baby ligger og laver lyde. Nogle modeller i dag, er lavet således at du selv kan indstille på lydfølsomheden. Laver din baby tit små uskyldige lyde, så ønsker du måske ikke at alarmen aktiveres konstant. Af den årsag, kan du sætte lydfølsomheden en anelse ned, så den kun aktiveres hvis baby siger høje lyde, græder eller deslige.

Overvejer de en af de babyalarmer du kan finde på denne side, så er de alle anvendt og anmeldt af brugere på nettet, og de har fået gode anmeldelser med sig på vejen. Du kan derfor roligt regne med at kvaliteten er i orden, når du køber en af de babyalarmer du bliver præsenteret for på denne side.

 

Babyalarm bedst i test?

Med den rigtige babyalarm som opfylder dine behov, kan du trygt lade din baby sove, uden af skulle være bekymret for at han/hun ikke har det godt. De fleste babyalarmer registrerer alle små lyde, måler temperaturen hos baby og sørger for at du kan enten komme i kontakt med din baby, eller hvert fald hører hvis der foregår noget.

Der findes en lang række test af babyalarmer på nettet og dertilhørende mange babyalarm testvindere. Ved at købe en bedst i test babyalarm, så sikre du at produktet ikke er helt skidt. Om end det er babyalarm stråling der fanger din opmærksomhed, eller om det er den enkelte producent du har øje på, så læs de tests der er blevet foretaget af produktet. Det kan tit vise hvilke fordele eller ulemper der er ved den babyalarm du er ved at købe.

Der findes som sådan ikke den bedste babyalarm, men der er alarmer til hvert behov. Hvis du skal bruge en babyalarm med kamera, findes der en række gode. Skal du bruge en babyalarm med vuggeviser og natlamper, findes der også en række gode. Undersøg derfor markedet inden du køber, og vælg den babyalarm som passer bedst til netop dit behov.

 

Er en babyalarm med kamera en nødvendighed?

Det korte svar er nej. Det er ikke som sådan en nødvendighed at have en indbygget videofunktion i sin babyalarm, men det kan være ganske rart – og anvendeligt. En babyalarm med video kan give dig som forældre en ro i maven, ved at se video i høj kvalitet af din baby, som ligger rolig i sin seng eller barnevogn. Kamerafunktionen er primært henvendt til de forældre, som ønsker at have den ekstra sikkerhed ved at kunne se video af sine lille, som kan være væsentlig mere tilfredsstillende end blot audio.

Mange af producenterne laver både babyalarmer med og uden kamera, så det er 100 % op til den enkelte forældre og de tilhørende behov. Mener man ikke, at man behøver at kunne se video af ens baby, kan man sagtens “nøjes” med en babyalarm som udelukkende kører over lyd. Ønsker man den ekstra sikkerhed, så kan man med fordel købe en babyalarm med video.

 

Overvej om du vil have en babyalarm med video

Det er ikke alle forældre, som ønsker en video funktion. Der er en række ulemper som medfølger, såfremt man køber en babyalarm med videofunktion. Forbrugerrådet Tænk har identificeret en række ulemper ved babyalarm med kamera. Blandt de ting som bliver forringet, ved at have en babyalarm med video, er en kortere rækkevidde, et øget strøm- og batteriforbrug, samt en større og højst sandsynligt en større baby- og forældreenhed.

Omvendt, har man en baby som sover uroligt og laver mange lyde + bevægelser, så kan det være en klar fordel at have en babyalarm med indbygget video.

error: