Siemens køleskabe

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Genrelt om Siemens køleksabe

Siemens køleskabe er kommet for at blive. Tyske Siemens laver produkter i særklasse og de har lang erfaring med det. De nyeste modeller fra Siemens er spækket med smarte teknologier, fleksible pladsmuligheder og selvfølgelig pakket ind i et flot design. Den nye generation af køle- og fryseskabe, gør både at dine madvarer holder sig frisk i længere tid, samtidig med at hjælpe dig med at opbevarer det hele på en praktisk måde. Ligesom så mange andre af produkterne fra Siemens, kan du forvente at dit nye køle- eller køle/fryseskab holder i mange år frem.

Et Siemens køleskab er godt grundet deres store investeringer i innovative funktioner og ikke mindst flot design. Inkluderet i de nyeste modeller af køle-fryseskabe, funder du to kamera installeret. Hermed kan du på et overblik inde i køleskabet – også når du ikke er hjemme. Dette gør sig muligt ved hjælp af deres Home Connect-app, hvor du kan aktiverer de to kamera.

Siemens noFrost køle-/fryseskabe har sensorer, der registrerer, hvornår det er tid til afrimning. De registrerer for eksempel temperaturen uden for skabet, og hvor mange gange lågen har været åbnet. Disse kontrollerede afrimningsintervaller forhindrer, at der dannes is i fryseren, og bidrager til konsekvent at holde energiforbruget nede. Og hvad skal du så gøre? Ingenting. Aldrig mere afrimning.

Siemens hvidevarer har ikke kun innovative og praktiske funktioner, de er også meget energieffektive. For at holde denne høje standard udvikler Siemens hele tiden nye teknologier, som reducerer energiforbruget. Dette er også tilfældet for de mange køle- og fryseskabe. De arbejder trods alt døgnet rundt for altid at holde maden frisk. Når det gælder køleskabsteknologi bruger Siemens energieffektive kompressorer, meget effektiv isolation og optimerede kølesystemer.

Varierende eksterne temperaturer og konstant åbning og lukning af køleskabsdøren fører til temperaturændringer i køleskabet. De smarte freshSense-sensorer reagerer, så snart temperaturen ændres og overtage kølestyringen. Det er effektiv køl og frys med Siemens.

Designet i Siemens køle- og fryseskabe er lige så trendsættende som teknologien. En ren, moderne stil gør køleskabene lige så iøjnefaldende som vores fryseskabe eller side by side kombinationer. Siemens bruger kun kvalitetsmaterialer og tilbyder en række forskellige modeller, farver og design. Uanset om du kigger efter et fritstående køle-/fryseskab eller en model til indbygning, en kompakt enhed til en lille lejlighed eller nok plads til en hel familie, et køleskab i sort, hvidt eller rustfrit stål, finder du det, du ønsker, i vores store produktudvalg – og det, som passer i dit køkken.

error: