Gorenje køleskabe

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


  Læs mere om Gorenje køleskabe

  Gorenje er en virksomhed fra Slevenien og er den største hvidevareproducent i det land. Med en markedsandel på omkring 4 % er det blandt de 10 største producenter i hele Europa. Selskabet blev etableret i midten af 1900-tallet, med fokus på landbrugsmaskiner. Senere hen er Gorenje begyndt at producerer hvidevarer, og er i dag et meget stor spiller på markedet.

  Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe, som fylder mest. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne.

  Gorenje går meget ind for innobation og har i den forbindeldse fundet på mange positive tiltag for at forbedre deres køle- og frostskabe. En af funktionerne kalder Gorenje for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret.

  En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid.

  Et typisk Gorenje køleskab har denne funktion, men hold øje med det inden køb. En trejde smart funktion som mange af Gorenje køleskabe har, er deres ZERO’n’FRESH skuffer, de såkalde 0-Zone skuffer. Disse skuffer har typisk lavere temperaturer end resten af køleskabet, hvorfor kød og fisk holder sig i længe tid end ellers. Rent faktisk kan kød og grøntsager holde sig omkring 2-3 gange så lang tid end hvis den ikke lå i en 0-Zone skuffe. Et Gorenje køleskab vil ikke skuffe dig.

  No products were found matching your selection.
  error: