Bedste lille køleskab i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


  Hvorfor købe et lille køleskab?

  Før du køber et minikøleskab, skal du tænke på, hvilken stil og type der passer bedst til dig ved at overveje, hvor du har planer om at sætte det, og hvad du skal gemme i det. Vil det være i et soveværelse, kontor eller garage? Vil du opbevare mad og drikke eller kun drikke? Hvis du er usikker på de forskellige typer og stilarter, så er vi her for at hjælpe.

  Der er en række forskellige fordele ved et mini køleskab. Det er ikke sikkert at du skal bruge det, men der er nok en årsag til at du er her. Nedenfor kan du læse om nogle fordele ved et minikøleskab, samt de forskellige typer af mini køleskab, og om det er noget for dig.

  Der kan være mange forskellige årsager til at købe et mindre køleskab end normalt. Vi har listet nogle af de årsager til hvorfor man måske bør overveje at købe et lille køleskab.

  Hvis du bor i lejlighed

  Bor du i en lille lejlighed og har ikke plads til det største køleskab? Der kan et lille køleskab komme dig til gode og du kan uden problemer få plads til alle dine dagligvare i køleskabet. De små køleskabe har mulighed for at rykke om på hylderne og dermed kan du altid ændre opstilling således at den passer til dine indkøb.

  Passer godt til 1-2 personer

  De små køleskabe kan passe til 2 personer. Det kan være at I har fået jeres første lejlighed sammen og jeres ønske er måske både et køleskab og en vaskemaskine. Hertil kan et lille køleskab spare lidt på pladsen og I kan måske få plads til begge ting som vil skabe god værdi i jeres hjem.

  Passer til sommerhuset eller kolonihavehuset

  Et lille køleskab til kolonihaven eller sommerhuset. De små køleskabe har også den fordel at I kan have et lille køleskab stående i sommerhuset eller i kolonihaven. Dermed har I altid plads til at fylde både drikkevare og madvare ind i køleskabet når I bruger jeres sommerhus eller kolonihave.

  Til festlokalet, garagen eller værelset

  Man kan også blære sig lidt med de små køleskabe. Du kan få flere små køleskabe som er ideelle til at opbevare drikkevare til en festlig aften. Du kan placere det lille køleskab i kælderen, på værelset eller i gildesalen. Dermed kan dine gæster medbringe drikkevare eller du kan have lidt liggende på lager. Der findes nemlig ikke noget bedre end kolde drikkevare til en festlig aften.

  Spar på elregningen

  Et lille køleskab kan også benyttes som supplement til de allerede store køleskab. Dermed kan du altid få plads til alle dine mad- og drikkevarer. Dette kan være en stor hjælp til festlige sammenkomster og fødselsdage. Endelig kan de små køleskabe give luft i budgettet da de fleste er forholdsvis energivenlige og de bruger ikke så mange kWh som større modeller.

  Alt i alt er der mange årsager til hvorfor du bør overveje at købe et lille køleskab. Der er mange fordele ved disse små modeller og de kan hjælpe til i mange henseender.

  Forskellige typer af minikøleskabe

  Uanset om du leder efter et lille køleskab som kun er køleskab eller om du leder efter et køleskab med indbygget fryser kan du finde disse mindre modeller på markedet.

  Lille køleskab

  Køleskabet uden en fryser er beregnet til både mad og drikkevarer, men indeholder ikke en fryser. Disse mini køleskabe har en justerbar termostat, typisk tre justerbare indvendige hylder og en dør med flere hylder til drikkevare. Denne stil er ideel til dem, der ønsker at opbevare mere end bare drikkevarer, men ikke fryse. Den mest almindelige størrelse er i gennemsnit omkring 130 liter, hvilket giver dig rigelig plads til større varer som 2-liters flasker.

  Køleskab med fryser

  Med samme størrelse som dit standard kompakte køleskab har disse modeller også fryserum – enten med en lille hylde i køleskabet eller adskilt med egen dør. Et kompakt køleskab med fryser er det bedste valg for dem uden et køleskab i fuld størrelse. En fryser uden hylder er ideel til dem med minimale behov, der ønsker at holde så meget køleskabsplads som muligt. Stilen med en særskilt fryser med dør giver mere lagerplads samt bedre og mere jævn køling.

  Lille køleskab til drikkevarer

  Disse modeller er specielt designet til drikkevarer og har ikke det nødvendige kølevand til letfordærvelige fødevarer, hvilket gør dem til det energieffektive valg til dette formål. Disse køleskabe er ideelle til drikkevare i kælderen, på værelset eller i gildesalen. Køleskabene kommer i nogle forskellige designs og man vil ikke være i tvivl om at disse er beregnet til drikkevare.

  No products were found matching your selection.

  error: