Bedste retro køleskabe

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


  Giv liv til køkkenet med et retro køleskabe

  Er du en person som ønsker et unikt køkken, præget af meget personlighed og charme – så er det måske et retro køleskab som du skal have. Når vi snakker retro design, så er der altid en periode, som er i fokus – 50’erne og 60’erne. Det var i netop den periode hvor industrialiseringen tog fart, hvor hvidevarer virkelig blev en del af de danske hjem.

  Retro køleskab kan kendes ved de runde former og store, synlige håndtaget i stål. Farverne på et retro køleskab kan variere en del, men enten i bløde go afdæmpede farver, eller i flotte og unikke pangfarver, til den mere modige familie. Uanset hvilken farve du kunne tænke dig, så er der en overvejende sandsynlighed for at du kan finde et retro køleskab i den farve.

  Retro udseende men moderne teknologi

  På trods af at disse køleskabe har et ”gammelt” udseende, så er nutidens retro køleskabe stadig spækket med moderne teknologi. Mange af de moderne køleskabe som du kan købe, har blandt andet ventileret køl, som sikre en ensartet og optimal temperatur i hele skabet, både i toppen og bunden, og på hver eneste hylde.

  Mange er nutidens retro køleskabe er desuden også i en høj energiklasse, som sikre en lavere elregning til dig. Hvis du får efter et køleskab med energimærke A++ eller A+++, så er du sikker på, at du har fået en god model på den front. Har du desuden et åbent køkken, er du sandsynligvis på udkig efter et støjsvagt køleskab – det kan heldigvis også lade sig gøre, selv om du gerne vil have et retrolook i køkkenet. Mange af modellerne ligger nemlig i den gode ende af skalaen for lydniveau, som gerne skal være et sted omkring 40 dB eller under.

  Der er to køleskabsmærker, som udmærker sig mere end alle andre, når det gælder retro køleskabe – SMEG og Gorenje. SMEG er en italiensk virksomhed, som blev stiftet kort efter 2. Verdenskrig, og er i dag en af verdens førende producenter af bl.a. køleskabe. SMEG er stadig i dag et familieforetagende, og her bliver vægten lagt på flot design og utrolig høj kvalitet. Gorenje er en lidt større virksomhed, og som har lavet flere forskellige modeller inden for køleskabe.

  No products were found matching your selection.

  error: