Om produktet

Her er der tale om et af de bedste fritstående køleskabe fra Electrolux. Dette Electrolux køleskab er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i 2015.Det skyldes blandt andet, at køleskabet er i energiklasse A++, som er den næstbedste klasse.

Det er nemlig med til, at tage hensyn til miljøet og din egen økonomi, da det reducerer strømforbruget. Køleskabet er estimeret til at bruge 117 kWh om året. Køleskabet har en kapacitet på 395 liter, hvilket placerer produktet i den mest rummelige ende af skalaen, hvor selv helt store husstande og familier ikke får pladsmangel.

Denne model er derudover udstyret med SuperKøl, som vi vil komme ind på i afsnittet om funktioner. Køleskabet er i et flot hvidt design og har flere smarte skuffer og hylder, så du kan have et struktureret og organiseret køleskab. I køleskabet finder du desuden LED-belysningen, som selvfølgelig tænder/slukker når du åbner/lukker døren. Lydniveauet er på 39 dB, hvilket er relativt beskedent, og sikre dermed at du ikke generes af irriterende støj fra køleskabet.

Her er der tale om et rigtig smart og stort køleskab, som er forbeholdt familier, som har brug for et stort køleskab. Det ligger i toppen af skalaen hvad angår kapacitet og energiklasse samt støjniveau, og designet er meget enkelt og flot.

Det er blevet kåret som testvinder og bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, som ligeledes sætter pris på de smarte funktioner – herunder SuperKøl og FreeStore funktionerne. Det er et rigtig godt køleskab til en overkommelig pris, som klart kan anbefales at købe.

Funktioner

Dette Electrolux køleskab er udstyret med Electrolux’ egen SuperKøl. SuperKøl køler hurtigt køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid – f.eks. når du pakker de ugentlige indkøbsposer ud. Derudover er dette køleskab udstyret med FreeStore, som Electrolux selv har opfundet.

Freestore gør at du kan opbevare din mad hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Det intelligente FreeStore®-system fordeler kølig luft jævnt over det hele og temperaturen er tilnærmelsesvis ens. Derved holder dine madvare sig friske i længere tid.Denne model har også en feriefunktion, som er særlig effektiv når du tager på ferie med familien.

Med denne funktion kan du undlade at slukke helt for skabet, men blot sætter det i hvile, således det hele tiden køre en lille smule. Du undgår på den måde, at der dannes mug og grimme lugte som følge heraf. Sidst skal det nævnes, at der er et touch-display til betjening, hvor du elektronisk kan sætte temperaturen i køleskabet.

3.999 kr
Til butik
★★★★★ Hos Skousen.dk
Indbygget vandtank på 4 liter
Smart LED lys i hele køleskabet
Overskydende væske fordamper let

 

Passer til de moderne hjem

LG har lavet det lækre store amerikanerkøleskab som er perfekt til dig som vil have adgang til is, koldt vand og masser af plads i både fryser og køleskab. Amerikanerkøleskabet passer super godt ind i de moderne hjem med det rustfrie stål, som giver et lækkert look til hjemmet. Energiklassen i skabet det næst bedste på markedet (A++) og derfor er forbruget på hele skabet i den lave ende. I køleskabet er der en kapacitet på 405 liter og derfor kan du uden problemer handle stort ind og have plads til det hele. Der findes naturligvis ventileret køl som sørger for en ensartet temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet.

I fryseren er der også god plads og der findes en kapacitet på 196 liter og indfrysningskapaciteten er på hele 12 kg per døgn. Lydniveauet på køleskabet ligger på beskedne 39 dB og dermed behøver du ikke bekymre dig om at blive forstyrret mens du står i køkkenet. Hele skabet er elektronisk styret og kan let betjenes via den elektroniske display. Inden i både køleskab og fryser er der LED lys som giver en behagelig belysning og sørger for at det altid er nemt at finde alle varerne i både fryser og køleskab.

Indbygget vandtank

Når man køber et amerikanerkøleskab er det selvfølgelig naturligt at koble skabet til en vandtilførsel så der altid er frisk og koldt vand direkte fra skabet. Det er ikke alle der har en vandtilførsel siddende som kan kobles til skabet og derfor har LG sørger for at installere en indbygget vandtank på 4 liter, så alle hjem kan få lækkert koldt drikkevand. Derudover sørger en isdispenser for at der er adgang til knust is og isterninger til dine favorit drikke.
I hele skabet er der lækre funktioner som gør livet nemmere for dig hver eneste dag. Med funktionen Moist Balance Crisper vil overskydende væske fra madvarer fordampe så der ikke ligger en lag vand på varerne. Dette er med til at sørge for en god fugtbalance i hele skabet.

Fryseren er udstyret med en Slim Space Ice System som giver dig adgang til lækre isterninger og så optager den næsten ingen plads. Dermed har du stadig utrolig god plads til at opbevare dine frostvarer. Højden på amerikanerkøleskabet er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 73,8 cm. Når man skal have et amerikanerkøleskab er det vigtigt at man har gjort sig overvejelser omkring pladsen, da det fylder en del mere end et normalt køleskab.

10.999 kr
Til butik
★★★★★ Hos Skousen.dk
Stort og rummeligt
Sørger for god fugtighed via ventilation
Et lavt lydniveau

Stort og rummeligt

LG har produceret dette store og rummelige amerikanerkøleskab som vil passer perfekt til et familie hjem. Amerikanerkøleskabet kommer i rustfrit stål og har et utrolig lækkert design som vil passe ind i de fleste hjem. Kølekapaciteten er på hele 405 liter og dermed er der kanon god plads til alle dine dagligvarer og du kan også sagtens handle ind til hele ugen. I fryseren er der en kapacitet på 196 liter og dermed er der også rigtig god plads der.

I køleskabet er der naturligvis ventileret køling, som sørger for en ensartet temperatur og fugtighed i hele skabet. Ventileret køling gør også at dine indkøbsvarer holder sig bedre og i længere tid. Amerikanerkøleskabet er selvfølgelig udstyret med et behageligt LED lys som gør det nemt og hurtigt at overskue hvilke varer du har i både fryser og køleskab. Hvad angår energimærkningen har amerikanerkøleskabet fået scoren A++ som er det næstbedste på markedet. Du kan altså roligt regne med at forbruget forbliver lavt.

Luksus over hele linjen

Et amerikanerkøleskab fra LG er selvfølgelig utrolig lækkert og har gode funktioner indbygget. Et amerikaner køleskab er kendt for at have en god rummelighed men også at man har adgang til koldt vand og is. Amerikanerkøleskabet kan selvfølgelig levere et glas iskoldt vand direkte til et stort glas eller en drikkedunk. Derudover kan du toppe din hvidvin med knust is som let kommer ud ved et enkelt tryk. Hele skabet er naturligvis elektronisk styret og temperaturen kan nemt justeres til det ønskede fra den lækre elektroniske display.

Køleskabet er meget lydsvagt og har et lydniveau på 39 dB og derfor behøver du ikke bekymre dig om larm og støj i køkkenet. Fryseren kan fryse hele 12 kg per døgn og dermed kan du roligt lægge resterne fra aftensmaden ned i fryseren og gemme dem til næste gang. I køleskabet er der indbygget funktionen Moist Balance Crisper som sørger for at overskydende væsker fra madvarer fordamper og kondenseres. Dette sikrer mod at madvarerne bliver unødvendigt våde og derfor er der altid en god fugtbalance i hele skabet. Højden på amerikanerkøleskabet er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 73,8 cm og dermed skal der lige gøres nogle overvejelser angående pladsen.

16.999 kr
Til butik
★★★★★ Hos Skousen.dk
Stort og rummeligt
Flot og alsidigt design
LED lys og Moist Balance Crisper

Utrolig flot design

LG har lanceret dette utrolig flotte amerikanerkøleskab som har et sølvgråt design som er stilrent og passer perfekt ind i de moderne køkkener. Kølesektionen har en kapacitet på 394 liter og dermed kan du handle ind til flere dage uden at bekymre dig om pladsen. I frysesektionen får du 197 liter og du har derfor plads til både is, grøntsager og meget mere. Indfrysningskapaciteten i dette LG amerikanerkøleskab er på 12 kg pr døgn og derfor kan du altså smide en stor portion fra aftensmaden ind i fryseren og få det hele frosset ned på ingen tid.

I et køkken er der flere ting som kan larme og man skulle umiddelbart tro at et stort amerikanerkøleskab larmer meget, men det er ikke tilfældet med dette LG amerikanerkøleskab. Lydniveauet er på kun 39 dB og derfor kommer køleskabet ikke til at forstyrre dig. Når du åbner dette store rummelige skab kan mødes du at et behageligt LED lys som giver et behageligt lys. Hele skabet er elektronisk styret og kan nemt indstilles på den overskuelige display. I fryseren skal du ikke sørge for noget som helst vedligehold, da Antifrost funktionen sørger for automatisk afrimning på både frysesider og madvarer.

Funktioner og rummelighed

Når man køber et amerikanerkøleskab har du direkte adgang til dejlig koldt vand hele døgnet. Ved vanddispenseren får du drikkevand som er perfekt tempereret og du kan selvfølgelig også trykke enten knust is eller isterninger ned i dit glas. LG har sørget for at komme en række gode funktioner ind i hele amerikanerkøleskabet og gjort livet lidt lettere for dig. Med funktionen Moist Balance Crisper vil overskydende væske fordampe og kondenseres og dermed vil der ikke være væske på dine madvarer, og desuden vil fugtbalancen være passende hele tiden.

Når et amerikanerkøleskab skal passe ind i ens hjem kræver det en del plads og man skal også tænke over om man har en vand udgang til at koble til køleskabet, for at nyde de lækre fordele som følger med. Højden på dette skab er 179 cm, bredden er 91,2 cm og dybden er 71,7 cm.

12.499 kr
Til butik

Om produktet

Dette elegante amerikanerkøleskab fra LG har en enorm volumen og henvender sig til den de større husstande med mere end 5 personer samlet. Det er udarbejdet i enkelt design i klassisk hvid og har en nettovolumen på hele 601 liter. Det er dermed en af de absolut større amerikanerlkøleskabe på markedet.

Skabet er udstyret med LG’s egen Linære Kompressor, der sikre en energiklasse A+ og et forbrug på omkring 419 kWh årligt. Dette kombineres med 10 års kompressor-garanti fra LG, så du er sikker på at køleskabet ikke pludselig går i stykker. LG har formået af reducerer støjniveauet markant, og det er her reduceret til kun 39 dB, hvilket ikke er meget.

Køleskabet har en højde på 179 cm, en bredde på lidt over 91 cm og en dybde inklusiv håndtag på knap 74 cm. Denne model har en nettovægt på 124 kg.

Funktioner

GSL760SWXV har aktiv køling med Multi Airflow, som giver jævnere temperatur og hurtigere nedkøling af madvarerne og dræner uhygiejnisk kondensvand fra køleskabe. Desuden er skabet udstyret med Total No Frost, som sikrer et kondensfrit køleskab og afrimningsfrit fryseskab – så slipper du for at afrime og sparer samtidig penge på strømmen.

Denne LG model har LED touch display og LED inderbelysning for høj brugervenlighed. Derudover har modellen flere smarte skuffer og hylder, som gør at du kan arrangerer et mere personligt køleskab.

Sidst men ikke mindst har dette amerikanerkøleskab en smart og effektiv is- og vanddispenser, der altid giver dig koldt og friskt vand. Fra isdispenseren kan du få både hele og knuste isterninger. Slim SpacePlus-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme.

Anmeldelser

Dette amerikanerkøleskab får gode anmeldelser, da det har en god mix af kvalitet, brugervenlig, design og så til en overkommelig pris. Som nævnt tidligere, så henvender modellen sig til den store husstand, gerne 5-6 personer, eller derover.

En bruger fra danske WhiteAway skriver følgende:

Lækker amerikaner!
“Dette side-by-side køleskab er super lækkert. God plads, godt lys og nemt at installere. Det har et flot design og ser mere moderne ud end et “klassisk” hvidt køleskab.”

Et smart LG amerikanerkøleskab med energiklasse A+, flot design i klassisk hvid, enorm stor kapacitet og effektiv vand- og isdispenser som ikke optager for meget plads i fryseren. Derudover skal du ikke tænke på afrimning i den rigtig store frysedel.

7.799 kr
Til butik

Om produktet

Dette køleskab fra Leibherr er til den store familie på 5-6 personer, der har brug for et køleskab med mulighed for at rumme en hel uges indkøb på en gang. Køleskabets indretning gør det muligt at organisere alle ens varer så det hele er overskueligt og desuden også holdes koldt uanset hvor i køleskabet varen befinder sig.

Med en kapacitet på 367 liter rummer det utrolig meget mad og drikke, og ved hjælp af den ventilerede køling, som køleskabet er udstyret med, så fordeles kulden i hele skabet, så der er lige koldt i top og bund.

Designet er i rustfrit stål, meget stilrent og moderne, som vil passe godt ind i ethvert køkken. Køleskabet tilhører den gode ende af energiskalaen med en energiklasse A++. Dette betyder at man både skåner miljøet, samt sparer en hel del penge på sin elregning. Modellen fås derudover også i hvid, hvis man foretrækker dette frem for rustfrit stål. I 2016 blev denne samme model køleskab fra Liebherr kåret som testvinder af TÆNK.

Alt i alt er dette et super køleskab for en familie på 5-6 personer, der har behov for en masse plads, og som ønsker at alt man propper i sit køleskab også holdes på den ønskede temperatur. Derudover er det et køleskab i et stilrent design, og har man sine øvrige hårde hvidevarer i rustfrit stål, så vil dette køleskab fra Liebherr passe lige ind. Ved at investere i dette køleskab tager man desuden både hensyn til sin elregning og miljøet.

Funktioner

Køleskabet fra Liebherr er både miljøvenligt og energisparende med sin energiklasse A++. Med dette tilhører køleskabet den bedste del af energiskalaen.

Køleskabet er til den større familie på 5-6 personer, idet det har en kapacitet på 367 liter. Familien med mange børn eller få børn med mange spisende gæster, ville have stor glæde af dette køleskab. Det vil endda være muligt for den store velorganiserede familie at handle til en hel uge og have plads til alt der skal holdes koldt. Det er muligt at opdele grøntsager og kød. Den ene af de tre skuffer kan endda bruges som pålægs-skuffe der er uundværlig for en stor familie, hvor der skal smøres en hele del madpakker i løbet af ugen.

Liebherr har lavet et køleskab med med en ventileret køling, som gør det muligt at holde den samme temperatur i hele skabet. Kulden bliver via et ventilationssystem fordelt ligeligt langs bagsiden af køleskabet, så grøntsagerne i bunden og sodavandene i toppe bliver holdt lige kolde hele tiden. Derudover er køleskabet udstyret med en elektronisk temperaturstyring som gør, at man kan indstille den nøjagtige temperatur man ønsker at have i sit køleskab.

For at kunne finde de varer man skal bruge er det nødvendigt at der er god belysning. Køleskabet fra Liebherr er udstyret med et indbygget LED-lys, der giver en behagelig belysning og som samtidig gør det muligt for dig at finde lige det du åbnede lågen for at hente.

Anmeldelser

Køleskabet fra Liebherr har fået følgende anmeldelser af en bruger:

5 stjerner: “Fantastisk køleskab – Godt valg. Det kommer vi ikke til at fortryde foreløbig.

Køleskabet blev af TÆNK kåret til testvinder i 2016.

17.299 kr
Til butik

Køleskabet man blærer sig med

Mangler du et køleskab på værelset eller bare et køleskab til at imponere vennerne med? Scandomestic har dette utrolig lækre cola køleskab på markedet som er perfekt til at opbevare kolde drikkevare til en festlig aften. Køleskabet er mærket med A+ og dette placerer køleskabet i den gode ende af energiskalaen.

Det årlige energiforbrug ligger på 84 kWh og dermed er købet at dette køleskab ikke noget der vil svinge ud på det månedlige budget. Køleskabet har en kapacitet på 50 liter og kan derfor indeholde lidt af hvert.

Fordele til dig som køber

Der er ikke nogle der bryder som irriterende lyde fra et køleskab og dette har Scandomestic selvfølgelig tænkt over. Køleskabet har et lydniveau på 39 dB og dermed kan du tilslutte køleskabet uden at høre forstyrrende lyde. Køleskabets låge er højrehængt men denne kan nemt vendes hvis man ønsker det.

Køleskabet har en beskeden højde på 51 cm, en bredde på 43 cm og en dybde på 47,5 cm og dermed kan køleskabet uden problemer placeres på værelset, i den lille lejlighed eller bare i sommerhuset.

1.801 kr
Til butik

Om produktet

Er du typen som altid mangler en god tempereret rødvin til maden, eller måske en kold rosé på terrassen? Hvis ja, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost perfekt til dig. Vinkøleskabet er en af de mindre modeller, men har stadig masser af plads til de flestes behov. Køleskabet kan indeholde helt op til 38 flasker, hvis de bliver stablet korrekt. Vinkøleskabet har en masse smarte funktioner, hvoraf de vigtigste vil blive gennemgået i følgende afsnit.

Vestfrost W38 er et god bud til dig, som er på jagt efter et lille vinkøleskab. Køleskabet har et flot design og du får nogle smarte funktioner til prisen. Vinkøleskabet passer således ind i de fleste hjem grundet det moderne design, og vi mener at du får en del køleskab for pengene. Har du stadig ikke besluttet dig helt, så tjek de andre vinkøleskabe ud inden på kategorisiden.

Funktioner

Vinkøleskabet har to kølezoner, hvilket betyder at du kan indstille to forskellige temperaturer. Dermed kan du på samme tid opbevare flere forskellig slags vin. Du kunne eksempelvis bruge den ene zone til langtidsopbevaring af rødvin og den anden til kølige roséflasker på en 8-9 grader. Den elektroniske temperaturregulering går fra helt ned til 5 grader og helt op til 18 grader, der er derfor rig mulighed for at indstille det som man foretrækker.

Mange har flere slags vin og gerne flere af den samme slags. Her i vinkøleskabet finder du hele 12 sorte trådhylder med træforkant. Med de mange hylder kan du let sortere og organisere dine vine, så du ved præcis hvor der står hvad.

Har du et ønske om at sætte vinkøleskabet i stuen, så er dette ikke noget problem. Glasdørene har nemlig indbygget UV-beskyttelse, hvilket betyder at dine vine ikke tager skade, når der kommer sollys i stuen. UV-beskyttelsen modvirker også at der bliver igangsat en iltningsproces i dine vin.

Anmeldelser

Inde hos forhandleren WhiteAway er køleskabet blevet anmeldt af 4 kunder, som sammenlagt giver bedømmelsen 4.3 ud af 5 stjerner. De fleste skriver at de er meget tilfredse med køleskabet og fremhæver det flotte design. En enkelt nævner at hvis man skal have mange flasker, så skal det være tynde flasker.

9.399 kr
Til butik

Hvordan vælger du det rigtige køleskab?

Køleskabet er en helt central del af vores hverdag. Derfor er det også vigtigt at overveje hvilke behov man har, inden man køber et nyt skab. Men med mange forskellige typer, funktioner og størrelser at vælge imellem, kan det være svært at få et overblik. Derfor får du her en gennemgang af, hvad du især skal være opmærksom på, når du skal købe et nyt køleskab.Der er mange områder og ting som skal tages højde for når man skal investere i et nyt køleskab. Her vil vi nævne de mest væsentlige faktorer.

Størrelse og kapacitet

Størrelsen på dit fremtidige køleskab er essentielt i forhold til dit køkken. Der kan være være at du er afgrænset på højden, dybden eller bredden grundet pladsmangel. Derfor oplyser vi på samtlige køleskab hvad størrelsen er, samt hvad køleskabets nettovægt.

Udover hvad rummet tilbyder af muligheder, er det væsentligt at kigge på køleskabets kapacitet. Et køleskabs kølekapacitet kan strække sig fra omkring 40 liter til op imod 400 liter – alså 10 gange så stort som det mindste. Du bør derfor overveje hvilke størrelse passer til din husstand.

Funktioner

Hvilke funktioner et køleskab har, kan have stor indflydelse på om det er et godt køb eller ej. Mange moderne, og typisk lidt dyrere, køleskabe har nogle rigtig smarte og fremtidssikrede funktioner, som gør sig meget anvendelige i hverdagen. Det kan blandt andet være indbygget vanddispenser, ventileret køl, 0-zone skuffe og justerbar indretning.

Indretning

Køleskabets indretning har en betydning for, hvor effektivt du kan udnytte pladsen i skabet. Mange skabe kommer med køleskuffer, justerbare hylder og andre elementer, som lader dig indstille køleskabet til præcist dine behov. Derfor kan det være en god idé at kigge efter disse skabe, hvis du har meget specifikke behov – det kunne være at der skulle være plads til vin/sodavand i døren eller hvad det nu måtte være.

Energiforbrug og energiklasse

Dit køleskab er tændt døgnet rundt, 365 dage om året. Så det er en rigtig god idé også at overveje, hvor meget energi det bruger. Forskellen på din elregning mellem et A+++ og et A+ køleskab, kan være helt op til 1.300 kr. i løbet af skabets levetid. Hvis du eksempelvis rejser meget, kan det også være interessant for dig, at finde et køleskab med en “ferie-funktion”. Med ferie-funktion kan du nedsætte energiforbruget på køleskabet, ved at den ikke bruger lige så meget energi på at holde mad og drikke koldt, som den ellers ville.

 

Hvilken type køleskab skal jeg købe?

En anden væsentlig faktor som bør overvejes er hvilken type køleskab du er på jagt efter. Inden man beslutter sig om det skal være stort eller småt, fritstående eller integrerbart, skal man vurderer om man vil have udelukkende køleskab eller køle-fryseskab.

Almindelige køleskabe

Almindelige køleskabe er kendetegnet ved at udelukkende at have et køleelement, og dermed ikke have inkluderet en frysedel. Dette er i sær egnet til større familier, som har brug for den ekstra plads til hverdagens mad og drikkevarer. Mange vælger at købe et stort køleskab og så købe et matchende fryseskab ved siden af, således at man har et par. Dette kan der være god grund til, i sær hvis man en stor flok i husstanden.

Køle-fryseskabe

Køle-fryseskabe derimod, er mere henvendt til lejligheden og husstande hvor der typisk er 2-3 personer. Her får du både kølefunktionerne, men samtidig får du frysefunktionen, så du kan fryse overskydende mad ned, have isterninger klar eller hurtig gøre en hvidvid kold til sommeren varme dage. Et køle-fryseskab kan være særlig bekvemt at have, i sær med tanke om de fordele der lige er blevet nævnt.

Amerikaner køleskab

Et amerikanerkøleskab, som navnet hentyder til, er et køleskab som er lidt større end ellers. Som mange forbinder med Amerika, så er alt lidt større og lidt vildere, og det er også tilfældet med et amerikansk køleskab. Modellerne her er typisk henvendt til den helt store familie, som går op i et funktionelt og anvendeligt køleskab som kan rumme en hel del. Se de mange forskellige amerikanerkøleskabe her.

Energivenligt køleskab

Går du op i miljøet og tænker på din elregning, så kan det være du skal kigge nærmere på denne type af køleskabe. Modellerne her har fået den bedst mulige energimærkning ud fra en EU standard, netop den som hedder A+++. Dette betyder at modellen ikke kan blive meget bedre i forhold til det årlige estimerede energiforbrug.

Retro køleskab

Går du op i design og ønsker at have et unikt og enestående køkken? Så kan du overveje et retro design køleskab, som har et specielt, men ofte rigtig flot, design. Den retro stil er ikke for alle, men typen har vundet en plads på det danske marked, da flere og flere får øjene op for de retro køleskabe.

Vinkøleskab

Går du op i vin og sætter du pris på at den vin du serverer har en optimal temperatur? Ja, så er et vinkøleskab måske det du er på udkig efter. Et vinkøleskab kan hjælpe dig med at opbevare vin ved de helt optimale betingelser. Mange rødvin skal nemlig ikke serveres ved stuetemperatur, men hellere med en kernetemperatur der er tættere på 18 grader end 22 grader. Mange af modellerne har flere zoner, således at du kan opbevare både rød- og hvidvin eller hvad du nu måtte eje. Se de bedste vinkøleskabe her.

 

Hvordan skal jeg rengøre mit køleskab?

Det kan være en god ide at holde til køleskab rent, da der ellers kan opstå bakterier som sætter sig i maden. Dette er ikke noget man ønsker sig, og der er derfor en række tiltag du kan gøre, således at bakterier ikke har mulighed for at trive i dit køleskab. Nogle af de bedste råd man kan følge når man rengører køleskabet er følgende:

– Vask køleskabet hver 2. måned, eller tag en hylde/skuffe jævnligt.
– Rengør afløbsrenden som findes i køleskabet, så vandet kan løbe væk.
– Undgå at proppe køleskabet med for mange varer, således at cirkulation ikke forhindres.
– Dæk madvarer til med staniol eller film, så bakterier ikke sætter sig i maden.

Ønsker du flere oplysninger omkring køleskabsrengøring kan du læse Forbrugerrådet Tænk tips [nyt vindue] til et rent og sundt køleskab.

 

Producenter af køleskabe

Der findes et hav af forskellige producenter. I dette afsnit kan du læse lidt nærmere om de forskellige producenter af køleskabe. Der kan være stor forskel på hvad hver enkel product fokuserer på, når de laver deres køleskabe.

Køleskabe fra Bosch

Bosch er efterhånden er rigtig kendt mærke på det danske marked, hvor de producerer stor set alle tænkelige hårde hvidevarer. I dag er Bosch en global organisation med over 350 afdelinger fordelt i over 50 forskellige lande. Bosch består af lidt under 300.00 medarbejder hvoraf ca. 800 arbejder i Danmark. Det betyder således, at Bosch er en af de helt store spillere på det danske marked.

Historien om Bosch kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet i Tyskland hvor de producerede husholdsningsapparater. I dag kan man således finde produkter indenfor køleskabe, støvsugere og meget mere. Bosch er lig med god tysk kvalitet, og det afspejler sig i deres produkter, som typisk holder i rigtig mange år.

Hvad kan du forvente af et Bosch køleskab?

Bosch har investeret massivt i at teste og konstant forbedre deres produkter, og det afspejler sig i den teknologi og den kvalitet produkter består af. Alle Bosch produkter, herunder køleskabe og køle-fryseskabe bliver nøje gennemtestet inden de kommer på markedet.

I de fleste Bosch køleskabe finder du smarte funktioner som ventileret køl, skuffer som er speciallavet til frugt, grøntsager eller frisk kød. Derudover er indretningen på størstedelen af deres køleskabe meget fleksible, så du blandt andet kan justerer højden på sikkerhedshylderne.

Når du køber et Bosch køleskab kan du forvente en høj kvalitet. I mere end 80 års har Bosch været førende udviklere indenfor køleteknik. Mange af deres køleskabe er udstyret med et system, der holder maden frisk længere, og et filter som reducerer uønskede lugte.

 

Køleskabe fra Electrolux

Electrolux er en tysk forhandler af husholdningsprodukter og har været det i rigtig mange år efterhånden. Electrolux i Danmark har en meget stærkt position indenfor blandt andet støvsugere, og er nu også ved at få godt fat i markedet for køleskabe.

Electrolux går meget op i miljøet, og derfor er flere af deres modeller i den bedste energiklasse, A+++. Derudover har nogle af Electrolux køleskabene vundet i flere tests, seneste i 2015 blev en af deres modeller testvinder. Et køleskab fra Electrolux kan godt være at foretrække, da de har en meget lang erfaring med produktion af køleskabe og hårdehvidevarer generelt. Her på siden finder vi desuden den bedst mulige pris til dig, ved hjælpe af vores prisrobotter.

Electrolux laver køleskabe i høj kvalitet og deres holdbarhed er lang. Hvis du investerer i et Electrolux køleskab, får du et energivenligt, støjsvagt og effektivt køleskab til dit hjem. Så svaret på overstående spørgsmål er ja, et Electrolux køleskab er et godt køb. Et typisk Electrolux køleskab er i flotte og enkle designs, typisk i rustfrit stål eller i traditionel hvid. Indretningen er som oftes meget fleksibel, hvor man selv kan justerer på højden på de enkelte hylder. Dette kan være meget rart, hvis man ønsker hylder med plads til højere varer og andre med lave mad- og drikkevarer.

Gorenje er en virksomhed fra Slevenien og er den største hvidevareproducent i det land. Med en markedsandel på omkring 4 % er det blandt de 10 største producenter i hele Europa. Selskabet blev etableret i midten af 1900-tallet, med fokus på landbrugsmaskiner. Senere hen er Gorenje begyndt at producerer hvidevarer, og er i dag et meget stor spiller på markedet.

Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe, som fylder mest. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne.

Gorenje går meget ind for innobation og har i den forbindeldse fundet på mange positive tiltag for at forbedre deres køle- og frostskabe. En af funktionerne kalder Gorenje for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret.

En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid. Et typisk Gorenje køleskab har denne funktion, men hold øje med det inden køb. En trejde smart funktion som mange af Gorenje køleskabe har, er deres ZERO'n'FRESH skuffer, de såkalde 0-Zone skuffer. Disse skuffer har typisk lavere temperaturer end resten af køleskabet, hvorfor kød og fisk holder sig i længe tid end ellers. Rent faktisk kan kød og grøntsager holde sig omkring 2-3 gange så lang tid end hvis den ikke lå i en 0-Zone skuffe. Et Gorenje køleskab vil ikke skuffe dig.

Gram er en gammel dansk virksomhed som kom til verden i 1901 i  den lille danske by Vojens – dengang som et traditionelt maskinværksted. I mellemtiden har Gram specialiseret og udviklet sig indenfor køle- og fryseteknik, hvorfor de i dag er store indenfor produktion af køle- og fryseskabe. Gram producerer nu stadig køleskabe og frysere i stor stil, men de har også en lang række andre hvidevarer inkluderet i deres sortiment, som eksempelvis komfurer, ovne, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne.

Hvis du går ind på god dansk kvalitet, så kan det sagtens være at et Gram køleskab skal være din nye køleskab i hjemmet. Her hos Pricesurf.dk samler vi den billigeste pris hos de mange forhandlere på det danske marked, således at du ikke betaler for meget for produktet som forbruger. Gram har efterhånden produceret køle- og fryseskabe i mange år og dette har deres modeller båret præg af. Mange af modellerne fra Gram passer ind i de fleste køkkener, uanset om du ønsker et køleskab i en klassisk hvid farve eller udarbejdet i rustfrit stål. Sortimentet hos Gram byder på mange forskellige størrelser og varianter.

Hvis du eksempelvis står og mangler et fritstående køleskab har Gram to serier. Classic-serien med 60 cm brede køleskabe i det kendte, skandinaviske design med et gennemgående håndtag i hele dørens højde. Fresh-serien, hvor du kan vælge mellem køleskabe i 55 og 60 cm bredde – fra små modeller, der kan placeres under en bordplade, til store, energivenlige køleskabe, der rummer op til 445 liter. Et fritstående køleskab er med fleksibel indretning og masser af praktisk udstyr.

LG køleskabe og køle-fryseskabe kendetegnes ved deres kompakte og stilrene design, der overrasker med sin rummelighed og sine mange innovative funktioner, der er skabt med det ene formål at opnå optimal opbevaring af madvarer og samtidig sparer energi. LG’s visionære designkoncept integrerer kundernes behov med nytænkende digital teknologi. Her vil du opdage en kompromisløs og detaljerig indgangsvinkel til uformningen af LG køleskabe, der gør din hverdag nemmere. Oplev længere holdbarhed på dine madvarer og et lavere energiforbrug samt et stilrent design, som vil gøre dit køkken til et rigtigt luksuskøkken.

Køleskabe fra LG er noget for sig. Her lægges der nemlig ingen finger imellem, når den bedst mulige måde at opbevare madvarer på skal opnås. LG har brugt meget tid og mange penge på at få en stor kapacitet i sine køleskabe, som samtidig er fleksible og smart indrettet. Mange af deres køleskabe giver dig mulighed for at tilpasse det dine egne behov, hvis du ønsker en bestemt højde på hylden.

Et LG køleskab er ligeledes effektivt hvad angår fugtighed og holdbarhed på dine madvarer. LG giver typisk 10 års garanti på sine kompressorer – skulle den gå i stykker, så får du en ny. Det betyder at du altid har en velfungerende kompressor, der sikre frisk, kold og ensartet lufttemperaturer i hele køleskabet – dermed de bedste forhold for dine mad- og drikkevarer. Opbevar mere og i længere tid i rummelige køleskabe med et kompakt og slankt ydre. LG køl fokuserer på lavt energiforbrug og funktioner, der sikrer den bedst mulige opbevaring af mad og drikke. Med et LG køleskab vil du opleve en nemmere hverdag, hvor mad holder længere og smager endnu bedre. 

Liebherr stammer tilbage fra midten af 1900-tallet, nærmere betegnet 1949, af entrepreneuret Hans Liebherr. I den spæde opstart producerede virksomheden tårnkraner, hvor de havde en stor markedsandel.

Med tiden voksede LiebHerr sig større og er i dag ikke blot verdens førende producent indenfor kraner og byggemateriale, men også en stor spiller indenfor teknisk innovation og brugervenlige produkter til dagligdagen. Dette gør sig blandt andet gældende ved deres store sortiment indenfor køle- og fryseskabe samt vinkøleskabe.

Familievirksomheden Liebherr består i dag af en stor sammensætning af firmaer og har ansat omkring 35.000 på verdensplan. Liebherr står ikke blot for gode produkter og god service. Virksomheden er endvidere karakteriseret ved at være innovativ og idérig, hvilket netop ses i den verdensomspændende succes.

Liebherr forsøger hele tiden at være på forkant med teknoligien, hvilket i sær afspejles i deres produktion af køleskabe. Ved at investere i et Liebherr køleskab får du ofte en god sammensætning af høj brugervenlighed, høj funktionalitet og ikke mindst et smart design.

Størstedelen af alle Liebherr køleskabe er udstyret med den nyeste teknologi og i et smart moderne design, som både er et nødvendigt produkt til hverdagen men samditig kan løfte dit køkken til nye højder.

Uanset hvilken model du vælger at købe fra den tyske Liebherr, kan du være sikker på at der er lagt stor vægt på brugervenligheden, da modellen blev designet. De forsøger at gøre betjeningen så nem som muligt, samtidig med at producerer køleskabe så miljøvenlige som mulige. LiebHerr er god kvalitet.

Liebherr var nogle af de første på markedet til at tage højde for kravene til de forskellige madvarer man har på køl. Dette indebar at opdele madvarerne i sektioner, alt efter hvilke behov maden havde. I dag går denne funktion typisk som “0-Zone skuffe” og henfører til en zone (ofte en skuffe) i køleskabet, med lavere temperaturer og/eller højere/lavere fugtighed.

I nogle modeller fra Liebherr findes der både Fresh-Zoner og DrySafe-zoner. Fresh-zonerne er med til at opbevarer maden i den rigtige temperatur og i den rigtige luftfugtighed. Den indbyggede elektronik/teknologi sørger for at temperaturen holder sig indenfor en bestemt ramme, som er forskellig for resten af skabet. Disse skuffer kan også betgne HydroSafe, og har en høj luftfugtighed – særlig egnet til frugt og grøntsager.

Samtidig kan man få en DrySafe-skuffe med lav fugtighed, særlig egnet til kød og fisk. Flere Liebherr køleskabe er blevet kåret som testvindere, hvilket blandt andet skyldes den smarte teknologi, lave energiforbrug og flotte design. På denne side kan du se nogle af de mest relevante modeller fra LiebHerr – under hver enkelt køleskab har vi desuden fundet den bedste pris til dig i vores prissammenligner.

Samsung køleskabe – Sydkoreansk gigant

Samsung er en sydkoreansk multinational konglomeratvirksomhed med hovedsæde i Seoul. Virksomheden består af talrige datterselskaber, men er nok mest kendt for deres produktion af TV og smartphones.

Samsung har produceres køle- og fryseskabe i lang tid og de er rent faktisk blandt de bedste på markedet. Samsung køleskab har typisk flere smarte funktioner og deres design, ligesom deres fladskærms-TV, er i meget strømlinede og moderne designs.

Eftersom Samsung er en af verdens største producenter indenfor elektoniske produkter, har de fundet en smart måde at indkorporerer sine styrker i produktionen af køleskabe. Som et af de seneste tiltag har Samsung køleskabe nu en tablet i døren, hvor du kan styre din kalender, musik, finde opskrifter, indtaste holdbarhedsdatoer og meget meget. Dette er til den højteknologiske familie, der gerne vil have det nyeste af det nye.

 

Hvorfor er Samsung køleskabe gode?

Samsung har i høj grad en god finansiel baggrund og kan derfor være frontløberne indenfor innovation af køleskab, herunder Samsung amerikanerkøleskabe og Samsung køle-fryseskabe. Et moderne Samsung køle-fryseskab har typisk eftertragtede funktioner som NoFrost, det vil sige automatisk afrimning.

Derudover får du typisk en rigtig god energiklasse, som betyder at du både sender miljøet en venlig tanke og at du samtidig sparer penge for unødig strømbrug.

Samsung er også frontløber på markedet for Amerikaner køleskabe og har produceret mange smarte modeller, som du garanteret vil synes er smarte. Disse køleskabe henvender sig til den større familie der har brug for pladsen, og som samtidig går op i design og funktionalitet.

Ovenfor kan du se de enkelte Samsung køleskabe modeller – for at få mere information omkring det enkelte produkt, kan du klikke på modelnavnet. Her vil du kunne finde den bedste pris på produktet, samtidig med uddybende information om design, funktionalitet og brugeranmeldelser.

Siemens køleskabe er kommet for at blive. Tyske Siemens laver produkter i særklasse og de har lang erfaring med det. De nyeste modeller fra Siemens er spækket med smarte teknologier, fleksible pladsmuligheder og selvfølgelig pakket ind i et flot design. Den nye generation af køle- og fryseskabe, gør både at dine madvarer holder sig frisk i længere tid, samtidig med at hjælpe dig med at opbevarer det hele på en praktisk måde. Ligesom så mange andre af produkterne fra Siemens, kan du forvente at dit nye køle- eller køle/fryseskab holder i mange år frem.

Et Siemens køleskab er godt grundet deres store investeringer i innovative funktioner og ikke mindst flot design. Inkluderet i de nyeste modeller af køle-fryseskabe, funder du to kamera installeret. Hermed kan du på et overblik inde i køleskabet – også når du ikke er hjemme. Dette gør sig muligt ved hjælp af deres Home Connect-app, hvor du kan aktiverer de to kamera.

Siemens noFrost køle-/fryseskabe har sensorer, der registrerer, hvornår det er tid til afrimning. De registrerer for eksempel temperaturen uden for skabet, og hvor mange gange lågen har været åbnet. Disse kontrollerede afrimningsintervaller forhindrer, at der dannes is i fryseren, og bidrager til konsekvent at holde energiforbruget nede. Og hvad skal du så gøre? Ingenting. Aldrig mere afrimning.

Siemens hvidevarer har ikke kun innovative og praktiske funktioner, de er også meget energieffektive. For at holde denne høje standard udvikler Siemens hele tiden nye teknologier, som reducerer energiforbruget. Dette er også tilfældet for de mange køle- og fryseskabe. De arbejder trods alt døgnet rundt for altid at holde maden frisk. Når det gælder køleskabsteknologi bruger Siemens energieffektive kompressorer, meget effektiv isolation og optimerede kølesystemer.

Varierende eksterne temperaturer og konstant åbning og lukning af køleskabsdøren fører til temperaturændringer i køleskabet. De smarte freshSense-sensorer reagerer, så snart temperaturen ændres og overtage kølestyringen. Det er effektiv køl og frys med Siemens.

Designet i Siemens køle- og fryseskabe er lige så trendsættende som teknologien. En ren, moderne stil gør køleskabene lige så iøjnefaldende som vores fryseskabe eller side by side kombinationer. Siemens bruger kun kvalitetsmaterialer og tilbyder en række forskellige modeller, farver og design. Uanset om du kigger efter et fritstående køle-/fryseskab eller en model til indbygning, en kompakt enhed til en lille lejlighed eller nok plads til en hel familie, et køleskab i sort, hvidt eller rustfrit stål, finder du det, du ønsker, i vores store produktudvalg – og det, som passer i dit køkken.

All search results
error: