Gns. guide rating: 5

Bedste vinkøleskab i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Caso
WineMaster 66
Klik
2. Vestfrost
FZ 414 W
Klik
3. Caso
WineMaster 24
Klik
4. Vestfrost
W 38
Klik

Læs mere om de bedste vinkøleskabe i test

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære vinkøleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære vinkøleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet. Fælles for dem hver især er, at de opfylder de flestes behov til hvad et vinkøleskab skal kunne – nemlig holde vinen den optimale temperatur, så de smager bedst og holder sig længst muligt.

 

Caso WineMaster Touch 66 – Vinkøleskab med to kølezoner

Plads til ca. 66 flasker vin
2 forskellige kølezoner
★★★★ hos Lavpriskøkken
Energiklasse A

 


Caso WineMaster Touch 66 er en af de absolut bedste vinkøleskabe på markedet, som kombinere smart design, høj funktionalitet og lavt energiforbrug. Vinkøleskabet er energiklasse A, hvilket er godt i forhold til et vinkøleskab – modellen har et estimeret energiforbrug på 153 kWh årligt.

Dette Caso vinkøleskab giver officielt plads til 66 vinflasker i bordeaux størrelsen, fordelt i 2 kølezoner. Begge zoner kan indstilles mellem 5-22 grader, og kan dermed indstilles til henholdsvin hvidvin/rosé og rødvin. De to zoner kan betjenes via det blå LED panel som findes på toppen af køleskabet.

Glasses på denne model er mærkbelagt, og dette er ikke uden grund. Dette er grundet den to lags UV isolering som modellen er udstyret med. UV isoleringen gør at du kan stille vinkøleskabet i alle rum i dit hjem, også stuen hvor der kommer sollys. Det eneste du skal huske er, at vinkøleskabet skal opbevares i rum hvor der er mellem 10 og 32 grader, så fungerer det bedst.

 

Vestfrost W 32

Om produktet

Skal du forkæle dig selv og dine vine, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost en oplagt mulighed. Vinkøleskabet er udstyret med nogle af de bedste funktioner på markedet. Vinkøleskabet er det man kalder et kompakt/lille køleskab (83 cm. højt), men der er stadig plads til masser af vinflasker, som du også kan se ud fra billederne.

Vinkøleskabet er produceret i holdbare materialer, med fokus på et eksklusivt udtryk. Stål, glas og træ er nogle af de materialer der er brugt, og de komplementerer hinanden rigtig godt. Hvis modellen her lyder som noget for dig, så læs videre når vi gennemgår dets funktioner.

Funktioner

Er du i tvivl om hvor vinkøleskabet skal placeres, for at dine vine ikke tager skade, så behøver du ikke at tænke på dette mere. Køleskabet har nemlig indbygget UV-beskyttelse i glasruden, som beskytter mod sollys og dermed at vinene starter en iltningsprocess. Der er derfor ikke noget i vejen for, at køleskabet bliver placeret i stuen eller på kontoret. Det skal lige nævnes at køleskabet har et kulfilter, som altid sørger for at rense luften inde i skabet.

En anden rigtig smart funktion er de to forskellige kølezoner, som vinkøleskabet har. De to forskellige zoner er temperaturstyret, hvilket betyder at de kan indstilles til at være forskellige grader. Som du kan se ud fra billederne, så har køleskabet en øvre del. I den øvre del kan graderne indstillet fra 5-10 grader og i den nederste del, kan det indstilles fra 10-18 grader. Det er derfor muligt at altid kunne have kolde rosé på køl, samtidig med at dine langtidsopbevaret rødvin, også kan holde den perfekte temperatur.

Det skal nævnes at temperaturen selvfølgelig kan indstilles elektronisk, og du kan via et display følge med i, præcis hvilken temperatur der er valgt. Ligeledes har du mulighed for at styre lyset, hvis du ønsker at det flotte LED-lys skal være tændt hele tiden.

Vestfrost W 32 er et super vinkøleskab til dig, som ønsker at opbevare dine favorit vine med stil. Køleskabet byder på rigtig mange smarte funktioner, men kommer heller ikke helt billigt. Det skal dog nævnes at man får hvad man betaler for, Vestfrost er et virkelig super kvalitets køleskab til alle vinelskere. Find den bedste oppe i prissammenligneren.

Anmeldelser

Hos forhandleren WhiteAway har vinkøleskabet fået en enkelt brugeranmeldelse. Kunden skriver at det er et meget velindrettet lille vinkøleskab, og at de to temperaturzoner funger perfekt. Ligeledes nævner brugeren det indbyggede lys, som ser rigtig godt ud.

Skal du forkæle dig selv og dine vine, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost en oplagt mulighed. Vinkøleskabet er udstyret med nogle af de bedste funktioner på markedet. Vinkøleskabet er det man kalder et kompakt/lille køleskab (83 cm. højt og plads til 38 flasker), men der er stadig plads til masser af vinflasker, som du også kan se ud fra billederne.

Vinkøleskabet er produceret i holdbare materialer, med fokus på et eksklusivt udtryk. Stål, glas og træ er nogle af de materialer der er brugt, og de komplementerer hinanden rigtig godt. Hvis modellen her lyder som noget for dig, så læs videre når vi gennemgår dets funktioner.

Modellen her har ligeledes to forskellige kølezoner. De to forskellige zoner er temperaturstyret, hvilket betyder at de kan indstilles til at være forskellige grader. I den øvre del kan graderne indstillet fra 5-10 grader og i den nederste del, kan det indstilles fra 10-18 grader. Det er derfor muligt at altid kunne have kolde rosé på køl, samtidig med at dine langtidsopbevaret rødvin, også kan holde den perfekte temperatur.

 

Caso WineMaster 24

Et køleskab som henvender sig til den forfængelige vinelsker. Dette vinkøleskab tager rigtig godt hånd om dine vine. Med sin plads til 24 vine fordelt i 2 kølezoner, som kan svinge mellem 5 og 22 grader, sikre du de optimale betingelser for væsken. Skabsdøren består af isoleret sikkerhedsglas, der beskytter din vin mod UV-stråler.

Modellen er energiklasse A og har et estimeret energiforbrug på 139 kWh årligt. Vinkøleskabet har et lydniveau på 39 dB, hvilket sikre minimalt støj fra den indbyggede kompressor. Der er ikke mulighed for at vende døren og den leveres højrehængt. Modellen er ikke egnet til at blive indbygget.

Dette Caso CS645 WineMaster 24 vinkøleskab har en moderne kompressor-teknik der sikre en konstant og effektiv køling af rummene. Med sin ventileret køl får du desuden en optimal temperatur i de enkelte zoner. Ved hjælp af det blå LED-display kan du se de aktuelle temperatur i de to kølezoner. Designet er i et tidløst rustfrit stål med dobbelt glasdør og et ergonomisk greb til åbning.Desuden har vinkøleskabet udtagelige træhylder på kuglelejer.

 

Vestfrost FZ 414 W

Her er der tale om en af de helt store modeller, som kan rumme lige knap 200 flakser vin. Der er tale om et vinkøleskab som er 185,5 cm højt og kan rumme præcist 197 flasker fordelt på 7 hylder.

Dette Vestfrost vinkøleskab har også to kølezoner, som kan indstilles til en individuel temepratur. Et eksempel på hvad temperatur-funktionen kan bruges til, kunne være at have en zone hvor temperaturen var til drikkeklar vin og en zone til langtidsopbevaring vin. Et vinkøleskab er for de fleste hjem et ekstra køleskab, som ikke bliver brugt hver eneste dag. Et relevant punkt er derfor strømforbruget. Der er ingen som ønsker et køleskab, som bare står og brager derud af – specielt når det ikke bruges i hverdagen. Vinkøleskabet her er særdeles effektivt i dens energiforbrug, som er estimeret til 129 kWh årligt. Modellen henvender sig til vinentusiasten, der har rigtig mange vin på lager, som har forskellige behov til opbevaring.

Om produktet

Er du klar til at forkæle din vinsamling med et Vestfrost FZ414W vinkøleskab? Dette flotte vinkøleskab fra Vestfrost indeholder alt det, som enhver vinentusiast har brug for. Vinkøleskabet består af hele syv forskellige hylder, som tilsammen har plads til hele 197 flasker (75cl).

Vinkøleskabet fra Vestfrost er en af de mest populære modeller på markedet, og man forstår godt hvorfor, når man ser det smarte design kombineret med de flotte træhylder indeni. Vinkøleskabet høster også rigtig gode brugeranmeldelser, og dette vidner om at det også er bygget i en god kvalitet. Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår alle dets vigtigste funktioner.

Funktioner

I forrige afsnit blev der nævnt at vinkøleskabet har syv hylder, de syv hylder kan opbevare mange flasker vin, men hvad nu hvis alle ikke skal opbevares på samme måde? Vestfrost har selvfølgelig tænkt på dette, og derfor kommer vinkøleskabet udstyret med to kølezoner. I de to kølezoner kan der indstilles en individuel temepratur. Et eksempel temperatur-funktionen kan bruges til, kunne være at have en zone hvor temperaturen var til drikkeklar vin og en zone til langtidsopbevaring vin.

Som du måske har bemærket ud fra billederne, så har vinkøleskabet et mørkt skær i glasset. Dette er grundet den indbyggede UV-beskyttelse i glasset. UV-beskyttelsen er ekstremt effektiv og gør bl.a. at du sagtens kan have køleskabet stående inde i en stue, eller et andet sted hvor der er sollys.

Et vinkøleskab er for de fleste hjem et ekstra køleskab, som ikke bliver brugt hver eneste dag. Et relevant punkt er derfor strømforbruget. Der er ingen som ønsker et køleskab, som bare står og brager derud af – specielt når det ikke bruges i hverdagen. Vinkøleskabet her er særdeles effektivt i dens energiforbrug, som er på sølle 129 kWh årligt. For det årlige strømforbrug kan du bare sælge en af dine billige flasker, så går det regnestykke i nul.

Vestfrost FZ414W er et rigtig godt bud på et vinkøleskab. Det er en af de mest populære modeller på markedet og med god grund. Du får et vinkøleskab i en rigtig høj kvalitet, som har nogle smarte funktioner, men det ligger også i den lidt høje prisklasse

Anmeldelser

Hos forhandleren WhiteAway har vinkøleskabet fået 11 anmeldelser. Kunderne er generelt rigtig tilfredse med vinkøleskabet, og giver det således i gennemsnit 4.4 ud af 5 stjerner. En bruger skriver eksempelvis at funktionen med de to kølezoner er perfekt, han har sat 18 grader foroven og 9 forneden. Vinkøleskabet står flot med LED-lys, træhylderne er robuste og det er meget energibesparende.

 

Vestfrost W38

Om produktet

Er du typen som altid mangler en god tempereret rødvin til maden, eller måske en kold rosé på terrassen? Hvis ja, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost perfekt til dig. Vinkøleskabet er en af de mindre modeller, men har stadig masser af plads til de flestes behov. Køleskabet kan indeholde helt op til 38 flasker, hvis de bliver stablet korrekt. Vinkøleskabet har en masse smarte funktioner, hvoraf de vigtigste vil blive gennemgået i følgende afsnit.

Vestfrost W38 er et god bud til dig, som er på jagt efter et lille vinkøleskab. Køleskabet har et flot design og du får nogle smarte funktioner til prisen. Vinkøleskabet passer således ind i de fleste hjem grundet det moderne design, og vi mener at du får en del køleskab for pengene. Har du stadig ikke besluttet dig helt, så tjek de andre vinkøleskabe ud inden på kategorisiden.

Funktioner

Vinkøleskabet har to kølezoner, hvilket betyder at du kan indstille to forskellige temperaturer. Dermed kan du på samme tid opbevare flere forskellig slags vin. Du kunne eksempelvis bruge den ene zone til langtidsopbevaring af rødvin og den anden til kølige roséflasker på en 8-9 grader. Den elektroniske temperaturregulering går fra helt ned til 5 grader og helt op til 18 grader, der er derfor rig mulighed for at indstille det som man foretrækker.

Mange har flere slags vin og gerne flere af den samme slags. Her i vinkøleskabet finder du hele 12 sorte trådhylder med træforkant. Med de mange hylder kan du let sortere og organisere dine vine, så du ved præcis hvor der står hvad.

Har du et ønske om at sætte vinkøleskabet i stuen, så er dette ikke noget problem. Glasdørene har nemlig indbygget UV-beskyttelse, hvilket betyder at dine vine ikke tager skade, når der kommer sollys i stuen. UV-beskyttelsen modvirker også at der bliver igangsat en iltningsproces i dine vin.

Anmeldelser

Inde hos forhandleren WhiteAway er køleskabet blevet anmeldt af 4 kunder, som sammenlagt giver bedømmelsen 4.3 ud af 5 stjerner. De fleste skriver at de er meget tilfredse med køleskabet og fremhæver det flotte design. En enkelt nævner at hvis man skal have mange flasker, så skal det være tynde flasker.

 

Om vinkøleskabe fra Vestfrost

Vestfrost er en dansk producent af hvidevarer primært til det danske marked. Virksomheden blev grundlagt i den 21. marts 1963 af Arne Højvig. Vestfrost var en videreføresle af det daværende Artika, som producerer hjemmefrysere. Vestfrost begynder hurtigt at lade køleskabe indgå i produktionen da efterspørgslen er stigende. Vestfrost har i dag samarbejde med den svenske Electrolux, og senere hen er Vestfrost blev opkøbt af elektronikgiganten Vestel, som er med til at styrke og udvide Vestfrosts sortiment fra kun køl og frys, til at omfatte produktion indenfor madlavning, tøjvask og opvask.

Vestfrost har fokus på kvalitet og design, og dette skinner igennem på mange af deres Vestfrost køleskabe, herunder deres Vestfrost vinkøleskab. Design af vestfrost køle- og fryseskabe er typisk meget enkle og stilrene, og passer godt ind i et typisk dansk hjem. Stort set alle deres køleskabe (med undtagelse af deres vinkøleskabe), har en energiklasse der hedder A eller derover. Den danske virksomhed går ind for at udnytte energien og forsøger efter bedste evne at leve op til forbrugernes krav om høj energieffektivitet.

 

Hvad skal jeg bruge et vinkøleskab til?

Et vinkøleskab som dem der er gennemgået ovenfor, henvender sig til husholdninger hvor vinen er et centralt element til en god aften med kæresten, familie, venner eller bekendte. En vin kan holde sig væsentlig længere under de optimale forhold, som oftest betyder en konstant temperatur, som typisk ligger en stykke under stuetemperatur.

Et vinkøleskab kan sikre at, uanset hvornår du skal drikke vinen (hvis den overhovedet skal drikkes), så ligger den klar til afbenyttelse. Det kan ligeledes være til folk som ser vinen som et investeringsobjekt – så er det ligeledes vigtigt at holde det under ordnede forhold, da vinen ellers vil blive dårligt.

 

Hvilket vinkøleskab passer til mit behov?

Man kan have mange forskellige behov som vinelsker – det kan være du skal have et lille vinkøleskab med plads til 20-30 af ens favorit vine, eller man kan købe en model med plads til 150-200 flasker vine, der er købt til investering, som dermed ikke skal drikkes. Derudover er det væsentligt at kigge på energiklassen på vinkøleskabet. Du kan finde alt fra energiklasse A+++ til D, som vurderer hvor meget det årlige energiforbrug er på køleskabet. Der kan være mange penge at spare, ved at købe en model som ligger i A kategorien, frem for en model som eksemelvis ligger i energiklasse B, C eller D. Her på siden har vi samlet alle markedets bedste vinkøleskabe, så du kan finde den model som passer bedst til dine behov. Vi finder altid den bedste pris til dig, så du slipper for at betale mere end nødvendigt for dit næste vinkøleskab.

 

En tanke om “Vinkøleskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.