Vandtætte barbermaskiner

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


En smart vandtæt barbermaskine

At have en vandtæt barbermaskine kan have mange fordele. Først og fremmest så gør det at du kan barbere dig imens du bader i det varme vand. Du sparer dermed at skulle tage vasken i brug og kan barbere dig imens du alligvel vasker din krop. Derudover så er vandtætte barbermaskiner meget nemmere at gøre rene, da de blot kan skilles ad og skylles med vand.

Når en barbermaskine er ‘vandtæt’, så vær opmærksom på at de kan være vandtætte på flere forskellige måder. Størstedelen af de vandtætte barbermaskiner er vandtætte på den måde, at de kan rengøres ved at skylle dem under vandet. De barbermaskiner som vi har samlet her på siden er alle sammen vandtætte og egnet til brug under vand og ikke blot vaskbare.

OBS-punkter ved køb af en vandtæt barbermaskine

I dette afsnit kan du læse mere om de punkter som du skal være opmærksom på, når du overvejer køb af en vandtæt barbermaskine. Hvert enkelt punkt er noget som du kan undersøge nærmere ved de enkelte forhandlere og producenter, som laver barbermaskiner til vådbarberings brug.

En anstændig tørbarbering

Selvom tørbarbering nok ikke er det som du først tænker på, når du leder efter en vandtæt barbermaskine, så starter enhver god oplevelse ved at barbermaskinen også er god til tørbarbering. Tørbarbering er bestemt en oplevelse som også skal være god med din nye barbermaskine, da du ikke kan undgå situationer, hvor du ikke kommer til at barbere dig under bruseren. Derudover så er de fleste barbermaskiner som er designet til vandtæt brug i den højere prisklasse, derfor bør du få et produkt som kan bruges til både tørbarbering og vådbarbering.

En fantastisk vådbarbering

Selvom maskinen skal kunne levere en god tørbarbering, så er det endnu vigtigere med en god vådbarbering, da dette er en af hovedgrundende til at du overvejer en vandtæt barbermaskine.

Du skal være helt sikker på at barbermaskinen er 100% egnet til brug under vandet. Nu da du heldigvis har fundet denne side, så kan du være sikker på at alle de modeller, som vi har samlet her på siden egner sig til dette.

Garanti på elektriske dele

Hvis der på den ene eller anden måde går noget galt med barbermaskinens vandtæthed, så er det første som bliver beskadiget de elektriske komponenter og motoren som sidder inden i barbermaskinen.

Derfor så er det meget vigtigt at du tjekker den garanti som de forskellige producenter har på de elektriske dele. Der er flere producenter som har en 2-års garantiperiode på disse dele og dette er en fin periode at være sikret i.

Kraftig motor og tæt barbering

For at få en så tæt barbering som muligt, så skal barbermaskinen have en motor som er kraftfuld. I en barbermaskine findes der typisk en motor, som er den der styrer de forskellige blade og den kraft som de roterer med.

Motoren skal være så kraftfuld at den uden problemer kan klare selv den tætteste hårvækst. En barbermaskine med kraftig motor skal både gøre sig gældende for vådbarbering og tørbarbering.

De fleste “vandtætte” barbermaskine er ikke gode – hvorfor det?

Efter vi har gennemgået mange tests og læst brugeranmeldelser, så står det klart at langt de fleste vandtætte barbermaskiner ikke fungerer særlig godt når du bruger dem i bruseren. Dette er fordi at forbrugerne ofte misser en ting i produktteksten hos forhandlerne. Her står der nemlig ofte “100% vandtæt”. Normalt ville man derfor tro at barbermaskinen uden problemer kunne bruges under bruseren, men rent faktisk så betyder dette bare, at barbermaskinens hoved er vandtæt, og at man dermed kan vaske og rengøre den under vand.

Som du nok kan gætte dig til, så er der stor forskel på at kunne rengøre sin barbermaskine under vand og at kunne bruge den helt funktionsdygtigt under bruseren. Hvis du derfor bruger en barbermaskine under bruseren, som blot står som værende vandtæt, så kan du altså stadig beskadige de elektriske komponenter som sidder indeni maskinen.

Det som du skal gøre i stedet for er derfor at købe en barbermaskine, som både er vandtæt og som er godkendt til brug under bruseren. At en barbermaskine er godkendt til brug under bruseren vil typisk fremgå som en fordel ved produktet, når du læser om det inde hos forhandleren. Alle barbermaskiner som er listet inde på denne side er godkendt til brug under bruseren.

Hvad er fordelene ved en vandtæt barbermaskine?

Der er flere fordele ved at have en vandtæt barbermaskine, her kan du læse om nogle af de mest åbenlyse, som gør at folk køber denne slags barbermaskiner.

Tidsbesparelse og nemhed

For dem som bruger meget tid på at smøre hele deres ansigt ind i skum eller creme inden de skal barbere sig, så vil en barbering under varmt vand være en rigtig god ting. Ikke nok med at du sparer tid på at skulle gøre dig klar til barbering foran spejlet, så vil du både kunne bade og samtidig barbere dig på en gang – en win win situation.

Foresager mindre følsomhedsproblemer

Vådbarbering er altid det bedste at gøre for folk som har en følsom hud. Det er endnu bedre hvis du har tendens til udslæt eller meget tør hud efter en normal barbering. Barbering under bruseren med en vandtæt barbermaskine er i den grad anbefalet, hvis du vil forebygge din hud over tid. Efter længere tids brug vil dine følsomhedsproblemer med huden muligvis også kunne gå helt væk.

Brug uden gel eller creme

At barbere sig uden gel eller barberskum kan være en udfordring. Hvis du alligevel overveje at gøre dette, så vil du opdage at det sagtens kan lade sig gøre, hvis du barbere dig under varmt vand. Vær sikker på at du gør det korrekt og efter anbefalingerne. Du skal ikke benytte dig af alle de komplicerede trin som du plejer.

error: