Topmoddel fra Braun

Med en elektronisk tandbørste fra Oral-B bliver det nemmere end aldrig før at børste tænder. Denne model er anbefalet af flere tandlæger verden over, og det er der en årsag til. Oral-B er førende inden for eltandbørster og har været det foretrukne mærke i mange år.

Denne Oral-B eltandbørste har 5 forskellige børsteindstillinger, effektivt lithium batteri, bluetooth opkobling og mange andre behjælpelige funktioner. Denne eltandbørste hjælper dig med at få renere tænder og sundere tandkød, som gavner dig på den lange bane. Modellen har en batteritid på 48 minutter og tager ikke lang tid at genoplade.

899 kr
Til butik

Innovativ eltandbørste

Her er en populær elektrisk tandbørste fra Philips, som er får meget ros på sin vej. Modellen har rigtig mange smarte funktioner, som gør det nemmere at børste tænder samtidig med at det er gør hverdagen lettere. Ifølge producenten får du sundere tandkød på blot 2 uger, samtidig med at eltandbørsten fjerner 7 gange mere plak langs tandkødskanten i forhold til en manuel tandbørste.

Denne Philips SoniCare DiamondClean har 5 rengøringsfunktioner, 1 stk. børstehovedet, stander og rejseetui. DiamondClean børstehoved fjerner nænsomt men effektivt alle pletter på overfladen af dit tandsæt, og sikre et hvidere smil på kort tid. Philips SoniCare-tandbørste er effektiv til blegning af tænder.

Det tager kun 2 minutter at børste tænderne grundigt. QuadPacer fortæller dig, hvornår du har brugt den optimale mængde tid i hver del af munden, mens Smartimer signaler, når den samlede tid er gået. Sammen hjælper de dig med at nå den anbefalede børstetid hver gang.

Dit luksusrejseetui med USB-tilslutning fungerer også som oplader, så du kan holde strøm, når du er på farten. Læg din tandbørste i etuiet, og slut til din bærbare eller en stikkontakt. Indeholder også en børstehovedholder for at sikre hygiejnen på rejsen. Denne elektriske tandbørste har alle de smarte og moderne funktioner som man kunne ønske sig.

1.359 kr
Til butik

Dine tænder vil takke dig

Denne Braun Oral-B Pro 6200 eltandbørste er til dig som går op i et sundt tandsæt. Denne model har 5 rengøringsfunktioner, 4 stk. børstehoveder, stander og rejseetui samt Bluetooth der kan anvendes på Oral-B appen på din smartphone.

Denne elektriske tandbørste er fremstillet af Oral-B, som er det tandbørstemærke flest tandlæger i verden anbefaler. Denne model efterligner bevægelserne fra en manuel børste med forbedrede fordele fra den klassiske elektriske tandbørste, som giver dig en overlegen mundhygiejne sammenlignet med en almindelig manuel tandbørste.

Oral-B’s rengøringssystem med 3D-bevægelser pulserer og børster frem og tilbage for at fjerne op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Oral-B 6200 SmartSeries har en tredobbelt tryksensor, der lyser op, når der børstes for hårdt – på den måde skåner du dit tandkøb mest muligt. Børsten giver en kort brummelyd hvert 30. sekund som betyder at du skal skifte side og en længere brummelyd efter 2 minutters børstetid, som betyder at du er færdig med at børste tænder. Selve pakken indeholder: genopladelig elektisk tandbørste, opladerstation med opbevaringsplads til børstehoveder, trådløs smart guide, standard rejsetaske og 4x børstehoveder.

800 kr
Til butik

Hvorfor vælge en eltandbørste?

Der kan være stor forskel mellem de mange tandbørster på markedet, og i sær om du bruger en almindelig tandbørste eller en eltandbørste. Hvis du spørger størstedelen af de førende tandlæger verden over, så vil de anbefale en elektronisk tandbørste. Som du nok har hørt før, så behøver man ikke børste tænderne i mere en 2 minutter, før at de er tilpas rene.

En eltandbørste er med til at give dig et sundere tandkød, mindre plak mellem tænderne og en reduceret risiko for huller i tænderne. Med det for øje, kan det godt svare sig at købe en elektrisk tandbørste, da du kan spare mange penge på tandlægeregninger set over en lang tidshorisont.

 

Hvilke fordele har en elektrisk tandbørste?

En eltandbørste har flere klare fordele, som du får gavn af i din hverdag. Bruger du en el-tandbørste har du en yderst effektiv og sikker måde at børste sine tænder på. Derudover sikre en elektrisk tandbørste for optimal mundhygiejne, da den fjerner mere snavs og bakterier end nogen anden manual tandbørste.

Samtidig er det en sjovere måde at rengøre sin mund på, da det både er mindre hårdt og mere skånsomt for din mund. Med de moderne funktioner som der er i dag, så er de 2 minutter det tager at børste sine tænder lynhurtigt overstået.

En elektrisk tandbørste sørger for, at du hverken børster for hårdt eller for blødt og at du kommer rundt på hele tanden, rundt i hele munden og ind imellem mellemrummene hos dine tænder.

Med en elektrisk tandbørste undgår du nogle af de typiske faldgruber ved brug af en almindelig tandbørste, og du optimerer dermed din mundhygiejne, så du slipper for huller i tænderne, dannelse af tandsten og diverse tandkødssygdomme, der typisk opstår som følge af for lidt eller forkert børstning med tandbørsten.

error: