Bedste barbermaskiner i test

Se oversigt over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Hvorfor købe dette produkt?

Testvinder hos Tek.no
★★★★★ Hos Whiteaway
★★★★★ Hos Skousen
Topscorer hos TopTenReview
Har autosluk funktion
Sikrer en tæt og flot barbering

Kort beskrivelse

Denne Braun barbermaskine har vundet flere tests indenfor barbermaskiner. Barbermaskinen er en del af Brauns series 3 og kommer med deres innovative rense- og ladestation.

Rensestationen sørger for at smøre og rense barbermaskinen efter endt brug, hvilket som oftest resulterer i den perfekte barbering. Braun 3560CC kan fås til en rigtig god pris, hvilket gør at den fortsat er en model som er meget populær på markedet.

Bedst i test barbermaskine

Her er en testvinder barbermaskine fra Braun. Barbermaskinen vandt i en test foretaget af norske Tek. Det absolut eneste negative som Tek.no nævner om denne barbermaskine er, at den ikke er vandtæt. Ulempen er derfor at den ikke kan bruges i brusebadet og ej heller kan den vaskes under vandet. Braun har dog løst dette ved at have sin egen dedikerede rengørings- samt ladestation som også medfølger.

Modellen er udstyret med braun microcomb-teknologi, som betyder at den er udstyret med to aflange blade, samt et ekstra blad i midten, som tager alle længere hår. I den test som blev foretaget af Tek, var denne barbermaskine den som klarede sig bedste i testen, blandt alle de testede barbermaskine. Derfor er det med god grund, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet.

Innovativ rensestation

Med til barbermaskinen følger det som Braun kalder en clean & charge station og denne har flere funktioner. Først og fremmest så er det i denne at du skal rense barbermaskinen. Dernæst så kan den også smøre bladene, hvilket bidrager til at gøre barberingen mere blid. Rensestationen virker til ca. 30 rensninger, før rensepatronen skal skiftes igen.

Inde på Brauns egen hjemmeside har barbermaskinen fået over 200 anmeldelser med en samlet score på 4,7 ud af 5 mulige. Folk er overordnet set meget positive og skriver at maskinen giver en god og blid barbering. Folk som altid har brugt skraber skriver også, at efter de har prøvet denne maskine, så vil de benytte sig af den fremover, da den simpelthen giver en hurtigere og mere behagelig barbering.

 

595 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Testvinder hos Tænk
★★★★★ Hos Whiteaway
★★★★★ Hos Skousen
Indbygget præcisionstrimmer
Arbejdstid på 45 minutter
Medfølgende rensebørste

Kort beskrivelse

Hvis du vil have en simpel barbermaskine, som du er sikker på kan klare den daglige barberring, så kan denne model fra Brauns series 5 være et godt bud. Barbermaskinen fås til en fordelagtig pris og er flere gange blevet kåret som testvinder – bl.a. hos det danske forbrugermagasin Tænk. Braun 5030S har fået rigtig gode anmeldelser på markedet, hvilket vidner om at der er tale om et produkt, som forbrugerne er rigtig tilfredse med, når de rent faktisk er begyndt at bruge det.

Bedst i test hos Tænk

Denne barbermaskine er fortsat en af de meget populære modeller på markedet. En af grundende til at den er så populær er bl.a. at den vandt en barbermaskine test som blev foretaget hos den danske forbrugermagasin Tænk. Det skal dog nævnes at testen er nogle år gammel, så der er kommet mange andre nye modeller på markedet. Blandet andet barbermaskinerne fra series 9000 fra Braun.

Barbermaskinen byder da også på en masse funktioner, som stadig gør den til en yderst god model på markedet. Den har en arbejdstid på 45 minutter, hvilket sikrer at du kan barbere dig i meget lang tid, inden det er tid til at den skal oplades. Når den skal oplades igen er det blot at sætte den i en stikkontakt. Selvom barbermaskinen er sat i en stikkontakt, så kan du stadig bruge den med ledningen tilkoblet. Efter endt brug er det bare at skylle den under vandet, da den også er helt vandtæt.

Hvad siger forbrugerne?

Der er mange forbrugere som er fuldstændig enige med Tænk om, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet. Hos forhandleren Whiteaway har modellen fået over 60 brugeranmeldelser. De 60 mennesker har sammenlagt givet maskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Det er meget blandet hvad kunderne fremhæver, men fælles er at de alle er tilfredse og skriver at den lever fuldt op til deres forventninger. Klik dig ind hos Whiteaway overfor, for selv at læse nogle af de mange anmeldelser.

 

519 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

DualPrecision teknologi
★★★★ Hos Skousen
★★★★★ Hos Coop Shopping
Indbygget præcisionstrimmer
Medfølgende rensebørste
Arbejdstid på 50 minutter

Kort beskrivelse

Leder du efter en helt simpel barbermaskine som kan klare hverdagens barbering, så er denne model fra Philips et godt bud. Barbermaskinen er yderst populær hvilket eksempelvis kan ses på anmeldelser hos Coop, hvor den har knap 200 anmeldelser med en gennemsnitlig bedømmelse på 4.6 ud af 5 stjerner. Philips PT860 har en driftstid på 50 minutter og tager ca. en time før den er ladt helt op igen.

 

Tør elektrisk shaver

Denne elektriske shaver fra Philips er en model som er yderst populær på markedet, hvilket bl.a. kan ses på de mange gode brugeranmeldelser den har fået. Barbermaskinen er udstyret med Philips’ DualPrecision teknologi, som bl.a. giver dig et fleksibelt shaverhoved og samtidig barberer både lange hår og stubbe væk. Det fleksible hoved betyder helt præcist at det vil tilpasse sig automatisk til alle konturer i ansigtet og på halsen – dette giver i sidste ende en tættere barbering. Barbermaskinen har derudover også en indbygget præcisionstrimmer, trimmeren gør det muligt at trimme din bakkenbarter og overskæg.

I det man kalder driftstid, som er den totale tid du kan bruges barbermaskinen i, før den skal oplades igen, klarer den sig også ganske udemærket. Du kan nemlig bruge den i helt op til 45 min. før den skal oplades igen. Selv om den løber tør for strøm imens du bruger den, så er det fortsat muligt at sætte ledningen i og bruge maskinen imens den bliver opladt. Slutteligt skal det nævnes at barbermaskinen også er vandtæt. At den er vandtæt er en god egenskab for en barbermaskine at have, da den dermed let kan skylles ren. Det er blot at åbne for skærehovederne og skylle dem grundigt under vandhanen. Alle disse smarte funktioner, er bl.a. det som er med til at gøre den til en af de bedste barbermaskiner på markedet, når man også kigger på prisen.

Tilfredse brugere

Man skal ikke lede i lang tid for at finde brugere som er tilfredse med barbermaskinen. Inde på Coop Shoppings side har barbermaskinen eksempelvis fået hele 140 anmeldelser. Dette tal er meget højt ift. andre produkter på markedet. De mange brugere er yderst tilfredse med produktet, da de sammenlagt har givet barbermaskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Der er en kunde som fremhæver at den er utrolig simpel at bruge, den har god batteritid og det oplader hurtigt. Der er også en kunde som skriver at barbermaskinen fungerer efter hensigten, og hendes mand siger at det er den bedste barbermaskine som han har haft.

 

 

499 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Fuld funktionsdygtig under bruseren
★★★★ Blandt forbrugere og i test
★★★★ Hos Skousen
Sikrer en tæt og flot barbering
Medfølgende rejseetui
Indbygget præcisionstrimmer

Kort beskrivelse

En populær barbermaskine fra Philips som generelt får rigtig gode anmeldelser på markedet. Barbermaskine er en såkaldt vandtæt barbermaskine, hvilket betyder at du kan bruge den under bruseren. Du kan dermed klare barberingen samme tid som du bader, hvilket sparer dig tid og kan gøre barberingen nemmere. Philips S9031/12 har en driftstid på hele 50 minutter, hvilket bør være nok til selv den længste barbering. Til denne model følger der er rejseetui med, så du kan have den med på farten i din toilettaske.

Philips barbermaskine til barbering under bruseren

Er du træt af altid at skulle stå foran spejlet når du barbere dig, så overvej da denne Philips S9031/12 barbermaskine. Denne vandtætte barbermaskine kan du uden problemer tage med i bad, da den fungere perfekt til barbering under bruseren. Med denne model får du en yderst tæt barbering. Især hvis du ser hvad brugerne af modellen siger. Modellen får 5 ud af 5 stjerner på WhiteAway.com og en bruger skriver: Dette produkt lever op til de forventninger jeg havde til det – Det er en glimrende barbermaskine, den bedste jeg har haft og jeg har haft mange!”

Med sine v-formede præcisionsblade, tager denne Philips barbermaskine alle hårene. Det specialdesignede hoved er med til at løfte hårene ind mod knivene, som giver så tæt en barbering som muligt. Det fede ved denne model er, at du uden problemer kan skylle den under vandhanen, eller tage barbermaskinen med i badet. Denne vandtætte barbermaskine fra Philips har en driftstid på op til 50 minutter ad gangen. Bliver batteriet træt, kan den fuld oplades igen på blot 60 minutter. Netop denne model giver en 30 % tættere barbering end sin forgænger, og det kan gøres med færre strøg og holder fortsat din hud i topform.

1.299 kr
Til butik

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

TIl mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner og Philips barbermaskiner produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.

Braun barbermaskiner

Braun barbermaskine er nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, og dette er med god grund. Braun laver nemlig nogle rigtig gode barbermaskiner, som er lavet i høj kvalitet og sikrer mange tusindvis af barberinger fremover. I følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige braun barbermaskiner og finde den bedste pris.

Braun barbermaskiner er god kvalitet

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære.

Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

Hvordan renser du en Braun barbermaskine?

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære. Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Philips barbermaskiner

Det korte svar på spørgsmålet er et simpelt “Ja!”. Philips laver nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, som uden tvivl vil gøre langt de fleste mænd tilfredse med barberingen. En anden ting som også er værd at notere sig er, at barbermaskiner fra Philips ofte bliver kåret som testvinder eller anbefalet, som et rigtig godt køb af store medier. Et andet rigtig godt mærke, som måske endda er en lille smule mere populært end Philips er barbermaskiner fra Braun, som vi også anbefaler at du tjekker ud, så du får overblikket over alle de mest populære modeller på markedet.

Bedste barbermaskine i test – kilder

Tek.no

Tek.no er Norges største website som skriver om forbrugerteknologi. Tek.no foretager deres egne tests indenfor en lang række af produkter. I den test, som du kan læse mere om i nedenstående link, så har de testet forskellige barbermaskiner til under 1000 kroner. De har vurderet hver enkel barbermaskine ud fra en masse forskellige kriterier, og herefter vurderet hvilken af modellerne, som blev bedst i test. Af de forskellige kriterier de har bedømt barbermaskinen ud fra, kan bl.a. nævnes hvor effektiv maskinen foretager barberingen, hvor lang batteritid den har og hvor meget den støjer.

Læs mere

Toptenreviews.com

TopTenReviews er et stort amerikansk magasin, som anmelder produkter blandt mange forskellige kategorier. De er kendte for deres dybdegående tests og disse har de lavet i over 14 år. I den test som vi linker til, har undersøgt den bedste elektriske barbermaskine på markedet. I testen bliver Braun 3050cc bedømt, som en af de allerbedste. Barbermaskinen scorer rigtig gode og jævne resultater i mere eller mindre, alle de kategorier som de bedømmer ud fra. Klik på knappen for at læse mere.

Læs mere

Test.de

Stiftung Warentest er et tysker forbrugermagasin, som har eksisteret helt siden 1964. De tester også mange forskellige forbrugerprodukter for at finde ud af, om produkterne holder hvad de lover. Du kan se på siden som den tyske pendant til vores eget Tænk. I den test som de har foretaget indenfor barbermaskiner, så kan man virkelig se at de går i dybden med deres arbejde. De har løbende testet over 80 barbermaskiner, og som det ser ud lige nu så er det topmodellen Braun 9290cc som er den klare vinder.

Læs mere

ETM-Testmagazin

Dette magasin er endnu et tysk forbrugermagasin, som de sidste mange år har foretaget tests til de tysktalende markeder. Ud fra rent objektive målinger, bl.a. foretaget i laboratorier foretager de tests, selvfølgelig sammen med en masse andre kriterier også. Magasinet har en yderst akademisk tilgang til deres tests, hvilket giver med et utroligt højt fagligt niveau. I testen som de har foretaget af barbermaskiner, der scorer modellen 5030 fra Braun rigtig gode karakterer, da den foretager en utrolig god barbering til en god pris.

Læs mere

Brugeranmeldelser

En barbermaskine kan have vundet nok så mange tests, men hvad betyder det hvis kunderne ikke synes det er den bedste på markedet? For at få det fulde overblik over markedet, så tager vi også de forskellige brugeranmeldelser som hvert produkt har modtaget hos forhandlerne i mente. Et eksempel på dette kan du se ved at klikke på nedenstående knap. Her vil du kunne læse om barbermaskinen Braun 9220, som bl.a. vandt den store test foretaget af test.de.

Læs mere

error: