Bedste barbermaskine i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste barbermaskiner

En god barbermaskine er essentiel for manden der går lidt op i sig selv. En barbermaskine er den perfekte gave eller hvis man skal forkæle sig selv lidt.

Nedenfor kan du læse om de bedste barbermaskiner – hvad gør dem gode, hvilke funktioner har de og hvad medfølger? Fungerer de i badet, er der en medfølgende rensestation og hvordan er batteriet? Læs om alle de bedste barbermaskiner her.

Hvorfor købe dette produkt?

DualPrecision teknologi
★★★★ Hos Skousen
★★★★★ Hos Coop Shopping
Indbygget præcisionstrimmer
Medfølgende rensebørste
Arbejdstid på 50 minutter

Philips med dual precision teknologi

Leder du efter en helt simpel barbermaskine som kan klare hverdagens barbering, så er denne model fra Philips et godt bud. Barbermaskinen er yderst populær hvilket eksempelvis kan ses på anmeldelser hos Coop, hvor den har over 200 anmeldelser med en gennemsnitlig bedømmelse på 4.6 ud af 5 stjerner. Philips PT860 har en driftstid på 50 minutter og tager ca. en time før den er ladt helt op igen.

Denne elektriske shaver fra Philips er en model som er yderst populær på markedet, hvilket bl.a. kan ses på de mange gode brugeranmeldelser den har fået. Barbermaskinen er udstyret med Philips’ DualPrecision teknologi, som bl.a. giver dig et fleksibelt shaverhoved og samtidig barberer både lange hår og stubbe væk. Det fleksible hoved betyder helt præcist at det vil tilpasse sig automatisk til alle konturer i ansigtet og på halsen – dette giver i sidste ende en tættere barbering. Barbermaskinen har derudover også en indbygget præcisionstrimmer, trimmeren gør det muligt at trimme din bakkenbarter og overskæg.

Tør elektrisk shaver

I det man kalder driftstid, som er den totale tid du kan bruges barbermaskinen i, før den skal oplades igen, klarer den sig også ganske udemærket. Du kan nemlig bruge den i helt op til 45 min. før den skal oplades igen. Selv om den løber tør for strøm imens du bruger den, så er det fortsat muligt at sætte ledningen i og bruge maskinen imens den bliver opladt. Slutteligt skal det nævnes at barbermaskinen også er vandtæt. At den er vandtæt er en god egenskab for en barbermaskine at have, da den dermed let kan skylles ren. Det er blot at åbne for skærehovederne og skylle dem grundigt under vandhanen. Alle disse smarte funktioner, er bl.a. det som er med til at gøre den til en af de bedste barbermaskiner på markedet, når man også kigger på prisen.

Man skal ikke lede i lang tid for at finde brugere som er tilfredse med barbermaskinen. Inde på Coop Shoppings side har barbermaskinen eksempelvis fået hele 140 anmeldelser. Dette tal er meget højt ift. andre produkter på markedet. De mange brugere er yderst tilfredse med produktet, da de sammenlagt har givet barbermaskinen 4.7 stjerner ud af 5 mulige. Der er en kunde som fremhæver at den er utrolig simpel at bruge, den har god batteritid og det oplader hurtigt. Der er også en kunde som skriver at barbermaskinen fungerer efter hensigten, og hendes mand siger at det er den bedste barbermaskine som han har haft.

499 kr
Til butik

Hvorfor købe dette produkt?

Testvinder hos Tek.no
★★★★★ Hos Whiteaway
★★★★★ Hos Skousen
Topscorer hos TopTenReview
Har autosluk funktion
Sikrer en tæt og flot barbering

Bedst i test barbermaskine

Her er en testvinder barbermaskine fra Braun. Barbermaskinen vandt i en test foretaget af norske Tek. Det absolut eneste negative som Tek.no nævner om denne barbermaskine er, at den ikke er vandtæt. Ulempen er derfor at den ikke kan bruges i brusebadet og ej heller kan den vaskes under vandet. Braun har dog løst dette ved at have sin egen dedikerede rengørings- samt ladestation som også medfølger.

Modellen er udstyret med braun microcomb-teknologi, som betyder at den er udstyret med to aflange blade, samt et ekstra blad i midten, som tager alle længere hår. I den test som blev foretaget af Tek, var denne barbermaskine den som klarede sig bedste i testen, blandt alle de testede barbermaskine. Derfor er det med god grund, at denne barbermaskine er en af de bedste på markedet.

Innovativ rensestation

Med til barbermaskinen følger det som Braun kalder en clean & charge station og denne har flere funktioner. Først og fremmest så er det i denne at du skal rense barbermaskinen. Dernæst så kan den også smøre bladene, hvilket bidrager til at gøre barberingen mere blid. Rensestationen virker til ca. 30 rensninger, før rensepatronen skal skiftes igen.

Inde på Brauns egen hjemmeside har barbermaskinen fået over 200 anmeldelser med en samlet score på 4,7 ud af 5 mulige. Folk er overordnet set meget positive og skriver at maskinen giver en god og blid barbering. Folk som altid har brugt skraber skriver også, at efter de har prøvet denne maskine, så vil de benytte sig af den fremover, da den simpelthen giver en hurtigere og mere behagelig barbering.

693 kr
Til butik

Braun 9240s Serie 9 vandtæt barbermaskine

Denne barbermaskine fra tyske Braun er en topklasse barbermaskine. Her er der tale om en verdenklasse vandtæt, effektiv og bekvem barbermaskine. Modellen kan uden problemer bruges i badet, da den er 100 % vandtæt og dermed funktionsdygtig under vand. Modellen er udstyret med patenteret teknologi, som aflæser og tilpasser sig til dit skæg. Hvis den regisrerer områder i ansigtet med tæt hårvækst, skruer den automatisk op for blusset. Tænd blot for denne barbermaskine under vand, og maskinens 5 skæreelementer vil fange dine hår med dens smarte design.

Denne vandtætte shaver er ikke blevet populær uden grund. Barbermaskinen er udstyret med en præcisionstrimmer, som sikre et helt optimalt fjernelse af skæg. En vandtæt trimmer, som også kan anvendes med gele eller skum, hvis dette ønskes. Denne trimmer til badet er desuden udstyret med en præcis låsemekanisme, som har 5 forskellige vinkler. Du kan på den måde selv vælge hvordan vinklen på barberhovedet skal vende.

Vandtæt barbermaskine som fanger alle hår

Denne Braun 9240s Wet&Dry barbermaskine er designet til at fange hår som vokser i forskellige retninger. Modellen har et hav af funktioner til at opfange vilde hår, som ikke ellers er så nemme at barbere. Du kan på den måde sikre, at du får alle hår med i barberingen. Og selv og du har din barbering i badet. Barbermaskinen har både funktionerne HyperLift&Cut og Direct&Cut, hvilket betyder at maskinen både løfter de fladtliggende hår, samtidig med at den fanger hår som vokser i forskellige retninger.

Hvis du beslutter dig for at købe denne vandtætte barbermaskine fra Braun, får du følgende: Serie 9 9240s Wet&Dry barbermaskine fra Braun, opladningsholder, SmartPlug, Rensebørste og et anvendeligt rejseetui. Modellen får 5 ud af 5 stjerner på danske WhiteAway.com, og anses for at være en rigtig god vandtæt barbermaskine.

2.999 kr
Til butik

Hvad er fordelene ved en barbermaskine?

Næsten alle mænd har skægvækst og skal i løbet af deres voksenliv barberer sig et utal af gange, da skæg i ansigtet vokser ganske hurtigt. Skæg er desuden noget som alle kan se, og man kan derfor med fordel gå op i ens look og måden en skæg er eller ikke er. Markedet for den elektriske barbermaskine er enormt stort, og der kommer stadig nye og innovative maskiner til hele tiden.

Nogle maskiner kan mere end andre, så det handler om at finde den type maskine, der dækker dine behov. Fælles for alle barbermaskiner er dog, at de har fordele og ulemper.E n barbermaskine er vigtigt værktøj hos enhver mand, og en elektrisk barbermaskine og også en række fordele.

Den altoverskyggende fordel ved at bruge en barbermaskine er, at den er ekstremt tidsbesparende, i sær over tid. Med en barbermaskine i hånden tager det ikke mange minutter at tæmme dine vilde skægstubbe og dermed have et friskt look uden skægstubbe. Derudover sviner en barbering med en maskine ikke, fordi stubbene samles i maskinen. Det betyder, at du kan gå rundt i din bolig, når du barberer dig – og du behøver altså ikke nødvendigvis at stå ved vasken.

Barbermaskinen er forholdsvis skånsom mod huden, og det vil sige, at du helt eller næsten kan undgå rifter og røde knopper. Hvis du er vandt til at bruge en barberskraber, vil du blive meget imponeret over hvor enkelt det er at bruge en barbermaskine, samt hvor meget behageligt din hud har det efterfølgende.

Til mange af modellerne medfølger et smart rejse etui, så du kan have din barbermaskine med på farten og ferien. Det er ligesom nogle af de smarte eltandbørster, som også har medfølgende rejseetuier.

Hvilken barbermaskine skal jeg købe?

Der findes et utal af barbermaskiner på markedet, og der er konstant nye modeller som udkommer, med en ny form for teknologi. Vi har samlet markedet mest effektive barbermaskine, hvor de får god value for money. Mange af de modeller der findes i dag, er modeller som kan holde mange år ud i fremtiden – og dermed sikre dig en skægfrit ansigt på kort tid.

De førende mærker inden for barbermaskiner er Braun og Philips, som kæmper om at være nummer 1 på mændendes ønskeliste over barbermaskiner. Braun barbermaskiner og Philips barbermaskiner produceres begge i enorm høj kvalitet og med teknologi som sikre en en glat og effektiv barbering. Begge producenter har patenteret teknologi, som er med til at sikre at alle hår bliver barberet væk og helt ind til huden.

Braun barbermaskiner

Braun barbermaskine er nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, og dette er med god grund. Braun laver nemlig nogle rigtig gode barbermaskiner, som er lavet i høj kvalitet og sikrer mange tusindvis af barberinger fremover. I følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige braun barbermaskiner og finde den bedste pris.

Braun barbermaskiner er god kvalitet

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære.

Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

Hvordan renser du en Braun barbermaskine?

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Braun er kendte for deres ekstremt høje tyske ingeniørkvalitet og dette afspejler sig i den grad i deres produkter. Når du køber en Braun barbermaskine kan du være sikker på, at du får et produkt som er i bedste kvalitet. Netop denne egenskab kombineret med en enormt høj value for money, gør at deres barbermaskine er så populære. Du får ikke andet produkt til samme pris, som har lige så mange smarte egenskaber. Der er ingen tvivl om at Braun dominerer markedet for barbermaskiner, hvilket også afspejler sig i de mange rigtig gode anmeldelser, som deres produkter får.

I mange af Brauns topmodeller medfølger der en rense- og ladestation. Denne rensestation kan rent faktisk rense barbermaskinen mere effektivt, end normalt vand fra vandhanen kan. Rensestationen sørger at rengøre barberhovedet totalt, herefter tørrer stationen automatisk barbermaskinen og smører den, så den er perfekt klar til næste barbering. Det bliver ikke meget nemmere end med en rensestation fra Braun.

Philips barbermaskiner

Det korte svar på spørgsmålet er et simpelt “Ja!”. Philips laver nogle af de mest populære barbermaskiner på markedet, som uden tvivl vil gøre langt de fleste mænd tilfredse med barberingen. En anden ting som også er værd at notere sig er, at barbermaskiner fra Philips ofte bliver kåret som testvinder eller anbefalet, som et rigtig godt køb af store medier. Et andet rigtig godt mærke, som måske endda er en lille smule mere populært end Philips er barbermaskiner fra Braun, som vi også anbefaler at du tjekker ud, så du får overblikket over alle de mest populære modeller på markedet.

Vandtætte barbermaskiner

At have en vandtæt barbermaskine kan have mange fordele. Først og fremmest så gør det at du kan barbere dig imens du bader i det varme vand. Du sparer dermed at skulle tage vasken i brug og kan barbere dig imens du alligvel vasker din krop. Derudover så er vandtætte barbermaskiner meget nemmere at gøre rene, da de blot kan skilles ad og skylles med vand.

Når en barbermaskine er 'vandtæt', så vær opmærksom på at de kan være vandtætte på flere forskellige måder. Størstedelen af de vandtætte barbermaskiner er vandtætte på den måde, at de kan rengøres ved at skylle dem under vandet. De barbermaskiner som vi har samlet her på siden er alle sammen vandtætte og egnet til brug under vand og ikke blot vaskbare.

 

OBS-punkter ved køb af en vandtæt barbermaskine

I dette afsnit kan du læse mere om de punkter som du skal være opmærksom på, når du overvejer køb af en vandtæt barbermaskine. Hvert enkelt punkt er noget som du kan undersøge nærmere ved de enkelte forhandlere og producenter, som laver barbermaskiner til vådbarberings brug.

En anstændig tørbarbering

Selvom tørbarbering nok ikke er det som du først tænker på, når du leder efter en vandtæt barbermaskine, så starter enhver god oplevelse ved at barbermaskinen også er god til tørbarbering. Tørbarbering er bestemt en oplevelse som også skal være god med din nye barbermaskine, da du ikke kan undgå situationer, hvor du ikke kommer til at barbere dig under bruseren. Derudover så er de fleste barbermaskiner som er designet til vandtæt brug i den højere prisklasse, derfor bør du få et produkt som kan bruges til både tørbarbering og vådbarbering.

En fantastisk vådbarbering

Selvom maskinen skal kunne levere en god tørbarbering, så er det endnu vigtigere med en god vådbarbering, da dette er en af hovedgrundende til at du overvejer en vandtæt barbermaskine. Du skal være helt sikker på at barbermaskinen er 100% egnet til brug under vandet. Nu da du heldigvis har fundet denne side, så kan du være sikker på at alle de modeller, som vi har samlet her på siden egner sig til dette.

Garanti på elektriske dele

Hvis der på den ene eller anden måde går noget galt med barbermaskinens vandtæthed, så er det første som bliver beskadiget de elektriske komponenter og motoren som sidder inden i barbermaskinen. Derfor så er det meget vigtigt at du tjekker den garanti som de forskellige producenter har på de elektriske dele. Der er flere producenter som har en 2-års garantiperiode på disse dele og dette er en fin periode at være sikret i.

Kraftig motor og tæt barbering

For at få en så tæt barbering som muligt, så skal barbermaskinen have en motor som er kraftfuld. I en barbermaskine findes der typisk en motor, som er den der styrer de forskellige blade og den kraft som de roterer med. Motoren skal være så kraftfuld at den uden problemer kan klare selv den tætteste hårvækst. En barbermaskine med kraftig motor skal både gøre sig gældende for vådbarbering og tørbarbering.

De fleste “vandtætte” barbermaskine er noget skidt, her er grunden:

Efter vi har gennemgået mange tests og læst brugeranmeldelser, så står det klart at langt de fleste vandtætte barbermaskiner ikke fungerer særlig godt når du bruger dem i bruseren. Dette er fordi at forbrugerne ofte misser en ting i produktteksten hos forhandlerne. Her står der nemlig ofte “100% vandtæt”. Normalt ville man derfor tro at barbermaskinen uden problemer kunne bruges under bruseren, men rent faktisk så betyder dette bare, at barbermaskinens hoved er vandtæt, og at man dermed kan vaske og rengøre den under vand.

Som du nok kan gætte dig til, så er der stor forskel på at kunne rengøre sin barbermaskine under vand og at kunne bruge den helt funktionsdygtigt under bruseren. Hvis du derfor bruger en barbermaskine under bruseren, som blot står som værende vandtæt, så kan du altså stadig beskadige de elektriske komponenter som sidder indeni maskinen.

Det som du skal gøre i stedet for er derfor at købe en barbermaskine, som både er vandtæt og som er godkendt til brug under bruseren. At en barbermaskine er godkendt til brug under bruseren vil typisk fremgå som en fordel ved produktet, når du læser om det inde hos forhandleren. Alle barbermaskiner som er listet inde på denne side er godkendt til brug under bruseren.

Hvad er fordelene ved en vandtæt barbermaskine?

Der er flere fordele ved at have en vandtæt barbermaskine, her kan du læse om nogle af de mest åbenlyse, som gør at folk køber denne slags barbermaskiner.

Tidsbesparelse og nemhed

For dem som bruger meget tid på at smøre hele deres ansigt ind i skum eller creme inden de skal barbere sig, så vil en barbering under varmt vand være en rigtig god ting. Ikke nok med at du sparer tid på at skulle gøre dig klar til barbering foran spejlet, så vil du både kunne bade og samtidig barbere dig på en gang – en win win situation.

Foresager mindre følsomhedsproblemer

Vådbarbering er altid det bedste at gøre for folk som har en følsom hud. Det er endnu bedre hvis du har tendens til udslæt eller meget tør hud efter en normal barbering. Barbering under bruseren med en vandtæt barbermaskine er i den grad anbefalet, hvis du vil forebygge din hud over tid. Efter længere tids brug vil dine følsomhedsproblemer med huden muligvis også kunne gå helt væk.

Brug uden gel eller creme

At barbere sig uden gel eller barberskum kan være en udfordring. Hvis du alligevel overveje at gøre dette, så vil du opdage at det sagtens kan lade sig gøre, hvis du barbere dig under varmt vand. Vær sikker på at du gør det korrekt og efter anbefalingerne. Du skal ikke benytte dig af alle de komplicerede trin som du plejer.

Bedste barbermaskine i test – kilder

Tek.no

Tek.no er Norges største website som skriver om forbrugerteknologi. Tek.no foretager deres egne tests indenfor en lang række af produkter. I den test, som du kan læse mere om i nedenstående link, så har de testet forskellige barbermaskiner til under 1000 kroner. De har vurderet hver enkel barbermaskine ud fra en masse forskellige kriterier, og herefter vurderet hvilken af modellerne, som blev bedst i test. Af de forskellige kriterier de har bedømt barbermaskinen ud fra, kan bl.a. nævnes hvor effektiv maskinen foretager barberingen, hvor lang batteritid den har og hvor meget den støjer.

Læs mere

Toptenreviews.com

TopTenReviews er et stort amerikansk magasin, som anmelder produkter blandt mange forskellige kategorier. De er kendte for deres dybdegående tests og disse har de lavet i over 14 år. I den test som vi linker til, har undersøgt den bedste elektriske barbermaskine på markedet. I testen bliver Braun 3050cc bedømt, som en af de allerbedste. Barbermaskinen scorer rigtig gode og jævne resultater i mere eller mindre, alle de kategorier som de bedømmer ud fra. Klik på knappen for at læse mere.

Læs mere

Test.de

Stiftung Warentest er et tysker forbrugermagasin, som har eksisteret helt siden 1964. De tester også mange forskellige forbrugerprodukter for at finde ud af, om produkterne holder hvad de lover. Du kan se på siden som den tyske pendant til vores eget Tænk. I den test som de har foretaget indenfor barbermaskiner, så kan man virkelig se at de går i dybden med deres arbejde. De har løbende testet over 80 barbermaskiner, og som det ser ud lige nu så er det topmodellen Braun 9290cc som er den klare vinder.

Læs mere

ETM-Testmagazin

Dette magasin er endnu et tysk forbrugermagasin, som de sidste mange år har foretaget tests til de tysktalende markeder. Ud fra rent objektive målinger, bl.a. foretaget i laboratorier foretager de tests, selvfølgelig sammen med en masse andre kriterier også. Magasinet har en yderst akademisk tilgang til deres tests, hvilket giver med et utroligt højt fagligt niveau. I testen som de har foretaget af barbermaskiner, der scorer modellen 5030 fra Braun rigtig gode karakterer, da den foretager en utrolig god barbering til en god pris.

Læs mere

Brugeranmeldelser

En barbermaskine kan have vundet nok så mange tests, men hvad betyder det hvis kunderne ikke synes det er den bedste på markedet? For at få det fulde overblik over markedet, så tager vi også de forskellige brugeranmeldelser som hvert produkt har modtaget hos forhandlerne i mente. Et eksempel på dette kan du se ved at klikke på nedenstående knap. Her vil du kunne læse om barbermaskinen Braun 9220, som bl.a. vandt den store test foretaget af test.de.

Læs mere

All search results
error: