Bedste amerikanerkøleskabe i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Hvad er et amerikaner køleskab?

Et amerikaner køleskab er et stort køleskab, hvor du har et køleskab i den ene side og en fryser i den anden side. Navnet “amerikaner køleskab” skyldes at, amerikanere typisk har meget store køleskabe og at denne type ofte forekommer i de amerikanske hjem. Det er meget praktisk at have en køle- og frysesektion ved siden af hinanden, der hvor madlavningen finder sted.

Amerikanerkøleskabe er lavet i en fælles læsningen, altså i én enhed. Dette er med til at gøre disse model ekstra rummelige, hvilket er en fordel når ens mad- og drikkevare skal fordeles og organiseres. Det er derfor et krav at man har godt med plads i sit køkken, hvis man skal kunne have plads til disse modeller, som typisk har en bredde på 750-1200 mm – altså omkring en meter. Et køleskab i denne størrelse bliver man hurtig afhængig af, da det både kan gøre livet lettere og lidt smartere.

 

Amerikanerkøleskabe og dets funktioner

Meget typisk amerikanerkøleskab finder du en indbygget vanddispenser samt dispenser til isterninger. Det giver lynhurtig adgang til iskoldt vand, hvilket kan være rigtig belejligt. Som ofte er pladsen taget fra fryserdelen, i sær hvis den også skal kunne lave isterninger.

Som et relativt nyt tiltag er der blevet opfundet en “låge” på nogle af modellerne, som giver direkte adgang til køleskabet uden at skulle åbne døren. Du kan på den måde få lynhurtig adgang til mælken, juicen eller en vandflaske du har stående.

Amerikaner køleskabe indeholder også mere tekniske funktioner såsom Nofrost, der er et automatisk afrimningssystem, hvilket gør, at det ikke er nødvendigt at afrime frysesektionen, da dette klares helt automatisk. En anden nævneværdig funktion, som også vil være at finde i en del amerikaner køleskabe, er lynfrys/superfrys. Denne funktion gør, at amerikaner køleskabet i en rum tid vil kunne indstilles til at fryse mere intensivt, hvilket er en fordel at benytte sig af, når fryseren skal fyldes med nyindkøbte varer.

Som helt nyt har nogle modeller en funktion kaldet “InstaView”. Med det kan du banke på dørens rude, som så tænder lyset inde i køleskabet, og du kan se indholdet i skabet. Dette er en mere luksuriøs funktion og de amerikanerkøleskabe som har denne funktion koster også væsentlige mere end gennemsnittet.

 

Overvejelser inden køb af amerikanerkøleskab

Det første du skal gøre når du skal vælge et nyt amerikaner køleskab er at finde ud af, hvilken størrelse der passer ind i dit køkken og derefter beslutte dig for designet. I dag er de fleste mennesker tilbøjelige til at gå til fransk dør (french door) køleskabe, fordi de ser slanke ud og har store hylder og skuffer, der holder frugter og grøntsager i øjenhøjde. Du foretrækker måske en side-by-side model, hvis du vil have en større fryser, en klassisk top-fryser, eller et køleskab med god dybde for at spare værdifuld plads og give dit køkken en mere luftigt look. (Vi anbefaler specifikke modeller i vores guide til de bedste amerikanerkøleskabe).

Et amerikaner køleskab er et stort og komplekst køb til husstanden, så vi opfordrer også dig til selv at tænke over forskellige ting inden du kaster du ud i et køb. Du kan læse en masse om de forskellige modeller her og dermed får du et bedre overblik over hvad du kan vælge i mellem. Denne vejledning hjælper dig med at tænke over de rigtige spørgsmål om ethvert køleskab som du kunne være interesseret i. Og når du køber dit næste amerikaner køleskab, anbefaler vi, at du får en udvidet garanti gennem forhandleren.

Hvilken størrelse amerikanerskab skal du købe?

Den vigtigste beslutning du skal træffe inden du køber et nyt køleskab er at bestemme, hvilken størrelse der passer til dit lige præcis dit køkken. Køleskabe og frysere er normalt angivet ved deres kapacitet i liter, men det er mere vigtigt at fokusere på de ydre dimensioner – og bredden er normalt den begrænsende faktor.

Det er vigtigt at du måler korrekt op, så du præcis ved hvilken størrelse amerikanerskab som vil passe hjem til dit hus. Det er derudover også vigtigt at tænke over der skal være luft bagved amerikanerkøleskabet for at have plads til vandtilførsel, el og luft til at køleskabet kan få love at ånde. Der udskilles selvfølgelig noget varme fra amerikanerskabet og dermed skal der være plads til at denne luft ikke går direkte mod væggen. Endelig, og især hvis du flytter op i størrelse med dit nye køleskab, måler du indgangen til dit køkken og dit hjem. Det er ikke godt at købe et nyt køleskab, hvis du ikke rent faktisk kan få det ind gennem døren.

Som nævnt tidligere lægger producenterne stor vægt på den interne måling i liter. Vi anbefaler, at du sætter dette lavt på din liste over kriterier. For det som er det vigtigste er pladsen i skuffer og på hylder frem for den målte volumen. For det andet er der ingen standard for, hvordan de forskellige producenter måler dette, så der er ingen måde at sammenligne dem på. Men som en tommelfingerregel kan en familie på fire passe det gennemsnitlige amerikanerskab på omkring 500 liter. Derudover har jeg indkøbsvaner også meget at skulle have sagt, da der er stor forskel på at handle én enkelt gang om ugen fremfor flere gange i løbet af ugen.

Hvilken dør stil skal du vælge til køleskabet?

Efter dimensionerne er på plads er det på tide at finde ud af, hvilken dørstil der passer bedst til dig. Franske døre er i øjeblikket den mest populære, men hvis du har pladsbegrænsninger eller er på et budget, vil du måske vælge en anden stil. Der er fordele og ulemper ved de fleste dørstile og det er helt individuelt hvilke stil man foretrækker.

Franske døre (French door)

Modellen med French door har en bundmonteret fryser, der åbner som en skuffe og to døre på køleskabet. Fryserskuffen er utrolig stor og du kan have en masse frostvarer liggende og samtidig bevare overblikket over hvilke ting du har frosset ned. Køleskabet åbnes, som navnet også antyder, som en fransk dør. Det er altså to døre som åbnes i midten og åbner udad. Du får dermed et utrolig godt overblik over det gigantiske køleskab som gemmer på alle dine madvarer. Køleskabet er en slags dobbelt køleskab som bare er stort og lækkert.

Du bør overveje et French door køleskab, hvis du:

Spiser du hovedsagelig friske råvarer eller mejeriprodukter er et French door køleskab et godt valg. Det beskriver de fleste mennesker. Den gennemsnitlige person åbner køleskabet fem til syv gange oftere end fryseren, viser undersøgelser, så et French door køleskab er ofte det mest praktiske. Med køleskabet i midten og øjenhøjde er der let adgang til ting som frugt, grøntsager, mælk og juice.

Ikke er bekymret over en mindre organiseret fryser. Fransk dør frysere har tendens til at have meget få hylder, men består normalt af en enkelt eller to skuffer. Derfor er det vigtigt at du ved hvor tingene er i fryseren, da det er sjældent at du vil kunne se alt der ligger i.

Opbevarer brede retter eller beholdere. Pizza-bokse, store fade mm. er mere tilbøjelige til at passe ind i et fransk dør køleskab eller fryser end i et smallere side-by-side amerikanerskab.

Er begrænset af din køkkenplads, vil et French door være et godt valg. Fryseren i en French door trækkes lige ud, fremfor at åbne som en normal dør. Køleskabets dobbelte døre strækker sig kun halvt så langt som en enkelt fuld bredde dør, når den åbnes, hvilket betyder, at denne stil kan fungere godt i smalle rum.

Side-by-side

Et amerikanerkøleskab kaldes også typisk et side by side køleskab. Dette gør det at den enkle årsag, at side-by-side køleskabe er delt lodret, med fryseren til venstre og køleskabet til højre. I nogle tilfælde kan man også få den øverste del som køleskab mens den nedeste del er fryser, enten som skuffer eller med dør som åbning.

Et side by side køleskab er til den større husholdning, der har rigeligt med plads i køkkenet og som ønsker et smart og moderne køle-fryseskab med plads til det daglige indkøb.

Overvej et side by side køleskab, hvis du:

Spiser næsten lige meget frossen som frisk mad. Side-by-side køleskabe har mere lodret opbevaringsplads til frossen mad, og det er også lettere at se og organisere din frosne mad, fordi den frosne sektion har flere hylder i øjenhøjde.
Ønsker premium-funktioner til en god pris. Side-by-side har tendens til at koste mindre end et amerikanerskab med French door, selvom der stort set er samme kvalitet af interiør og faciliteter.
Begrænses af din køkkenplads. Ligesom French door modeller passer side-by-side til smalle køkkener, fordi dørens svingradius ikke er så stor som en dør på en traditionel top-fryser enhed.

Top fryser (almindeligt køleskab)

Top fryse modeller har, som navnet også indikerer, en topmonteret fryser og en bredde dør på køleskabet. Det er det klassiske køleskab, som ses i rigtig mange hjem. På trods af den stigende popularitet af French door modeller, er top frysere stadig meget populære. En top fryser model er klassisk og kan variere meget i deres funktioner og derfor kan du også vælge de funktioner som du bedst synes om.

Fordelen med et top fryser køleskab er at disse typisk kommer uden vanddispenser og derfor er der færre ting som egentlig kan gå i stykker. Derudover benytter disse skabe ikke ligeså meget energi som et stort amerikanerskab. Det er en fordel hvis du kan købe et amerikaner køleskab på tilbud, da prisen her vil minde meget om et godt køleskab med fryser foroven. Dette er altså et skab uden vandtilslutning, og der må vandet blive stillet i en beholder eller flaske og sættes i lågen.

Bund fryser (almindeligt køleskab)

Bundfryser modellen er også en mulighed som minder meget om top fryser modellen, forskellen ligger i navnet, at fryseren er placeret i bunden. Denne model er også populær på mange markeder og ses ofte rundt omkring. Når fryseren er placeret i bunden er det typisk i skuffer og dermed kan organiseringen være lidt forvirrende. Der er typisk flere skuffer og dermed kan du inddele dine frostvarer så godt som muligt. Bund fryseren egner sig godt til familie og hjem hvor varerne man har typisk er i køleskabet.

Køleskab uden fryser

Hvis du har brug for at spare plads i dit køkken, vil du spare penge på dit køb og er interesseret i at sænke dine månedlige elregninger, så kan du overveje at købe et køleskab uden fryser. Denne type model er en god mulighed for folk, der ikke kan lide at spise nogen form for frossen mad, nemt kan komme til dagligvarebutikken med jævne mellemrum, så de kan være sikre på, at de altid har friske råvarer.

Køleskabet uden en fryser er også en god mulighed hvis man ønsker at have en fryser stående i bryggerset eller skuret og slippe for at optage unødvendig plads i køkkenet. Dette giver en god måde at adskille al din mad på. Der er mange grunde til, at folk overvejer fryserfrie køleskabe og på grund af det er der en række gode muligheder, som du kan vælge.

Mini køleskab

Det klassiske mini køleskab er ikke kun henvist til universitetsstuderende længere. De giver en fantastisk måde at tilføje lidt ekstra køleopbevaring til dit hjem uden at skulle gøre det fulde engagement i at købe et stort køleskab. På grund af deres størrelse koster de mindre og optager ikke meget plads i et hjem. Mange boligejere køber mini køleskabe til at placere i baren i deres hjem eller i deres “mandehule”, hvor de kan fylde den med drikkevarer og snacks til at se sport eller spille kort med venner.

I et mini køleskab kan du opbevare drikkevare en smule mad eller hvad du ønsker. Er mini køleskabet placeret ved baren kan du med fordel smide alle dine drikkevarer fra dit normale amerikaner køleskab eller dit normale køleskab over i mini køleskabet og på den måde skabe mere plads til madvarer. Mini køleskabet er ren blær og vil helt sikkert give drengene og gæsterne lidt at kigge på.

Andre typer af køleskabe/amerikanerskabe

Der findes altså rigtig mange muligheder når der skal vælges det bedste køleskab eller amerikanerskab til dit hjem. Der findes de listede muligheder ovenfor og så findes der også lidt flere at vælge imellem. Amerikanerskabe kommer i mange forskellige udgaver, hvor der findes skabe med vandtilslutning men også vandbeholdere. Her opbevares vandet i beholderen og dermed vil det også være muligt at få et tempereret glas vand når man ønsker det. Dit næste amerikanerkøleskab eller normale køleskab kan være svært at vælge imellem og derfor kan det også betale sig at lave det rigtige forarbejde så du vælger rigtigt i første omgang.

Amerikanerskabe kan købes mange steder og der er mange mærker at vælge imellem hvis man først begynder at undersøge markedet for hvilket amerikanerkøleskab som man kunne tænke sig. Amerikanerskabe kan komme fra mærker såsom Samsung, LG, Siemens, Blomberg, SMEG, Bosch, Whirlpool, Beko, liebherr, AEG osv. Amerikanerkøleskabe kan købes hos Elgiganten, Skousen, Power og mange flere hjemmesider. Der bliver lavet en masse forskellige slags test på de forskellige amerikanske køleskabe. Prismæssigt er der er lidt svingninger afhængig af hvilket mærke, type og funktioner som du ønsker i dit skab.

Det findes billige amerikanske køleskab som kunne være passende til dig som ikke vil bruge en formue på dit næste luksus amerikanske køleskab. Farverne på de amerikanske køleskabe er typisk rustfrit stål, hvidt eller sort. Hvis man ønsker et amerikansk køleskab som er i den dyre ende men man ikke føler budgettet er til det, kan man altid prøve at købe et brugt amerikansk køleskab på en hjemmeside. Der er naturligvis mange forskelle på de amerikanske køleskabe og indbygningen vil typisk også være en ting som kan være forskellige i de mange modeller og typer.

Udfordringer ved amerikanerkøleskab

Før du forpligter dig til en bestemt type dør, skal du sørge for, at dørene vil kunne svinge frit uden at ramme andre apparater, blokere gangen eller ramme en væg. Køleskabsdørene skal kunne åbne bredere end 90 grader for at fjerne hylder og kasser til rengøring. Rengøring af amerikanske køleskabe skal vedligeholdes lige så ofte som normale køleskabe. På den måde sikrer du dig, at der ikke er fedtede hylder eller ligger madrester rundt omkring.

Hvis du skal placere køleskabet direkte i et hjørne, vil de franske døre (French door) og side-by-side sandsynligvis ikke fungere (fordi en dør aldrig vil åbne helt). I dette tilfælde kan et gammeldags køleskab med fuld bredde døre være en bedre mulighed, fordi du kan skifte hængslet fra venstre til højre, hvilket giver fleksibiliteten og dermed kan døren åbnes helt.
Hvis du har en køkken ø eller et smalt køkken i køkkenet, har du måske ikke nok plads til det største amerikanerkøleskab og derfor må et normalt køleskab måske vælges til dette område. Køleskabe med franske døre eller side-by-side døre er en god mulighed i et køkken hvor begge døre kan åbnes helt og de kan sagtens presses ind mellem to skabe eller andre køkkenelementer.

Her er nogle andre funktioner, som vi mener er værd at overveje, inden vi forpligter os til en bestemt model.

Finishen

Rustfrit stål er den mest populære. Det er slidstærkt og passer ind i de fleste indretninger, og fingeraftryksresistente overflader er nu tilgængelige på nogle modeller. Vær opmærksom på, at noget rustfrit stål ikke vil holde magneter, så hvis dit køleskab er din opslagstavle, så tag en magnet med ind i butikken og tjek om det virker. Sort rustfrit stål er almindelig rustfrit med en mørk polymer belægning, og det er uden tvivl lettere at holde rent end traditionelt rustfrit stål. Regelmæssig blankt sort og hvid er ikke altid tilgængelig på avancerede modeller.

Skal amerikanerskabet passe til dine andre apparater. Farver og overfladetekstur kan variere mellem producenter, selv for noget tilsyneladende simpelt som rustfrit stål. Så hvis du vil have dine apparater til at passe perfekt, kan du blive nødt til at holde fast i samme mærke.

Håndtaget/Håndtagene

Håndtagene er en af de eneste dele af køleskabet, du vil se, når den er lukket, så det er et stort æstetisk valg for nogle mennesker. Der er to grundlæggende slags: En europæisk stil, som er kurvet og glat. En pro stil, som er lige, ofte teksturerede og mere “industrielle” udseende. Nogle producenter tilbyder begge stilarter, andre tilbyder kun en. Håndfri køleskabe, der er designet med riller på døren, er mindre almindelige, og nogle synes at disse er lidt mindre funktionelle.

Funktionelle skuffer og hylder

Skuffer med ruller åbner og lukker mere glat end dem der glider med plast-på-plast. En bred hylde i døren eller hylder som kan fjernes tillader dig at opbevare en høj flaske. Hylder i døropbevaring kan frigøre en masse hyldeplads ved at lade dig holde din saft eller mælk i døren. Mange French door køleskabe leveres med en fuld bredde skuffe under de normale skuffer; den er designet til tallerkener, men er også et godt sted at holde snacks på, som børnene kan nå. Disse funktioner er almindelige, men ikke universelle på amerikanerskabene.

Is- og vanddispensere

Disse er yderst bekvemme, og det bliver svært at finde et amerikanerskab uden i det mindste den første af disse. Tilgangen til is bliver meget nemmere med et amerikanerskab og det er en total luksus at have tilgang til både isterning, små is stykker og koldt vand.

Støjniveau

Beskrivelserne af alle de amerikanske køleskabe på denne side har deres støjniveau noteret, da klager over larm og støj på køleskabe er nemme at finde på brugeranmeldelser. Det er virkelig noget, der driver folk skøre. Brugeranmeldelser er dine bedste kilder til at få en fornemmelse for hvad andre mener om støjniveauet på bestemte modeller.

Hvad med et smart køleskab?

De mest grundlæggende “smart” køleskabe er Wi-Fi og / eller Bluetooth-aktiveret, og nogle har monterede touchscreen-tabletter, kameraer inde og apps der giver dig mulighed for at lave ting som f.eks. oprette dagligvarer og kontrollere interne temperaturer.

Hvad med energieffektivitet?

Alle nye køleskabe bruger meget mindre energi end ældre modeller, og din elregning vil næsten helt sikkert falde efter at du har opgraderet. Det er vigtigt at finde et amerikaner køleskab, som har et lavt forbrug da dit månedlige budget vil være lavt og samtidig tænker du også på miljøet. Et lavt energiforbrug er altid en god ting at kigge efter, hvis du ønsker at få et dejligt amerikanerskab hjem i dit hjem. Skalaen for hvordan amerikanerkøleskabe rangeres er på en skala som går fra A+++ til D.

Hvis et amerikanerkøleskab har fået energimærkningen A+++ kan du godt regne med at skabet er utrolig energivenligt og blandt de allerbedste på markedet. Dette giver en lavt forbrug hver eneste måned og giver muligvis et pusterum i det månedlige budget, da der ikke vil komme nogle udsving som kommer helt uventet. Ligger energimærkning derimod helt i bunden ved D, har amerikanerkøleskabet er højt forbrug som ikke er ønskeligt for nogle.

 

Fordele og ulemper ved Amerikanerskabe

Når man vælger at købe et så stort produkt som et amerikanerskab vil der naturligvis være både fordele og ulemper. Nedenfor har vi listet både fordele og ulemper ved købet af et amerikanerkøleskab, som er godt at have med i overvejelserne inden man køber.

Fordele

– Æstetisk, de ser fantastisk ud i køkkenet
– De tilbyder mere lagerplads, så du kan lagre meget mere frisk og frossen mad end traditionelle fritstående køle-fryserskabe
– Køleskabe i amerikansk stil leveres med en række funktioner som standard, herunder digitale skærme, elektronisk styring og meget mere.
– De har en ægte skattekiste af hylder og stativer, hvilket gør den ideel til at passe fødevarer i alle former og størrelser.
– Mange modeller leveres med vanddispensere og ismaskiner.

Ulemper

– Amerikansk køleskabe er lidt dyrere end konventionelle køle-fryseskabe.
– De har et højere forbrug end traditionelle modeller.
– Fordi de er større, tager de selvfølgelig meget mere plads, så det kan være for stort til dit køkken.
– De fleste modeller, der har vand- og isdispenser, skal plukkes direkte i lysnettet.
– De har færre fryseskuffer end i en konventionel fryser.
– Kan have problemer med temperaturen.

 

Sådan opbevarer du bedst dine varer i et amerikanerskab

Når man kommer hjem fra at have handlet stort ind, kan mange have en tendens til bare at smide tingene ind i køleskabet som de nu kommer op af indkøbsnettene. Dette er ikke altid en god ide da nogle køleskabe ikke er udstyret med ventileret køl som sørger for en ensartet temperatur over det hele. Derudover er der bare mange optimeringsmuligheder hvis man opbevarer tingene på en ordentlig måde.

Fryser

Lad os starte med de indlysende ting: Frysere er til opbevaring af frosne ting. Din is skal i fryseren, ligesom frosne frugter, grøntsager, kød og andre varer. Du kan også gemme et overraskende antal andre fødevarer i fryseren til senere brug, såsom tortillas, pasta sauce og endda æg. (Bemærk: Du kan fryse brød i op til tre måneder, men gem det ikke i køleskabet ellers det tørrer ud.) Tricket med frysere er at pakke fødevarer tæt i deres beholdere og holde tingene godt organiserede, da dette optimerer opbevaring og sparer også energi. I stedet for at bruge glasbeholdere der kan bryde, bør du fryse dine fødevarer ned i stabile plastbeholdere eller i fryseposer.

Døren

Døren er den varmeste del af køleskabet og bør reserveres til fødevarer, der er mest modstandsdygtige over for temperaturudsving. Opbevar krydderier, saft og andre fødevarer, der kan klare temperaturudsving her.

Øverste hylder

De øverste hylder har de mest konsistente temperaturer, mens de nederste hylder er de koldeste. En strategi fra restaurant køkkener er at placere fødevarer, der ikke behøver at blive kogt nær toppen af køleskabet. Dette omfatter rester, drikkevarer og færdigretter som tortillas, hummus og delikatesser. Urter kan holdes friske ved at placere dem oprejst i en vase eller krukke med vand. Du kan også godt holde bær her for at have nem adgang til disse.

Nederste hylder

De nederste hylder er gode for råt kød, æg, skaldyr og andet mejeri, der skal opbevares ved de koldeste temperaturer. Opbevar kød i sin originale emballage og sørg for at det er godt forseglet, for at undgå at der spredes bakterier til resten af dine varer. Det er også en god ide at opbevare mælk her, da der er koldt konstant, hvorimod mange opbevarer mælk i døren som har de største temperaturudsving i hele skabet.

Overalt

Lad vær med at proppe dit køleskab for meget på hylderne og i skufferne. Køleskabet er ikke ligesom din fryser, hvor du sagtens kan lægge tingene ned tæt sammen. Kold luft skal have luft at cirkulere rundt omkring dine varer og det vil det ikke gøre hvis varerne står for tætpakket.

Grøntsagsskuffer

Formålet med grøntsagsskuffer er at opretholde fugtige forhold, der hjælper med at bevare frugt og grøntsager. Men begå ikke fejlen ved at komme alle dine produkter sammen i en skuffe. Mange frugter, herunder æbler, ferskner, blommer og pærer producerer ethylen, et kemikalie, som hjælper dem med at modne. Desværre kan den producerede ethylen også fremme modning i andre planter, der forårsager grøntsager at blive gule eller spire. Af denne grund skal du holde grøntsager i en skuffe og frugt i en anden. Frugter og grøntsager bør altid vaskes før du spiser dem. Formålet med at vaske frugt og grøntsager før du spiser dem er for at vaske dem rene og samtidig fjerne bakterier og jord inden de skal spises.

 

Hvor skal jeg købe mit amerikaner køleskab?

Der er rigtig mange muligheder når du skal købe dit næste eller første amerikaner køleskab og det kan være lidt af en jungle at komme finde hoved og hale i det hele. Med guiden på denne side er der linket til flere forskellige forhandlere, hvor du helt sikkert vil få alle dine krav om dit amerikaner køleskab opfyldt. Det er alt fra om du vil have et amerikaner køleskab med danskvand, et almindeligt amerikaner køle fryseskab, et LG amerikaner eller et tilbud på et side by side amerikaner køleskab.

Der er mange krav at stille til sit næste køle fryseskab og derfor skal man også have alle muligheder præsenteret inden man tager den endelige beslutning. Udover de linkede forhandlere på denne side findes der også amerikaner køleskabe på fx. Elgiganten hvor du kan finde alle Elgigantens amerikaner køleskabe. Elgiganten har selvfølgelig en masse mærker og modeller såsom Samsung køleskab amerikaner, dobbelt køle fryseskab og det bedste amerikaner køleskab og dermed vil du kunne finde en model som passer dig.

Det er dog en god ting at have mente, at på denne side er der samlet de bedste amerikaner køleskabe baseret på brugeranmeldelser og test, og det er altid en god ting at se på hvad andre købere mener om deres køb af hvidevarer. Udover Elgiganten findes der selvfølgelig også andre forhandlere såsom Skousen, Power, Wupti, De3bedste osv.

 

Spar penge på elregningen

Det er ikke nogen hemmelighed at et køleskab af amerikansk stil er en smule dyrere end et normalt køleskab. Skabet i sig selv er et stort element til dit hjem og vil optage mere plads end et normalt køleskab. Et amerikansk køleskab er kendt for at være et køleskab med en dobbelt dør, hvor køleskab og fryser er ved siden af hinanden. Når du vælger at du vil have et amerikaner køleskab skal du selvfølgelig være indstillet på at pengene på det månedlige budget muligvis kan godt stige en smule, i forhold til hvad du er vant til.

Derfor er det en god ide at få lidt råd til hvordan du kan holde denne udgift så lav som mulig. Med nedenstående råd kan du sikre dig at udgiften på dit amerikanske køleskab ikke flyver fuldstændig i vejret. Dit køleskab bør indstilles til en temperatur som ligger mellem 3-5 grader celsius.

– Når madvarer skal optøs kan dette med fordel gøres direkte i køleskabet.
– Undgå så vidt muligt at proppe både køleskab og fryser.
– Indstil din fryser til en temperatur på -18 grader celcius.
– Tætningslisterne bør holdes rene og disse bør altid være fuldstændig intakte så den kolde luft fra køleskabet og fryseren ikke slipper ud, eller varm luft fra køkkenet slipper ind.
– Undgå at have køleskabet stående åbent i for lang tid af gangen, for at undgå at varme slipper ind.
– Vælg et amerikaner køleskab med en god energimærkning for at have det laveste forbrug som muligt.

Hvis disse råd følges vil du med garanti kunne opnå en lavere månedlig betaling på dit amerikanerkøleskab og dermed spare lidt penge som kan bruges på mere fornuftige ting og sager.

 

Hvornår skal man købe et amerikaner køleskab?

Når du skal ud og købe dit amerikanerkøleskab er der ingen rigtige tidspunkter at gøre dette på, men der er dog lidt overvejelser man kan gøre sig for måske at få et billigt amerikaner køleskab eller et godt tilbud. Når folk skal have et nyt køleskab er det typisk fordi det gamle er gået i stykker, man får renoveret køkken, ens gamle køleskab trænger til en udskiftning eller man finder et godt tilbud. Hvis du vil sikre dig et billigt amerikaner køleskab er der flere tilbud at hente rundt omkring.

Der kommer utrolig mange modeller på markederne og det skete relativt ofte. Når Bosch for eksempel lancerer en ny model vil den gamle model falde i pris, og her kan du score et glimrende amerikaner køleskab til billige penge. Bare fordi at der kommer en nyere model på markedet betyder det ikke at den gamle model er dårlig.

Her kan det tit betale sig at slå til og få en masse køleskab og fryser til pengene. Er du på jagt efter et brugt amerikanerkøleskab kan du finde disse på forskellige hjemmesider og ofte kan du også gøre et kup her, og få gode skabe til billigere penge.

Block "main-hvidevarer" not found

kr.
Til butik
kr.
Til butik
error: