Gns. guide rating: 5

Bedste Whirlpool vaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Whirlpool
FSCR 80416
Klik
2. Whirlpool 
FSCR 70411
Klik
3. Whirlpool
FWG71484W
Klik

Læs mere om de bedste Whirlpool vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver Whirlpool vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

Whirlpool FSCR 80416

Energivenlig vaskemaskine
Sikre dig en skånsom vask
Lækre funktioner som øger dit vaskeresultat
HotFinish funktion til skjorter og andet tøj

 

Om produktet

Stor hvid vaskemaskine fra Whirlpool. Med en vaskekapacitet på 8kg kan familien på 4 personer sagtens få dækket sit vaskebehov. Vaskemaskinen ligger helt i top i energiklassen og har energimærket A+++, som sikrer dig en god besparelse på både vand- og elregning. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 137 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 9900 liter. Støjniveau er ikke noget man behøver at bekymre sig om, da vaskemaskinen under vask har et støjniveau på kun 53 dB og under centrifugering på 76 dB. Desuden kører centrifugeringen med 1400 omdrejninger pr. minut. Dette er en effektiv Whirlpool vaskemaskine.

Restfugtigheden i tøjet ligger på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor lang tid tøjet er om at tørre efter vasken. Nogle gange skal det gå stærkt med vasketøj og i denne vaskemaskine kan du på kun 30 minutter få genopfrisket dit tøj med hurtig programmet. Motortypen er kulfri og dermed får du en forlænget levetid og samtidig en mere støjsvag maskine.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, dybden er 61 cm og bredden er 59,5 cm. Dermed kan de fleste familier få plads til denne vaskemaskine i deres hjem.  

Funktioner

I denne Whirlpool vaskemaskine findes en række lækre funktioner som optimerer dit vaskeresultat. 6TH SENSE Technology sikrer dig en skånsom vask. Denne funktion tilpasser sig automatisk hvilke tekstiler der bliver vasket og sikrer samtidig en besparelse på tid, vand og energi ved hjælp af smarte indbyggede sensorer. SoftMove findes også og justerer bevægelsesmønstrene og tilpasser sig hastigheder efter tekstilerne og dermed får du et bedre vaskeresultat.

FreshCare er funktionen som sikrer dig at dit vasketøj forbliver frisk i op til 6 timer efter vaskens afslutning. DosingAid anbefaler den mængde af vaskepulver der skal til hver enkelt vask. Colour15 Keep Colors bright for longer, funktionen sikrer dig samme vaskeresultat ved 15 som opnås ved 40, og giver dermed også dit vasketøj en mere skånsom vask.

HotFinish er vaskefunktionen som afslutter en vask med en 40 skylning som blødgør og varmer tekstilerne. Dermed undgår du mange krøller og samtidig er tøjet lettere at stryge. Ved købet af denne Whirlpool vaskemaskine medfølger en 10 års motorgaranti og dermed er du sikret høj motor kvalitet.  

Anmeldelser

Købere af denne vaskemaskine er tilfredse med alle de lækre funktioner som medfølger og samtidig er vaskemaskinens design lækkert at se på.

En køber skriver bl.a.: “Jeg har nu haft denne maskine i et par uger, og er rigtig glad for den! Jeg er ret lydløs, meget energieffektiv og har alle de funktioner man kunne ønske sig (og flere til)”

 

Whirlpool FSCR 70411

Vaskekapacitet på 7 kg.
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Lækre funktioner som sikre skånsom vask
Med 10 års motorgaranti

 

Om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Whirlpool med en vaskekapacitet på 7 kg. Vaskemaskinen ligger i toppen af markedet med energimærket A+++, som sikrer dig en energivenlig vaskemaskine og samtidig får du en god besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9300 liter. Motoren i maskinen er kulfri og dermed får du en forlænget levetid og samtidig en mere støjsvag maskine. Lydniveauet under vask ligger på 53 dB og under centrifugering på 76 dB. Centrifugeringen har desuden en effektivitet på 1400 omdrejninger pr. minut.

Nogle gange skal det gå stærkt med vasketøj og dette har Whirlpool selvfølgelig tænkt på og derfor kan du ved hjælp af hurtig programmet på kun 30 min få genopfrisket dit tøj. Derudover har vaskemaskinen en timer funktion som gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan du sørge for at dit vasketøj er færdigt til du kommer hjem fra arbejde.
Restfugtighed beskriver hvor lang tid tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren efter en endt vask. Restfugtigheden er på kun 53%.

Vaskemaskinen kan som udgangspunkt passer ind i de fleste hjem og har en højde på 85 cm, en dybde på 61 cm og bredde på 59,5 cm.

Funktioner

Vaskemaskinen indeholder en række lækre funktioner. 6TH SENSE Technology sikrer dig en skånsom vask. Denne funktion tilpasser sig automatisk hvilke tekstiler der bliver vasket og sikrer samtidig en besparelse på tid, vand og energi ved hjælp af smarte indbyggede sensorer. SoftMove findes også og justerer bevægelsesmønstrene og tilpasser sig hastigheder efter tekstilerne og dermed får du et bedre vaskeresultat.

FreshCare er funktionen som sikrer dig at dit vasketøj forbliver frisk i op til 6 timer efter vaskens afslutning ved at rotere tromlen. DosingAid anbefaler den mængde af vaskepulver der skal til hver enkelt vask. Colour15 Keep Colors bright for longer, funktionen sikrer dig samme vaskeresultat ved 15 som opnås ved 40, og giver dermed også dit vasketøj en mere skånsom vask.

HotFinish er vaskefunktionen som afslutter en vask med en 40 skylning som blødgør og varmer tekstilerne. Dermed undgår du mange krøller og samtidig er tøjet lettere at stryge. Ved købet af denne vaskemaskine medfølger en 10 års motorgaranti og dermed er du sikret høj motor kvalitet.

Anmeldelser

Købere er generelt tilfredse med købet af denne vaskemaskine fra Whirlpool. En køber skriver bl.a.: “Er rigtig glad for min nye vaskemaskine. Larmer ikke for meget og ret energi venlig hvis man kører de rigtige programmer. Super god centrifugering så tøjet tørrer ret hurtigt hvilket er et plus når man ikke har plads med tørretumbler i sin lille lejlighed 🙂

 

Whirlpool FWG71484W EU

1.400 omdrejninger i minuttet
7 kg kapacitet og energiklasse A+++
Ultra skånsom vask
10 års motorgaranti

 

Om produktet

Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne hvide vaskemaskine fra Whirlpool til familien på 3-4 personer. Med energimærket A+++ placeres denne vaskemaskine i toppen af markedet og dermed giver vaskemaskinen dig en god besparelse på både energi og vand. Det årlige vandforbrug er 10840 liter og det årlige energiforbrug er 158 kWh. Motortypen i vaskemaskinen er kulfri og dermed får du en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid. Lydniveauet under vask ligger på kun 51 dB hvor lydniveauet under centrifugering ligger på 83 dB. Centrifugeringen kører derudover med 1400 omdrejninger pr. Minut.

Restfugtigheden i tøjet ligger på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en vask og dermed hvor lang tid tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren. Timer funktionen gør det nemt for dig der har en stresset hverdag. Med timer funktionen kan du nemt lave udskudt start således at tøjet er færdigt når du kommer hjem fra job. Derudover findes et hurtig program på kun 30 min.

Vaskemaskinen højde er 84,5 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 57,5 cm.

Funktioner

Ved køb af denne vaskemaskine følger en række fordele. 6TH SENSE Technology sikrer dig en skånsom vask. Denne funktion tilpasser sig automatisk hvilke tekstiler der bliver vasket og sikrer samtidig en besparelse på tid, vand og energi ved hjælp af smarte indbyggede sensorer. SoftMove findes også og justerer bevægelsesmønstrene og tilpasser sig hastigheder efter tekstilerne og dermed får du et bedre vaskeresultat.

Colour15 Keep Colors bright for longer, funktionen sikrer dig samme vaskeresultat ved 15 som opnås ved 40, og giver dermed også dit vasketøj en mere skånsom vask. FreshCare+ holder dit vasketøj friskt i op til 6 timer efter et program er slut. Ved regelmæssige rotationer sikrer vaskemaskinen af dit tøj forbliver friskt og velduftende. Ved købet af denne Whirlpool vaskemaskine medfølger en 10 års motorgaranti og dermed er du sikret høj motor kvalitet.

 

Whirlpool vaskemaskine – en mulighed?

Whirlpool vaskemaskiner er kendetegnet ved at have høj kvalitet. Mange af de moderne Whirlpool vaskemaskiner er med smart og innovativ teknologi, som sikre dig en moderne og fremtidssikret vaskemaskine. En Whirlpool vaskemaskine kan blandt andet have Whirlpool FreshCare+.

FreshCare+ er med til at holde tøjet friskt, når programmet er slut. Hvad det reelt betyder, så giver FreshCare+ behandling en hæmmet spredning af primære kilder til dårlige lugte i vaskemaskiner. Dette sikres i op til 6 timer efter at vasken er slut. Når du ikke har tid til at tage dit tøj ud eller er væk fra hjemmet, er dette system den ideelle løsning til at bevare vasketøjet blødt og friskt i maskinen i op til seks timer efter, at vaskeprogrammet er afsluttet.

Vaskemaskiner fra Whirlpool er helt klart en oplagt mulighed for dig, hvis du er på udkig efter en ny vaskemaskine. Ovenfor kan du finde en Whirlpool vaskemaskine, som passer til dine behov.

En tanke om “Whirlpool vaskemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.