Bedste Siemens vaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Siemens
WM14Y748DN
Klik
2. Siemens 
WM14B262DN
Klik

Læs mere om de mest bedste Siemens vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver Siemens vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

Siemens WM14Y748DN

Toppen af energiskalaen
Mange forskellige vaskeprogrammer
VarioPerfect til et perfekt vaske-resultat
Hurtigprogram og timer funktion

 

Om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Siemens. Med 8 kg kapacitet kan familien på 4 sagtens få dækket sine vaske behov. Vaskemaskinen er i toppen af energiskalaen og er mærket med A+++. Dermed får du en god besparelse på både el- og vand regningen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 137 kWh hvor det årlige vandforbrug ligger på ca. 9900 liter.  Motortypen i vaskemaskinen er kulfri og dermed får du en forlænget levetid og samtidig en mere støjsvag maskine. Under vask ligger støjniveauet på kun 47 dB hvorimod støjniveauet under centrifugering ligger på 71 dB. Centrifugeringen har desuden 1400 omdrejninger per minut.

Restfugtigheden beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en endt vask og i denne vaskemaskine får du en restfugtighed på 53%. I en travl hverdag kan der være brug for at vasketøjet ikke tager al tiden og derfor har denne Siemens vaskemaskine en timer funktion som kan lave udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt til du kommer hjem fra arbejde. Derudover kan du på blot 15 minutter få genopfrisket dit tøj med hurtig programmet. Endelig findes også et tromlerensningsprogram som kan sikre dig en renere tromle.

Højden på vaskemaskinen er 84,8 cm, dybden er 63,2 cm og bredden er 59,8 cm. Dermed kan vaskemaskinen typisk passe ind i de fleste familiers hjem.  

Funktioner

Med købet af denne vaskemaskine får du en række lækre programmer som rammer et bredt publikum og som med garanti vil kunne passe til alle tekstiler. Med en række pletprogrammer kan du få fjernet dine pletter og der er hele 16 individuelle.

Når et program er valgt kan du ved maskinens start følge både vand- og energiforbruget. iQdrive funktionen gør maskinen både er energibesparende og stillegående.

Endelig findes VarioPerfect som sikrer et perfekt vaskeresultat og er samtidig både energi- og tidsoptimerende. VarioPerfect er noget du bør vælge, når du kigger på en Siemens vaskemaskine.

Anmeldelser

Købere af netop denne vaskemaskinen er glade for de mange vaskeprogrammer, en køber skriver bl.a.: “Har brugt den nu i 1 måned og den lever fuldt op til det den lover. Mange gode programmer, og nem at finde ud af.”

 

Siemens WM14B262DN

VarioPerfect – perfekt vaskeresultat
Energivenlig vaskemaskine (A+++)
Enkelte men gode funktioner
Budgetvenlig pris

 

Om produktet

Hvid frontbetjent vaskemaskine fra Siemens. Med en vaskekapacitet på 6 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 2-3 personer. Maskinen er placeret i toppen af energiskalaen og har energimærket A+++. Dermed får du en god besparelse på både energi og vand. Støjniveauet under vask ligger på 59 dB og under centrifugering ligger støjniveauet på 77 dB. Centrifugeringsevnen ligger på 1400 omdrejninger per minut.

Vaskemaskinen indeholder en timer funktion som gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan dit vasketøj være færdigt når du vil have det. Desuden findes der et hurtig program på kun 15 minutter og dermed kan du på ingen tid få genopfrisket dit tøj. Restfugtigheden er 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter vask og hvor lang tid tøjet skal hænge på tørresnoren eller hvor lang tid tøjet skal have i tørretumbleren.

Højden af vaskemaskinen er 85 cm, breden er 60 cm og dybden er 59 cm.  

Funktioner

Der er sparet lidt på funktionerne i maskinen men det kan også mærkes på prisen. Vaskemaskinen indeholder funktionen VarioPerfect og så kan du selv bestemme om du vil spare på energien eller tiden. Det er muligt at spare 40% af tiden og 10% af energien. Derudover findes der er række forskellige vaskeprogrammer. Der er mange muligheder lige fra silke til strygelet programmer.   

Købere er generelt glade for vaskemaskinen. En køber skriver fx.: “Købte den for omkring en måned siden, og konen er jublende glad for alle de nye funktioner”.

 

Siemens vaskemaskine – er det din nye?

Vaskemaskiner fra Siemens er blandt de populære modeller. Modellerne er meget tilsvarende de velkendte Bosch vaskemaskiner, da begge er i høj kvalitet og lavet med henblik på at holde i mange år.

Komfort, ydeevne og energieffektivitet: Siemens vaskemaskiner er altid bygget op omkring moderne teknologi, der gør tøjvask nemmere og mere effektivt. Innovative funktioner giver optimale resultater og gør dit liv nemmere.

Når du vælger en vaskemaskine fra Siemens, får du en vaskemaskine fyldt med innovative tekniske løsninger og den nyeste og mest effektive teknologi inden for tøjvask. Læs mere om de forskellige typer af Siemens vaskemaskiner lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.