Bedste Whirlpool vaskemaskiner

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Whirlpool FWG71484W EU

1.400 omdrejninger i minuttet
7 kg kapacitet og energiklasse A+++
Ultra skånsom vask
10 års motorgaranti

 

Om produktet

Med en vaskekapacitet på 7 kg passer denne hvide vaskemaskine fra Whirlpool til familien på 3-4 personer. Med energimærket A+++ placeres denne vaskemaskine i toppen af markedet og dermed giver vaskemaskinen dig en god besparelse på både energi og vand. Det årlige vandforbrug er 10840 liter og det årlige energiforbrug er 158 kWh. Motortypen i vaskemaskinen er kulfri og dermed får du en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid. Lydniveauet under vask ligger på kun 51 dB hvor lydniveauet under centrifugering ligger på 83 dB. Centrifugeringen kører derudover med 1400 omdrejninger pr. Minut.

Restfugtigheden i tøjet ligger på 53% efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en vask og dermed hvor lang tid tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren. Timer funktionen gør det nemt for dig der har en stresset hverdag. Med timer funktionen kan du nemt lave udskudt start således at tøjet er færdigt når du kommer hjem fra job. Derudover findes et hurtig program på kun 30 min.

Vaskemaskinen højde er 84,5 cm, bredden er 59,5 cm og dybden er 57,5 cm.

Funktioner

Ved køb af denne vaskemaskine følger en række fordele. 6TH SENSE Technology sikrer dig en skånsom vask. Denne funktion tilpasser sig automatisk hvilke tekstiler der bliver vasket og sikrer samtidig en besparelse på tid, vand og energi ved hjælp af smarte indbyggede sensorer. SoftMove findes også og justerer bevægelsesmønstrene og tilpasser sig hastigheder efter tekstilerne og dermed får du et bedre vaskeresultat.

Colour15 Keep Colors bright for longer, funktionen sikrer dig samme vaskeresultat ved 15 som opnås ved 40, og giver dermed også dit vasketøj en mere skånsom vask. FreshCare+ holder dit vasketøj friskt i op til 6 timer efter et program er slut. Ved regelmæssige rotationer sikrer vaskemaskinen af dit tøj forbliver friskt og velduftende. Ved købet af denne Whirlpool vaskemaskine medfølger en 10 års motorgaranti og dermed er du sikret høj motor kvalitet.

2.450 kr
Til butik

Whirlpool vaskemaskine – en mulighed?

Whirlpool vaskemaskiner er kendetegnet ved at have høj kvalitet. Mange af de moderne Whirlpool vaskemaskiner er med smart og innovativ teknologi, som sikre dig en moderne og fremtidssikret vaskemaskine. En Whirlpool vaskemaskine kan blandt andet have Whirlpool FreshCare+.

FreshCare+ er med til at holde tøjet friskt, når programmet er slut. Hvad det reelt betyder, så giver FreshCare+ behandling en hæmmet spredning af primære kilder til dårlige lugte i vaskemaskiner. Dette sikres i op til 6 timer efter at vasken er slut. Når du ikke har tid til at tage dit tøj ud eller er væk fra hjemmet, er dette system den ideelle løsning til at bevare vasketøjet blødt og friskt i maskinen i op til seks timer efter, at vaskeprogrammet er afsluttet.

Vaskemaskiner fra Whirlpool er helt klart en oplagt mulighed for dig, hvis du er på udkig efter en ny vaskemaskine. Ovenfor kan du finde en Whirlpool vaskemaskine, som passer til dine behov.

error: