Bedste tørretumblere i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien. Der kan være stor forskel på hver enkelt tørretumbler og dens funktioner, men nedenfor kan du blive meget klogere på hvilken tørretumbler du bør købe.

Læs mere om de bedste tørretumblere

Mangler du en ny og effektiv tørretumbler, som er skånsom og efterlader dit tøj helt tørt? Så skal du tage et kig på disse bedste tørretumblere i test, som klare jobbet problemfrit,

Læs mere om de enkelte modeller nedenfor, hvor du bl.a. kan læse om fordele og ulemper ved de enkelte tørretumblere.

kr.
Til butik

Hvilken slags tørretumbler bør man købe?

Det første man bør kigge efter ved købet af en tørretumbler er kapacitet. Hvor meget har du brug for at få tørretumblet og gider du bruge ekstra tid med en lille tørretumbler, i stedet for at køre alt på én gang? Når kapaciteten er besluttet bør du herefter kigge på energimærkningen på din tørretumbler.

En energibesparende tørretumbler med en god score på energiskalaen vil give lave forbrugsværdier og dermed give en besparelse i det månedlige budget. Endelig kan du kigge på om vaskemaskinerne har vundet nogle test, fordi hvis dette er tilfældet, kan du roligt regne med lavt forbrug og samtidig nogle lækre funktioner.

Derudover er der to forskellige typer af tumblere. Der findes kondenstumblere og aftrækstumblere. Forskellen ligger blot i, at kondenstumbleren ikke behøver et aftræk (så fugt og varme fra tørring kan ledes ud i det fri). De mest populære modeller er kondenstumblere, da det ikke kræver aftræk. Læs flere gode råd her, når du skal vælge en ny tørretumbler.

 

Hvilke funktioner er gode at have i en tørretumbler?

Funktioner i tørretumbler kan variere en del og man bør altid huske på at funktioner gør at tørretumbleren stiger i pris. I en tørretumbler er det rigtig godt at have varmepumpeteknologien. Med denne teknologi sørger varmepumpen for at tørre dit tøj endnu mere energivenligt og samtidig genvinde al spildvarmen som tørretumbleren udskiller.

Derudover er timerfunktionen nyttig hvis du vil lave udskudt start, så tørringen passer ind i dit program. Et vedligeholdelsesfrit varmelegeme er funktionen som gør at fnug og støv ikke vil påvirke dit varmelegeme og dermed svække din maskine. Derfor kan du roligt regne med at din maskine holder energiforbruget lavt gennem hele levetiden på tørretumbleren.

Endelig er det en god ide at tage stilling til om du vil have aftræk eller kondens. Aftræk betyder at den varmeluft føres ud gennem et rør således at det skal være muligt at lave et aftræk. Kondens er hvor varmen fra tørretumbleren kondenseres og herefter overføres til enten en beholder som skal tømmes eller en slange som kan føres ned i vandlåsen eller håndvasken.

error: