Bedste skægtrimmere i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste skægtrimmere

Vokser skægget hurtigt og har du brug for noget til at trimme det? Så er du havnet det rette sted. Vi har samlet de bedste skægtrimmer, som er de mest populære og bedste skægtrimmer på markedet. Nogle af dem er endda testvindere.

Læs mere om de bedste skægtrimmere i test nedenfor, og se om den er noget for dig.

Philips QP6520 skægtrimmer

Reddot Design Award vinder
Arbejdstid på op til 90 min.
14 forskellige længeindstillinger
Utrolig manøvredygtig – kun 0,22 kg.

Revolutionerede multiværktøj

Denne revolutionerede skægtrimmer fra Philips, kan både trimme og style dit skæg prcis som du ønsker det. Med trimmeren slipper du for at skulle anvende forskellige værktøjer og gå igennem flere forskellige trin – modellen kan nemlig klare det hele. Skægtrimmeren er udstyret med Philips’ nyeste teknologi som er kaldet OneBlade. Teknologien betyder bl.a. at skærebladende indeni bevæger sig utrolig hurtigt, omkring 200 omdrejninger pr. sekund.

Med til skægtrimmeren følger der også en justerbar trimmekam som har 14 forskellige længeindstillinger. Det gør at du kan prøve at eksperimentere med forskellige skægstile, for at opnå det bedst mulige resultat.

518 kr
Til butik

Gode råd inden køb af skægtrimmer

Før du skal købe en skægtrimmer, så er der forskellige ting som du skal overveje. Der finde nemlig mange forskellige typer trimmere på markedet. Nogle er udelukkende lavet til skæg, imens andre også kan bruges til håret. Du kan få med ledninger, uden ledninger og derudover så er det en masse tilbehør som altid kan købes med. Hvordan vælger du? Et god råd er at overveje disse punkter inden køb.

Anvendelighed

Før du køber en skægtrimmer, så spørg dig selv, hvordan du har tænkt dig at bruge trimmeren? Er det udelukkende til dit skæg, eller skal det også bruges til hår på andre steder af kroppen? Multibrug-skægtrimmere har for det meste større mulighed for at indstille længden, nogle skægtrimmere kan indstilles helt op til 20 forskellige længer, hvor der er andre som kun har 5.

Trådløs eller ikke?

Der er fordele ved både trådløse skægtrimmere og ledningsskægtrimmere. Trådløse skægtrimmere giver en større fleksibilitet ned trimmere med ledning, fordi du kan bruge den hvor som helst det skulle være. De fleste trådløse skægtrimmere giver en arbejdstid på omkring en time på en enkelt opladning. Skægtrimmere med ledning giver generelt lidt mere kraft, og du skal ikke tænke over om hvornår den løber tør for strøm.

Hvis du vælger en trådløs skægtrimmer, så er det vigtigt at du ved hvor lang tid batteriet kan holde, før det skal opaldes igen. Med en skægtrimmer som har ledning, så er det vigtigt at kende længden på ledningen, så du er sikker på at du får den rette manøvredygtighed som du har brug for. Nogle trådløse skægtrimmere leveres med en fast ladestation, disse er smarte, da du så altid er sikret en skægtrimmere med fuld kraft når den skal bruges.

Tilbehøret

Mange trimmere er udstyret med en masse tilbehør, som kan bruges for at opnå forskellige længer og stilarter. Et eksempel på dette er eksempelvis et goatee skæg, som kan opnås ved et bestemt trimmetilbehør som kan sættes på maskinen. Hvis du derfor ønsker noget bestemt, så vær sikker på at der medfølger det tilbehør som du skal bruge.

Længden på dit skæg

Længden på dit skæg, er det medium, kort eller stubbe? Dette er en utrolig vigtig faktor når du skal vælge den bedste skægtrimmer for dig. Sørg for at den skægtrimmer som du vælger og mulighed for at indstille længden, så den passer til det look du gerne vil have. Vær også opmærksom på at der er nogle skægtrimmere som er bedst til helt kort hår, og andre til langt hår.

Våd og tør brug

Mange af de bedste skægtrimmere er gode til at trimme både i våde og tørre forhold. At en skægtrimmer er god til våd brug betyder at du eksempelvis kan bruge den i brusebadet med barberingsgele, lotion eller skum. Vandtætte trimmere er som oftest også meget lettere at rengøre, da du blot kan skylle dem direkte under hanen. Det er helt klart anbefalet at du finder en slægtrimmer som er vandtæt, da du vil få mest glæde af denne på længere sigt.

Komfort

Hvis du er typen som ofte er ude og rejse, så skal du også overveje hvor “rejsevenlig” skægtrimmeren er. Er trimmeren let og kompakt, når den skal ned i toilettasken? Det er meget forskelligt fra skægtrimmer til skægtrimmer hvor meget de vejer, vær derfor opmærksom på at finde en som er kompakt og ikke vejer særlig meget, hvis du ved at den skal med dig rundt mange forskellige steder.

 

error: