Bedste postkasse

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Læs mere om de bedste postkasser

Står du og skal bruge en ny postkasse? Så kan du læse om nogle af de mest populære modeller nedenfor. Fælles for nedenstående postkasser er, at de er i høj kvalitet, smart design og lever op til kravene for hvordan en postkasse skal være. Læs om de bedste og mest populære postkasser nedenfor, og find samtidig den bedste pris.

kr.
Til butik
kr.
Til butik

Hvilke regler er der for placering af postkasser?

I december 2010 blev postloven ændret og i den forbindelse kom der nye regler for opsætning af postkasse, eksempelvis: Alle helårsboliger, uanset byggeår, skal have en postkasse opstillet i skellet ud mod den nærmeste offentlige vej. Hvis man er gangbesværet, skal man henvende sig til kommunen, som herefter afgør, om du kan få posten leveret direkte til døren. Herefter vil kommunen give PostDanmark besked.

Brevkassen skal desuden være placeret således, at forsendelser kan afleveres i brevkassen nemt og uden særlige vaskeligheder direkte fra den offentlige vej. Alle breve (eller pakker) skal kunne afleveres i brevkassen, uden at postmanden skal væk fra vejarealet og ind på selve ejendommens, eller igennem forhave, bevoksning etc.

 

Hvordan skal brevkassen opstilles?

Brevkassen skal opstilles således at afstanden mellem brevindkastets underkant og terræn, fortov eller vej er mindst 100 cm og maksimalt 120 cm. Eksempelvis kan postkassen placeres direkte mod adgangsvejen. Postkassen skal derudover være fuldt synlig og påsat et navnskilt (indgravering eller klistermærker vil være at foretrække). Postkassen skal også være forsynet med lås. Hvis man har en helt fritstående postkasse, så skal denne være fast gjort, så man ikke med lethed kan fjerne eller rykke på den.

Hvis du bor i eget hus så er det 100% dit eget ansvar at postkassen sættes forsvarligt og korrekt op. Hvis du derimod bor i lejlighed, så er det ejeren af ejendommen som skal sørge for, at man kan få leveret post.

error: