Bedste mini glattejern

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Har jeg brug for et mini glattejern? 

Der er flere forskellige årsager til, at miniglattejern kan være det rette for dig. For at du kan finde ud af, om du har brug for at dit glattejern er bedst til dig i miniatureudgaven, kan du stille dig selv disse spørgsmål:

Har jeg kort hår eller pandehår? Så vil et miniglattejern netop være at foretrække fremfor et glattejern i almen størrelse. Miniglattejern er netop gode til hurtig og nem styling, som kan være nødvendig med en korthårsfrisure, eller hvis du har pandehår.

Rejser jeg meget? Hvis du rejser meget, så er et miniglattejern et yderst praktisk rejseglattejern. Du kan have det med i håndbagagen, uden at det fylder for meget. Hvis du har et dyrt glattejern til hjemmebrug, kan du derfor med fordel investere i et miniglattejern, som du kan have med på dine rejser og festivaller, så dit hverdagsglattejern ikke bliver beskadiget.

Er jeg ofte på farten? Hvis du ofte er på farten, og du f.eks. bruger tid i fitnesscentret, svømmehallen eller sågar på kontoret, så er et miniglattejern en praktisk styler. Du kan have den med i din taske og dermed opfriske din frisure, når den trænger til det.

Har jeg langt og tykt hår? Så er miniglattejernet ikke til dig til hverdagsbrug. Det vil tage uendelig lang tid at udglatte dine tykke lokker med et miniglattejern.

Hvad er forskellen på et mini glattejern og et almindeligt glattejern? 

Der er ikke den store forskel på et miniglattejern og et almindeligt glattejern, hvis det ses ud fra et teknisk udgangspunkt. De to former for glattejern fungerer på præcis samme måde – de overfører varme til dine hårstrå, så de bliver glatte og bløde (i nogle tilfælde krøllede, hvis du bruger en særlig teknik).
Det, der adskiller et miniglattejern fra et almindeligt glattejern er naturligvis størrelsen. Et almindeligt glattejern er ca. 2,5 cm bredt, og det er ca. 20 cm langt. Et miniglattejern er en del mindre, ca. 1,3 cm bredt og er max 15 cm. langt. Der er altså en væsentlig forskel i størrelsen på de to slags glattejern.

Hvilke funktioner, bør mit mini glattejern have? 

Hvilke funktioner, dit miniglattejern bør have, afhænger af, hvor ofte du har tænkt dig at bruge det. Hvis dit miniglattejern udelukkende skal bruges på rejser, så behøver det ikke nødvendigvis at have alle tænkelige funktioner. Hvis du derimod skal bruge dit miniglattejern på daglig basis, så bør glattejernet som minimum indeholde disse funktioner:

    • Justerbar temperatur. Det er vigtigt, at du kan indstille temperaturen på dit glattejern efter din hårtype, så dit hår ikke bliver beskadiget.
    • Plader af høj kvalitet. Husk altid at vælge et glattejern, der er designet i højeste kvalitet, så dit hår tager mindst muligt skade af stylingen. Vi anbefaler keramik, tourmaline eller titan – aldrig jern!
    • En auto-sluk-funktion. Det er naturligvis vigtigt, at du altid husker at slukke dit glattejern efter brug, men for en sikkerheds skyld, bør dit glattejern altid have en automatisk sluk-funktion, så glattejernet slukker efter en periode med inaktivitet.
    • Universel spænding. Hvis du vil bruge dit miniglattejern som et rejseglattejern, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger et glattejern med universel spænding, så du kan bruge det i alle lande.
    • Opbevaringstaske. Hvis du skal rejse meget med dit glattejern, er det vigtigt, at du har en rejsetaske til dit glattejern, og det bør helst være en varmeresistent model, så både glattejernet samt det resterende bagage bliver beskyttet.

error: