Bedste glattejern i test

Rangeringen er baseret på produktets funktioner, design, pris, anmeldelser samt eksterne tests.


Hvad er det bedste glattejern for mig?

Glattejern eller fladjern er nøglen til at få lækkert glat og stylet hår. Et glattejern har flere formål. Først og fremmest er formålet naturligvis at glatte dit hår, så det ser lækkert og velplejet ud. Men du kan faktisk også bruge glattejernet til at lave de fineste krøller i dit hår. Du kan style dit hår præcis, som du selv synes med et glattejern.

Der findes glattejern i alle slags materialer, former og størrelser, så det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilket glattejern man skal købe. Det vigtigste er, at du ikke køber et glattejern, der skader dine dyrebare lokker, og derfor skal du købe et glattejern, der passer til din hårtype.

Vi har lavet en guide til, hvordan du finder det bedste glattejern, som passer til din hårtype.

Tykt hår

Hvis du har meget tykt hår, så vælg gerne et glattejern, der har høje temperaturindstillinger. På den måde bliver dit hår glattet ved et enkelt eller to stryg, frem for at du gentagne gange skal glatte den samme sektion af hår, hvilket vil beskadige dit hår på længere sigt.

Titaniumplader opvarmes hurtigt og opretholder høje temperaturer, og derfor bliver det lettere at glatte dit tykke hår. Vælg derfor gerne glattejern med plader af titanium, hvis du ønsker et glattejern, der ikke beskadiger dit hår.

Fint hår

Tynd og fint hår bliver hurtigt skadet. Derfor skal du undgå glattejern, der kun har en enkelt temperaturindstilling. Vælg i stedet for et glattejern, hvor du kan kontrollere varmen ved forskellige varme-intensiteter. På den måde kan du selv kontrollere, hvor varmt glattejernet skal være. Dit tynde og fine hår behøver ikke høj varme, da det er relativt let at glatte fint hår. Alt for varme temperaturer vil beskadige dit fine hår, så prøv at eksperimentér med at glatte håret ved en lavere varme.

Keramiske glattejern er foretrække, da de er gode til at udglatte krusning. De keramiske plader sørger for at varmen bliver fordelt jævnt, kontrollerer temperaturen og holder på varmen i længere tid. Keramiske plader er at foretrække, hvis du har glat og fint hår.

Krøllet hår

Krøllet hår er den sværeste type hår at glatte, da det er den hårtype, som har mest tendens til at kruse.

Hvis du har krøllet hår, anbefales det derfor, at du investerer i et glattejern med brede plader. På den måde kan du glatte større området i dit hår på en gang og reducere tiden du bruger på at style dit hår.

Tourmaline glattejern er at foretrække til dig med krøllet og kruset hår. Det skyldes, at de er super effektive selv ved en lavere temperatur. Du kan også vælge fladjern med keramiske plader, som også vil glatte dit hår uden at udtørre dine hårstrå.

Beskadiget hår

Det giver sig selv, at det aldrig er en god idé at bruge et glattejern på skadet hår, da det blot vil forværre situationen. Men hvis du absolut skal bruge et glattejern, så vælg et glattejern med flere temperaturindstillinger. På den måde forhindrer du, at dit hår bliver udsat for alt for høje temperaturer og gør endnu mere skade på dit hår.

Det er en god idé, at glattejernet har afrundede kanter, da det forhindrer yderligere hårtab. Husk forresten altid et varmebeskyttende produkt, inden du glatter håret.

Vælg gerne en glattebørste, da den fordeler varmen jævnt i håret, og du vil få et elegant og glat finish. Du skal blot tænde for glattebørsten og børste dit hår, som du plejer – det kan ikke være mere simpelt! Hvis du leder efter et rigtig glattejern, så vælg gerne et med titanium.

Keramisk eller titanium glattejern – hvilket er det bedste?

I din søgen efter et nyt og godt glattejern, er du formentlig stødt på de to mest populære former for glattejern; keramisk eller titanium glattejern. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvilket egner sig bedst til din hårtype og dine behov?

Når du vælger et glattejern, er der mange forskellige glattejern at vælge mellem. Nogle har keramiske plader, andre har tourmaline eller titanium-plader. Det kan være forvirrende at finde rundt i, hvilket glattejern der vil være det bedste til din hårtype, da de fleste virksomheder blot forsøger at få dig overbevist om, at glattejernet passer til alle hårtyper. Dermed kan du også komme til at træffe et forkert valg og købe et glattejern, der kan beskadige dit hår.

De forskellige former for pladematerialer giver forskellige resultater, og derfor bør du vide, hvilket materiale, der passer bedst til din hårtype og dit ønskede færdige resultat af stylingen.

Titanium og keramik er de mest populære pladematerialer og er ofte det valg, du ender med, når du investerer i et nyt glattejern. Derfor har vi lavet en guide til, hvilken type glattejern der er bedst for din hårtype, samt hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden du investerer i et glattejern.

Hvordan finder du det bedste glattejern? Guide

Glattejernets effektivitet

Når det kommer til, hvilket glattejern, der er mest effektivt, skal det undersøges, hvor mange strygninger i håret, der skal til, før dit hår er glat. Titanium er kendt for at varme lynhurtigt op, men nogle mærker er kendt for at have kolde eller varme områder på pladerne, hvoraf varmen ikke bliver jævnt fordelt. Det kan give et ulige resultat. Når titanium glattejernet virker, så kan det dog blive meget varmt og glatte meget tykt hår. Dog kan det være for varmt for nogle hårtyper. Keramiske plader har en jævn opvarmning, hvilket betyder, at du ikke behøver at glatte dit hår utallige gange for at få det strøget glat. Jo mindre antal strygninger – desto mindre varmeskade.

Varme-jævnhed

Naturligvis sørger alle glattejern for at gøre vores hår glat, men sommetider kan der være områder i dit hår, som bare ikke bliver lige så glatte som resten af dit hår, hvorefter du er nødt til at glatte hår-sektionen på ny. I første omgang kan alle glattejern glatte dit hår jævnt, men glattejern med titaniske plader kan have kolde pletter, der ikke overfører lige så meget varme som resten af pladen, hvilket efterlader områder i håret, der ikke er helt udglattede. Keramiske plader har derimod en jævn varmefordeling, hvor hver del af pladen frigiver præcis den samme mængde energi. På den måde kan du glatte dit hår ved et enkelt strøg og undgå varmeskader.

Varmeoverførsel fra jern til hårstrå

Når man måler den bedste varmeoverførsel fra jern til hårstrå, så måler man den tid, det tager at overføre varme fra jernet til dine hårstrå. Keramiske plader benytter sig af en blid infrarød energi til at opvarme dit hår og derefter glatte det ud. Nogle keramiske glattejern kan varme op til deres maksimale temperatur på 30 sekunder.

I dette tilfælde er titanium glattejern dog det bedste. Metallet opvarmer hurtigere end noget andet plademateriale og overfører varmen hurtigst. Til gengæld kan varmen blive for meget for personer med fint hår, som bør benytte sig af glattejern med keramiske plader.

Formål og holdbarhed

Hvis du planlægger at bruge glattejernet hver eneste dag eller skal købe et glattejern til en salon, så skal du investere i det mest holdbare produkt. Keramik har mange fordele på grund af sin blide energi og jævne varmefordeling. Til gengæld har en keramisk plade brug for kærlig omsorg og ordentlig pleje, da der ellers kan opstå revner i pladen, særligt hvis du bruger det hver dag. Disse revner kan beskadige og knække dit hår, når hårstråene sætter sig fast i revnerne, hvorefter du er nødt til at udskifte det.

Et titanium-jern kan derimod ikke få revner på samme måde, da metallet er robust og holdbart. Faktisk kan de fleste titaniumplader holde i meget længere tid end selve glattejernet, så hvis du ønsker et holdbart glattejern, kan det betale sig at investere i disse.

Brugervenlighed

Et glattejern i titanium er lettere at håndtere, da det har en let vægt. Du behøver desuden heller ikke at være bange for, om du kommer til at tabe glattejernet, da metallet er robust og holdbart.

De keramiske glattejern skal man ikke tabe, selvom det vil kræve mange fald, før det går i stykker. Risikoen for skader er der dog stadigvæk højere end ved titanium plader, så du bør være forsigtig og ikke klodset. Til gengæld er keramiske plader bare lettere for nogle mennesker at benytte sig af, da du ikke risikere at brænde dit hår og beskadige det på samme måde som ved titanium plader. Et keramisk glattejern er desuden at foretrække for nybegyndere, som ikke har lært, hvordan glattejernet skal håndteres endnu.

Pris for glattejernet

I sidste ende er det antallet af dine kroner og ører, der afgører, hvorvidt du køber titanium eller keramiske glattejern, da der er store prismæssige forskelle på de to typer glattejern. Ofte er de keramiske glattejern en del dyrere, særligt hvis de har 100 % keramiske plader. Glattejern med titaniumplader kan være billigere, men de fås også i den dyrere prisende, hvis du ønsker et glattejern i høj kvalitet med avanceret teknologi. Sommetider er glattejernets plader en blanding af de to typer materialer, så hvis du ønsker et glattejern med henholdsvis keramiske eller titanium plader, så skal du lede efter glattejern med rene materialer.

Vi håber du er blevet klogere på, hvilken type glattejern, du skal investere i.

Billigt VS dyrt glattejern

Måske du har bemærket, at der er store prismæssige forskelle på de forskellige glattejern. Det betyder dog ikke, at de billige glattejern er dårlige, for måske kan de nemt dække dit behov for et glattejern, selvom det ikke er det bedste glattejern i test.

Det plejer ikke at være en kompliment, at et produkt bliver kaldt billigt – og slet ikke i skønhedsindustrien. At et produkt er billigt kan dog også bare betyde, at det er opnåeligt for alle, og det er slet ikke sikkert, at der er indgået et kompromis med kvaliteten. Det kan dog også være, at det kan være det værd at investere i det dyre glattejern, som du altid har drømt om – det kommer helt an på dine behov.

Det vigtigste er naturligvis bare, at du kan glatte dit hår på den mest effektive måde, så du kan gå ud af døren hver dag og ligne en million.

I den følgende passage vil vi sammenligne de typiske billige glattejern, som du kan købe i konventionelle butikker som Matas, Bilka eller Føtex med nogle af de dyreste glattejern, du kan finde på markedet.

Fordele og ulemper ved billigere glattejern

Fordele

Der findes nogle glattejern i den billige ende, så som Conair og sågar nogle Remington glattejern. Du kan også finde gode fladjern på tilbud, så det er værd at holde øje med priserne på dem i de forskellige butikker.

Disse glattejern er helt perfekte, når du er ny indenfor hårstyling og vil prøve kræfter med at style dit hår. Det kan også være, du ønsker at give et glattejern til dit barn, som synes det er sjovt at lege med forskellige frisurer og looks.

Hvis vi tager udgangspunkt i et klassisk Conair-glattejern, så kommer det med bevægelige keramiske plader og kan varme op til 235°C på 15-30 sekunder uden problemer. Det betyder, at glattejernet sagtens kan glatte dit hår i en elegant frisure på trods af, at glattejernet er i den billigere ende.

Ulemper

Sommetider virker auto/sluk-knappen ikke, hvis der overhovedet er installeret en auto-sluk-knap, hvilket naturligvis betyder, at der er en stor brandfare, hvis du ikke husker at slukke det ordentligt.

Glattejernet er naturligvis også lavet i billigere materialer, og selvom glattejernet kan lave fine resultater, kan du kan ikke forvente et lige så flot resultat som ved de dyrere glattejern. Der er også en risiko for, at det går hurtigere i stykker, og du alligevel skal investere i et nyt snart.

Du kan formentlig ikke bruge glattejernet til andet end at glatte håret. Krøller og bølger må vente til du investerer i dyrere glattejern eller til du køber et krøllejern.

Fordele og ulemper ved dyrere glattejern

Fordele

Dyrere glattejern såsom ghd glattejern er yderst populære, og det er der nu også en grund til. Hvis du ønsker hår, der ligner en supermodels frisure, så kan det godt betale sig at investere i et dyrere glattejern.

Hvis vi tager udgangspunkt i et klassisk ghd-glattejern, så er det alle pengene værd. Ghd glattejern kan lave de smukkeste bølger, krøller og glatte dit hår ved et enkelt strøg. Du vil få en frisure, som de fleste vil misunde, når de passerer dig på gaden. I modsætning til Conair glattejernet, så kan ghd glattejernet kun varme op til 185 grader. Det er dog en stor fordel, da det derfor ikke beskadiger dit hår.

Glattejernet har desuden ofte en auto/sluk-knap, der slukker ved inaktivitet på 30 minutter, hvilket naturligvis gør glattejernet til et sikkert og trygt produkt.

Ulemper

Hvis du ikke finder ghd-glattejernet eller et andet højteknologisk glattejern på tilbud, så kan det være meget dyrt. Hvis du ikke har råd til sådan et glattejern, så behøver du ikke investere i det, da de billigere glattejern sagtens kan style dit hår.

Et dyrere glattejern kan du spare op til, mens du øver dig i at style dit hår med et billigere glattejern.

Ligesom ved de billigere glattejern, er der naturligvis en risiko for, at glattejernet ikke slukker på trods af auto/sluk-funktion. Husk derfor altid at slukke dit glattejern, når du er færdig med at bruge det.

Vi håber du er blevet klogere på, hvorvidt du skal investere i et billigere fladjern, som sagtens kan skabe et fint resultat, eller om du måske skal investere i et dyrere glattejern, som lever op til alle dine drømme om hår som en supermodel.

Glattejern mærker

Babyliss glattejern

BaByliss er et fransk mærke, der producerer hårstylingsredskaber. BaByliss opstod i Paris og har nu eksisteret og været førende indenfor brancen i flere årtier. BaByliss producerer blandt andet krøllejern, hårtørrer, barbermaskiner og naturligvis også glattejern. Produkterne fra BaByliss er designet i høj kvalitet, men er ofte meget billige, så alle kan være med. Derudover er BaByliss’ produkter ofte så brugervenlige, at alle kan benytte sig af dem – større børn, såvel som voksne.

Om Babyliss glattejern 

På trods at, at glattejernene fra BaByliss ofte er meget billige, så vinder de ofte i forskellige tests. Det skyldes, at de er designet i gode materialer, hvor pladerne på glattejernene ofte er keramiske eller i titanium, og derfor yderst skånsomme for håret. Der er stor forskel på BaByliss’ glattejern, og du kan både finde simple glattejern, glattebørster og nyere højteknologiske glattejern med adskillige features. Du kan derfor altid finde et glattejern fra BaByliss, der passer til dine behov og til din hårstruktur. Hvis du har tykt og langt hår, anbefaler vi glattejernene med bredere plader, hvor miniglattejern eller smalle plader er beregnet til kort eller tynd hår.

Bør jeg investere i et glattejern fra Babyliss? 

Hvis det er første gang, du investerer i et glattejern, så kan du med fordel investere i et glattejern fra BaByliss, da de ofte er meget billige. På den måde kan du prøve kræfter med et nyt glattejern og lade din kreativt folde ud. Hvis du også blot skal bruge et glattejern lejlighedsvist, så kan du også overveje at investere i et glattejern fra BaByliss. Der er ingen grund til at bruge spandevis af kroner på et glattejern, du udelukkende bruger i weekenden eller sjældnere. BaByliss har dog også kastet sig ud i at designe nogle dyrere kvalitets glattejern, som du købe, hvis du skal bruge et glattejern ofte eller på daglig basis.

Hvilket et glattejern fra Babyliss skal jeg investere i? 

Der findes mange forskellige glattejern fra BaByliss, så vi kan godt forstå, hvis du synes, at det er svært at finde rundt i, hvilket glattejern, du bør investere i. Glattejernene fra BaByliss er designet til forskellige formål. Glattejernene fra BaByliss med keramiske plader, er ofte velegnede til dig med tyndt eller fint hår, da de er mest skånsomme mod dit hår. Hvis du derimod har tykt hår, kan du overveje at investere i et glattejern med plader af titanium, der ofte kan blive meget varmt og derfor glatte håret ved et enkelt strøg.

Du kan også vælge at købe en glattebørste, der kombinerer børste og glattejern i et enkelt produkt, så du får et endnu mere jævnt resultat af din styling. Det gør din styling hurtigere og mere effektiv, som især er nyttig, hvis du har meget krøllet eller kruset hår fra naturens side. Du kan desuden få glattejern fra BaByliss med forskellige varmeindstillinger. Det er derfor vigtigt, at du vælger et glattejern med varmeindstillinger, der passer til din hårtype. Mange af BabyLiss’ produkter har ofte en justerbar temperatur, som du kan indstille efter tykkelsen på dit hår. Husk at de højeste temperaturer er beregnet til tykt hår, hvor de lavere temperaturer er beregnet til tyndt og fint hår.

GHD glattejern

Det engelske mærke GHD producerer yderst populære stylere, der bliver brugt af professionelle såvel som private. GHD står for ‘Good Hair Day’ (god hårdag), og som navnet indikerer, sørger GHDs stylere for at forvandle til dit hår til de smukkeste frisurer, så du aldrig behøver at have en dårlig hårdag igen. GHD er mest berømt for at producere højkvalitets glattejern, som de færreste kan konkurrere med. De designer også både hårtørrer, crepejern og krøllejern, som bliver brugt af berømte frisører verden over.

Om GHD glattejern 

GHDs glattejern er uden tvivl nogle af de bedste produkter på markedet. Derfor ligger de også prismæssigt i den højere ende af skalaen. Til gengæld får du, hvad du betaler for: Kvalitet, gode hårdage og et langtidsholdbart glattejern. GHD glattejern er designet i de bedste og mest solide materialer, der er yderst skånsomme for håret, f.eks. har de oftest keramiske plader. GHDs glattejern glider langsomt igennem dine hårstrå og efterlader dine lokker sunde og bløde. Der er forskel på de forskellige GHD modeller, så vælg gerne den model, der passer bedst til din hårtype.

Bør jeg investere i et glattejern fra GHD? 

Hvis du dagligt styler og glatter dit hår, så vil du prise dig lykkelig for et GHD glattejern. Det er vigtigt at bruge et godt glattejern, så du ikke får slidt og ødelagt hår af de varme temperaturer. GHD glattejern er en smule dyrere end andre glattejern, men de er også bedre. Hvis du leder efter et glattejern, som du kun skal bruge lejlighedsvist, så kan du overveje at investere i et billigere glattejern. Hvis du er vant til at style dit hår med et GHD glattejern, vil det dog være svært at vænne dig til at bruge et glattejern fra et andet mærke, da det er umuligt at konkurrere med kvaliteteten af GHD glattejernene.

Guide: Hvilket GHD glattejern, skal jeg investere i? 

Som udgangspunkt findes der 6 udgaver af GHD-glattejerne: GHD Original Stylers, GHD Gold, GHD Platinium, GHD Platinium+, GHD mini styler og GHD max styler. I denne guide vil vi beskrive, hvad forskellen er på de forskellige glattejern, så du kan finde det glattejern fra GHD, der passer bedst til din hårtype.

GHD Original stylers: Original Stylers er et klassisk glattejern fra GHD, der også er kendt som GHD IV eller GHD classic. Det er et fantastisk glattejern, der sørger for at glatte dine hårstrå ud på den mest skånsomme måde. Det kan bruges af de fleste hårtyper, selv ved de tykkeste hårstrå.

GHD Gold: GHD Gold er et af GHDs nyeste stylere på markedet. Glattejernet har en opgraderet teknologi og er designet til dig, der glatter dit hår hver dag. Glattejernet kan sagtens bruges i tykt og bølget hår.

GHD Platinium: GHD Platinium er et glattejern fra GHD, der er foretrukket af professionelle stylister. Det skyldes blandt andet den berømte Tri-zone® teknologi, der sørger for at fordele varmen i dit hår jævnt med en temperatur på 185 C. Glattejernet er designet til hurtigst muligt at udglatte dit hår ved et enkelt strøg.

GHD Platinum+: GHD Platinium+ er en opgraderet udgave af GHD Platinium. Glattejernet er især velegnet til tykt og langt hår, da pladerne er en smule bredere end den forrige model.

GHD mini styler: GHD mini styler er især velegnet til kort hår eller til at lave meget små krøller. Du kan også bruge mini styleren som rejseglattejern. Glattejernet er også yderst velegnet til pandehår.

GHD max styler: Har du ekstra tykt og langt hår? Så er GHD max styler din redning. De ekstra brede plader vil glatte dit hår i løbet af et enkelt strøg. På den måde kan du spare tid, samtidigt med at du efterlader dit hår skinnende sundt.

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilket GHD glattejern, der er det rette til dig.

HH Simonsen glattejern

HH Simonsen er en dansk virksomhed, der producerer stylingprodukter i høj kvalitet. De er mest berømte for deres forskellige krøllejern, men de har også en lang række professionelle føntørrer og glattejern. Firmaet blev stiftet af tre frisører, der ønskede at lave revolutionerende frisørprodukter inden for en rimelig pris, så både professionelle frisører og privatpersoner kunne være med. Det lykkedes i høj grad, og HH Simonsen er nu førende inden for stylingsredskaber i højeste danske kvalitet. Mange danske frisørkæder bruger HH Simonsens redskaber på daglig basis på grund af deres banebrydende teknologi. Hvis du ønsker permanente gode hårdage, ligesom dem, du får efter en tur hos frisøren, så kan du med fordel investere i en styler fra HH Simonsen.

Om HH Simonsen glattejern 

Hvis du leder efter et godt glattejern, som du kan benytte på daglig basis, så er HH Simonsen din redning. Glattejern fra HH Simonsen er designet til skånsomt at glatte dit hår på den bedst mulige måde. Glattejernene er fabrikeret i højeste kvalitet og har derfor de bedste materialer. Du kan altid forvente, at HH Simonsens glattejerns plader er produceret i keramik eller andre sunde materialer, der ikke beskadiger dit hår. I Danmark bliver HH Simonsens glattejern benyttet af stylister på den røde løber, hvilket måske giver dig en idé om kvaliteten på glattejernene. HH Simonsens designer forskellige glattejern til forskellige hårtyper. Derfor kan du både finde glattejern med tykke plader, der er velegnede til tykt og langt hår, men du kan også finde et miniglattejern, der er designet til rejsen, pandehåret eller korthårsfrisuren. Det er derfor muligt at finde et glattejern fra HH Simonsen, der passer til lige netop din hårtype.

Bør jeg investere i et glattejern fra HH Simonsen? 

HH Simonsens glattejern kommer tættest på at kunne måle sig med GHD glattejernene i kvaliteten, men du kan spare en del kroner ved at investere i et glattejern fra HH Simonsen i stedet. Hvis du ofte benytter dig af et glattejern, så bør du investere i et glattejern, der ikke beskadiger dit hår. Det er udelukkende glattejern i høj kvalitet, der vil holde dit hår sundt og skinnende. Du kan derfor med fordel investere i et glattejern fra HH Simonsen, hvis du dagligt vil benytte dig af et glattejern. Glattejernene er især velegnet til dig, der har erfaring med at glatte dit hår og derfor ønsker at investere i en mere professionel model, der kan bruges på daglig basis.

Hvilket et glattejern fra HH Simonsen skal jeg investere i? 

Der er forskel på de forskellige glattejern fra HH Simonsen og dermed også på priserne. Det skyldes, at glattejernene er designet til forskellige formål. Nogle af glattejernene fra HH Simonsen er især velegnede til tykt og langt hår, hvilket er årsagen til, at de kan være en smule dyrere end de resterende glattejern. Det er også muligt at investere i et miniglattejern fra HH Simonsen, som kan benyttes som rejse-glattejern eller benyttes til kort hår og pandehårs-frisuren. Vi anbefaler, at du læser produktbeskrivelserne for at finde det glattejern, der passer bedst til din hårtype. Det er naturligvis vigtigt, at du investere i en model, der passer til din hårstruktur, så dit hår bliver stylet på den mest optimale måde, så dit hår vil fremstå sundt og skinnende i mange år fremover.

Remington glattejern

Du kender formentlig Remingtons stylingsredskaber fra større kæder såsom Matas og Elgiganten. Det skyldes, at Remington er meget udbredt og førende inden for branchen. Remington har netop eksisteret i årtier og er berømte verden over for deres produkter indenfor personlig pleje. De designer blandt andet barberskrabere, hårtørrer, krøllejern og glattejern til privat brug. Ofte er produkterne fra Remington til at betale, så alle kan være med. På trods af den billige pris, bliver Remington ofte bedømt højt i tests, og de er kendt for at skabe værdi for pengene.

Om Remington glattejern 

Remington designer brugervenlige og billige glattejern, men er designet i solide materialer. De fleste af Remingtons nyere glattejern har keramiske plader, der er yderst skånsomme for dit hår. De er ofte yderst hurtige om at varme op, så du hurtigt kan blive klar til dagen og festen. Der er naturligvis forskel på de forskellige glattejern fra Remington, der varierer i kvaliteten og prisen. Derfor er det muligt, at finde et glattejern fra Remington, der passer til dig og dine behov for en styler. Glattejernene fra Remington er altid billige, uden at der er indgået et kompromis med kvaliteten. Derfor er glattejernene fra Remington værd at huske på, når du er på udkig efter et nyt glattejern.

Bør jeg investere i et glattejern fra Remington? 

Remington glattejern er for alle. Det betyder, at du sagtens kan finde en meget billig udgave af deres glattejern, hvis du kun skal bruge dit glattejern lejlighedsvist, eller hvis glattejernet er til dit større barn. Du kan også investere i Remingtons nyeste modeller, der er designet i allerhøjeste kvalitet. Disse glattejern er især velegnede til dig, der skal bruge et glattejern ofte eller på daglig basis. Remingtons glattejern er dog altid i en lavere prisklasse, så du ikke behøver at blive ruineret, blot fordi du skal investere i et nyt glattejern. Hvis du derfor leder efter et glattejern i mellemklasse med et godt ry, så er Remington glattejern din absolutte redning.

Hvilket et glattejern fra Remington skal jeg investere i? 

Der er forskel på de forskellige glattejern fra Remington, der er designet til forskellige formål. Du kan både finde glattejern, der er designet til hverdagsbrug og derfor er i høj kvalitet. Du kan også finde glattejern, der er designet til leg eller lejlighedsvis brug, der derfor ikke har de samme features. Derudover er nogle af glattejernene designet til tykt og langt hår, hvor pladerne derfor vil være brede, så du kan glatte dit hår ved et enkelt strøg. Andre af Remingtons glattejern er velegnede til kort, tyndt og fint hår, og de har derfor ultratynde plader og lavere temperaturer.

Du kan både få glattejern fra Remington med højere og lavere varmeindstillinger, så husk at vælge det glattejern, der passer bedst til din hårtype, så dit hår ikke bliver beskadiget. Derudover er Remington berømte for at designe glattejern i enten keramik eller tourmaline, der er belagt med plejende olier for henholdsvis at styrke dit hår, pleje dit hår eller beskytte dit hår. Vi anbefaler derfor altid, at du læser produktbeskrivelsen på glattejernet, så du kan finde det glattejern fra Remington, der passer bedst til din hårtype og dine behov for en styler.

error: