Bedste blodtryksmålere i test

I oversigten nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Beurer blodtryksmåler 77 BM med bluetooth – Nøjagtigt og nem måling i hjemmet. Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen fra Beurer. Blodtryksmåleren er indbygget med Bluetooth teknologi, trådløs overførsel af målinger og patenteret hvileindika

785 kr
Til butik

Fuldautomatisk blodtryksmåler til håndled med Bluetooth overførselBeurer fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til håndleddet, med innovativ Bluetooth overførsel af data. Dataene kan både overføres via Bluetooth eller USB kabel, til hhv. smartphone eller

499 kr
Til butik

Beurer BM 40 Blodtryksmåler er let at bruge og let at aflæse med sin XL skærm. Denne blodtryksmåler måler automatisk blodtryk og puls fra overarmen. Den kan memorere 2 x 60 målinger. I måleren sidder en WHO indikator, som grafisk viser blodtryksværdierne.

399 kr
Til butik

Beuer BM 54 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler med Bluetooth BM 54 er navnet på den nyeste blodtryksmåler fra Beurer. Med et tryk tager den dit blodtryk og puls og kan overføre din måling til din smartphone. Blodtryksmåleren har et stort, letlæs

499 kr
Til butik

Beurer BM27 fuldautomatisk blodtryksmåler – måler både blodtryk og pulsBM27-blodtryksmåleren fra Beurer er en fuldautomatisk blodtryksmåler, der samtidig måler din puls. Blodtryksmåleren kan anvendes af fire forskellige brugere, gemmer op til 30 målinger

299 kr
Til butik

Microlife blodtryksmåler med bluetooth overførsel til app.Microlife BP A6 BT Bluetooth blodtryksmåler er udstyret med den nyeste teknologi – bl.a. AFIB teknologi, der kan detektere/opdage atrieflimmer med stor nøjagtighed samt MAM teknologi, som anbefal

848 kr
Til butik

Med Microlife BP A3L Comfort opnår du hurtige, nøjagtige og ekstra komfortable målinger der hjemme.Microlife BP A3L Comfort blodtryksmåler er den nye version af bestselleren Microlife BPA 100 Plus. I forhold til BPA 100 plus kan denne nye blodtryksmåler b

599 kr
Til butik

MIT3 Omron Blodtryksmåler MIT3 Omron blodtryksmåler er et moderne og stilfuldt Omron blodtryksapparat. Ud over det moderne udseende har MIT3 flere funktioner, der gør registrering af blodtrykket nemt og meget pålideligt. Apparater anvendes af mange læger

499 kr
Til butik

Omron Blodtryksmåler MIT5 connect (Bluetooth) Omron blodtryksapparat MIT5 Connect er den nyeste model af Omron blodtryksmålere. Via en app til din smartphone kan du overføre oplysninger fra blodtryksmåleren til Omrons helbreddstyringsplatform “Bi-LIN

699 kr
Til butik

Omron digital blodtryksmåler har hukommelse til to brugere og lysindikatorer, så måleren er let at anvende og aflæse.Omron M3 er et fuldautomatisk blodtryksapparat, som anvender oppumpningssystemet ”IntelliSense”. Apparatet registrerer dermed selv, hv

499 kr
Til butik

Soehnle Systo Connect 300 blodtryksmåler

Fuldautomatisk blodtryksmåling
Samler data og målinger i en app
Gemmer automatisk alle målinger
Medicinsk godkendt af MDSS

 

Smart og moderne blodtryksmåler

Blodtryksmåler fra Soehnle som tager blodtryksmålingen til det næste niveau. Hver gang du har foretaget en blodmåling, så sender den automatisk alle dine målinger til en app via bluetooth. Dette er ekstremt smart, da du så kan følge din udvikling ned til den mindste detalje. Det er også muligt at sende målingerne fra app’en til din læge, hvis der skulle være behov for dette. Selve blodtryksmålingen foregår på en meget nem og intuitiv måde, det er blot at tage armbåndet på armen og så trykke på en knap, så foregår selve målingen helt automatisk. Efter endt måling vil du kunne se hvordan dit niveau ligger ift. WHO’s oficielle farvetabel. 

Blodtryksmåleren er ekstremt præcis og overholder alle gældende standarder. Det anbefales at du måler blodtrykket fra overarmen via den medfølgende manchet som passer alle arme fra 22-42 cm. Hvis der skulle være det mindste galt, såsom en uregelmæssig hjerterytme, så vil den også give besked om dette.

Egen app som gemmer data

Som nævnt har Soehnle lavet deres egen app, som produktet her kan bruges sammen med. Meningen med app’en er at du kan tilgå alle dine målinger og følge din udvikling over tid. Du skal ikke tænke over kabler når du skal overføre data, det hele foregår automatisk via bluetooth, så snart du har oprettet forbindelse til din smartphone første gang. Det skal også nævnes at der ikke er nogen grænse for hvor lang tid dine data gennem, det kommer til at være den fulde historisk. Hvis du ikke har lyst til at bruge app’en, så kan du også logge ind via en computer og tjekke dataen i stedet for.

559 kr
Til butik

Blodtryksmålere til hjemmebrug – derfor er de vigtige

Smarte digitale blodtryksmålere gør det nemmere end nogensinde, at holde styr på dit blodtryk hjemmefra. Vidste du at ca. 1 mio. danskere har forhøjet blodtryk og mere end 33% af disse ved det ikke engang. At gå med et for højt blodtryk over en længere periode kan være utrolig farligt. Når blodtrykket konstant er i den høje ende, så betyder det at blodet bliver presset igennem blodårene med et højere tryk end det normalt skal have.

På sigt betyder det at hjertet og blodårene overbelastes. Hvis der er tale om en belastning af højere karakter, så øger det risikoen for livstruende sygdomme. Når det forhøjede blodtryk sænkes, så bliver risikoen for alvorlige sygdomme markant mindre. Det er derfor det er så vigtigt at være på forkant, så det kan behandles så effektivt som muligt.

Der er mange som tror at de kan mærke hvis de har et forhøjet blodtryk, men dette kan man sjældent. De fleste mennesker mærker ingenting direkte, i stedet for så vil kroppen reagere på det ved at du eksempelvis får hovedpine, bliver hurtigere træt, bliver svimmel eller oplever forpustethed.

Løsningen på at få tjekket dit blodtryk er selvfølgelig først og fremmest at søge hjælp hos din egen læge. Herefter kan du komme i behandling hvis der er problemer. Det anbefales herefter at du også investerer i din egen blodtryksmåler, så du altid kan tage blodtrykket og høje med udviklingen.

 

Hvordan måler man blodtrykket?

Måden hvorpå man måler et blodtryk, er ved at måle ens høje og lave blodtryk. Blodtrykket måles i millimeter kviksølv (mmHg). De to forskellige blodtryksmål angives for eksempel som 120/80 (udtales: 120 over 80). Et normalt blodtryk hos en voksen skal ligge under 140/90, alt som er herover er klart i den høje endnu og du skal derfor overveje, at komme i behandling for at det kan blive nedsat.

Er du over 50 år, så bør du som udgangspunkt få målt dit blodtryk hvert år. Hvis man har fået konstateret for højt blodtryk, så anbefales det klart at man løbende kontrollerer det.'

 

Hvilke mærker laver blodtryksmålere?

Microlife blodtryksmålere

Microlife er et taiwansk firma, der især producerer termometre og er førende indenfor branchen. De producerer dog også andre elektroniske apparater indenfor sundhed, herunder deres blodtryksmålere, som de er specialiseret i. Microlifes blodtryksmålere er naturligvis medicinsk godkendte og derfor helt præcise og korrekte i deres målinger.

Microlife blodtryksmålere er ofte yderst funktionelle. De fleste udgaver måler dit blodtryk og sender din data direkte hen til din smartphone via bluetooth, så du kan få et samlet overblik af dine målte data. De bedste modeller af blodtryksmåleren indeholder en højere hukommelse end de fleste andre blodtryksmålere, så du kan få et mere præcist billede af dit blodtryk og følge udviklingen af det.

Microlifes mest prisvenlige udgaver af blodtryksmåleren er simple, men har stadigvæk de mest nyttige funktioner. Microlife blodtryksmålere varrierer i prisen, da modellerne er meget forskellige, men de fleste blodtryksmålere fra Microlife er batteridrevne. Hvis du vælger at investere i en blodtryksmåler fra Microlife, er du garanteret et præcist resultat, så du bedre kan holde øje med dit helbred.

Omron blodtryksmålere

Omron er oprindeligt et japansk firma, der producerer forskelligt udstyr og elektroniske apparater. De er dog mest berømte for at producere medicinsk udstyr, såsom termometre, skridttællere, badevægte og blodtryksmålere. Omron har eksisteret i mange årtier, og derfor er de eksperter i at fremstille gode blodtryksmålere, der er medicinsk godkendte og som måler helt korrekt.

Blodtryksmålerne fra Omron er yderst veldesignede i høj kvalitet. De bedste modeller har ofte en god hukommelse og gemmer dine blodtryksmålinger i flere måneder, så du kan følge udviklingen af dit blodtryk fra dag til dag. Omron har flere udgaver af blodtryksmåleren, blandt andet har de både blodtryksmålere til armen og til håndleddet.

Ofte er blodtryksmålerne fremstillet i nyeste teknologi, så de måler så præcist, som det overhovedet er muligt. Blodtryksmålerne fra Omron varierer en smule i pris og design. Du kan vælge den model, der passer bedst til dig ved at læse produktbeskrivelserne på blodtryksmålerne.

Soehnle blodtryksmålere

Soehnle er et tysk firma, der både producerer køkkenudstyr og sundhedsapparater. Blandt andet er de specialiseret indenfor producering af badevægte og køkkenvægte. De producerer også gode blodtryksmålere i et innovativt design, som naturligvis er medicinsk godkendte og derfor måler helt korrekt.

Soehnle blodtryksmålere fås forholdsvis billigt. Der er dog ikke indgået et kompromis med kvaliteten, for Soehnle blodtryksmålere er yderst præcise og funktionelle. Du kan blandt andet få en Soehnle blodtryksmåler, der sender din data direkte ind i din smartphone, så du altid har dine data tæt på dig. De fleste blodtryksmålere fra Soehnle gemmer din data i en periode, så du kan holde et overblik over din udvikling over en længere eller kortere tid.

Du kan vælge at investere i en billig blodtryksmåler fra Soehnle, som du kun skal bruge lejlighedsvist, hvis du ikke behøver daglige målinger. Du kan dog også vælge at købe en mere funktionel model, hvis du dagligt har brug for at måle på dit helbred.

Beurer blodtryksmålere 

Beurer er et tysk firma, der producerer elektroniske sundhedsapparater, f.eks. termometre, badevægte og blodtryksmålere. Derfor har de stor erfaring med at producere apparater, der måler præcist og korrekt. Det samme gør sig naturligvis gældende for deres blodtryksmålere, der altid er medicinsk godkendte og akkurate.

Beurer har produceret forskellige udgaver af blodtryksmåleren. Nogle er simple og billige, og viser blot dit nuværende blodtryk, så du selv kan notere ændringer i det. Andre gemmer din data og regner derefter gennemsnittet af dit blodtryk ud, så du kan få en mere præcis idé, om hvordan det ser ud over flere dage. Nogle af blodtryksmålerne kan sågar overføre dataen direkte til din smartphone, og nogle har en indbygget alarm, som du kan indstille, så du husker at måle dit blodtryk på samme tidspunkt hver dag.

Det er desuden muligt at investere i en Beurer blodtryksmåler, der har en indbygget EKG-måler, så du kan måle hjertets elektriske aktivitet. Priserne på Beurer blodtryksmålere varrierer, alt efter hvor mange ekstra funktioner, blodtryksmåleren har.

 

error: