Bedste badevægte fra test

Se oversigt over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Beurer BF 700

Forbrugerrådet Tænk bedst i test badevægt
Effektiv kropanalysevægt med Bluetooth
Let installation og godt display
God app, forbindelse og anvendelse

Om produktet

Denne Beurer BF700 blev tilbage i oktober 2015 kåret som bedst i test af det danske Forbrugerrådet Tænk. Derudover blev vægten testvinder hos svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Denne effektive badevægt tildeles en række fordele. Her nævnes blandt andet: Let installation, godt display, god app, god forbindelse og intuitiv anvendelse af app.

Denne smarte kropsvægtsanalyse vægt med innovativ Bluetooth teknologi, gør det muligt at holde styr på dine målinger. Du kan anvende Beurer Health Manager App, hvor du får et simpelt og brugervenligt overblik. Badevægten måler selvfølgelig din kropsvægt, som er essentiel. Derudover måler den kropsfedt og -væske, muskel forhold, knoglemasse og BMI. Dette gøres med en nøjagtighed på 0,1% på kropsfedt og væske, og 100g for kropsvægten.

Modellen har en overbelastning indikator og har en kapacitet på op til 180 kg. Derudover har den hurtig opstart og automatisk sluk, for at spare på batteriet.

Funktioner

Denne Tænk testvinder badevægt har sort LCD display med oplyste tal. Derudover er der 4 elektroder i børstet stål, som ses på billedet ovenfor. Denne Beurer badevægt er kompatibel med både Apple og Android, hvor der samtidig følger en app med til begge.

Denne badevægt fra Beurer har en hukommelse på op til 8 personer med automatisk bruger genkendelse. Dette kan imidlertid være svært at anvende i praksis, især hvis 2 brugere vejer omtrent det samme. Badevægten sikre den rette motivation til at opnå det vægttab eller fedtprocent-reduktion som man ønsker.

Anmeldelser

Det er ikke uden grund af denne Beurer BF700 er kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. På danske Wupti.com har denne kropsvægt fået +5 anmeldelser, hvor den samlet set får 4/5 stjerner.

Her kan du se alle anmeldelser af Beurer BF700 badevægt og nedenfor et eksempel på en:

Kanon vægt – Hvis man har brug for en ganske alm og fed i design vægt, jamen så er den jo kanon. At den så også har vundet bedst i test sammen med en anden vægt på forbrugerrådet TÆNK hjemmeside, gør den jo bare mere attraktiv og især til den pris. Rigtig fed vægt og en rigtig fed apps til tlf samtidig som den kan arbejdet sammen med og til en pris der ligner en ganske alm pris på en alm badevægt. Jeg forstår det ikke for kvaliteten, design og funktionerne er i top”

399 kr
Til butik

Tanita RD953S

Fuld kropsanalysevægt – 10 værdier
Med Bluetooth og gratis app
4 forskellige bruger profiler
Maks person vægt på 200 kg.

Om produktet

Tanita RD953 gør dig klogere på dine egne tal ved at tilbyde kropsanalyse. Denne smarte model er med på beatet, ved at overfører dine resultater direkte til din smartphone. Dette gøres ved Bluetooth 4.0 teknologi. Du skal blot hente “My Tanita App”, og så overføres alt data automatisk og du kan få det store overblik.

Denne Tanita RD953 kropsanalysevægt er lavet i et meget tyndt design, som måler meget præcist. Den maksimale vægt i kilo er sat til 200 kg og kan derfor anvendes at langt størstedelen af befolkningen.

Funktioner

Denne Tanita badevægt har en hukommelse til 4 brugere. De 4 brugere får analyseret hele 10 forskellige ting som er: 1. Kropsvægt, 2. BMI, 3. Kropsfedt i %, 4. Kropsvand i %, 5. Muskelmasse i kg, 6. Fysisk vurdering, 7. Knoglemasse i kg, 8. Visceralt fedt vurdering, 9. BMR (hvilkestoftskifte) og 10. Din fysiske alder.

Ovenstående giver en rigtig anvendelig indsigt i ens egen kropskomposition, og hvor man muligvis bør tage tiltag. Tanita RD953S giver samtidig en tilbagemelding på dine værdier og om du ligger indenfor normalen. Displayet viser med rød, gul eller grøn alt afhængigt om dine værdier er sunde, gennemsnitlige eller i den usunde ende af skalaen.

Tanita RD952 badevægt med kropsanalyse har et interval på 50g på kilomålinger, mens den har et interval på 0,1 i procentmålinger.

Anmeldelser

Tanita RD953S badevægt giver en god indsigt i ens egen vægt, og dette krediteres af de mange brugere. På den internationale Fitshop.dk får kropsanalysevægten topkarakter (5/5) baseret på +10 brugeranmeldelser. Heriblandt skrives blandt andet:


“Vægten er et kvalitetsprodukt, der detaljeret giver dig indblik i status på din fysik. Super motiverende ift. Et træningsperspektiv. Jeg har købt 953, der både er Android og Apple kompatibel. Intet negativt. Klart anbefalelsesværdigt!!!”

1.599 kr
Til butik

Beurer BF 850

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
Hukommelse til 8 bruger profiler
Måling af fedtprocent of muskelmasse
Bluetooth funktion og app oversigt

Om produktet

Ønsker du at holde mere øje med din vægt og måske endda en ønske om at tabe dig? Ja, så er denne badevægt fra Beurer et fremragende valg. Beurer BF850 tilbyder dig en yderst præcis måling på diverse parametre og overfører din data til din telefon eller computer.

Denne kropsvægt med analysefunktion har en belastning på op til 180 kg. Derudover har den en garanti på hele 5 år, hvis noget skulle være ude af funktion i perioden.

Funktioner

Modellen har en indbygget BMI beregner, samt en kalorieberegner. Kalorieberegningen udregnes på baggrund af din aktiv- og hviletilstand.

I forhold til dens analytiske kunnen, leverer den rigtig flotte resultater. Med både kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse beregner den procent med 0,1% graduering. Med hensyn til knoglemasse og kropsvægt har den 100g graduering.

Denne Beurer badevægt med kropsanalyse har desuden hurtig opstart og automatisk sluk efter brug. Måleskala kan indstilles til både kg, lb og st. Dette kan indstilles på Beurer Health Manager appen, som desuden er yderst intuitiv og brugervenlig.

Anmeldelser

Denne Beurer BF850 badevægt er blandt topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk. Dette understøtter ofte, at modellen er relativ populær. På danske Skousen.dk er der kun én enkelt brugeranmeldelse, som til gengæld er 5/5 stjerner. Her skriver brugeren:

Meget informativJeg har nu haft min badevægt i nogle uger og den er fantastisk nem at bruge, meget præcis samt super smart at man kan gemme alle oplysninger i en app på mobilen så det er nemt og overskueligt at følge med i sit vægttab. Jeg er SÅ tilfreds.”

På tyske Amazon.de fremgår der et mere nuanceret billede. Her modtager badevægten fra Beurer 3,1 ud af 5 stjerner baseret på +26 anmeldelser. Læs anmeldelserne på Beurer BF850 fra Amazon her.

519 kr
Til butik

Hvilken funktioner skal min badevægt have?

Dette er et godt spørgsmål. Som udgangspunkt har du to muligheder, nu hvor du er på udkig efter en ny badevægt. En kan du købe en traditionel personvægt, hvis eneste funktion og formål er at måle ens kropsvægt. Den anden mulighed, er en smart kropsanalysevægt. Denne type er blevet meget populære over tid, eftersom de giver en lang række informationer til dig som forbruger.

Kropsprofilanalyse er et meget nyttigt redskab. At vide, hvor meget fedt, vand, muskler og knogler din krop består af, kan give indsigt i, om du opnår dine sundhedsmål. Forestil dig et scenario, hvor du forsøger at tabe sig, men har ramt en mur. At vide, at du tilføjer muskelmasse, mens du mister fedt og opretholder din vandvægt er beroligende.

Badevægt med fedtprocent

En kropsanalysevægt er basalt set en traditionel badevægt med fedtprocentmåler. Eftersom teknologien tillader at give mere information end blot fedtprocent, kan du samtidig måle knoglemasse, vandmasse og muskelmasse.

En vægt med fedtprocent er efterhånden blev næsten ligeså billige som en traditionel personvægt, hvorfor det klart kan anbefales at købe en badevægt med fedtprocent måling.

Hvordan fungerer målingerne?

Denne type badevægt bruger en lille ikke-skadelig elektrisk impuls til at måle impedans i forskellige vævstyper. Hvis du træder ind i en skala (med din hud udsat), kan den give dig et groft skøn over din kropssammensætning. Dog er der nogle modeller som fraråder at bruge en kropsanalysevægt hvis man har pacemaker.

Ønsker du at gøre det på den gammelsdags metode, kan du måle din fedtprocent ved hjælp af målebånd. Dette er dog nødvendigvis ikke mere præcist end end kropsanalysevægt, som du kan læse mere om nedenfor.

 

En smart personvægt – er de præcise?

Skal du have en ny vægt, så kan du overveje en af de helt smarte. De moderne vægte har enten Wi-Fi eller Bluetooth opkobling, så du kan få sendt data til din smartphone. Langt de fleste moderne vægte har en tilhørende gratis app, hvor du kan følge din udvikling. Det kan eksempelvis være Garmin Index Smart Scale, hvor al data automatisk bliver sendt til din Garmin Connect konto.

En smart personvægt måler desuden på mange parametre. Typisk får du mellem 8-10 forskellige nøgletal direkte fra din badevægt.

Kan man stole på data?

Den bedste måde at måle kropsfedt eller knogletæthed på er at bruge gammeldags callipers eller mere moderne metoder som DEXA scanning. Disse er dog ret vanskelige at lære eller ikke let tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger. Selv om det er rigtigt, at den nøjagtige indledende måling, du får med den mere tilgængelige sundhedsteknologi, ikke er helt korrekt, kan teknologien til at logge dine aflæsninger give dig mulighed for at se forandringer over tid, hvilket i sig selv er en meget pålidelig metrisk.

 

Bedste badevægt i test

Der findes mange forskellige test at badevægte. Fælles for dem alle er, at de har udvalgt en lang række modeller og gennemgået. Her er der blandt andet testet præcision af målinger, såsom vægt, fedtprocent og muskelmasse. For at udvælge hvilke produkter som skulle på denne side, har vi gennemgået en lang række tests og læst anmeldelser af produktet. Nedenfor kan du selv læse nogle af de tests vi har været igennem.

Forbrugerrådet Tænk – Tænk gennemgår en lang række badevægte, både med og uden kropsanalyse. Her vurderer de en lang række parametre og giver dem en samlet score mellem 0-100 %. Her er Beurer BF 700 bedst i test med en score på 77 %.

Tom's Guide – Denne test gennemgår 9 af de mest populære smarte badevægte på markedet. Denne badevægt test vurderer ud fra en lang række parametre, såsom tilgængelig data, præsentation af data på app og design. Testvinder badevægten ender med at blive Nokia Body+, som er deres klart foretrukne valg.

error: