Bedste Bosch vaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
WAT2869ISN
Klik
2. Bosch 
WAT286I7SN
Klik
3. Bosch
WAWH2668SN
Klik
4. Bosch
WAT323I8SN
Klik
5. Bosch
WAYH32I9SN
Klik
6. Bosch
WAW325I9SN
Klik

Læs mere om de bedste Bosch vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

Bosch WAT2869ISN

ActiveWater Plus – besparelse på vandforbrug
VarioPerfect – optimalt vaskeresultat
A+++ på energiskalaen
i-DOS doserer selv vaskemiddel

 

Om produktet

Helt igennem en fantastisk vaskemaskine fra Bosch! Denne Bosch vaskemaskine er til den store familie, den rummer nemlig helt op til 9 kg tøj. Designet på maskinen er lækkert og går aldrig af mode.

Når du køber denne vaskemaskine giver den dig en god besparelse på både vand- og elregningen, den har nemlig fået A+++ på energiskalaen og ligger derfor i blandt de mest energivenlige maskiner på markedet. Støj er ikke noget du behøver bekymre dig om, fordi vaskemaskinen indeholder en kulfri motor som sænker dette og samtidig er lydniveauet på en vask kun på 49 dB og under centrifugering på 75 dB. Centrifugeringen kører med 1400 omdrejninger i minuttet og tøjet ender ud med en restfugtighed på 53% som sørger for at tøjet skal have mindre i tørretumbleren eller hænge kortere på snoren til tørre.

Højden på maskinen er på 84,8 cm, bredden er 60 cm og dybden er også 60 cm, og dermed er der næsten altid plads til maskinen i en families hjem.

Funktioner

Udover vaskemaskinen klarer hele 9 kg tøj ad gangen, har den samtidig inkluderet en timer funktion. Timer funktionen sørger for at dit vasketøj enten starter eller slutter efter hvad du beder om. Samtidig er det hurtigste program på kun 15 minutter og dermed sparer du en masse tid på vasketøjet i hverdagen.

Vaskemaskinen indeholder en række lækre funktioner som er med til at alt bare spiller når man vasker tøj. Autodoseringen i-DOS er indkluderet og sørger for at doseringen af både vand og vaskemiddel passer perfekt til mængden af tøj. Du hælder simpelthen bare hele flaske med vaskemiddel ned i maskinen og så klarer den resten. Der er også autodosering med skyllemiddel.

ActiveWater Plus er Bosch hemmelighed og funktionen sikrer dig en god besparelse på vandregningen. Med to sensorer og en speciel vasketromle sparer vaskemaskinen på vandet og sørger for den fuldstændig perfekte dosering af vand under vask. Samtidig finder du også VarioSoft.

VarioPerfect er også at finde i maskinen og funktionen giver dig det perfekte vaskeresultat hver gang. Denne funktion kan sagtens kombineres med funktioner såsom SpeedPerfect eller Ecoperfect som både er energisparevenligt og hurtigere end normalt. Dermed sikrer du dig også en besparelse på både tid og energi.

Endelig har vaskemaskinen AntiVibration-design som gør maskinen meget stille, selv under centrifugering, og samtidig skaber den stabilitet.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse med maskinen og alle den lækre programmer. At vaskemaskinen både er energivenlig og kan give dig mere frihed er et kæmpe plus og skaber meget glæde hos kunder.

En kunde skriver: “Jeg købte maskinen for 1 måned siden og det virker som top kvalitet med mange funktioner der betjenes på en nem og overskuelig måde. i-DOS er desuden genialt!”

 

Bosch WAT286I7SN

Energiklasse A+++ – 122 kWh årligt
Hurtigprogram på kun 15 min
i-DOS: automatisk dosering af middel
Stort LED-display med touch

 

Om produktet

Her er der tale om en af de bedre vaskemaskiner fra tyske Bosch. Modellen er produceret i et smart og enkelt hvidt design, med et stort touch LED-display øverst i højre side af vaskemaskinens front. På displayet kan du vælge mellem flere forskellige taster, hvor du vælger temperatur, hastighed, forvask, forskudt starttid, cetrifugering med mere.

Denne model har en kapacitet på 7 kg og er derfor passende til en gennemsnitlig familie på 3-4 personer. Denne Bosch vaskemaskine har energiklasse A+++, som er det bedst muligt. Hertil estimeres det at det årlige forbrug er 122 kWh, som baserer sig på 220 standardvaske ved 60 grader.

Den maksimale centrifugeringshastighed er 1.400 omdrejninger i minuttet, hvilket gør tøjet dejlig tørt efter endt vask. Lydniveauet på denne vaskemaskine er sat til 51 dB ved under vask og 74 dB ved centrifugering. Dette er meget fine tal, og gør at modellen er meget lydsvag i forhold til mange andre modeller. På denne model er der desuden 10 års garanti på motoren, hvis der skulle ske noget.

Denne Bosch WAT286I7SN har en højde på 86 cm, bedde på 59,8 cm og en dybde på 61,8 cm. Alt dette får man til en nettovægt på omkring 70 kg.

Funktioner

Denne smarte Bosch vaskemaskine byder på en række smarte funktioner, som du vil sætte pris på i din hverdag. Først og fremmest har vaskemaskinen en række smarte specialprogrammer, heriblandt Mørkt Tøj, Skjorter, Sport, Mix, Hygiejne, Super 15 min / Super 30 min og finvask.

Denne model har også Bosch’ anerkendt i-DOS system. Dette betyder automatisk dosering af flydende vaske- og skyllemiddel, som sikre den optimale forbrug af begge midler. Endvidere er der indbygget tromlerengøring med påmindelsesfunktion, så du får besked når det er tid til rengøring.

Anmeldelser

Af de personer som har købt og anmeldt denne Bosch vaskemaskine, har alle givet den maks antal stjerner. På danske Skousen har modellen fået +6 anmeldelser, hvor af alle har givet 5 ud af 5 stjerner.

Nogle af de personer som har anmeldt modellen har skrevet følgende:

Virkelig nem vask – Købte denne vaskemaskine pga. automatisk dosering, og så har vi jo også rigtige gode erfaringer med Bosch. Det har vi indtil nu bestemt ikke fortrudt, det har aldrig været nemmere at vaske.”

Fantastisk vaskemaskine! – Vi købt vaskemaskine pga af den automatiske dosering, og virker virkelig godt! Det er virkelig blevet nemt at vaske.”

 

Bosch WAWH2668SN

HomeConnect: nem kontrol via smartphone
i-DOS – automatisk dosering af vaskemiddel
8 kg kapacitet og energiklasse A+++
Bedst mulige centrifugeringsevne

 

Om produktet

Denne Bosch vaskemaskine er blandt de mest populære og eftertragtede modeller hos tyske Bosch. Modellen har en lang række smarte funktioner, som vil blive beskrevet i afsnittet nedenfor. Denne vaskemaskine har en kapacitet på 8 kg og hører derfor til blandt de større vaskemaskiner, som passer til den gennemsnitlige husstand på 3-5 personer. Modellen har den bedst mulige energiklasse, A+++, hvor der er estimeret et årligt energiforbrug på kun 137 kWh. Desuden er det forventet at bruge 9.900 liter vand årligt.

Hvad angår lydniveau, så er den sat til kun at have et støjniveau på 48 dB ved almindelig vask. Dette er usædvanlig lavt og du vil blive overrasket over, at man slet ikke kan høre maskinen når den er i gang. Ved centrifugering kommer lydniveauet op på 74 dB, hvilket godt kan høres. Dette gøres ved den maksimale centrifugeringshastighed på 1.600 omdrejninger i minuttet. Selvom lydniveauet bliver lidt højere, så sikre det at tøjet er ganske tørt – modellen har får nemlig A i centrifugeringsevne, hvor restfugtigheden er nede på kun 44 %.

På vaskemaskinen er der et stort LED-display med blandt andet programforløb, temperatur på vasken, antal omdrejninger, resttid med mere. Hvad angår mål og vægt på denne vaskemaskine fra Bosch, så er den 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 63,2 i dybden – og den har en vægt på knap 81 kg.

Funktioner

Dette er den nye 8-serie fra Bosch og den er spækket med de mest moderne funktioner. Til denne model følger blandt andet HomeConnect og i-DOS, som er det mest innovative indenfor vaskemaskiner.

Med HomeConnect kan du nu tilslutte vaskemaskinen til dit Wi-Fi, og anvende den smarte app “HomeConnect”. Med dette følger en lang række fordele. En del af dem letter dagligdagen, andre giver helt nye muligheder, som gør hverdagslivet både mere effektivt og mere bekvemt. Så du kan bruge mere tid på det, du godt kan lide.

i-DOS står for “Intelligent Dosing System” og betyder at modellen automatisk doserer dit vaske- og skyllemiddel. Du ved måske ikke, hvor mange maskinfulde du kan vaske med 1,3 liter flydende vaskemiddel. Det gør din (måske kommende) vaskemaskine derimod. Hæld hele flasken i på én gang, og du har til mange gange tøjvask. i-DOS-systemet har også en beholder til automatisk dosering af skyllemiddel. Og du kan selvfølgelig også stadig sagtens dosere vaskemiddel eller -pulver manuelt, hvis du ønsker. i-DOS beskytter også miljøet. Med det automatiske doseringssystem kan du spare hele 7.000 liter vand på et år.

Derudover har modellen en række smarte specialprogrammer, heriblandt Natprogram, Sport, SuperHurtig 15’, Mix, Automatik og Dyne blandt andre. Der er derfor altid et smart program du kan vælge, som passer til den type vask som skal vaskes.

Anmeldelser

Denne Bosch WAWH2668SN vaskemaskine er rigtig populær og får et hav af rosende ord med sig på vejen. På danske Skousen.dk får modellen 4,7 stjerner ud af 5 stjerner. Dette er på baggrund af +40 anmeldelser, så man kan dermed konkluderer at den er godkendt.

Blandt de mange anmeldelser af glade brugere, er her et lille udpluk af hvad der bliver skrevet:

Fantastisk vaskemaskine Jeg er SÅ SÅ glad for vores nye vaskemaskine – er vild med selvdoseringsdelen…nu kan selv ungerne herhjemme vaske tøj 🙂 De 1600 omdrejninger maskinen har gør, at tøjet ikke skal hænge til tørre så længe – er meget glad og tilfreds.

Dejlig maskine Har haft denne maskine i en lille uge, er stor fan af I-DOS og Home-Connect. Har dog et problem, at jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg kan aktivere fjernstart. Funktionen med at få en notifikation når maskinen er færdig med at vaske er genial. Maskinen vasker rigtig godt, og har mange smarte programmer, både med ECO-Perfect og Speed-Perfect hvis det skal gå stærkt. Displayet viser energiforbruget, hvilket er smart hvis man går lidt op i mijøet og pengepungen. Den er lidt svær at forstå de første par gange man skal indstille den, men det lærer man lynhurtigt.

 

Bosch WAT323I8SN

Timer funktion – spar tid på vasketøj
Hurtigprogram på kun 15 min
Op til 1.600 omdrejninger i minuttet
Energiklasse A+++

 

Om produktet

Bosch WAT323I8SN er et af de lidt billigere alternativer, hvis du skal have en ny Bosch vaskemaskine. Modellen er i den bedst mulige energiklasse – A+++ – ligesom størstedelen af de andre nyere Bosch vaskemaskiner. Denne model kan klare op til 8 kg tøj på én gang, som gør den relevant for mindre husstande på 3-4 personer.

Køber du den her frontbetjente Bosch vaskemaskine og sætter den i gang med centrifugering på hele 1.600 omdrejninger i minuttet, som er det maksimale, vil den have et støjniveau på 74 dB. Derudover får du tøj med en restfugtighed på kun 44 %, som er noget af det bedst mulige – derfor ender den også i kategori A for centrifugeringsevne. I øvrigt, under almindelig vask har den et støjniveau på kun 48 dB, hvilket er ganske lavt.

På den indbygget kulfri motor får du hele 10 års garanti, hvis der skulle ske noget med den. Dimensionerne på denne vaskemaskine fra Bosch er højde: 85 cm, bredde: 59,8 vm og dybde: 63,4 cm – med en vægt på knap 79 kg.

Funktioner

Denne prisvenlige vaskemaskine fra Bosch har en række gode specialprogrammer, så du kan vælge det rette til din vask. På denne model kan du vælge mellem følgende specialprogrammer: Skylning, Skjorter, Sport, Mix, Udpumpning/centrifugering, Hygiejne, Super 15 min / Super 30 min, Uld-/håndvask, Finvask/Silke.

Derudover er der en smart Reload funktion i denne model. Det betyder at du har mulighed for at lægge vasketøj i maskinen efter at den er startet. Det kan være ganske anvendeligt, hvis man har det med at glemme noget tøj et sted i huset.

Anmeldelser

Mange brugere af denne Bosch vaskemaskine er rigtig glade for den. Den får rigtig rosende ord med sig, hvor der blandt andet bliver nævnt, at de 1.600 omdrejninger er rigtig gode, samt at hurtigvasken er super anvendelig. På danske WhiteAway.com får vaskemaskinen fra Bosch 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Dette baseres på +15 anmeldelser, og tyder på, at det er et godt valg som din næste vaskemaskine.

En af brugerne af Bosch WAT323I8SN skriver:

Dejlig stille – Jeg synes maskinen fungerer upåklageligt og er meget nem at betjene. Centrifugerer op til 1600, vasker dejligt rent og har quickfunktion. Super maskine til en familie på 5-6.

 

Bosch WAYH32I9SN

i-DOS – automatisk dosering af middel
Hurtigprogram på kun 15 / 30 min
Op til 1.600 omdrejninger i minuttet
Energiklasse A+++ og 10 års garanti

 

Om produktet

Her er der tale om et topprodukt fra det tyske mærke Bosch. Med en vaskekapacitet på hele 9 kg kan selv den store familie få dækket sine vaskebehov. Vaskemaskinen er frontbetjent og har et super lækkert og moderne design. Med sådan et topprodukt følger selvfølgelig et energimærket som er blandt markedets bedste. Vaskemaskinen er mærket med A+++ som sikrer dig en god besparelse på budgettet og samtidig tager vaskemaskinen hånd om miljøet. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være 152 kWh og det årlige vandforbrug er estimeret til at være 11.220 liter.

Motortypen i denne vaskemaskine er kulfri og dette medfører forlænget levetid og samtidig et lavere støjniveau. Under vask har vaskemaskinen kun et støjniveau på 47 dB som er blandt det laveste overhovedet. Under centrifugeringen har vaskemaskinen et lydniveau på 73 dB og desuden en hastighed på 1600 omdrejninger per minut.

Timer funktionen er til familien med den travle hverdag. Med timer funktionen at det muligt at smide tøjet ind om morgenen og sætte en udskudt start så vasken er færdig til du kommer hjem. Derudover kan du på blot 15 minutter få genopfrisket dit tøj. Med en lav restfugtighed tørrer dit tøj hurtigere på tørresnoren eller i tørretumbleren. Restfugtigheden ligger på 44% som er blandt de laveste restfugtigheder.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 63,2 cm.

Funktioner

Tysk kvalitet sørger selvfølgelig også for at profylde deres maskiner med lækre funktioner som hjælper dig med spare på forbruget og samtidig give dig et perfekt vaskeresultat. ActiveWater Plus er vejen til et lavt vandforbrug. Med en special lavet tromle og to sensorer udnyttes hver en dråbe i maskinen effektivt. VarioPerfect er vejen til et perfekt vaskeresultat af alle tekstiler. Funktionen tillader dig at kombinere EcoPerfect og SpeedPerfect som kan give dig en besparelse på 65% tid og 50% energi.

AntiVibration Design skaber mere stabilitet og sørger for mere støjsvage kørsler, selv under centrifugering. EcoSilence System er funktionen som sørger for at du kan vaske tøj selv når babyen sover. HomeConnect er app’en til din smartphone som gør det muligt for dig at styre dine hvidevarer over en wi-fi forbindelse.

Endelig findes i-DOS som står for “Intelligent Dosing System” som tillader dig at hælde en hel flaske vaskemiddel og skyllemiddel i maskinen på én gang og dermed bliver doseringen gjort helt automatisk. Dette kan sparer dig for hele 7000 liter vand om året. Du kan selvfølgelig stadig vælge at dosere manuelt, hvis du ønsker det.   

Anmeldelser

Ud af 9 anmelder på den danske hjemmeside skousen.dk har denne vaskemaskine scoret 4.9 ud af 5. Købere af denne maskine er super tilfredse med alle de lækre funktioner.

En købere skriver: “Vi har nu haft denne vaskemaskine i nogle dage og rigtigt glade for vores valg. Det gik let at koble den på vores netværk og Home Connect appen, er lige så let at sætte op. Fandt manualen der medfølger, god som opslagsværk. Betjeningen af selve vaskemaskinen er ret lige til. Stort udvalg af programmer. “

 

Bosch WAW325I9SN

VarioPerfect – uovertruffent vaskeresultat
ActiveWater Plus – lavt vandforbrug
EcoSilence System – næsten lydløs vask
Energiklasse A+++ og 10 års garanti

 

Om produktet

Lækkert design, super funktioner og tysk kvalitet, hvad mere kan man forlange af en vaskemaskine? Denne vaskemaskine fra Bosch har en tromle med plads til 9 kg tøj ad gangen og passer derfor godt ind i den store familie. Vaskemaskinen har energimærket A+++ og er derfor blandt markedets mest energivenlige vaskemaskiner overhovedet. Vaskemaskinen tænker ikke bare på at skåne miljøet men tænker samtidig på dit budget. Det årlige energiforbrug er estimeret til at være 152 kWh og det årlige vandforbrug er estimeret til at være 11.220 liter.

Centrifugeringsevnen i denne maskine er A, altså det bedste man kan få af karakter. Motortypen er kulfri og dermed får du en mere støjsvag maskine og samtidig en forlænget levetid. Derudover får du hele 10 års motorgaranti med i købet. Centrifugeringshastigheden er 1.600 omdrejninger per minut og har et utrolig lavt støjsvag på kun 73 dB. Under vask har vaskemaskinen er lydniveau på kun 47 dB som er blandt de laveste på markedet. Derudover har tøjet efter en endt vask en restfugtighed på kun 44% som også er blandt markedets laveste. En lav restfugtighed sikrer dig at tøjet tørrer hurtigere både på tørresnoren og i tørretumbleren.

Timer funktionen gør det muligt at starte maskinen så den er færdig til du vil have det. Dette giver en god mulighed for at spare en del tid på vasketøjet. Derudover kan du på blot 15 minutter få genopfrisket dit tøj med hurtig programmet.

Målene på denne vaskemaskine følgende standard målene og måler 85 cm i højden, 60 cm i dybden og 60 i bredden.

Funktioner

Funktionerne i vaskemaskinen fra Bosch er med til at give dig en besparelse i det daglige budget og samtidig give dig det bedste vaskeresultat. ActiveWater Plus er to sensorer og en speciallavet tromle som sikrer dig minimalt forbrug af vand under kørsel. En vandniveau sensor og en flowsensor sikrer den rette mængde vand til den mængde tøj som vaskes.

VarioPerfect er funktionen som Bosch har lavet til at få det perfekte vaskeresultat og dette er uden bekymring for specielle tekstiler og forskellige mængder. Med VarioPerfect er det muligt at kombinere EcoPerfect og SpeedPerfect og dermed spare op til 65% tid og 50% energi. AntiVibration Design er siderne på vaskemaskinen som ikke bare at for at give vaskemaskinen et flot design, men er til for at skabe mere stabilitet og dermed færre vibrationer. Dette medfører at selv centrifugeringen er meget stillegående og samtidig støjsvag.

Tromlerensningsprogrammet som også findes i denne Bosch vaskemaskine sørger for at din tromle altid vil være renset og klar til at give dit vasketøj en dejlig frisk duft. Endelig findes EcoSilence System er til familien med babyer, hvor EcoSilence Drive gør det muligt at vaske tøjet selv når den mindste i familien sover.  

Anmeldelser

Fantastiske funktioner, lækkert design og gode besparelser er købere af vaskemaskiner altid glade for og derfor har denne vaskemaskine også scoret 4.9 ud af 5 på den danske hjemmeside whiteaway.com. Dette er baseret på +12 anmeldelser.

En køber skriver følgende anmeldelse: “Har købt vaskemaskinen for en god måned siden. Det er er rigtig godt køb. Man kan justere på alle parametre på tværs af hinanden og speed programmet virker perfekt.”

Bosch vaskemaskine – skal jeg købe en?

Du kan med fordel vælge at købe en vaskemaskine fra tyske Bosch. Deres modeller er blandt de absolut mest populære på det danske marked. En Bosch vaskemaskine er lig med tysk kvalitet, og du køber derfor en vaskemaskine der er kan holde de næste mange år frem. Bosch tilbyder desuden 10 års garanti på deres motor, i tilfælde af at den – mod forventning – skulle gå i stykker.

Bosch er en tysk producent, som har lavet hårde hvidevarer i rigtig mange år. De er kendte for at lave produkter, som er i høj kvalitet, og så er smarte. Deres vaskemaskiner er ingen undtagelse, da Bosch er med til at sætte standarden inden for hvad en vaskemaskine skal kunne. Du bliver ikke skuffen med en Bosch vaskemaskine.

 

Hvad kan en Bosch vaskemaskine?

Vaskemaskiner fra Bosch er typisk udstyret med nogle af de helt innovative funktioner, som du ikke finder i mange andre vaskemaskiner. Eksempelvis har Bosch sat standarden for automatisk dosering af både vaskemiddel og skyllemiddel. Dette har de gjort med deres smart i-DOS system. Du hælder blot hele dunken af vaskemiddel eller skyllemiddel i maskinen, og så står den for at doserer den rette mængde, alt efter hvor meget tøj du vasker. Læs mere om de smarte funktioner du får med en af de mange Bosch vaskemaskiner her.

Kapacitet er altid noget man bør kigge efter ved købet af sin nye Bosch vaskemaskine – og her tilbyder Bosch også et bredt udvalg. Bosch har alle de funktioner som man kan drømme om ved en vaskemaskine. Det er funktioner som bidrager til fantastiske vaskeresultater, lave forbrugsværdier og funktioner som tager hensyn til selv de mindste i familien. Lavt støjniveau sørger for at babyen kan sove trygt under kørsler uden at vågne og samtidig sørger to sensorer og en speciallavet tromle at vandforbruget bliver holdt på et minimum og hver en dråbe der bliver tilført bliver effektiviseret. Mange af deres nye modeller er helt nede i 45-47 dB, som er væsentlig lavere støjniveau end når 2 mennesker har en helt almindelig samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.