Bosch vaskemaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bosch
WAT2869ISN
Klik
2. Bosch 
WAT286I7SN
Klik
3. Bosch
WAWH2668SN
Klik
4. Bosch
WAT323I8SN
Klik

Læs mere om de mest populære Bosch vaskemaskiner

Der kan være stor forskel på hver enkelt vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

Bosch WAT2869ISN

ActiveWater Plus – besparelse på vandforbrug
VarioPerfect – optimalt vaskeresultat
A+++ på energiskalaen
i-DOS doserer selv vaskemiddel

 

Om produktet

Helt igennem en fantastisk vaskemaskine fra Bosch! Denne vaskemaskine er til den store familie, den rummer nemlig helt op til 9 kg tøj. Designet på maskinen er lækkert og går aldrig af mode.

Når du køber denne vaskemaskine giver den dig en god besparelse på både vand- og elregningen, den har nemlig fået A+++ på energiskalaen og ligger derfor i blandt de mest energivenlige maskiner på markedet. Støj er ikke noget du behøver bekymre dig om, fordi vaskemaskinen indeholder en kulfri motor som sænker dette og samtidig er lydniveauet på en vask kun på 49 dB og under centrifugering på 75 dB. Centrifugeringen kører med 1400 omdrejninger i minuttet og tøjet ender ud med en restfugtighed på 53% som sørger for at tøjet skal have mindre i tørretumbleren eller hænge kortere på snoren til tørre.

Højden på maskinen er på 84,8 cm, bredden er 60 cm og dybden er også 60 cm, og dermed er der næsten altid plads til maskinen i en families hjem.

Funktioner

Udover vaskemaskinen klarer hele 9 kg tøj ad gangen, har den samtidig inkluderet en timer funktion. Timer funktionen sørger for at dit vasketøj enten starter eller slutter efter hvad du beder om. Samtidig er det hurtigste program på kun 15 minutter og dermed sparer du en masse tid på vasketøjet i hverdagen.

Vaskemaskinen indeholder en række lækre funktioner som er med til at alt bare spiller når man vasker tøj. Autodoseringen i-DOS er indkluderet og sørger for at doseringen af både vand og vaskemiddel passer perfekt til mængden af tøj. Du hælder simpelthen bare hele flaske med vaskemiddel ned i maskinen og så klarer den resten. Der er også autodosering med skyllemiddel.

ActiveWater Plus er Bosch hemmelighed og funktionen sikrer dig en god besparelse på vandregningen. Med to sensorer og en speciel vasketromle sparer vaskemaskinen på vandet og sørger for den fuldstændig perfekte dosering af vand under vask. Samtidig finder du også VarioSoft.

VarioPerfect er også at finde i maskinen og funktionen giver dig det perfekte vaskeresultat hver gang. Denne funktion kan sagtens kombineres med funktioner såsom SpeedPerfect eller Ecoperfect som både er energisparevenligt og hurtigere end normalt. Dermed sikrer du dig også en besparelse på både tid og energi.

Endelig har vaskemaskinen AntiVibration-design som gør maskinen meget stille, selv under centrifugering, og samtidig skaber den stabilitet.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse med maskinen og alle den lækre programmer. At vaskemaskinen både er energivenlig og kan give dig mere frihed er et kæmpe plus og skaber meget glæde hos kunder.

En kunde skriver: “Jeg købte maskinen for 1 måned siden og det virker som top kvalitet med mange funktioner der betjenes på en nem og overskuelig måde. i-DOS er desuden genialt!”

 

Bosch WAT286I7SN

Energiklasse A+++ – 122 kWh årligt
Hurtigprogram på kun 15 min
i-DOS: automatisk dosering af middel
Stort LED-display med touch

 

Om produktet

Her er der tale om en af de bedre vaskemaskiner fra tyske Bosch. Modellen er produceret i et smart og enkelt hvidt design, med et stort touch LED-display øverst i højre side af vaskemaskinens front. På displayet kan du vælge mellem flere forskellige taster, hvor du vælger temperatur, hastighed, forvask, forskudt starttid, cetrifugering med mere.

Denne model har en kapacitet på 7 kg og er derfor passende til en gennemsnitlig familie på 3-4 personer. Denne Bosch vaskemaskine har energiklasse A+++, som er det bedst muligt. Hertil estimeres det at det årlige forbrug er 122 kWh, som baserer sig på 220 standardvaske ved 60 grader.

Den maksimale centrifugeringshastighed er 1.400 omdrejninger i minuttet, hvilket gør tøjet dejlig tørt efter endt vask. Lydniveauet på denne vaskemaskine er sat til 51 dB ved under vask og 74 dB ved centrifugering. Dette er meget fine tal, og gør at modellen er meget lydsvag i forhold til mange andre modeller. På denne model er der desuden 10 års garanti på motoren, hvis der skulle ske noget.

Denne Bosch WAT286I7SN har en højde på 86 cm, bedde på 59,8 cm og en dybde på 61,8 cm. Alt dette får man til en nettovægt på omkring 70 kg.

Funktioner

Denne smarte Bosch vaskemaskine byder på en række smarte funktioner, som du vil sætte pris på i din hverdag. Først og fremmest har vaskemaskinen en række smarte specialprogrammer, heriblandt Mørkt Tøj, Skjorter, Sport, Mix, Hygiejne, Super 15 min / Super 30 min og finvask.

Denne model har også Bosch’ anerkendt i-DOS system. Dette betyder automatisk dosering af flydende vaske- og skyllemiddel, som sikre den optimale forbrug af begge midler. Endvidere er der indbygget tromlerengøring med påmindelsesfunktion, så du får besked når det er tid til rengøring.

Anmeldelser

Af de personer som har købt og anmeldt denne Bosch vaskemaskine, har alle givet den maks antal stjerner. På danske Skousen har modellen fået +6 anmeldelser, hvor af alle har givet 5 ud af 5 stjerner.

Nogle af de personer som har anmeldt modellen har skrevet følgende:

Virkelig nem vask – Købte denne vaskemaskine pga. automatisk dosering, og så har vi jo også rigtige gode erfaringer med Bosch. Det har vi indtil nu bestemt ikke fortrudt, det har aldrig været nemmere at vaske.”

Fantastisk vaskemaskine! – Vi købt vaskemaskine pga af den automatiske dosering, og virker virkelig godt! Det er virkelig blevet nemt at vaske.”

 

Bosch WAWH2668SN

HomeConnect: nem kontrol via smartphone
i-DOS – automatisk dosering af vaskemiddel
8 kg kapacitet og energiklasse A+++
Bedst mulige centrifugeringsevne

 

Om produktet

Denne Bosch vaskemaskine er blandt de mest populære og eftertragtede modeller hos tyske Bosch. Modellen har en lang række smarte funktioner, som vil blive beskrevet i afsnittet nedenfor. Denne vaskemaskine har en kapacitet på 8 kg og hører derfor til blandt de større vaskemaskiner, som passer til den gennemsnitlige husstand på 3-5 personer. Modellen har den bedst mulige energiklasse, A+++, hvor der er estimeret et årligt energiforbrug på kun 137 kWh. Desuden er det forventet at bruge 9.900 liter vand årligt.

Hvad angår lydniveau, så er den sat til kun at have et støjniveau på 48 dB ved almindelig vask. Dette er usædvanlig lavt og du vil blive overrasket over, at man slet ikke kan høre maskinen når den er i gang. Ved centrifugering kommer lydniveauet op på 74 dB, hvilket godt kan høres. Dette gøres ved den maksimale centrifugeringshastighed på 1.600 omdrejninger i minuttet. Selvom lydniveauet bliver lidt højere, så sikre det at tøjet er ganske tørt – modellen har får nemlig A i centrifugeringsevne, hvor restfugtigheden er nede på kun 44 %.

På vaskemaskinen er der et stort LED-display med blandt andet programforløb, temperatur på vasken, antal omdrejninger, resttid med mere. Hvad angår mål og vægt på denne vaskemaskine fra Bosch, så er den 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 63,2 i dybden – og den har en vægt på knap 81 kg.

Funktioner

Dette er den nye 8-serie fra Bosch og den er spækket med de mest moderne funktioner. Til denne model følger blandt andet HomeConnect og i-DOS, som er det mest innovative indenfor vaskemaskiner.

Med HomeConnect kan du nu tilslutte vaskemaskinen til dit Wi-Fi, og anvende den smarte app “HomeConnect”. Med dette følger en lang række fordele. En del af dem letter dagligdagen, andre giver helt nye muligheder, som gør hverdagslivet både mere effektivt og mere bekvemt. Så du kan bruge mere tid på det, du godt kan lide.

i-DOS står for “Intelligent Dosing System” og betyder at modellen automatisk doserer dit vaske- og skyllemiddel. Du ved måske ikke, hvor mange maskinfulde du kan vaske med 1,3 liter flydende vaskemiddel. Det gør din (måske kommende) vaskemaskine derimod. Hæld hele flasken i på én gang, og du har til mange gange tøjvask. i-DOS-systemet har også en beholder til automatisk dosering af skyllemiddel. Og du kan selvfølgelig også stadig sagtens dosere vaskemiddel eller -pulver manuelt, hvis du ønsker. i-DOS beskytter også miljøet. Med det automatiske doseringssystem kan du spare hele 7.000 liter vand på et år.

Derudover har modellen en række smarte specialprogrammer, heriblandt Natprogram, Sport, SuperHurtig 15’, Mix, Automatik og Dyne blandt andre. Der er derfor altid et smart program du kan vælge, som passer til den type vask som skal vaskes.

Anmeldelser

Denne Bosch WAWH2668SN vaskemaskine er rigtig populær og får et hav af rosende ord med sig på vejen. På danske Skousen.dk får modellen 4,7 stjerner ud af 5 stjerner. Dette er på baggrund af +40 anmeldelser, så man kan dermed konkluderer at den er godkendt.

Blandt de mange anmeldelser af glade brugere, er her et lille udpluk af hvad der bliver skrevet:

Fantastisk vaskemaskine Jeg er SÅ SÅ glad for vores nye vaskemaskine – er vild med selvdoseringsdelen…nu kan selv ungerne herhjemme vaske tøj 🙂 De 1600 omdrejninger maskinen har gør, at tøjet ikke skal hænge til tørre så længe – er meget glad og tilfreds.

Dejlig maskine Har haft denne maskine i en lille uge, er stor fan af I-DOS og Home-Connect. Har dog et problem, at jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg kan aktivere fjernstart. Funktionen med at få en notifikation når maskinen er færdig med at vaske er genial. Maskinen vasker rigtig godt, og har mange smarte programmer, både med ECO-Perfect og Speed-Perfect hvis det skal gå stærkt. Displayet viser energiforbruget, hvilket er smart hvis man går lidt op i mijøet og pengepungen. Den er lidt svær at forstå de første par gange man skal indstille den, men det lærer man lynhurtigt.

 

Bosch WAT323I8SN

Timer funktion – spar tid på vasketøj
Hurtigprogram på kun 15 min
Op til 1.600 omdrejninger i minuttet
Energiklasse A+++

 

Om produktet

Bosch WAT323I8SN er et af de lidt billigere alternativer, hvis du skal have en ny Bosch vaskemaskine. Modellen er i den bedst mulige energiklasse – A+++ – ligesom størstedelen af de andre nyere Bosch vaskemaskiner. Denne model kan klare op til 8 kg tøj på én gang, som gør den relevant for mindre husstande på 3-4 personer.

Køber du den her frontbetjente vaskemaskine og sætter den i gang med centrifugering på hele 1.600 omdrejninger i minuttet, som er det maksimale, vil den have et støjniveau på 74 dB. Derudover får du tøj med en restfugtighed på kun 44 %, som er noget af det bedst mulige – derfor ender den også i kategori A for centrifugeringsevne. I øvrigt, under almindelig vask har den et støjniveau på kun 48 dB, hvilket er ganske lavt.

På den indbygget kulfri motor får du hele 10 års garanti, hvis der skulle ske noget med den. Dimensionerne på denne vaskemaskine fra Bosch er højde: 85 cm, bredde: 59,8 vm og dybde: 63,4 cm – med en vægt på knap 79 kg.

Funktioner

Denne prisvenlige vaskemaskine fra Bosch har en række gode specialprogrammer, så du kan vælge det rette til din vask. På denne model kan du vælge mellem følgende specialprogrammer: Skylning, Skjorter, Sport, Mix, Udpumpning/centrifugering, Hygiejne, Super 15 min / Super 30 min, Uld-/håndvask, Finvask/Silke.

Derudover er der en smart Reload funktion i denne model. Det betyder at du har mulighed for at lægge vasketøj i maskinen efter at den er startet. Det kan være ganske anvendeligt, hvis man har det med at glemme noget tøj et sted i huset.

Anmeldelser

Mange brugere af denne vaskemaskine er rigtig glade for den. Den får rigtig rosende ord med sig, hvor der blandt andet bliver nævnt, at de 1.600 omdrejninger er rigtig gode, samt at hurtigvasken er super anvendelig. På danske WhiteAway.com får vaskemaskinen fra Bosch 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Dette baseres på +15 anmeldelser, og tyder på, at det er et godt valg som din næste vaskemaskine.

En af brugerne af Bosch WAT323I8SN skriver:

Dejlig stille – Jeg synes maskinen fungerer upåklageligt og er meget nem at betjene. Centrifugerer op til 1600, vasker dejligt rent og har quickfunktion. Super maskine til en familie på 5-6.

Bosch vaskemaskine – skal jeg købe en?

Du kan med fordel vælge at købe en vaskemaskine fra tyske Bosch. Deres modeller er blandt de absolut mest populære på det danske marked. En Bosch vaskemaskine er lig med tysk kvalitet, og du køber derfor en vaskemaskine der er kan holde de næste mange år frem. Bosch tilbyder desuden 10 års garanti på deres motor, i tilfælde af at den – mod forventning – skulle gå i stykker.

Bosch er en tysk producent, som har lavet hårde hvidevarer i rigtig mange år. De er kendte for at lave produkter, som er i høj kvalitet, og så er smarte. Deres vaskemaskiner er ingen undtagelse, da Bosch er med til at sætte standarden inden for hvad en vaskemaskine skal kunne.

 

Hvad kan en Bosch vaskemaskine?

Vaskemaskiner fra Bosch er typisk udstyret med nogle af de helt innovative funktioner, som du ikke finder i mange andre vaskemaskiner. Eksempelvis har Bosch sat standarden for automatisk dosering af både vaskemiddel og skyllemiddel. Dette har de gjort med deres smart i-DOS system. Du hælder blot hele dunken af vaskemiddel eller skyllemiddel i maskinen, og så står den for at doserer den rette mængde, alt efter hvor meget tøj du vasker.

Derudover producerer Bosch meget støjsvage vaskemaskiner, som du næsten ikke lægger mærke til, når de er i gang. Mange af deres nye modeller er helt nede i 45-47 dB, som er væsentlig lavere støjniveau end når 2 mennesker har en helt almindelig samtale.