Bedst i test vaskemaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. LG
FH495BDS2
Klik
 2. Miele
WDB030NDS
Klik
 3. LG
Q4J5TN4W
Klik

Læs mere om de bedst i test vaskemaskiner

Der kan være stor forskel på de mange vaskemaskiner og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner i test.

 

LG FH495BDS2

Topscorer hos svenske Råd&Rön
12 kg vaskekapacitet
Energiklasse A+++ og høj kvalitet
Indbygget dampfunktion mm.

Om produktet

Stor, lækker og design sikker vaskemaskine fra LG. Med en vaskekapacitet på 12 kg er der rigelig med plads til en stor families vasketøj. Vaskemaskinen er derudover blandt de mest energivenlige på markedet med energimærket A+++. Dermed får du en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 222 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 11.700 liter.

LG har lavet en meget støjsvag maskine, og derfor er motoren selvfølgelig kulfri. Med en kulfri motor får du en forlænget levetid på maskinen og samtidig en mere støjsvag maskine. Under vask har maskinen et lydniveau på kun 55 dB og under centrifugering på 70 dB, som desuden har 1.400 omdrejninger per minut. En lav restfugtighed betyder at tøjet tørrer hurtigere når vasken er færdig. Med denne maskine får du en restfugtighed på kun 44%.

Med den indbyggede timer-funktion kan du let spare tid på vasketøjet. Du kan lave udskudt start således at vasketøjet er færdigt til du kommer hjem fra job. Eller du kan med hurtig programmet på kun 30 minutter få genopfrisket dit tøj.

Vaskemaskinen passer godt ind hos den store familie og har en højde på 85 cm, en bredde på 60 cm og en dybden på 64 cm.

Funktioner

Vaskemaskinen fra LG er propfyldt med lækre funktioner som gør det nemmere at vasketøj. Med får du bl.a. 6 Motion Direct Drive som skånsomt giver et perfekt vaskeresultat med seks forskellige tromlebevægelser. Inverter Direct Drive er motoren i maskinen som har færre vibrationer og færre bevægelige dele. Dette resulterer i mindre slid og samtidig får du en 10 års garanti med.

True Stream er også at finde i vaskemaskinen og er perfekt til sart ud og børn. Med en tre-i-en løsning kan du med Allergy Care fjerne allergener med den optimale temperatur. Med Steam Refresh kan du få udglattet og genopfrisket dit tøj på blot 20 minutter og endelig Steam Softener som gør dit tøj blødt med True Steam-vand som er det mest hygiejniske skyllemiddel.

I dag kan du næsten alt med din smartphone og denne vaskemaskine er ingen undtagelse. Du kan med SmartThinQ være på Wifi og dermed både styre dit vasketøj og samtidig lave en fejlsøgning. Dog virker den kun til Android. Med TurboWash kan du få nedsat tiden på programmer til 59 minutter da en skyllecycklus bliver undladt og TurboWash tager over. Dette sparer du både energi og vand på.

Anmeldelser

Købere af denne vaskemaskine er rigtig tilfredse med de gode vaskeresultater og alle de smarte funktioner. Modellen er blevet topscorer hos den svenske forbrugermagasin Råd&Rön, hvilket antyder, at modellen er blandt de bedste på markedet. 

En køber skriver: ”Har haft denne maskine i en måned nu, er ovenud tilfreds. Den vasker effektivt og hurtigt. Kan rumme kæmpe mængder vasketøj på en gang. Super god funktion, at den vejer tøjet først og herefter regner vasketiden ud. Var bekymret for at vaske med mindre mængder, da det jo er lidt spild af vasketid, men den nedsætter selv vasketiden. Rigtig mange funktioner og valgmuligheder (måske lidt rigeligt). Fedt at den passer ind i et almindeligt vaskeskab (er lidt dybere, men den kan være der). Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har købt den for længe siden!

 

Miele WDB030NDS

Forbrugerrådet Tænk testvinder aug 2017
Støjsvag og besparende motor
A+++ energiforbrug med høj vaskeevne
AutoClean – ren sæbeskuffe hver gang

Om produktet

Lækker hvid vaskemaskine fra Miele. Med en vaskekapacitet på 7 kg passer vaskemaskinen godt til familien på 3-4 personer. Energimærket hedder A+++ og dermed er den i toppen af markedet hvad angår energivenlige vaskemaskiner. Dermed får du en god besparelse på både vand og el. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 175 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10.340 liter. Lydniveauet under vask er 50 dB og under centrifugering er det 74 dB som desuden har 1.400 omdrejninger per minut.

En lav restfugtighed betyder at tøjet tørrer hurtigere efter en endt vask. Med denne maskine får du en restfugtighed på 53%. Udover tøjet tørrer hurtigere kan du også spare tid på vasektøjet med den indbyggede timer-funktion. Timer-funktionen gør det muligt at lave udskudt start og dermed kan vasketøjet være færdigt til du kommer hjem fra arbejde. Med hurtig programmet på 20 minutter kan du altid få dit tøj hurtigt genopfrisket.

Vaskemaskine har en højde på 85 cm, en bredde på 59,6 cm og en dybde på 63,6 cm dermed passer vaskemaskine i standard målene og kan sagtens passe ind i familiens hjem.

Funktioner

Vaskemaskine kommer med en række funktionen som hjælper dig i en travl hverdag. Med AutoClean gennemskylles sæbeskufferne med vand og dermed er disse altid rene og du undgår sæberester op ad kanterne. Derudover har Miele altid automatisk registrering af tøjmængder og dermed bruges der kun så meget vand og el som behøves til et optimalt vaskeresultat. Ved siden af registreringen af tøjmængder, sidder der også to sensorer som registrerer vandforbruget og dermed gør maskinen mest mulig energivenlig.

Motoren i vaskemaskinen er ProfiEco som giver dig en mere støjsvag og samtidig en mere besparende maskine. Motoren bruger mindre energi og er næsten slidfri. Endelig findes CapDosing som med komfortable kapsler nemt laver autodosering af både specialvaskemiddel og skyllemiddel.

Anmeldelser

Denne model er blandt de mest populære model på markedet, hvilket blandt andet skyldes dens smarte funktioner. Det skyldes også den høje kvalitet til en overskuelig pris. Desuden er modellen testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. I Miele WDB030NDS testen skriver de blandt andet: “Denne vaskemaskine er ikke så dyr som så mange andre modeller fra Miele, men den klarer sig rigtigt godt i testen. Den vasker og centrifugerer godt og det er en af testens mest støjsvage maskiner.

Købere af maskinen er desuden utrolig tilfredse med maskinen og den er perfekt til den lidt mindre familie. På danske WhiteAway.com får modellen 4,9 af 5 stjerner baseret på +10 anmeldelser.

En køber skriver fx.: “Jeg er utrolig glad for min nye Miele vaskemaskine. Jeg er især glad for den funktion, der skyller de sidste sæberester ud af sæbeskuffen, så tøjet bliver skyllet helt rent. Let at betjene. Vasker og centrifugerer perfekt.

 

LG Q4J5TN4W

6 Motion Direct Drive sikre skånsomhed
Yderst energivenlig – A+++
10 års motorgaranti inkluderet
Testvinder

Om produktet

Lækkert design på denne testvindende vaskemaskine fra LG. Med en vaskekapacitet på 8 kg kan familien på 4 sagtens få dækket sine vaskebehov. Samtidig får du en energieffektiv vaskemaskine med energimærket A+++. Dette giver en god besparelse på husholdningsbudgettet og samtidig tænker du også på miljøet. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 132 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 10.700 liter.

Motoren i vaskemaskinen er kulfri og dermed får du en forlænget levetid på denne og samtidig en mere støjsvag maskine. Lydniveauet under vask er nemlig på 55 dB og under centrifugering på 73 dB som desuden har 1.400 omdrejninger per minut.

Nu da der allerede er tænkt på støj er der selvfølgelig også tænkt på tid. Med den indbyggede timer-funktion kan du starte vaskemaskine når du vil, om det er til du kommer hjem fra arbejde eller til du står op om morgenen bestemmer du. Med det lave lydniveau er der ingen grund til bekymring med at vaske om natten. Hvis du står og mangler noget tøj som lige er blevet beskidt kan du på kun 30 minutter få dette genopfrisket. Restfugtigheden efter en endt vask ligger på 44% som er utrolig lav. En restfugtighed betyder at tøjet tørrer hurtigere efter vask.

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 56 cm, dermed kan vaskemaskinen sagtens passe ind i vaskeskabet eller i bryggerset.

Funktioner

Du får en række funktioner med i købet af denne bedst i test vaskemaskine – LG Q4J5TN4W. Med får du bl.a. 6 Motion Direct Drive som skånsomt giver et perfekt vaskeresultat med seks forskellige tromlebevægelser. Inverter Direct Drive er motoren i maskinen som har færre vibrationer og færre bevægelige dele. Dette resulterer i mindre slid og samtidig får du en 10 års garanti med.

Vægtregistrering er også med i vaskemaskinen, hvor dit tøj bliver vejet og herefter bliver både energi og vand tilpasset. Quick 30 min – hurtigprogram som kan skræddersys med tilvalg. Programmet er muligt på grund af de effektive tromlebevægelser. Med den smarte NFC teknologi, er det desuden muligt at downloade nye vaskeprogrammer.

TubClean er også at finde i vaskemaskinen som renser tromlen med et tromlerensningsprogram så du slipper for alle de bakterier som ophober sig i tromlen. Endelig findes Medic Rinse som opvarmer den sidste skylning til 40 og dermed får du fjernet de sidste rester af vaskemidlet.

Anmeldelser

Denne smarte LG Q4J5TN4W er yderst populær bland de mange brugere. På danske WhiteAway.com får modellen hele 4,6 stjerner ud af 5 stjerner. Dette er baseret på +100 anmeldelser, hvilket tyder på at der er konsensus om, at det er en best i test vaskemaskine.

Købere af denne vaskemaskine er tilfredse med kapacitet og funktioner som er med. En køber skriver bl.a.: “Købte den for nogle uger siden. Den er god, er meget stille og kan tage 8 kg. Bomuldsprogrammet tager lidt for langt tid (op til 4 timer!), men bruger så bare mix programmet. Den er nem at betjene og centrifugerer rigtig fint.

 

[/col]

Bedst i test vaskemaskine?

Leder du efter en ny vaskemaskine, så er du kommet et godt sted hen. På denne side kan du finde de vaskemaskiner som er kåret som bedst i test. Bedst i test vaskemaskiner er gennemtestet og sikret at du ikke går helt galt i byen. Disse testvindende vaskemaskiner er blevet gennemtestet på en lang række parametre. Hvis man eksempelvis kigger på de parametre som Forbrugerrådet Tænk tester, så er det ikke lidt. Her testet blandt andet de forskellige programmer, vaskeevne, el-, vand- og tidsforbrug samt brugervenlighed.

Bedst i test vaskemaskiner har dermed klaret sig bedst i test ved at være bedre end de andre. En testvinder klarer sig typisk godt på stort set alle parametre, såsom skylning, vaskning og ikke mindst strøm- og vandforbrug.