Det er på tide at tage kontrollen tilbage med kaffebrygningen. Og det gøres bedst med en stempelkande. Bodum har lavet stempelkander siden 1950erne, og Thermia-stempelkandens charmerende udtryk trækker på årtiers designhistorie.
Placer dine nymalede kaffebønner i kanden, hæld varmt vand nedover, og sæt låget på. Herefter skal kaffen blot have lov til at stå i ganske få minutter, inden du kan presse stemplet igennem - og så er den himmelske kaffe klar til servering.
Det er på tide at tage kontrollen tilbage med kaffebrygningen. Og det gøres bedst med en stempelkande. Bodum har lavet stempelkander siden 1950erne, og Thermia-stempelkandens charmerende udtryk trækker på årtiers designhistorie.
Placer dine nymalede kaffebønner i kanden, hæld varmt vand nedover, og sæt låget på. Herefter skal kaffen blot have lov til at stå i ganske få minutter, inden du kan presse stemplet igennem - og så er den himmelske kaffe klar til servering.