Gns. guide rating: 5

Bedste Whiskyglas

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Spiegelau
30 cl.
Klik
2. Nachtmann
20 cl.
Klik
3. Sagaform
20 cl.
Klik
4. Sagaform
15 cl.
Klik
5. Lyngby
31 cl.
Klik
6. Lyngby
30 cl.
Klik
7. Normann
30 cl.
Klik

 

 

 

Læs mere om de bedste whiskyglas

Sætter du pris på god alkohol og især whisky? Så er det helt sikkert også vigtigt for dig at drikke whiskyen af nogle lækre glas, som har et fuldstændig fantastisk design. Samtidig med at whiskyen kommer til at smage bedre, kan du også byde familien eller vennerne på et godt glas og være stolt over designet. På denne side har vi samlet en række flotte whiskyglas til dig og dermed kan du vælge de perfekte glas til den næste anledning.

 

Spiegelau whiskyglas – 0,30 l. – 4 stk.

Enkelt og klassisk design
★★★★★ hos Coop Shopping
6 stk. følger med
Kan indeholde 20 cl

Elegante whiskyglas

Med købet af disse whiskyglas får du 4 ens glad med et stilrent design, som passer ind ved alle anledninger. Glassene kan indeholde op til 30 cl og dermed er der god plads til både whisky og whiskysten.

Bunden af glasset er massiv og dette giver glasset en flot overflade når den ses fra bunden. Med disse glas kan du roligt invitere vennerne over til en hyggelig aften med ros til både selskab og glassene.

 

 

Nachtmann whiskyglas – Noblesse – 4 stk.

Enkelt og klassisk design
★★★★★ hos Coop Shopping
6 stk. følger med
Kan indeholde 20 cl

Krystalglas med flot overflade

Nachtmann er kendt for at have respekt for kunsthåndværk og dette stråler tydeligt igennem med disse 4 helt unikke whiskyglas. Glassene er alle ens og har et utrolig flot og betragteligt design som virkelig er whiskyen værdi.

Whiskyglassene passer utrolig godt ind i de moderne hjem og fremmer en smule sofistikation ind i hjemmet. Designet er utrolig elegant og vil altid være en fornøjelse at nyde en formidabel whisky med dertilhørende whiskysten. Glassene rummer op til 29 cl.

 

 

Sagaform whiskyglas – 6 stk.

Spids rund bund giver liv til glasset
Elegant og simpelt design
Leveres i flot gaveæske
Kan indeholde 20 cl

Utraditionelle whiskyglas

Disse 6 whiskyglas fra Sagaform har et utraditionelt design men er dog utrolig elegante og flotte i designet. Sagaform er meget kendt for innovative, funktionelle og nytænkende design og disse whiskyglas rammer plet i denne nyfortolkning.

Disse whiskyglas har en afrundet bund og hælder utrolig elegant på bordet med bunden fyldt med en flot whisky. Whisky sten kan sagtens benyttes i disse glas og vil kun påvirke dette flotte design i en mere positiv retning. Glassene kommer i en flot gaveæske og hvert glas kan indeholde 20 cl.

 

 

Sagaform whisky smageglas – 2 stk.

Flot og enkelt design
Perfekte til whiskysmagning
Medfølgende læderrubrikker
Kan indeholde 15 cl

Perfekte smageglas til en herreaften

Med købet af disse to utrolig flotte 15 cl. smageglas fra Sagaform kan du rolig invitere til at være vært for en whiskysmagning. Glassene kan desuden også benyttes til både rom og cognac. Formen på glassene har denne fyldige bund som snævres ind i toppen. Dette er helt perfekt til at smage på alkohol da aromaen vil fylde næsen og oplevelsen vil være mere behagelig.

Med købet af disse Sagaform smageglas medfølger to fødder af imiteret læder. Dette giver smagningen en mere elegant udstråling og derudover er fødderne immune overfor pletter. De to glas med dertilhørende fødder har fået en score på 4,4 ud af 5 mulige på den danske hjemmeside www.shopping.coop.dk og er en oplagt gaveide eller bare en forkælelse til dig selv.

 

 

Lyngby Glas Karaffel og 2 stk. whiskyglas

Whiskysæt til alle slags anledninger
Medfølgende krystalkaraffel
Flot design med tekstur
Glassene kan indeholde 31 cl.

Et perfekt whiskysæt

Med købet af dette utrolige lækre whiskysæt fra Lyngby glas får du et design som virkelig respektere kunsthåndværk. Karaflen samt glassene kommer i et fængende design med et krystallignende udseende. Karaflen kan indeholde 75 cl og glassene kan indeholde 31 cl.

Sættet som helhed er perfekt til mange forskellige anledninger, hvor man med god selvtillid kan byde sine gæster på et glas whisky med dette gennemførte design, som går igen i både karaffel og glas. Sættet kan derudover sagtens stå forrest på bardisken eller i barskabet og udstråle sin glans på en super flot og elegant måde.

 

 

Lyngby Glas Selection Whiskyglas – 4 stk. – 30 cl

4 unikke designs
Op til 30 cl.
Høj kvalitet fra Lyngby Glas
Medfølgende gaveæske

Fire unikke whiskyglas

Fire whiskyglas som hver især udstråler sin glans med fire unikke designs. Glassene kommer i henholdsvis Oasis, Melodia, Fire og Tosca og besidder alle krystalglas som fremmer denne helt utrolig flotte overflade.

Alle fire glas fra Lyngby Glas Selection kan rumme op til 30 cl og kan desuden alle vaskes i opvaskemaskinen. Invitér vennerne over til en hyggelig aften og lad dem alle nyde en dejlig velsmagende whisky som nydes i disse utrolig flotte glas.

 

Normann Copenhagen Whiskyglas – 2 stk. – 30 cl

Unikt dansk design
Designet til at ligge godt i hånden
Kan indeholde 30 cl.
2 stk. glas medfølger

Bemærkelsesværdige whiskyglas

Normann Copenhagen er kendt for disse elegante designs og disse to lækre whiskyglas er bestemt ingen undtagelse. Glassene hviler rigtig godt i hånden og dermed kan du sagtens nyde en velsmagende whisky i sofaen. Glassene kan indeholde op til 30 cl.

Designet er nordisk og med denne dråbelignende bobbel i midten af glasset vil dette design være meget bemærkelsesværdigt. Glassene kommer i par og tåler begge opvaskemaskine, det anbefales dog at vaske disse i hånden, således at overfladen forbliver ren og nydelig.

 

 

Med alderen udvikles vores smagssans

Efterhånden som vi bliver ældre bliver vores smag og præferencer i livet forandret. Forhåbentlig ændres disse tendenser i den positive retning, selvom man aldrig kan være sikker. Uanset hvad det er, er det indlysende, at vores smag for mad, tøj, livsstil og endda politik alle afspejler vores forandring. Interessen for whisky kommer typisk oppe i de voksne år og her sættes der pris på den gode og velsmagende whisky.

Når smagssansen udvikles vil dette forhåbentlig medføre at Jack Daniels bliver lagt på hylden og en lidt mere raffineret whisky kommer i glassene til en hyggelig aften i venners lag. En fin whisky fortjener et fint design, som giver mulighed for let at sippe og bevæger dig væk fra de lange byture og dermed sætte mere pris på aromaen og smagen i et godt glas whisky.

 

Hvordan vælger jeg det rigtige whiskyglas?

Whisky er en kunst der er afhængig af utallige variabler, alt lige fra mos, til tønden der opbevarer og helt ned til glasset, som du drikker fra. Det betyder alt sammen noget. Whiskyglas kan have en stor betydning for den enkelte whisky nyder og derfor skal man selvfølgelig vælge det glas som passer bedst til en selv. Sige at der findes én type rigtig whiskyglas vil være forkert, da whisky kan nydes i mange forskellige anledninger og dermed er der forskellige glas til disse forskellige anledninger.

Alt afhængig om I prøve smager whisky eller blot nyder en whisky som I allerede har smagt, vil kunne deles op til to forskellige slags glas. Derfor er det vigtigt at overveje hvilke anledninger samt scenarier du regner med at bruge dine whiskyglas til. Derudover vil formen på selve glasset også afgøre hvordan aromaen af whiskyen vil komme til udtryk og dermed er der flere parametre som spiller ind, når de endelige whiskyglas skal købes.

En tanke om “Whiskyglas

  1. Louisa Heidisen siger:

    Lyngby krystalglas er de perfekte glas. Vi har lige købt dem for et gavekort og de fungerer også til drinks 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.