Få et tilbud på Y-stolen

Er du ved – eller overvejer – at købe Y-stolen, så udfyld nedenstående kontaktform og gå et gratis tilbud på Hans Wegners Y-stol.

Pricesurf har et tæt samarbejde med en lang række forhandlere af designmøbler og sikrer dermed at du får de bedste priser på tusindvis af designmøbler.

* Tilbud kan kun gives ved køb af min. 2 stk.
  Hvad er prisen på en Y stol?

  Der findes rigtig mange udgaver af Y stolen og det er derfor svært at sige en bestemt pris. Y stol kan fås i mange forskellige materialer og lakeringer, som begge har en stor afgørelse for prisen.

  Prisen på en Y stol varierer fra 3.495 kr. til 8.575 kr. alt efter model. Hvis du er interesseret i nye Y stole, så kan du udfylde kontaktformen længere oppe på siden. Herefter vil vi vende tilbage med en pris pr. Y stol til dig. Bemærk at prisen i 9 ud af 10 tilfælde ikke vil kunne finde billigere på markedet.

  Klassikeren over dem alle – Y-stolen

  CH24 eller Y-stolen er den allerførste model, Hans J. Wegner i 1949 tegnede eksklusivt for Carl Hansen & Søn, og det ikoniske design har været i uafbrudt produktion siden præsentationen i 1950.

  Lær Y stolen bedre at kende

  Hans Wegners Y stol er efterhånden +60 år gammel, men den holder stadig mere end nogensinde før. Y stolen eller The Wishbone Chair, som den også kaldes i udlandet, er formentlig den mest populære og attraktive stol overhovedet i Danmark.

  Hans Wegner bliver af mange betraget som den mest anderkendte designer indenfor stole og dette er med god grund. Han har nemlig mere end 500 stoledesign i hans portefølje. Hans Wegner har den unikke baggrund at han startede sin karriere som snedkermester og derefter blev designer. De to forskellige kompetencer gør sig i den grad gældende i den smukke Y-stol.

  Det forholdsvis enkle og simple design, den gode historie og det solide håndværk, har gjort Hans Wegner Y-stol til et eftertragtet designikon, som i dag kan findes i mange danske hjem. Stolen går dog langt ud over landets grænser og kan i dag også findes på nogle af de fineste restauranter og hoteller i verden.

  Vidste du at..

  Rygbøjlen på Y-stolen får sin fine drejning ved hjælp af damp, hvori den bliver bøjet.