Bedste Wilfa elkedler i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Wilfa
WSWK-1B Svart
Klik

Læs mere om de bedste Wilfa elkedler


WSWK-1B Svart – Flot elkedel i stål

Om produktet

Denne elkedel fra Wilfa er udviklet med tanke på de mange te-drikkere i verden. Her er der nemlig mulighed for 6 forskellige temperaturindstillinger, så du kan tilpasse temperaturen afhængigt af, hvilken skal drik du laver. Det er nemlig sådan at forskellige te-sorter kræver forskellige temperaturer. Ved høje temperatur vil nogle te-sorter få en syrlig smag. Lyse te-sorter, som for eksempel hvid te, grøn te og gul te anbefales en vandtemperatur på 70ºC – 85ºC. For sorte te-sorter anbefales en vandtemperatur mellem 90ºC – 100ºC. Temperaturen på 40ºC egnes særlig godt til tilberedning mad til børn

Designet på denne elkedel er lavet i moderne design i fuldt ud rustfrit stål. Standeren/basen har 3 knapper, henholdsvis on/off, valg af temperatur og en ”keep warm” knap. De vil blive gennemgået yderligere nede i funktionsafsnittet. Endvidere er der et LED display, som viser vandets temperatur, og som også vil vise den valgte temperatur, når du trykker på temperatur knappen.

På siden af elkedlen kan man aflæse hvor meget vand der er i beholderen, som går op til 1 liter. Modellen har ligeledes et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at hælde vandet op i en kop eller hvad man ønsker at bruge elkedlen til.

Funktioner

Som nævnt tidligere har elkedlen 6 forskellige temperaturtrin, som strækker sig fra 40 grader til 100 grader, om er perfekt til te-elskere. Mere præcist så kan du vælge mellem 40, 60, 70, 80, 90 eller 100 grader. Derudover kan denne Wilfa elkedel huske den sidst valgte temperatur, så hvis du altid skal bruge en kop af din yndlings te, kan du let og hurtigt lave den. Den har også en hold-varm funktion, der kan holde vandet varmt i op til 15 minutter, hvis man ønsker dette.

Hvad vandkapaciteten angår, så kan denne elkedel rumme op til 1 liter vand. Dette er i den lave ende, hvor vi gerne ser at elkedlen kan rumme mere end 1 liter. Dette er dog i mange tilfælde tilstrækkeligt, da en liter vand kan række til omkring 4 kopper te, alt efter størrelse af koppen og hvor tynd den skal være.

Elkedlen fra Svart-serien er lavet med 2.200 watt og er derfor relativ hurtig til at varme vandet op til den ønskede temperatur. Som nævnt tidligere er der jo også mulighed for at vælge at holde vandet varmt i op til 15 minutter, hvis man lige skal et eller andet.

Anmeldelser

Inde på den norske del af Komplett (nyt vindue) har elkedlen fået 4 forskellige anmeldelser. Gennemsnittet af de 4 anmeldelser ligger på 4.5 ud af 5 stjerner, hvilket giver udtryk for virkelig tilfredse kunder. De er meget tilfredse med elkedlen, og det som flest fremhæver er den smarte ‘keep warm’ funktion, som sikrer at vandet ikke bliver kold, hvis du ikke hælder det op med det samme.

Elkedlen er også blevet anmeldt hos WhiteAway i Norge (nyt vindue), og her tegner det samme billede sig. Elkedlen er blevet anmeldt af 7 kunder, som giver elkedlen tilsammen 4.9 ud af 5 stjerner. Endnu en gang et meget flot resultat, som bare bevidner om en god solid elkedel.

 

Wilfa elkedel – elkedler fra Norge

Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af småelektriske artikler til hjemmet. Wilfa har fokus på design, kvalitet, sikkerhed og innovation.

Wilfas vision er at give gode hverdagsoplevelser og levere robuste produkter til hjemmet. Deres kærneværdierne er blandt andet entusiasme, kvalitet og innovation, og deres ansatte arbejder kontinuerligt med at designe, udvikle og teste produkter, som kan gøre hverdagen nemmere for forbrugerne. For forbrugerens sikkerhed NEMKO-godkender de alle deres produkter, og flere af dem har 5 års garanti.

De senere år har Wilfa haft et stærkt fokus på kaffe og lanceret en serie af kaffe- og tebryggere og kafferelaterede produkter, som de kalder Wilfa Svart. Wilfa har ambitioner om at være de største i norden indenfor køkkenredskaber og generelt udstyr til køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.