Mest populære Vestfront køleskabe

Køleskabenes rangering er baseret på køleskabets funktionalitet,
kapacitet, design, pris samt brugeranmeldelser.

Score Model Butik
9.0 FZ 414 W Klik
8.0 W32 Klik
7.6 W38 Klik

Dansk producent – Vestfrost køleskabe

Vestfrost er en dansk producent af hvidevarer primært til det danske marked. Virksomheden blev grundlagt i den 21. marts 1963 af Arne Højvig. Vestfrost var en videreføresle af det daværende Artika, som producerer hjemmefrysere. Vestfrost begynder hurtigt at lade køleskabe indgå i produktionen da efterspørgslen er stigende.

Vestfrost har i dag samarbejde med den svenske Electrolux, og senere hen er Vestfrost blev opkøbt af elektronikgiganten Vestel, som er med til at styrke og udvide Vestfrosts sortiment fra kun køl og frys, til at omfatte produktion indenfor madlavning, tøjvask og opvask.

Vestfrost køleskab – kvalitet?

Vestfrost har fokus på kvalitet og design, og dette skinner igennem på mange af deres Vestfrost køleskabe, herunder deres Vestfrost vinkøleskab. Design af vestfrost køle- og fryseskabe er typisk meget enkle og stilrene, og passer godt ind i et typisk dansk hjem.

Stort set alle deres køleskabe (med undtagelse af deres vinkøleskabe), har en energiklasse der hedder A eller derover. Den danske virksomhed går ind for at udnytte energien og forsøger efter bedste evne at leve op til forbrugernes krav om høj energieffektivitet.