Populære Vestfrost køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Vestfrost
FZ 414 W
Klik
2. Vestfrost
W32
Klik
3. Vestfrost
W38
Klik

Læs mere om de mest populære Vestfrost køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Vestfrost køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Vestfrost køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Vestfrost FZ 414 W – Stort vinkøleskab i særklasse

Om produktet

Er du klar til at forkæle din vinsamling med et Vestfrost FZ414W vinkøleskab? Dette flotte vinkøleskab fra Vestfrost indeholder alt det, som enhver vinentusiast har brug for. Vinkøleskabet består af hele syv forskellige hylder, som tilsammen har plads til hele 197 flasker (75cl).

Vinkøleskabet fra Vestfrost er en af de mest populære modeller på markedet, og man forstår godt hvorfor, når man ser det smarte design kombineret med de flotte træhylder indeni. Vinkøleskabet høster også rigtig gode brugeranmeldelser, og dette vidner om at det også er bygget i en god kvalitet. Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår alle dets vigtigste funktioner.

Funktioner

I forrige afsnit blev der nævnt at vinkøleskabet har syv hylder, de syv hylder kan opbevare mange flasker vin, men hvad nu hvis alle ikke skal opbevares på samme måde? Vestfrost har selvfølgelig tænkt på dette, og derfor kommer vinkøleskabet udstyret med to kølezoner. I de to kølezoner kan der indstilles en individuel temepratur. Et eksempel temperatur-funktionen kan bruges til, kunne være at have en zone hvor temperaturen var til drikkeklar vin og en zone til langtidsopbevaring vin.

Som du måske har bemærket ud fra billederne, så har vinkøleskabet et mørkt skær i glasset. Dette er grundet den indbyggede UV-beskyttelse i glasset. UV-beskyttelsen er ekstremt effektiv og gør bl.a. at du sagtens kan have køleskabet stående inde i en stue, eller et andet sted hvor der er sollys.

Et vinkøleskab er for de fleste hjem et ekstra køleskab, som ikke bliver brugt hver eneste dag. Et relevant punkt er derfor strømforbruget. Der er ingen som ønsker et køleskab, som bare står og brager derud af – specielt når det ikke bruges i hverdagen. Vinkøleskabet her er særdeles effektivt i dens energiforbrug, som er på sølle 129 kWh årligt. For det årlige strømforbrug kan du bare sælge en af dine billige flasker, så går det regnestykke i nul.

Vestfrost FZ414W er et rigtig godt bud på et vinkøleskab. Det er en af de mest populære modeller på markedet og med god grund. Du får et vinkøleskab i en rigtig høj kvalitet, som har nogle smarte funktioner, men det ligger også i den lidt høje prisklasse

Anmeldelser

Hos forhandleren WhiteAway har vinkøleskabet fået 11 anmeldelser. Kunderne er generelt rigtig tilfredse med vinkøleskabet, og giver det således i gennemsnit 4.4 ud af 5 stjerner. En bruger skriver eksempelvis at funktionen med de to kølezoner er perfekt, han har sat 18 grader foroven og 9 forneden. Vinkøleskabet står flot med LED-lys, træhylderne er robuste og det er meget energibesparende.

.

 

Vestfrost W32

Om produktet

Skal du forkæle dig selv og dine vine, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost en oplagt mulighed. Vinkøleskabet er udstyret med nogle af de bedste funktioner på markedet. Vinkøleskabet er det man kalder et kompakt/lille køleskab (83 cm. højt), men der er stadig plads til masser af vinflasker, som du også kan se ud fra billederne.

Vinkøleskabet er produceret i holdbare materialer, med fokus på et eksklusivt udtryk. Stål, glas og træ er nogle af de materialer der er brugt, og de komplementerer hinanden rigtig godt. Hvis modellen her lyder som noget for dig, så læs videre når vi gennemgår dets funktioner.

Funktioner

Er du i tvivl om hvor vinkøleskabet skal placeres, for at dine vine ikke tager skade, så behøver du ikke at tænke på dette mere. Køleskabet har nemlig indbygget UV-beskyttelse i glasruden, som beskytter mod sollys og dermed at vinene starter en iltningsprocess. Der er derfor ikke noget i vejen for, at køleskabet bliver placeret i stuen eller på kontoret. Det skal lige nævnes at køleskabet har et kulfilter, som altid sørger for at rense luften inde i skabet.

En anden rigtig smart funktion er de to forskellige kølezoner, som vinkøleskabet har. De to forskellige zoner er temperaturstyret, hvilket betyder at de kan indstilles til at være forskellige grader. Som du kan se ud fra billederne, så har køleskabet en øvre del. I den øvre del kan graderne indstillet fra 5-10 grader og i den nederste del, kan det indstilles fra 10-18 grader. Det er derfor muligt at altid kunne have kolde rosé på køl, samtidig med at dine langtidsopbevaret rødvin, også kan holde den perfekte temperatur.

Det skal nævnes at temperaturen selvfølgelig kan indstilles elektronisk, og du kan via et display følge med i, præcis hvilken temperatur der er valgt. Ligeledes har du mulighed for at styre lyset, hvis du ønsker at det flotte LED-lys skal være tændt hele tiden.

Vestfrost W 32 er et super vinkøleskab til dig, som ønsker at opbevare dine favorit vine med stil. Køleskabet byder på rigtig mange smarte funktioner, men kommer heller ikke helt billigt. Det skal dog nævnes at man får hvad man betaler for, Vestfrost er et virkelig super kvalitets køleskab til alle vinelskere. Find den bedste oppe i prissammenligneren.

Anmeldelser

Hos forhandleren WhiteAway har vinkøleskabet fået en enkelt brugeranmeldelse. Kunden skriver at det er et meget velindrettet lille vinkøleskab, og at de to temperaturzoner funger perfekt. Ligeledes nævner brugeren det indbyggede lys, som ser rigtig godt ud.

 

Vestfrost W38

Om produktet

Er du typen som altid mangler en god tempereret rødvin til maden, eller måske en kold rosé på terrassen? Hvis ja, så er dette vinkøleskab fra Vestfrost perfekt til dig. Vinkøleskabet er en af de mindre modeller, men har stadig masser af plads til de flestes behov. Køleskabet kan indeholde helt op til 38 flasker, hvis de bliver stablet korrekt. Vinkøleskabet har en masse smarte funktioner, hvoraf de vigtigste vil blive gennemgået i følgende afsnit.

Vestfrost W38 er et god bud til dig, som er på jagt efter et lille vinkøleskab. Køleskabet har et flot design og du får nogle smarte funktioner til prisen. Vinkøleskabet passer således ind i de fleste hjem grundet det moderne design, og vi mener at du får en del køleskab for pengene. Har du stadig ikke besluttet dig helt, så tjek de andre vinkøleskabe ud inden på kategorisiden.

Funktioner

Vinkøleskabet har to kølezoner, hvilket betyder at du kan indstille to forskellige temperaturer. Dermed kan du på samme tid opbevare flere forskellig slags vin. Du kunne eksempelvis bruge den ene zone til langtidsopbevaring af rødvin og den anden til kølige roséflasker på en 8-9 grader. Den elektroniske temperaturregulering går fra helt ned til 5 grader og helt op til 18 grader, der er derfor rig mulighed for at indstille det som man foretrækker.

Mange har flere slags vin og gerne flere af den samme slags. Her i vinkøleskabet finder du hele 12 sorte trådhylder med træforkant. Med de mange hylder kan du let sortere og organisere dine vine, så du ved præcis hvor der står hvad.

Har du et ønske om at sætte vinkøleskabet i stuen, så er dette ikke noget problem. Glasdørene har nemlig indbygget UV-beskyttelse, hvilket betyder at dine vine ikke tager skade, når der kommer sollys i stuen. UV-beskyttelsen modvirker også at der bliver igangsat en iltningsproces i dine vin.

Anmeldelser

Inde hos forhandleren WhiteAway er køleskabet blevet anmeldt af 4 kunder, som sammenlagt giver bedømmelsen 4.3 ud af 5 stjerner. De fleste skriver at de er meget tilfredse med køleskabet og fremhæver det flotte design. En enkelt nævner at hvis man skal have mange flasker, så skal det være tynde flasker.

 

Dansk producent – Vestfrost køleskabe

Vestfrost er en dansk producent af hvidevarer primært til det danske marked. Virksomheden blev grundlagt i den 21. marts 1963 af Arne Højvig. Vestfrost var en videreføresle af det daværende Artika, som producerer hjemmefrysere. Vestfrost begynder hurtigt at lade køleskabe indgå i produktionen da efterspørgslen er stigende.

Vestfrost har i dag samarbejde med den svenske Electrolux, og senere hen er Vestfrost blev opkøbt af elektronikgiganten Vestel, som er med til at styrke og udvide Vestfrosts sortiment fra kun køl og frys, til at omfatte produktion indenfor madlavning, tøjvask og opvask.

 

Vestfrost køleskab – kvalitet?

Vestfrost har fokus på kvalitet og design, og dette skinner igennem på mange af deres Vestfrost køleskabe, herunder deres Vestfrost vinkøleskab. Design af vestfrost køle- og fryseskabe er typisk meget enkle og stilrene, og passer godt ind i et typisk dansk hjem.

Stort set alle deres køleskabe (med undtagelse af deres vinkøleskabe), har en energiklasse der hedder A eller derover. Den danske virksomhed går ind for at udnytte energien og forsøger efter bedste evne at leve op til forbrugernes krav om høj energieffektivitet.