Bedste vaske tørremaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. LG
F4J6TM0W
Klik
 2. LG
FH6G1BCH2N
Klik
 3. AEG
L7WBL962E
Klik
4. Samsung
WD80J6A00AW
Klik
5. LG
W3J7HM2W
Klik
6. AEG
L7WDB861G
Klik

 

Læs mere om de bedste vaske tørremaskiner

En vaske-tørremaskine sparer dig for en hel del plads i hjemmet og derfor er kombinationen af en vaske- og tørremaskine en genial opfindelse. På denne side har vi samlet de bedste maskiner og du kan læse meget mere om disse på denne side. Så find den perfekte vaske-tørremaskine til dig og klik dig videre og få det bedste tilbud.

 

LG F4J6TM0W vaske tørremaskine

★★★★★ hos Skousen
Gode brugeranmeldelser
Mange nyttige funktionaliteter
App til Android for flere programmer

Købere roser denne lækre maskine

En utrolig lækker vaske-tørremaskine fra LG som har en kapacitet på 8 kg tøj under vask og 5 kg tøj under tørring. Vaske-tørremaskinen har fået energimærket A og er derfor placeret i den gode ende af energiskalaen og dermed kan du roligt regne med en god besparelse på den månedlige el regning. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1078 kWh mens det årlige vandforbrug ligger på 21000 liter.

Vaske-tørremaskinen har en centrifugerings kraft på 1400 omdrejninger pr minut og en restfugtighed i tøjet på 44%. En lav restfugtighed er med til at tøjet skal hænge kortere tid på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Støjniveauet fra vaskemaskinen under centrifugering ligger på 75 dB som er meget normalt i de større maskiner, hvortil den under vask har et lydniveau på 55 dB.

Motortypen i denne vaske-tørremaskine er kulfri og der er række store fordele med denne motortype. Den kulfri motor har en længere levetid, laver mindre støj og sørger for en stabil vask samt centrifugering. Vaske-tørremaskinen har en højde på 85 cm, en bredde på 60 cm og en dybde på 56 cm og passer dermed ind hos de fleste familier i enten bryggers eller vaskerummet.

Lækre funktioner som giver dig et godt og stabilt vaskeresultat

Vaske-tørremaskinen fra LG giver dig utrolig mange lækre funktioner som giver dig et bedre vaske- og tørreresultat. Vaske-tørremaskinen har et hurtigprogram på 30 minutter og dermed kan du lynhurtigt vaske dit yndlingstøj og få det klart i en fart. Hvis du benytter tørre funktionen i maskinen er det vigtigt at vide, at tøjet typisk skal have lov til at dampe af for at det føles og er helt tørt.

Vaske-tørremaskinen er udstyret med funktionen 6 Motion Direct Drive som er en funktionen der giver dit tøj den bedste behandling. Med seks forskellige tromlebevægelser tager vaskemaskinen hensyn til hvilken slags tekstiler du vælger at vaske. Dette giver et flot og skånsomt vaskeresultat. Udover tromlebevægelserne er vaske-tørremaskinen udstyret med Inverter Direct Drive som er LG’s lydsvage og pålidelige motor. Denne motor er udstyret med færre roterende dele og dermed kommer der mindre slid og færre vibrationer. Med denne motortype får du ovenikøbet hele 10 års garanti med i købet, da denne motortype er den bedste.

Har du en Android telefon kan du med fordel benytte dig af funktionen som hedder NFC Tag On som er muligheden for at hente nye programmer ned til din vaske-tørremaskine. Der findes op til 20 forskellige vaskeprogrammer hvortil at udbuddet blev opdateret årligt. Endelig kan du med Smart Diagnosis køre fejlmelding på din vaske-tørremaskine og finde små problemer. App’en virker kun til Android.

LG FH6G1BCH2N vaske tørremaskine

★★★★★ hos Skousen
Hele 12 kg. vaske kapacitet
Mange smarte funktioner
Lover perfekte vaskeresultater

Masser af plads til hele familien

LG har lanceret denne topmoderne vaske-tørremaskine som har en kæmpe kapacitet så den store familie kan få vasket uden at de skal tage mange vaske. Kapaciteten for vasken er hele 12 kg og under tørring kan den rumme 8 kg tøj. Du kan roligt regne med at der ikke sker udsving på din el regning da vaske-tørremaskinen er markeret med A+++ for vasken og A for tørredelen. Altså ligger begge funktioner i din nye vaske-tørremaskine helt i toppen af skalaen.

Det årlige energiforbrug i denne LG maskine er 1580 kWh mens det årlige vandforbrug ligger på ca. 26000 liter. Begge værdier er taget ud fra gennemsnitsværdier men det giver et godt indblik i hvad man kan forvente. Designet af vaske-tørremaskinen er i top og super moderne og der følger selvfølgelig alt det bedste med i sådan en top model. Centrifugerings kraften ligger på 1600 omdrejninger per minut og dette giver en restfugtighed på 44% i dit tøj. Restfugtighed beskriver hvor meget vand der er i tøjet efter en endt vask. Jo lavere restfugtighed jo hurtigere tørrer dit tøj på enten tørresnoren eller i tørretumbleren.

Fordele til køberne

Det værste ved at have enten en vaskemaskine eller tørretumbler er støjen. Med denne vaske-tørremaskine får du et lydniveau på 56 dB under vask mens under centrifugering er 74 dB. Dermed får du en maskine som kører med det forventelige og gennemsnitlige lydniveau. Det hurtigste program i vaske-tørremaskinen er på kun 30 minutter og dermed kan du lynhurtigt ordne det tøj som enten børnene eller du selv står og mangler.

Teknologien i dag flyver derudaf og LG har sørget for at denne vaske-tørremaskine kan styres ved hjælp af wifi. Nemmere bliver det altså ikke. Derudover kommer maskinen med både et tromlerensningsprogram samt dampfunktion så du undgår de værste krøller. Vaske-tørremaskinen kan selvfølgelig også lave udskudt start så dit vasketøj kan være klart til du kommer hjem fra arbejde eller til når du står op om morgenen.

Funktionerne og specifikationerne er i top

Vaske-tørremaskinen fra LG er propfyldt med lækre funktioner som gør livet meget nemmere for dig. Du finder blandt andet 6 Motion Direct Drive som er en unik teknologi som er seks forskellige tromlebevægelser. Dermed tilpasser tromlen sig til hvilke tekstiler der bliver vasket som sikrer et mere skånsomt vaskeresultat.

Du finder også Inverter Direct Drive i vaske-tørremaskinen. Denne funktion er et udtryk for af LG har de bedste motorer og derfor får du også 10 års garanti på din motor. Motoren i denne maskine er lydsvag og utrolig pålidelig. LG har produceret en motor med færre dele som er roterende og dermed er der mindre slid og færre vibrationer. SmartThinQ er også en funktion som du finder i vaske-tørremaskinen. Med Smart Remote Control styrer du dit vasketøj over wifi og derudover kan du hente over 20 vaskeprogrammer ned som opdateres årligt. Derudover kan du også fejlfinde selv med funktionen. Alt dette virker kun til Android smarttelefoner.

True Stream er funktionen som er en tre-i-en løsning. Funktionen består altså af tre funktioner som hjælper dig i mål med bedre vaskeresultater. Allergy Care sørger for at fjerne allergener ved altid at bruge den rigtige temperatur. Stream Fresh kan på blot 20 minutter friske dit tøj op og udfolde de værste folder. Stream softener er den sidste funktion som er ideel til børn og sarte hudtyper. Ved hjælp af et meget hygiejniske skyllemiddel blødgører funktionen dit tøj så det bliver utrolig lækkert at tage på.

AEG L7WBL962E vaske tørremaskine

★★★★ hos Skousen
Lydniveau ved vask på 51 dB
 Flere smarte funktioner
Stor maskine til en god pris

Lækkert design som passer ind hos familieboligerne

Med en vaskekapacitet på 9 kg og en tørrekapacitet på 6 kg passer denne AEG vaske-tørremaskine godt ind hos den mellemstore familie. Vaske-tørremaskinen er mærket med A i energiklassen og ligger dermed i den gode ende af skalaen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1212 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 19800 liter og dermed får du ikke nogle unødvendige udsving på det månedlige budget.

Centrifugeringsevnen i denne vaske-tørremaskine ligger på 1600 omdrejninger pr minut og dette giver en restfugtighed på 44% i dit tøj efter en endt vask. Restfugtighed definerer hvor meget vand der er i dit tøj efter vasken. En lav restfugtighed gør at tøjet skal hænge kortere tid på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Lydniveauet under centrifugering ligger på 77 dB og under vask på kun 51 dB.

AEG kommer med gode fordele til dig som køber

AEG har en forståelse for at dig og din familie har en travl hverdag og derfor kan du køre et hurtigt program på 60 min. Derudover kan du lave en udskudt start så vasketøjet står klar lige præcis når du vil have det. Motortypen i denne vaske-tørremaskine har en kulfri motor er derfor kommer motoren med et lavere lydniveau end normalt og giver dig en mere stabil vask og centrifugering.

Vaske-tørremaskinen har også tænkt på at de primære købere er børnefamilier og derfor har de selvfølgelig sørget for en god sikkerhed omkring maskinen. Vaske-tørremaskinen er udstyret med børnesikring som sikrer at låge og betjeningspanel låses under kørsel. Dermed kan børnene ikke komme til at åbne lågen under vasken eller ændre i indstillinger når de først er indstillet.

Funktionerne er ideele

Denne AEG vaske-tørremaskine kommer med en masse funktioner som hjælper dig hen mod det bedste vaskeresultat. Du finder blandt andet ProSense som er funktionen som vejer hver eneste vask. Dermed får du en god besparelse på både vand og energi. DualSense findes også i maskinen og hjælper med at alt dit tøj kan vaskes og det er inklusiv uldtøj og sart tøj. Dermed er det slut med at vaske tøjet i hånden.

NewOutdoor er tørrefunktionen som kan tørre alt lige fra flyverdragter og regnjakker til sportstøj og dermed bevares din imprægnering på dit udetøj. Dampprogrammet giver dit tøj en genopfriskning og udglatter det værste krøller så du sparer tid ved strygebrættet. Udover de nævnte funktioner, findes der mange flere som vil gøre din oplevelse med denne vaske-tørremaskine endnu bedre.

Samsung WD80J6A00AW vaske tørremaskine

★★★★ hos Skousen
Har et moderne design
 Flere smarte funktioner
Tromlen beskytter dit tøj

Moderne og lækker

Med denne vaske-tørremaskine fra Samsung får du en super moderne maskine som har et lækkert design som man ikke ser så tit. Vaske kapaciteten i maskinen ligger på 8 kg mens tørre kapaciteten ligger på 5 kg og dermed passer vaske-tørremaskinen godt ind til den mellemstore familie. På energiskalaen ligger vaske-tørremaskinen i den gode ende og har energimærket A i både vask og tørring. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1088 kWh mens det årlige vandforbrug ligger på ca. 17600 liter.

Centrifugeringsevnen ligger klart i toppen med mærket A og har en centrifugering på 1400 omdrejninger per minut. Dermed skal dit tøj efter en endt vask hverken hænge længe på tørresnoren eller have lang tid i tørretumbleren da tøjet ved denne centrifugering får en restfugtighed på 44%. En lav restfugtighed beskriver hvor lang tid dit tøj er om at tørre. Jo lavere lavere restfugtighed jo lavere tørretid.

Motortypen i denne vaske-tørremaskine fra Samsung er kulfri og dermed får du ikke blot en maskine som er støjsvag men også en motor som har en forlænget levetid. En kulfri motor har færre vibrationer og leverer en mere stabil vask. Støjniveauet under vask ligger på 54 dB og under centrifugering ligger støjniveauet på 73 dB.

Der findes mange fordele

Vaske-tørremaskinen fra Samsung kommer med en masse fordele. Alle mennesker kan have travlt og nogle gange skal det altså bare gå hurtigt med vasketøjet og derfor findes der selvfølgelig et hurtigt program på kun 15 minutter som hurtigt genopfrisker dit tøj. Derudover er tromlen i Samsung maskinen helt unik og går under navnet Diamond Drum. Der findes nemlig små diamantformede fordybninger i tromlen som sikrer at dit tøj ikke går i stykker eller bliver beskadiget. Tromlen vasker skånsomt dit tøj og du kan uden bekymringer putte dit yndlingstøj ind i maskinen.

Funktionen Bubble Soak er til de virkelig svære pletter og dem klarer vaske-tørremaskinen uden problemer. Med et enkelt tryk kommer tøjet med pletterne til at ligge i blød i sæbebobler og herefter fjernes og opløses pletterne. Air Wash findes også i maskinen og ved hjælp af blot varm luft fjernes dårlige lugte og bakterier og dit tøj bliver genopfrisket uden kemikalier. Der findes mange flere funktioner til vaske-tørremaskinen som giver dit et perfekt vaskeresultat.

LG W3J7HM2W vaske tørremaskine

 ★★★★★ hos Skousen
6 Motion Direct Drive
10 års garanti på motoren
Kan styres via Wifi

Flot design med en smart låge

LG har lanceret denne vaske-tørremaskine med en vaskekapacitet på 7 kg og en tørrekapacitet på 4 kg. Lågen på maskinen fra LG har et lidt mørkt design som giver maskinen et utroligt lækkert look til det moderne hjem. Derudover kan du også spare en del plads da du har samlet både vaske- og tørremaskine i en. På energiskalaen er vaske-tørremaskinen mærket med et B som ligger i den gode ende af skalaen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 1134 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 25000 liter.

Centrifugeringsevnen i vaske-tørremaskinen ligger på 1200 omdrejninger per minut. Dette er ikke det højeste og derfor har tøjet efter en endt vask også en restfugtighed på 53%. En lav restfugtighed fortæller noget om hvor lang tid dit tøj er om at tørre. Jo lavere restfugtighed jo lavere tid skal tøjet have i tørretumbleren og på tørresnoren.

Motor og funktioner

Motortypen er kulfri som vil sige at du får en mere stabil vask med færre vibrationer og en længere levetid end normalt. Motoren er derudover udstyret med Inverter Direct Drive som er funktionen som giver motoren færre vibrerende dele, gør den mere pålidelig og mere holdbar. Alt dette giver motoren mindre slid og LG giver dig hele 10 års garanti på motoren.

I vaske-tørremaskinen finder du funktionen 6 Motion Direct Drive som er seks unikke tromlebevægelser, som tilpasser sig til de tekstiler du vælger at vaske. Dermed får dit tøj altså den bedste behandling og vaskes skånsomt. Derudover kan vaske-tørremaskinen nemt styres via Wifi og dette er nemt at sætte op. Det hurtigste program er på kun 30 min og dermed kan du lynhurtigt få dit tøj klar til brug.

AEG L7WDB861G vaske tørremaskine

★★★★ hos Skousen
NewOutdoor til imprægnering
Perfekt til børnefamilier
Masser af gode funktioner

Passer til familien på 4 personer

Med en vaskekapacitet på 8 kg og en tørrekapacitet på 4 kg passer denne vaske-tørremaskine fra AEG godt ind i hjemmet hos den gennemsnitlige familie på to voksne og to børn. Energimærket på vaske-tørremaskinen er A som er i den gode ende af skalaen. Derfor har vaske-tørremaskinen fra AEG også et årligt energiforbrug på ca. 1070 kWh og et årligt vandforbrug på ca. 19400 liter.

Centrifugeringsevnen i vaske-tørremaskinen ligger på 1600 omdrejninger per minut som samtidig resulterer i en restfugtighed på kun 44%. En lav restfugtighed gør at tøjet skal have kortere tid i tørretumbleren eller hænge kortere tid på tørresnoren. Lydniveauet under centrifugering ligger på de normale 76 dB og under vask er lydniveauet kun 51 dB. Motortypen i vaske-tørremaskinen er kulfri som giver en længere levetid, mindre støj og en mere stabil vask. På kun 60 minutter kan du ved hjælp af hurtig programmet få dit tøj rent og klar til brug.

Propfyldt med funktioner

Funktionerne i denne vaske-tørremaskine hjælper dig frem til bedre vaskeresultater. NewOutdoor funktionen gør det muligt for dig at vaske regnjakker, flyverdragter osv. som har en imprægnering som du gerne vil bevare. Derudover kan programmet også tørre disse tekstiler uden at imprægneringen bliver beskadiget.

Tromlen som er installeret i denne vaske-tørremaskine er en XXXL tromle som vil vaske dit tøj utrolig skånsomt. Med ProSense vejes hver vask inden start og dermed justeres vasketiden til hver enkelt vask som vil resultere i en besparelse i både energi og vand.

Med unger i huset og en masse praktiske ting kan vasketøjet godt være en presset opgave som får ens overskud til at falde. Med denne maskine kan du lave udskudt start så dit vasketøj står klart når du har tid til at hænge det op. Derudover er der børnelås så børnene hverken kan ændre i programmet eller åbne lågen efter du har sat maskinen i gang. Altså er vaske-tørremaskinen fra AEG et perfekt match til børnefamilierne.

 

Hvad er en vaske tørremaskine?

En vaske-tørremaskiner leverer rent tøj som kommer ud af maskinen enten til at hænge op på tørresnoren ellers kan du køre direkte videre med en tørring. En vaske-tørremaskine er to maskiner i en og det er ikke nogen lille investering, hvorfor det er værd at købe en god vaske-tørremaskine til dit hjem. Du får en besparelse på at købe én maskine som kan begge dele og derudover sparer du en del på pladsen i dit hjem ved dette køb. Maskinen er en genial opfindelse og vil ikke skuffe dig!

 

5 tips til at købe den bedste vaske-tørremaskine

1. Vælg en maskine som er fantastisk til både vask og tørring

De fleste test på vaske-tørremaskiner viser at vasken i maskinen er rigtig god mens at tørre delen godt kan halte lidt efter. Derfor er det rigtig vigtigt at du tjekker op på informationerne omkring hele maskinen og især tørringen.

2. Køb en vaske-tørremaskine fra et godt mærke

Med to maskiner i en, er der mere der kan gå galt i forhold til en selvstændig vaskemaskine eller tørretumbler. Der er en stor forskel mellem de mest og mindst pålidelige vaske-tørremaskiner og derfor er det en rigtig god ide at købe en maskine fra et godt mærke og få noget kvalitet. Du sparer penge på at købe en maskine og derfor kan du med fordel vælge et godt brand fra starten af.

3.Køb den rigtige størrelse tromle

Vaske-tørremaskiner kommer med mange forskellige tromlestørrelser og der er forskel på vaskekapacitet og tørrekapacitet. Derfor er det rigtig vigtigt at du sørger for at vurdere hvor mange kg der er brug for, både i henhold til vask og tørring.

4. Vælg en maskine med en god centrifugering og lav restfugtighed

En god centrifugeringsevne slynger tøjet rigtig godt rundt og får så meget vand ud af det som muligt. Jo højere omdrejninger per minut jo lavere restfugtighed. En lav restfugtighed betyder at tøjet skal hænge kortere tid på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Derfor kan du med fordel vælge en vaske-tørremaskine med en høj centrifugeringsevne.

5. Tjek hvor meget det kommer til at koste

Når du køber en vaske-tørremaskine er det en god ide at se på hvor meget vand- og energiforbruget ligger på. Når du læser om den vaske-tørremaskine står der typisk nogle tal som giver en gennemsnitsværdi på hvad det årlige forbrug er. Dermed kan du regne lidt på hvilken maskine der passer bedst til jeres budget.

 

Er kombinationen af en vaske- og tørremaskine en god ide?

Generelt kan det være svært at finde en vaske-tørremaskine, der gør begge ting rigtig godt. Nogle maskiner renser tøj og fjerner pletter perfekt, men kæmper for at tørre tøjet derefter. Andre modeller tørrer dit tøj grundigt uden at beskadige det, men har svært ved at fjerne pletter og snavs. Det er ting du ikke kan kontrollere i butikken eller på nettet, så vær sikker på at læse anmeldelser før du køber en model for at undgå at ende med en dårligt maskine.

 

Hvad er automatisk tørring?

Nyere vaske-tørremaskiner eller generelt bare tørretumbleren indstiller nogle gange selv tiden for tørringen af tøjet. Dette er en super smart funktion men det kræver dog også at den virker 100% optimalt. Flere anmeldelser og tests viser at denne funktion er en man skal passe på med. Det er ikke altid at maskinen kører i lang nok tid til at tøjet bliver tørt og det er jo irriterende men det skader ikke dit tøj. Derimod har brugere oplevet at tørringen er kørt alt for lang tid og dermed resulteret i beskadiget tøj. Altså skal man lige være sikker på at den automatiske tørring virker optimalt i sin nye vaske-tørremaskine.

 

Hvilken vaske-tørremaskine larmer mindst?

Når du skal vælge din vaske-tørremaskine i butikken kan du ikke høre hvor meget den larmer og dermed må du læse informationerne om maskinen. På informationsbladet vises lydniveauet typisk for vask og centrifugering. Lyden måles som udgangspunkt altid i decibel og til en sammenligning siges det at en samtale mellem 2 personer ca. er 60 dB. En stigning på 3 dB svarer til en fordobling af lydniveauet. Typisk vil en centrifugering ligge omkring 75 dB og en vask på ca. 55 dB.