Trådløse over ear høretelefoner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Bose
QuietComfort 35 II
Klik
2. Sony
WH-1000XM2
Klik
3. B&O
Beoplay H7
Klik
4. Sennheiser
MOMENTUM 2.0
Klik

Læs mere om de mest populære over-ear høretelefoner

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære trådløse over-ear høretelefoner, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære over-ear høretelefoner er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Bose QuietComfort 35 II

OM PRODUKTET

Der er brugt mere end 40 års forskning på at gøre QuietComfort 35 hovedtelefoner II til de bedste nogensinde fra Bose. De får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre, så du kan lytte til alt, hvad du elsker, uden at noget kommer i vejen. Men Bose stoppede ikke der. Nu kan du justere niveauet af støjreduktion. Brug den nye handlingsknap – eller Bose Connect-appen – til at bestemme, hvor meget af dine omgivelser, du vil lukke ind.

Opret hurtigt og nemt forbindelse til din enhed med Bluetooth- og NFC-parring. Stemmemeddelelser fra dine Bose QC 35 II fører dig igennem hvert trin i processen. Modellen har op til 20 timers batterilevetid pr. opladning holder gang i musikken trådløst på lange flyveture og under den daglige transport. Det medfølgende lydkabel giver dig op til 40 timers kablet afspilningstid.

På den nye Bose QuietComfort 35 får du nu en ny handlingsknap. Tryk på handlingsknappen for at blokere støjen omkring dig og fordybe dig i musikken – eller stilheden. Tryk på den igen for at høre noget af verden omkring dig og lytte efter det næste stop på rejsen eller flyoplysninger på din næste tur. Et tredje tryk slukker for støjreduktionen.

Det støjafvisende dobbelte mikrofonsystem giver klare opkald, selv i støjende omgivelser. Du kan også trykke på multifunktionsknappen for at få adgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri, så du kan betjene din musik og meget mere direkte via hovedtelefonerne.

Derudover kan du styre din nye trådløse Bose over-ear høretelefoner ved hjælp af Bose Connect applikationen der kan hentes ned på din smartphone. Tilpas dine hovedtelefoner, administrer Bluetooth-forbindelser, og få adgang til fremtidige softwareopdateringer. Du kan endda vælge dit niveau af støjreduktion direkte i appen og dele musik med andre Bose hovedtelefoner i nærheden.

Nøglespecifikationer:

 • Støjreduktion i verdensklasse
 • Bluetooth og NFC parring
 • Op til 20 timers aktiv batterilevetid
 • Handlingsknap til justering af støjreduktion
 • Bose Connect App og smart rejseetui

 

Sony WH-1000XM2

OM PRODUKTET

Sony WH-1000XM2 er kommet på markedet og er en forbedret udgave af den forgangne model, og hovedtelefonerne skulle efter sigende være forbedret og optimeret på flere punkter. Her er der blandt andet tale om forbedringer i lydkvaliteten, måden hvorpå støjreduktionen fungerer samt batteriets kapacitet og levetid. Meget relevante punkter.

En vigtig funktion i disse hovedtelefoner er Adaptive Sound Control-funktionen, som betyder at hovedtelefonerne selv analyserer og tilpasser sig efter omgivelserne. Det betyder eksempelvis at støjreduktionen påvirkes af om du går på vejen eller sidder i et fly, hvor forskellige lyde og informationer er vigtige at få med selvom du hører musik. Denne trådløse over-ear hovedtelefon vurderer selv hvor du befinder dig.

Hovedtelefonerne fra Sony forbindes til din afspiller via Bluetooth eller NFC, men der medfølger også kabel hvis du ønsker at lytte til musik fra en enhed der ikke er trådløs, eller hvis der ikke er meget batteri tilbage. Derudover får du også en flyadapter, så du kan tilslutte hovedtelefonerne direkte til lydudgangen ved flysædet.

Ifølge Sony giver hovedtelefonerne op til 30 timers spilletid, og på kun 10 minutters opladning får du 70 minutters spilletid. Ud over kabler får du også en opbevaringstaske med i pakken.

Nøglespecifikationer:

 • Adaptive Sound Control (støjreduktion)
 • Topscorer hos Tek.no og CNET.com
 • Trådløs teknologi med Bluetooth og NFC
 • God lydkvalitet
 • Medfølgende kabel og rejseetui

 

B&O Beoplay H7 Over-Ear

OM PRODUKTET

B&O Play fra Bang & Olufsen er kendte for at leverer lyd i særklasse, og denne B&O Beoplay H7 er ingen undtagelse. Modellen er en premium trådløs over-ear høretelefon, som har fundet en perfekt balance mellem unik lydkvalitet og smukt design.

Modellen er udarbejdet i et smukt design, med et smart berøringsinterface i aluminium på siden at høretelefonen og et beige udtryk på selve bøjlen og ørebøfferne. Dit betjeningspanel på siden af høretelefonen giver dig mulighed for besvare opkald, skifte sang og justere volumen.

Modellen har op til 20 timers spilletid og er selvfølgelig genopladeligt. Derudover kan du nemt connecte med telefonen og samt Beoplay appen til din smartphone. Modellen er lavet i luksuriøst materiale, heribland blødt memory foam og ægte lammeskin. En sand fornøjelse at se på.

Nøglespecifikationer:

 • Flot design i B&O stil
 • Premium lydkvalitet
 • Touch-betjeningsmodul på siden
 • Trådløs og brugervenlig connection
 • Beoplay App

 

Sennheiser MOMENTUM 2.0 Wireless

OM PRODUKTET

De nye Sennheiser MOMENTUM Over-Ear Wireless giver dig en frihed og mulighed for at opleve din musik som aldrig før. Den kombinerer højopløst lyd med smart design, lav vægt og eksklusive materialer som rustfri stål og Alcantara. Du er fri fra den begrænsning, som kablet sætter, men med den samme krystalklare lyd. Denne trådløse model har en driftstid på op til 22 timer aktiv hørelse.

Takket være interaktionen mellem Hybrid Active NoiseGard’s reducering af lyd fra omgivelserne og højopløsningscodec kan enhver nuance i lyden høres, helt ned i de mindste detaljer. Ved at være en integreret del af høretelefonen giver VoiceMax mikrofonen krystalklar kommunikation uden behov for en ekstern mikrofon. Oplev en helt ny kvalitet på trådløs lyd. MOMENTUM Over-Ear Wireless-høretelefoner giver højopløst lyd med kraftfuld bas – helt uden kabler.

Med MOMENTUM Over-Ear Wireless er det nemmere at tilslutte trådløst end det er at tilslutte et almindeligt kabel. Det foregår vha. integreret NFC med et knaptryk, og tager ikke mere end et øjeblik takket være Bluetooth 4.0. Alt, du skal gøre, er at nyde lyden. Near Field Communication.

Ørekapslerne på de nye MOMENTUM Over-Ear Wireless er fastgjort med meget bevægelige kugleled, der sidder i sammenfoldelige skinner. Resultatet: høretelefonerne passer perfekt, også i den nye pladsbesparende pose, takket være det sammenfoldelige design. Bøjlen og ørepuderne er dækket med det superbløde og luftige Alcantara.

De nye MOMENTUM Over-Ear Wireless kan desuden bruges med kabel, som et par almindelige høretelefoner. Designet på kontakten er dog ikke så almindeligt; den lave profil er optimeret til brug med mobile enheder. Med stik i begge ender er kablet helt aftageligt og kan desuden udskiftes, hvis det bliver nødvendigt.

Nøglespecifikationer:

 • Premium komfort og lyd
 • Førsteklasse materialer og design
 • Nemme at bruge mht. Parring
 • Let justering til individuelt behov

Skal jeg købe trådløse høretelefoner ov-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en over-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.