Populære trådløse høretelefoner – ON-EAR

Nedenstående on-ear trådløse høretelefoners score er baseret på den enkeltes funktioner, design, pris samt eksterne tests og brugertests.

Score Model Butik
9.3 Bose
SoundLink On-Ear
Klik
9.0 Marshall
Major II Wireless Black
Klik
8.7 AKG
Y50 BT
Klik

Læs mere om de mest populære on-ear høretelefoner

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære trådløse on-ear høretelefoner, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære on-ear høretelefoner er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Bose SoundLink On-Ear Black – High-end lydkvalitet til musikelskeren

OM PRODUKTET

En bedre trådløs oplevelse starter med det, du hører. Bose TriPort-teknologien arbejder sammen med Active EQ for at levere klar og kraftfuld lyd, som du får i disse Bose on-ear hovedtelefoner. Du kan høre den dybeste bas og den klareste diskant uden kabler. Og du kan nyde mere end bare lyd.

Disse hovedtelefoner er lette og komfortable hele dagen, med polstrede ørekopper, der hviler blødt på dine ører. Derudover er de nemme at bruge. Stemmemeddelelser taler dig igennem Bluetooth-parringen og giver statusopdateringer. Du kan også afspille sange eller sætte dem på pause, modtage opkald og få adgang til telefonens Siri eller din Google Assistant.

Et støjafvisende dobbelt mikrofonsystem gør det muligt at høre opkald tydeligt, selv i blæsende eller støjende omgivelser. På en fuld opladning kan du lytte næsten hele dagen – op til 15 timer. En hurtig opladning på 15 minutter giver endnu et par timers spilletid. Og hovedtelefonerne foldes nemt sammen i et kompakt etui, så de er nemme at opbevare.

Nøglespecifikationer:

 • Op til 15 timers brug
 • Let og komfortabelt design
 • Nemt at folde sammen og have med på farten
 • Klar og kraftfuld lyd
 • Indbygget mikrofon til Siri eller Google Assistant

 

Marshall Major II Wireless Black – Trådløs høretelefon med retro design

OM PRODUKTET

De klassiske on-ear Marshall Major høretelefoner, som nu er trådløse men med samme retro design. Bluetooth giver dig frihed og komfort ved en trådløs høretelefon kombineret med over 50 års gennemtestet Marshall-performance.

Med Major II Bluetooth vil musikken blive ved med at spille med fuld kraft i op til 30 timer på én opladning. Det er mere end branchens standard, som typisk varierer var 15-25 timer.

På siden af denne Marshall Major højtaler sidder et drejehjul. Med det analoge drejehjul kan du pause, afspille, blande og justere lyden. Telefonens funktioner indgår også, så du kan besvare, afvise eller afslutte et opkald med nogle få klik.

Samtidig kan du dele din musik med andre, det kræver blot en ledning. Når du hører musik trådløst kan du nemt dele din musik med andre ved at sammenkoble høretelefonerne via det frie 3,5 mm-stik.

Denne Marshall Major II er den perfekte rejsekammerat. Den har et smart sammenfoldeligt design, som gør dem nemme at opbevare når de ikke bruges, og kan sagtens ligge i en taske eller en stor lomme.

Nøglespecifikationer:

 • Bløde ørepuder for komfort
 • Op til 30 timers batteritid
 • Klassisk retro design
 • Sammenfoldeligt design
 • Indbygget mikrofon

 

AKG T50 BT sort – Kåret til bedste køb i maj 2017

OM PRODUKTET

Er du på udkig efter et par hovedtelefoner, der matcher din livsstil – uden at begrænse din frihed og kreativitet? AKG Y50BT med Bluetooth for nem trådløs forbindelse og over 20 timers batteritid er måske det rette valg. De kraftfulde 40 mm enheder giver samme lydkvalitet som Y50, der vandt ”Product of the Year”-prisen i ”What Hi-Fi? Sound And Vision”, 2014. Tilmed ser disse hovedtelefoner lige så godt ud, som de lyder. Med tre smarte farver, og en stilfuld kombination af matte og blanke overflader, giver AKG Y50BT fuld tilfredsstillelse til både øjne og ører.

Med disse AKG Y50 BT kan du nemt oprette forbindelse ved hjælp af Bluetooth, og dermed glemme alt om gammeldags kabler. Oven i købet får du legendarisk AKG lyd, som løfter din musikalske nydelse til nye højder.

Denne trådløse on-ear hovedtelefon har over 20 timers batterilevetid – men skulle uheldet alligevel finde sted og batteriet løber tør, leveres et kabel, så du kan rocke videre selv om batteriet er dødt.

Nøglespecifikationer:

 • AKG signaturlyd
 • Komfortabel pasform
 • Elegant design i flere farver
 • Nem Bluetooth forbindelse

Skal jeg købe trådløse høretelefoner on-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder på øret har bestemt sine fordele, da man skåner øregangen for direkte lydbølger. Desuden ser det smart ud med en on-ear høretelefon, som fås i et hav af forskellige designs.

Uanset om du pendler, træner, læser eller går en tur, så er trådløse on-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.