Trådløse in-ear høretelefoner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Score Butik
1. Bose
QuietComfort 20
Klik
2. Jabra
Elite Sport
Klik
3. Bose
SoundSport
Klik
4. Sony
Wi-1000X
Klik

Læs mere om de mest populære in-ear høretelefoner

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære trådløse in-ear høretelefoner, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære in-ear høretelefoner er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Bose QuietComfort 20 – Sublim støjreduktion

Om produktet

Bose er en af de absolut førende producenter af trådløse høretelefoner og har været det i lang tid. Med deres QuietComfort serie er de blevet yderst populære, ved at kombinerer flot design med premium lydkvalitet og Noise Cancellation teknologi.

Med disse støjreducerende in-ear hovedtelefoner fra Bose kan du lukke verden ude og kun fokuserer på det du skal – med god musik i ørene. Med QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner får du bedre lyd, hver dag, uanset hvor du er. Aktivér støjreduktion for kraftigt at reducere lyd og støj fra omgivelserne, eller aktivér Aware mode med et tryk på en knap for at høre, hvad der sker omkring dig.

Betjenings-knapperne er lige ved hånden. Brug den lille ‘switch’ på betjeningsmodulet til at slå støjreduktion til og fra. Inline fjernbetjeningen/mikrofonen har knapper til Aware mode og til at besvare/afslutte opkald. Med fjernbetjeningens 4 knapper kan du betjene lydstyrke og musik og få adgang til stemmegenkendelses-apps som Siri eller Google.

StayHear®+ ørepropper giver en blød, stabil pasform, og med inline mikrofonen og fjernbetjeningen kan du let skifte til opkald og betjene forskellige funktioner. Vælg enten QC 20-modellen til Apple-enheder eller QC 20-modellen til Samsung- og Android-enheder til brug med din pågældende enhed.

Funktioner

Sublim støjreducerende teknologi
Aware mode, så du kan høre lyde omkring dig
Dyb, klar og suveræn lyd
Fås i flere farve
Fås i udgave til hhv. Apple og Android
Rejsetaske medfølger

 

Jabra Elite Sport

Om produktet

Jabra Elite er et nyt bud på et true wireless headset, specielt møntet på træning. Som et true wireless headset kommer de helt uden ledninger – hverken til telefonen eller mellem de to høretelefoner. De lades op i en særlig batteriholder og selvom det er lidt irriterende at være afhængig af den, hvis man er på farten, så virker det som en fornuftig løsning og en som andre også bruger, heriblandt Apple. Samtidig gør batteriholderen, at man har styr på, hvor de to enheder er.

Batteriholderen fungerer egentlig som en form for powerbank med sit eget genopladelige batteri og det rækker til to opladninger i selve headsettet. Batteritiden rækker til 4,5 timer, når man lytter til musik. men op til 13,5 time med opladning fra rejseetuiet inkluderet.

Fordele ved disse trådløse høretelefoner til træning er, at det er vandtæt – 30 minutter i en meter dybt vand kan de klare ifølge producenten. De kan derfor også vaskes, hvis de trænger til det efter en særlig hård svedig tur i træningscenteret. Headsettet har desuden pulsmåler – den virker ikke 100 % præcis og skal ikke erstatte en rigtig pulsmåler, men den giver alligevel et fint fingerpeg om ens puls. Er du meget interesseret i din puls, anbefales det at købe et pulsbælte, som er mest retvisende i forhold til din puls.

Jabras egen trænings-app fungerer rigtig godt sammen med Elite Sport headsettet og man kan få gode detaljerede oversigter over ens træning med henblik på at komme i bedre form.

Høretelefonerne kan bruges både til iOS og Android og man kan bruge andre trænings-apps med dem, hvis man hellere vil det, for eksempel Endomondo, RunKeeper, Runtastic og Strava.

Funktioner

Ingen ledninger overhovedet
Vandtætte
Fedt rejseetui med opladerfunktion
Høj lydkvalitet inkl. støjreducering
Indbygget pulsmåler
Funger godt med eksterne træning-apps

 

Bose SoundSport – Til sport

Om produktet

Dette trådløse Bose SoundSport Wireless er et rigtig behageligt in-ear headset. Et headset til træning og fitness skal sidde sikkert i ørene uden risiko for at falde ud og være behageligt samtidig. Bose SoundSport er begge dele. Det sidder sikkert i ørene takket være en lille tap, der sidder på hver earpad og som så at sige hægter sig fast inde i øret. Samtidig er de også behagelige at have siddende i ørerne.

Bose SoundSport kan fint bruges til samtaler og det har også en auto-sluk-funktion, når det ikke er koblet op til en mobil og i brug – det er med til at spare på batteriet. Batteritiden er ca 6 timers brug cirka.

Som et godt trænings-headset er de svedafvisende – styrtregner det, bør du nok ikke tage dem med ud på løbeturen og en tur i vandet klarer de heller ikke. Lyden til musik er god og uden at have aktiv støjreducering virker de okay til at sortere den værste susen fra.

Bose SoundSport trådløse hovedtelefoner holder dig i gang med energifyldt lyd, StayHear+ ørepropper, der er designet til komfort og stabilitet, og uden kabler der sidder i vejen. Det bløde silikonemateriale og den unikke form giver en stabil pasform, som bliver siddende og føles godt.

Du kan nemt tilslutte din enhed med Bluetooth- og NFC-parring, og brug inline-mikrofonen og -fjernbetjeningen til at betjene lydstyrken, skifte nummer og modtage opkald. Med Bose Connect-appen er det nemt at administrere og skifte mellem flere enheder. SoundSport trådløse hovedtelefoner er sved- og vejrbestandige. Fås i sort eller turkis.

Funktioner

Behagelig og sikker pasform
Optimeret til træning
Smart rejseetui
Bose Connect app

 

Sony WI-1000X

Om produktet

Her er der tale om et par smarte trådløse høretelefoner fra Sony, som har lyd i særdeles høj kvalitet. Modellen blokerer uønsket støj fra omverdenen og sikre dig den optimale lyd til opkald, musik, podcast eller hvad du end måtte lytte til. Modellen har Smart Listening, som automatisk opdater din aktivitet, såsom vandring, løb eller shopping, som tilpasser støjniveauet hertil. Man kan justerer indstillingerne i Sony’s Connect App.

Denne trådløse in-ear Sony høretelefon har en nakkebøjle som sikre dig en holdpar pasform da der ikke er en ledning som kan sætte sig fast i din krave eller noget andet. På den måde sikre du, at selve høretelefonerne bliver siddende i dine øre, netop som man kunne ønske sig.

Disse trådløse hovedtelefoner har en god batterilevetid, med en drift tid på op til 10 miner og en standby tid på op til 100 timer. Opladningstiden er sat til 210 timer, hvilket svare til 3,5 time.

Modellen fås i flere farver, herunder en guld og en sort model.

Funktioner

Effektiv støjeliminering
Trådløs frihed med Blueooth of NFC teknologi
Lyd i hæj kvalitet
God batterilevetid
Sikke pasform med nakkestøtte
Håndfri opkald med vibration

Skal jeg købe trådløse høretelefoner in-ear?

Der kan være vidt forskellige behov til hvad ens trådløse høretelefoner skal kunne. Trådløse høretelefoner som sidder inde i øret har bestemt sine fordele, da man for musikken direkte ind i øregangen og de er dermed mindre i størrelsen. Disse trådløse høretelefoner er optimeret til hverdagsbrug og træning, da de kan haves med i tasken eller lommen.

Uanset om du pendler eller træner, så er trådløse in-ear-hovedtelefoner designet til at give dig god lyd i en let og stabil pasform. Disse hovedtelefoner er nemme at bruge, nemme at parre med sin smartphone og lydkvaliteten er i top.