Bedste store vaskemaskiner

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. LG
FH495BDS2
Klik
2. LG 
F1496TDA3
Klik
3. AEG
L7FBM862E
Klik
4. Bosch
WAW325I9SN
Klik
5. Samsung
WW80K5400
Klik
6. AEG
L8FBL842E
Klik
7. Bosch
WAWH2668SN
Klik
8. Vestfrost
WA71408C
Klik
9. Whirlpool
FSCR 80416
Klik

Læs mere om de bedste store vaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt vaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste vaskemaskiner på markedet.

 

LG FH495BDS2

Toppen af energiskalaen med A+++
Fyldt med mange lækre funktioner
Kan styres via smartphone
Stor tromle til den store familie

 

Om produktet

Med denne lækre og moderne vaskemaskine fra LG følger hele 12 kg kapacitet med – en rigtig stor vaskemaskine. Vaskemaskinen er beregnet til den store familie og der er ikke sparet på noget. Inkluderet får du én af markedets mest energivenlige maskiner med en score på A+++ i energiklassen, og dermed giver den dig en god besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 11700 liter og det årlige energiforbrug på ca. 222 kWh. Vaskemaskinen indeholder samtidig den kulfrie motor som bl.a. Gør levetiden på maskinen længere og giver samtidig en meget støjsvag vask samt centrifugering. Lydniveauet under vask ligger på kun 55 dB og centrifugering ligger på 70 dB med 1400 omdrejninger pr. minut.

Restfugtigheden i tøjet efter en endt vask ligger på 44%, som sørger for at tøjet skal have kortere tid i tørretumbleren eller kortere tid på tørresnoren. Timer funktionen er også at finde i maskinen og mindsker tiden på dit vasketøj. Med timer funktionen er det muligt at bestemme hvornår vask skal både starte og slutte. Så med en store kapacitet, med en lav restfugtighed og en indbygget timer funktionen mindsker denne smarte LG vaskemaskinen på vasketøj gevaldigt.

Vaskemaskinens højde måler 85 cm, bredden måler 60 cm og dybden måler 64 cm. En dejlig stor vaskemaskine.

Funktioner

I vaskemaskinen er der bestemt ikke sparet på funktionerne og den indeholder bl.a. et hurtigt program på kun 30 min og et tromlerensningsprogram. Samtidig er 6 Motion Direct Drive indbygget. Denne funktion gør at de 6 tromlebevægelser der findes i maskinen bliver brugt til lige nøjagtig det tøj du har valgt at vaske. Dette giver en skånsom vask og et godt vaskeresultat.
En funktion LG særlig er stolt over er Inverter Direct Drive. LG’s motor er pålidelig, stabil og lydsvag og dermed giver motoren mindre slid, færre bevægelser og færre vibrationer. Inkluderet får du dermed 10 års motorgaranti da LG ved at det er en af de bedste vaskemaskinemotorer.

I maskinen finder du også True Stream som er en tre-i-en løsning. Allergy Care fjerner allergener med den rette vasketemperatur, Steam Refresh genopfrisker tøjet på blot 20 minutter og udglatter folder og Steam Softener blødgør tøjet med True-Stream vand som er det bedste skyllemiddel nogensinde og egner sig perfekt til sart hud og børn. Turbo Wash findes også i maskinen også sørger for at dit tøj kan blive vasket hurtigere.

Endelig findes SmartThinQ som sørger for at din maskine har Wifi adgang og du kan dermed styre dit vasketøj på din smartphone. Samtidig giver app’en dig mulig for at opdatere og hente nye programmer ned og sørger samtidig for at dine programmer er opdateret.

Anmeldelser

Kunder er ovenud tilfredse og glade for denne top lækre maskine fra LG, da den er meget energivenlig, har hurtig programmer, er støjsvag og har en dejlig stor tromle.

En kunde skriver: “Har haft denne maskine i en måned nu, er ovenud tilfreds. Den vasker effektivt og hurtigt. Kan rumme kæmpe mængder vasketøj på en gang. Super god funktion, at den vejer tøjet først og herefter regner vasketiden ud. Var bekymret for at vaske med mindre mængder, da det jo er lidt spild af vasketid, men den nedsætter selv vasketiden. Rigtig mange funktioner og valgmuligheder (måske lidt rigeligt). Fedt at den passer ind i et almindeligt vaskeskab (er lidt dybere, men den kan være der). Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har købt den for længe siden!

 

LG F1496TDA3

Høj kvalitet til overkommelig pris
Maksimal energivenlig med A+++
Flot og holdbart design
Kulfri motor, støjsvag og forlænget levetid

 

Om produktet

Super flot og testvindende vaskemaskinen fra LG som rummer op til 8 kg tøj. Vaskemaskinen giver dig en god besparelse på budgettet hvad angår vand og el, den har nemlig energimærket A+++. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 10500 liter og elforbruget ligger på ca. 137 kWh. Støjniveau er heller noget man behøver at tænke over når man køber denne maskine, den har nemlig et lydniveau under vask på kun 52 dB og 75 dB under centrifugering som kører med 1400 omdrejninger pr. minut.

Vaskemaskinen indeholder også en kulfrimotor som forlænger levetiden på maskinen og sørger samtidig for at maskinen er meget lydsvag. Et hurtigprogram på kun 30 minutter er også at finde i maskinen sammen med et tromlerensningsprogram.

Maskinen måler 85 cm i højden, har en bredde på 60 cm og en dybde på 55 cm og passer dermed ind i de fleste familiers hjem.

Funktioner

Vaskemaskinen har sparet på funktionerne men dette kan også mærkes på den meget billige pris. Displayet i maskinen er overskueligt og indeholder samtidig en række specialprogrammer som er nemme at finde rundt i. Inkluderet får du 10 års motorgaranti da LG’s vaskemaskinemotorer er pålidelige, stabile og lydsvage og dermed giver motoren mindre slid, færre bevægelser og færre vibrationer.   

Vaskemaskinen indeholder 6 Motion Drum som giver 6 forskellige tromlebevægelser som tilpasser sig præcis det tøj ud vælger at vaske. I maskinen er 13 programmer + tilvalgsprogrammer at finde, som dækker alt fra baby og skin care til kvikvask og bomuld.

Anmeldelser

Købere af maskinen er utrolig glade for denne 8 kg’s vaskemaskine som kan klare de flestes behov for en god vask.

En køber skriver bl.a.: “Nu har jeg haft min nye vaskemaskine i to måneder og jeg er vild med den. Den er nem at betjene og det er faktisk første gang jeg bruger de forskellige programmer. Den larmer heller ikke og giver en lyd, når den er færdig

En anden skriver: “Har nu haft min maskine i 4 uger og brugt den flittigt. Den vasker rent er hurtig og meget lydløs. Der findes ikke 30 grader på denne maskine, men da uldvask er på 20 grader savner jeg det ikke.”

 

AEG L7FBM862E

ProSense som justerer tid i brug
Fuzzy-Logic mændgeautomatik for optimalt resultat
Blandt de bedste på energiskalaen
ProSteam, damp til genopfriskning

 

Om produktet

Med denne toplækre vaskemaskine fra AEG får du en maskine der er den bedste i energiklassen med PlusSteam og Stainplus. Vaskemaskinen har en kapacitet på 8 kg og egner sig derfor fint til en familie på 3-4 personer. Vaskemaskinen er utrolig energivenlig og har mærket A+++, som giver dig en besparelse på både vand og el. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 10999 liter og det årlige energiforbrug på ca. 137 kWh.

Lydniveauet er ikke noget man behøver bekymre sig om. Under vask har vaskemaskinen nemlig et lydniveau på kun 51 dB og under centrifugering på 77 dB som kører med 1600 omdrejninger pr. minut. Motoren er kulfri og sørger derfor for forlænget levetid og samtidig sikrer den en støjsvag vask. Vaskemaskinen indeholder desuden et hurtigt program på kun 20 minutter. Efter en endt vask er restfugtigheden i tøjet 44% og derfor skal tøjet hænge kortere tid til tørre eller have kortere tid i tørretumbleren. Desuden har vaskemaskinen timer funktion, så du kan kontrollere hvornår vasken skal sættes igang eller hvornår denne skal slutte. Dermed sikrer du dig at tiden på vasketøj bliver mindsket.

Vaskemaskinen har en højde på 85 cm, en bredde på 60 cm og en dybde på 57,1 cm og passer derfor ind i de fleste familiers hjem.

Funktioner

I denne lækre vaskemaskine er der bestemt ikke sparet på funktionerne og derfor er vaskemaskinen også den bedste i energiklassen. Med i købet får du funktionen ProSense som vejer hver vask og justerer herefter tid og sikrer dig den bedste vask. Dette giver en besparelse på både vand- og elforbruget.

Tromlen i maskinen er en ProTex tromle som giver dit tøj mere plads og giver dermed et bedre vaskeresultat hver gang. PlusSteam er også indkluderet og er beregnet til tøjet du luftørrer. Med denne funktion slutter vasken af med at dampe tøjet og gør det dermed lettere at stryge. En lille ekstra funktion er ProSteam som benytter damp til en genopfriskning af tøjet. Med denne funktion kan du næsten undgå strygning. Begge programmer er noget man skal slå til ved sine vaske.

Endelig har maskinen Fuzzy-Logic mængdeautomatik som analyserer hele vasken og sørger for det bedste vaskeresultat ved hver eneste vask. Samtidig formindsker den forbruget af både vaskepulver, skyllemiddel og vand.

Anmeldelser

Kunder er generelt rigtig glade for denne funktionsrige vaskemaskine. De 8 kg’s kapacitet er en tidsbesparelse i dagligdagen, og med både børnesikring og en masse forskellige programmer er maskinen én som rammer et bredt publikum.

En køber skriver bl.a.: “Det er den bedste vaskemaskine, som jeg nogensinde har haft. Der er rigtig mange programmer at vælge imellem, især når du adder de forskellige tilvalg. Jeg er især fan af 20 minutters-programmet – det er genialt, når man lige skal have vasket noget nyt tøj, inden det tages i brug. Derudover er jeg meget begejstret for, hvor tørt tøjet er, når det er færdigvasket. Det tørrer langt hurtigere end normalt – før tørrede mine strikkjoler på 2 dage, nu behøver de kun 1 dag.

 

Bosch WAW325I9SN

9 kg tromle til den store familie
Energivenlig med A+++ score
Kulfrimotor, støjsvag of forlænget levetid
VarioPerfect besparelse på tid og energi

 

Om produktet

Denne super lækre vaskemaskine fra Bosch er beregnet til den lidt større familie, da den har en kapacitet på 9 kg. Med en stor tromle følger samtidig også mindre tid på vasketøj da maskinen kan indeholde en masse tøj. Vaskemaskinen er en af de mest energivenlige på markedet og har scoren A+++ på energiskalaen. Dermed sikrer du en god besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 11220 L og det årlige energiforbrug ligger på ca. 152 kWh.

Vaskemaskinen er utrolig støjsvag og har et lydniveau under vask på 47 dB og under centrifugering på 73 dB. Derudover kører centrifugering med 1600 omdrejninger per minut. Restfugtigheden i tøjet er på 44 % efter en endt vask. Restfugtighed beskriver hvor tørt tøjet er efter en vask, og med 44 % skal tøjet hænge kortere på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Vaskemaskinen fås med indbygget timer funktion, så du har 100% kontrol over dit vasketøj. Med timer funktionen kan du nemlig selv vælge hvornår vaskemaskinen skal starte og stoppe og dermed kan du tilpasse vasken til du kommer hjem fra arbejde og dermed sparer du en masse tid. Samtidig medfølger et hurtig program på kun 15 minutter.   

Vaskemaskinen måler 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 60 cm i dybden og kan dermed passe ind hos de fleste familier.

Funktioner

Med i købet af denne vaskemaskine får du en række super lækre funktioner. Du finder bl.a. ActiveWater Plus som sikrer et minimal forbrug af vand. Med to sensorer og en speciel vasketromle gør Bosch nemlig dette muligt. Derudover sikrer vandniveausensoren og flowsensoren den rette vandtilførsel til lige netop de tekstiler du vasker.

VarioPerfect er også at finde i vaskemaskinen som giver dig det bedste vaskeresultat ved hver vask. Med VarioPerfect kan henholdsvis SpeedPerfect og EcoPerfect kombineres, dermed får du en besparelse på både vand og energi. Du kan spare helt op mod 50% energi og 65% tid.

Bosch har også et stort fokus på at være så støjsvage som muligt, derfor har denne vaskemaskine AntiVibration Design. Så ikke nok med at vaskemaskinen er pæn og design sikker er siderne på vaskemaskinen med til at give færre vibrationer og skaber desuden mere stabilitet. Dette er både under vask og ventrifugering.

Endelig findes EcoSilence System som igen sikrer en meget stille vaskemaskine og med denne funktion er det faktisk muligt at vaske når babyen sover.

Anmeldelser

Kunder er generelt super tilfredse med dette lækre støvsvage produkt som bare gør som den skal. Funktionerne i vaskemaskinen giver kunder rigtig mange gode muligheder og det er netop disse som kunderne generelt roser rigtig meget.

En kunde skriver fx: “Tysk kvalitet. Man kan virkelig føle at dette produkt er bygget i Tyskland. Den er er lydløs og vasker suværent godt

 

Samsung WW80K5400

AddWash indbygget i lågen
A+++ på energiskalaen
DiamondDrum – skånsom og effektiv
Bobble Soak som fjerner alle pletter

 

Om produktet

Smart og lækker vaskemaskine fra Samsung med 8 kg kapacitet. Denne vaskemaskine er en af de mest energivenlige vaskemaskiner på markedet og har scoret A+++ på energiskalaen. Derudover giver vaskemaskinen dig en rigtig god besparelse på både vand og el eftersom maskinen har et minimalt forbrug af begge. Det årlige vandforbrug ligger på ca. 8100 L og det årlige energiforbrug ligger på ca. 116 kWh. Vaskemaskinen indeholder også timer funktionen som gør at du kan styre hvornår vasken skal både starte og stoppe.

Denne vaskemaskine ser måske anderledes ud sammenlignet med hvad du er vant til at se, men det er der en god forklaring på. Den ‘ekstra’ låge på forsiden hedder AddWash-døren som et til dem der glemmer en sok elller et andet stykke tøj og dermed at det muligt at smide dette i maskinen med blot at trykke på pause.

Efter en endt vask har tøjet en restfugtighed på 44%. En lav restfugtighed beskriver hvor tørt tøjet er når det kommer ud af maskinen, og med en restfugtighed på kun 44% skal tøjet have kortere tid i tørretumbleren eller hænge kortere tid på tørresnoren.
Vaskemaskinen er støjsvag og lydniveauet under vask er kun 53 dB og under centrifugering 74 dB som desuden kører med 1400 omdrejninger per minut.    

Højden på vaskemaskinen er 85 cm, bredden er 60 cm og dybden er 55 cm. Dermed passer vaskemaskinen ind i de fleste hjem.

Funktioner

Funktioner er ikke noget der er blevet sparet på i denne smarte vaskemaskine. Smart Check er blandt funktionerne og udfører automatisk en fejlsøgning gennem app’en til din smartphone. Dermed undgår du dyre omkostninger på reparationer.
Diamond Drum er også at finde i maskinen som sikrer dig en skånsom og effektiv vask. Tromlen har fordybninger som er diamantformede, som forhindrer at tromlen beskader dit tøj.

Bubble Soak er en genial funktion som fjerner selv det mest værste pletter på dit tøj. Tryk på funktionen og tøjet bliver lagt i blød i boblerne og dermed opløses pletterne. Eco Bubble giver dig en besparelse på energien ved at vaske tøjet på lave temperature. Boblerne går direkte ind og aktiverer vaskemidlet og fjerner herefter snavs i tøjet. Funktionen virker helt ned til 15°C.

Endelig findes Digital Inverter Motor som giver dig en energieffektiv motor med et støjsvagt niveau. Motoren har en certificeret levetid på 20 år og der medfølger en garanti på motoren i 10 år.

Anmeldelser

Vaskemaskinen bliver rost af kunderne for alle de lækre funktioner og samtidig med AddWash døren så du altid kan smide den glemte sok med i vasken.

En kunde skriver bl.a.: “På små 14-15 år er der sket rigtigt meget på det tekniske område, når det gælder vaskemaskiner, har jeg erfaret ved køb af denne maskine.Tromlen er også forbedret, den forrige maskine jeg havde lavede huller i tøjet, ganske vist især ved overfylning, men også på meget tyndt tøj, det gør denne her IKKE! Den vasker på en anden måde end jeg er vant til, fra den forrige, men det er absolut en fordel, da tøjet bliver renere!! Så er der endnu en fordel, den lille låge, man kan åbne, hvis man skulle have glemt/tabt en sok eller bluse, fungerer godt! Da vaskemaskinen også er energivenlig, ja så kan jeg kun sige, at jeg er blevet meget glad den!

 

AEG L8FBL842E

Energivenlig med A+++ score
Fyldt med mange lækre funktioner
Plads til 8 kg tøj og 20 min hurtigprogram
Alt du behøver med Öko funktionerne

 

Om produktet

Lækker stor vaskemaskine fra AEG med 8 kg kapacitet. Vaskemaskinen er beregnet til familien på 3-4 personer og kan klare alle slags tøj. Vaskemaskinen ligger i top på energiskalaen og har en score på A+++. Dermed sikrer du dig en energivenlig vaskemaskine og en god besparelse på regningen for el og vand. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 97 kWh og vandforbruget pr år ligger på ca. 10999 L. Ovenikøbet får du også den kulfrie motor som både gør at motorens levetid er forlænget men samtidig får du også en støjsvag maskine. Lydniveauet under en vask ligger nemlig på 51 dB og under centrifugering på 75 dB som desuden kører med 1400 omdrejninger pr minut.

Restfugtigheden beskriver hvor langt tid tøjet skal hænge til tørre eller have i tørretumbleren og i denne maskine får du en restfugtighed på kun 44%. Det hurtigste program i maskine er på kun 20 minutter, og dermed kan du nemt og hurtigt genopfriske dit tøj.

Vaskemaskinen passer ind i de fleste hjem og har en højde på 85 cm, en bredde på 60 cm og en dybde på 57,1 cm.

Funktioner

Vaskemaskinen fra AEG er propfyldt med funktioner og indeholder alt hvad en familie behøver. ÖkoMix er funktionen som blander vand og vaskepulver inden det indsprøjtes i maskinen, dermed får du en skånsom vask og en perfekt fordeling af både vaskepulver og skyllemiddel. ÖkoPower er det ideelle program til det daglige vasketøj. Med kun 59 minutters vask får du et perfekt vaskeresultat og et formindsket energiforbrug. ÖkoInverter-motor er den motor som sikrer dig høj effektivitet og holdbarhed og dermed giver dig et uovertruffent vaskeresultat. Derudover er det AEG’s kvalitetsmotor som giver dig en 10 års tryghedsordning.

ProSense er teknologien der vejer hver vask og sørger for at justere tiden til den optimale for lige netop den vask du har valgt. PlusSteam er vasketprogrammet der afsluttes med damp og dermed sparer du tid på på strygningen, da de mange krøller undgås.

Fuzzy-Logic mængdeautomatik analyserer hele vasken og giver dig en besparelse på både vand, energi og vaskemiddel. Samtidig sikrer funktionen dig også at det valgte vaskeprogram bliver brugt bedst muligt. Endelig findes børnelåsen som sikrer dig, med små børn, at de ikke kan afbryde vasken og både låge og kontrolpanel er låst og kan ikke ændres.

Anmeldelser

Kunder er tilfredse med denne maskine og kan ikke få armene ned over alle de lækre og smarte funktioner som medfølger. Kapaciteten sikrer dig en besparelse på vasketiden og det er perfekt for børnefamilierne. Modellen får 4,6 stjerner ud af 5 baseret på +25 anmeldelser.

En køber skriver følgende: “Jeg anskaffede mig for 3 uger siden en AEG L8FBL842E vaskemaskine. Perfekt køb!! Lydsvag, stor og rummelig med KÆMPE luge. Let og overskuelig menu hvor de hyppigst anvendte programmuligheder ligger først – ingen behov for studier i manual. Hvor svært ka’ det være – hvor er det nemt!!! 5 stjerner og fuld anbefaling herfra.”

 

Bosch WAWH2668SN

Energivenlig med A+++ score
VarioPerfect – spar på energi og tid
AntiVibration design for yderst støjsvag
i-DOS, automatisk dosering af midler

 

Om produktet

En super lækker og designsikker hvid vaskemaskine fra Bosch. Denne vaskemaskine har en kapacitet på 8 kg og kan derfor sagtens klare en familie på 3-4 personers vasketøj. Dermed klarer du hurtigt og nemt vasketøjet uden at bruge for meget tid på det. Desuden medfølger timer-funktionen så du igen kan spare en del tid på vasketøjet. Med timer-funktionen er det nemlig mulig for dig at selv bestemme hvornår maskinen skal være færdig eller hvornår den skal starte. Vaskemaskinen er i toppen af markedet hvad angår energiklasse, og har fået scoren A+++. Dermed sparer du en ikke blot tid men samtidig penge på både vand- og elregningen.

Derudover er motoren i maskinen kulfri og dermed fås en mere støjsvag maskine og samtidig en god forlængelse på levetiden. Lydniveauet under vask ligger på 48 dB og under centrifugering på 74 dB, som samtidig kører med 1600 omdrejninger per minut. Restfugtigheden i tøjet efter en endt vask er på 44%. En lav restfugtighed gør at tøjet skal hænge kortere tid til tørre eller have kortere tid i tørretumbleren, dermed kan du endnu engang spare lidt tid på vasketøjet. Det hurtigste program er på kun 15 minutter og dermed kan du hurtigt og nemt få genopfrisket dit tøj.

Vaskemaskinen måler 85 cm i højden, 60 cm i bredden og 63,2 cm i dybden og kan derfor sagtens passe ind hos de fleste familier.

Funktioner

Med i købet af denne vaskemaskine får du en række super lækre funktioner. Du finder bl.a. ActiveWater Plus som sikrer et minimal forbrug af vand. Med to sensorer og en speciel vasketromle gør Bosch nemlig dette muligt. Derudover sikrer vandniveausensoren og flowsensoren den rette vandtilførsel til lige netop de tekstiler du vasker.

VarioPerfect er også at finde i vaskemaskinen som giver dig det bedste vaskeresultat ved hver vask. Med VarioPerfect kan henholdsvis SpeedPerfect og EcoPerfect kombineres, dermed får du en besparelse på både vand og energi. Du kan spare helt op mod 50% energi og 65% tid.

Bosch har også et stort fokus på at være så støjsvage som muligt, derfor har denne vaskemaskine AntiVibration Design. Så ikke nok med at vaskemaskinen er pæn og design sikker er siderne på vaskemaskinen med til at give færre vibrationer og skaber desuden mere stabilitet. Dette er både under vask og ventrifugering.

EcoSilence System er også at finde og er funktionen som igen sikrer en meget stille vaskemaskine og med denne funktion er det faktisk muligt at vaske når babyen sover.

HomeConnect er app’en til din smartphone som giver dig adgang til at styre dine hvidevarer. Endelig findes i-DOS som er selv dosere både vaskemiddel og skyllemiddel. Du ved måske ikke hvor mange vaske der præcis er i en bøtte vaskemiddel, men det ved maskinen. Hæld derfor hele bøtten med vaskemiddel i på én gang og dermed doserer maskinen selv den rette dosis til lige præcis det tøj du er igang med at vaske. Det er sevlfølgelig også muligt at dosere manuelt. Med i-DOS kan du sparer op mod 7000 liter vand om året.

Anmeldelser

Købere af dette produkt er meget tilfredse med alle de smarte funktionen og kapaciteten. Derudover får maskinen ros for have dansk installeret i betjeningspanelet.

En køber skriver fx: “Kan bestemt anbefale i-dos systemet kombineret med Änglamark Color vaskemiddel (bedste i test), har man behov for at bruge pulver vaskemiddel (hvidt tøj) har maskinen et rum til dette også, generelt en rigtig god maskine, som jeg vil anbefale til hver en tid, som en side note, så funger WIFI funktionen rigtig fint, er man lidt avanceret netværks bruger så er den også relative nem at integrer på et lukket IOT netværk, som her i huset.

 

Vestfrost WA71408C

God og prisvenlige vaskemaskine
Flot og sikkert design
Brugervenligt betjeningspanel på dansk
Få, men gode funktioner

 

Om produktet

Stor og moderne vaskemaskine fra Vestfrost. Denne lækre vaskemaskine har en kapacitet på 8 kg og passer derfor godt til en familie på 3-4 personer. Den er super energivenlig og er desuden en energivinder og har derfor energimærket A+++. Så ikke nok med at du får en energivenlig vaskemaskine sikrer du dig også en god besparelse på både vand- og elregningen. Det årlige energiforbrug ligger på ca. 97 kWh og det årlige vandforbrug ligger på ca. 9900 liter.

Motoren er kulfri og dermed får du en forlænget levetid på maskinen og samtidig en meget støjsvag maskine. Hvis du registrerer maskinen hos Vestfrost får du en udvidet 10 års garanti på selve motoren. Lydniveauet under vask ligger på 58 dB og centrifugeringen ligger på 78 dB og har desuden 1400 omdrejninger per minut. Restfugtigheden i tøjet ligger på 53% og med en lav restfugtighed skal tøjet hænge kortere tid til tørre eller have kortere tid i tørretumbleren.

Vaskemaskinen fås med timer-funktion, så du dermed kan styre hvornår maskinen både skal starte og stoppe. Funktionen giver dig dermed mere frihed og samtidig mindsker den tiden på dit vasketøj. Det hurtigste program er på kun 12 minutter og dermed får du hurtigt en genopfriskning på dit tøj.

Vaskemaskinen er 84,5 cm høj, 59,7 cm bred og har en dybde på 58,2 cm. Dermed passer maskinen ind i de fleste familiers hjem.

Funktioner

Maskinen har sparet en del på funktionerne og dette kan derfor også mærkes på den meget lave pris. Tromlerensningsprogrammet er dog en funktion som findes i maskinen og sikrer dig en ren og pæn tromle. Derudover findes også Twinjet-teknologien som er to dyser som sprøjter vandet ud over tøjet i toppen af tromlen. Denne teknologi sikrer dig samtidig en besparelse på både vand og el, da både vand og vaskemiddel tilføres samtidig.

Vaskemaskinen har 22 pletfjerningsprogrammer så du burde være dækket ind hvis uheldet er ude på et stykke tøj.

Anmeldelser

Købere af dette produkt er meget glade for designet da vaskemaskinen helt klart skiller sig ud fra de andre på markedet. Derudover er de enkle funktioner i maskinen overskuelige og lette at bruge.

En køber skriver bl.a.: “En dejlig stor maskine med stor vaskekapacitet. Funktioner er der mange af, men også nogle gode forud programmerede funktioner. Og så kan man programmere 2 hurtigvalg med lige den sammensætning af temperatur, type, omdrejninger ved centrifugering, ekstra skylning (Allergifunktion) osv. Det er rigtig lækkert. Tilslutning kunne ikke være nemmere – 220v stik – lige i den almindelige kontakt. Den er utrolig lydløs – meget mere end den gamle vi havde. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med vores nye vaskemaskine. Kan absolut anbefales.

 

Whirlpool FSCR 80416

6th Sense Technology – skånsom vask
Dosing Aid sikre helt korrekt dosering
Toppen af energiklasse med A+++
10 års garanti på indbygget motor

 

Om produktet

Med denne design sikre vaskemaskine fra whirlpool sikrer du dig både en energivenlig og støjsvag vaskemaskine. Energimærket er A+++ og gør dermed maskinen til en af markedets mest energivenlige. Samtidig får du en vaskemaskine hvor støjniveuaet under vask ligger på kun 53 dB og under centrifugering på 76 dB. Centrifugeringsevnen ligger på 1400 omdrejninger pr. Minut. Det årlige energiforbrug ligger på 137 kWh og det årlige vandforbrug ligger på 9900 liter, dermed sikrer du dig også en god besparelse på både el- og vandregning.    

Motoren i vaskemaskinen er kulfri og dette sikrer dig både en forlænget levetid og samtidig en støjsvag maskine. Vaskekapacitet ligger på 8kg og passer derfor godt til en familie på 3-4 personer. Restfugtigheden ligger på 53% efter en endt vask og gør dermed at tøjet enten skal hænge kortere tid på tørresnoren eller have kortere tid i tørretumbleren. Derudover findes et hurtig program på kun 30 minutter som nemt og hurtigt genopfrisker dit tøj.

Vaskemaskinen måler 85 cm i højden, 59,5 cm i bredden og 61 cm i dybden og kan derfor passer ind i det fleste familiers hjem.

Funktioner

Med et køb af denne vaskemaskine følger en række lækre funktioner med. Du finder blandt andet 6TH SENSE Technology, som tilpasser sig efter hvor fyldt maskinen er og hvilken slags tøj der bliver vasket. Dermed fås en mere skånsom vask. Derudover findes FreshCare som sikrer dig en frisk duft af vasketøjet og som samtidig lade tromlen køre videre i intervaller således at tøjet altid vil komme friskt og mindre krøllet ud efter en endt vask.

Dosing Aid sikrer dig den helt rigtige dosering af vaskemiddel og hjælper dig til dette ved hver eneste vask. Colour15 Keeps colors bright for longer, er det ideeller program for skånsomt tøj. Tøjet bliver ved 15behandlet på samme måde som ved 40 men med mere skånsom håndtering. HotFinish afslutter vasken med en 40 skylning af tøjet og blødgør dermed tøjets fibre.
Endelig findes en 10 års garanti på motoren og dermed sikrer du dig en høj kvalitet.

Anmeldelser

Købere af netop denne vaskemaskine er tilfredse med diverse funktioner og samtidig at maskinen er meget støjsvag.
En kunder skriver bl.a.: “Kort sagt, den mest hurtige og brugervenlig vaskemaskine nogensinde. Lever op til forventningerne i en travl børnefamile

Vaskemaskine med stor tromle til stor familie?

I denne kategori har vi samlet nogle af de helt store vaskemaskiner, som der er at finde på det danske markedet. Her har du vaskemaskiner helt op i vaskekapaciteten 8-12 kg. Er du en stor husstand med en stor familie, som bruger meget tøj i løbet af dagen, så kan det på det kraftigste anbefales at købe en vaskemaskine med stor tromle. En stor vaskemaskine kan typisk indeholde et par dages tøjforbrug, hvis man er en familie på 4-6 personer.

 

Køb af en stor vaskemaskine?

En vaskemaskine med stop kapacitet kan være at foretrække, når man er mange i familien. På den måde kan der gå længere tid mellem hver vask. På denne side kan du finde forskellige størrelser på vaskemaskiner, heriblandt vaskemaskine 8 kg, vaskemaskine 10 kg og vaskemaskine 12 kg. Hvad valget falder på, bør afhænge af hvor stor husstanden er, samt hvilke behov I har som familie i forhold til funktioner. Eksempelvis, findes der nogle vaskemaskiner med automatisk dosering, og andre vaskemaskiner med “AddWash”, som er en lille låge i selve døren, så du kan tilføje tøj til vasken mens den er i gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.