Gns. guide rating: 5

Bedste solsenge

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Toronto dækstol
Sortolieret
Klik
2. William solseng
Inkl. hynde
Klik
3. Felix solseng
Inkl. hynde
Klik
4. Constantin solseng
Inkl. hynde
Klik

Læs mere om de mest populære solsenge

Selvom en solseng er forholdsvis simpelt, så kan der være stor forskel på hver enkelt model. Læs mere om de populære modeller nedenfor.

 

Toronto solseng – sortolieret

Tre positions muligheder
Sortolieret FSC-certificeret akacietræ
Integreret fodskammel
Højt og behageligt ryglæn

 

Om produktet

Når denne dækstol bliver stillet frem i haven eller terassen vil afslapning i haven ingen ende tage. Dækstolen har en integreret fodskammel og tre positioner og dermed kan du både sidde og ligge mens du nyder sommerens sol. Dækstolen er lavet af FSC-certificeret akacietræ og er sortolieret. Ryglænet er højt og når dækstolen klappes sammen, fylder den ikke særlig meget og kan derfor nemt pakkes væk i skuret vinteren over. Med hensyn til vedligeholdelse skal alle træhavemøbler behandles og dækstolen er ingen undtagelse. 

Anmeldelser

Købere af denne dækstol er både glade for designet og også de tre positions muligheder. På shopping.coop.dk har dækstolen fået en score på 4,4 ud af 5 baseret på 31+ anmeldelser. En køber skriver: “Smuk og behagelig, især med den senere tilkøbte hynde.”

 

William solseng inkl. hynde

Lækkert design
Polyratten – ingen vedligeholdelse
Medfølgende hylde
Nem at flytte rundt

 

Om produktet

Materialet polyrattan kræver næsten ingen vedligeholdelse og samtidig er designet af denne lækre solseng moderne. Med denne solseng kan du ligge helt fladt men samtidig rette ryggen op så du kan sidde i den med strakte ben. Solsengen har fire positions muligheder og kommer med en inkluderet hynde som er 5 cm tyk. Hynde gør livet i solens stråler blødt og behageligt i alle positioner. Ved vedligeholdelse kan polyrattan nemt rengøres med en fugtig klud og lidt sæbevand efter behov og herefter er den så god som ny.

Anmeldelser

Købere af solsengen er generelt tilfredse med købet og roser samtidig den bløde og behagelig hynde. På den danske hjemmeside shopping.coop.dk har solsengen fået en score på 4.6 ud af 5 baseret på 16+ anmeldelser. En køber skriver blandt andet: “Jeg købte 2 stk solsenge for en måned siden og de virker upåklageligt. Er pæne, nemme at holde og bruge og passer til resten af havemøblerne”.

 

Felix solseng inkl. hylde

FSC-certificeret akacietræ
Lavet til solbadning
Medfølgende hylde
Foldes nemt sammen

 

Om produktet

Solsengen Felix kommer med en medfølge hynde af polyester og er fremstillet i FSC-certificeret akacietræ som kommer fra bæredygtigt drevne skove. Solsengen kan foldes sammen og fylder ikke særlig meget når den skal stilles væk i løbet af vinteren. Solsengen er lavet til ren solbadning da man kun kan ligge ned på den. Man kan dog sagtens sidde behageligt midt på solsengen. Med hensyn til vedligeholdelse kræver alle træhavemøbler en form for vedligeholdelse med enten olie eller maling.  

Anmeldelser

Købere af denne solseng synes man ligger behageligt på hynden men formen af solsengen skal man lige tage højde for i forhold til sin ryg. På danske hjemmeside shooping.coop.dk har solsengen fået en score på 4,1 ud af 5 baseret på 30+ anmeldelser. En køber skriver: “gode timer på terrassen med gode bøger og et lille køligt glas i den dejlige danske sommer”

 

Constantin solseng inkl hynde

Fremstillet i polyratten
Alle positioner er mulige
Stor og blød hynde medfølger
Højt ryglæn til familiens højeste

Om produktet

Super lækker solseng i materialet polyrattan. Med denne luksuriøse solseng kan du roligt regne med at solbadning i haven eller på terrassen bliver mere behageligt. Med købet af solsengen medfølger nemlig en dejlig blød 10 cm tyk hynde i polyester. Ryglænet kan indstilles til en hvilken som helst position du ønsker. Når du skal læse en bog kan du indstille den til omkring 90 grader og kan desuden hvilke armene på armlænene. Hvis du mere er til solbadning kan du også nemt indstille sengen til at være helt vandret. Materialet er som sagt polyrattan og behøver ikke den store vedligeholdelse. Efter en regnbyge kan du, efter behov, tørre solsengen af med en fugtig klud og lidt sæbevand og herefter kan du igen ligge hynden og nyde solen.

Anmeldelser

Købere af denne moderne solseng er glade for den tykke lækre hynde og samtidig at alle positioner er mulige. Materialet er vejrbestandigt og hermed spares tid på vedligeholdelse. På shopping.coop.dk har solsengen baseret på 8+ anmeldelser fået en score på 4,1 ud af 5. En køber skriver: “Vi nyder at sidde i hver vores solseng på terrassen”.

En solseng til de varme dag

Solsenge er til dig som elsker at tage en slapper i enten haven eller på terrassen. Med en solseng kan du nemt få tiden i løbet af sommeren til at gå med dejlig solbadning eller bare slappe af, mens du nyder en god bog. Når du skal købe en solseng, er det vigtigt at du vælger en solseng som har de positions muligheder du forventer at benytte dig af. Derudover er materialet af din solseng også noget man bør tænke på. Med en træ solseng skal du forvente af solsengen skal have en del vedligeholdelse. Det kan både bestå af maling eller olie. Derudover kan du med polyrattan næsten få en solseng som er vedligeholdelsesfri. Det eneste som materialet polyrattan behøver, er en våd klud efter en regnskylle eller efter de har stået ude vinteren over. Derfor er det vigtigt du vælger en solseng med omhu og tænker over hvor meget tid du vil bruge på den og til hvilket formål.

En tanke om “Solseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.