Bedste smalle opvaskemaskiner i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Siemens
SR456S00TS
Klik
2. Electrolux
ESF4661ROX
Klik
3. Siemens
SR435W01MS
Klik
4. Blomberg
GVS28020
Klik

Læs mere om de mest bedste smalle opvaskemaskiner i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt smal opvaskemaskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de mest populære smalle opvaskemaskiner på markedet.

 

Siemens SR456S00TS

Kapacitet på 10 kuverter
Tilhører energiklasse A+++
Fleksibel indretning
Tørreevne A med Zeolith tørring

 

 

Om produktet

En smart og smal Siemens opvaskemaskine, der lever op til de høje krav for hvad en moderne opvaskemaskine skal kunne klare. Modellen passer godt til den gennemsnitlige familie, med en kapacitet på 10 kuverter. Denne Siemens opvaskemaskine er i energiklasse A+++, som gør at du spare penge på elregningen, set med det lange perspektiv. Denne model skal installeres under en bordplade da den leveres uden topplade.

Denne model har en række gode fordele, som du vil kunne gøre brug af som køber af denne smalle Siemens SR456S00TS opvaskemaskine. Modellen har Zeolith-tørring, som gør at tørring af alle tingene i opvaskemaskinen ekstra effektivt. Zeolith er et naturligt mineral, som kan absorbere fugt særlig effektivt. Dette resulterer i tørreevne A, som er det bedst mulige.

Den øverste kurv er forsynet med tre sammenklappelige, delelige niveauer og to sammenklappelige tallerkenholdere, og den nederste kurv har fire sammenklappelige tallerkenholdere. Dette giver stor fleksibilitet, når kurvene skal fyldes. I den nederste kurv, er det muligt at placere to rækker glas. Og den øverste kurv har en tre-trins højdejustering.

Denne model har et lydniveau på 44 dB, 6 forskellige programmer og en timerfunktion, som kan være ganske anvendelig. Denne smalle opvaskemaskine har en højde på 81,5 cm, bredde på 44,8 cm og en dybde på 57,3 cm. Se flere oplysninger på Siemens’ egen hjemmeside [nyt vindue] her.

 

Electrolux ESF4661ROX

Kapacitet på 9 kuverter
Tilhører energiklasse A+++
MyFavorite knap til favoritprogram
AutoOff funktion

 

 

Om produktet

Her er der tale om en smal underbygningsopvaskemaskine fra Electrolux. Denne opvaskemaskine kan rumme 9 antal kuverter og passer derfor til en husstand på 1-3 personer. Smalle opvaskemaskiner er typisk anvendt i lejligheder hvor pladsen er træng. Eller steder hvor køkkenet begrænser mulighederne for at have en stor opvaskemaskine.

Fås også i hvid: Electrolux ESF4661ROW

Denne smarte og smalle Electrolux ESF4661ROX opvaskemaskine ligger i A++ energiklasse, hvilket er det næst bedste. Du skal derfor ikke være bekymret om en tårnhøj energiregning – så skyldes det hvert fald ikke din opvaskemaskine.

Denne Electrolux opvaskemaskine har en række fordele, som du kan drage nytte af hvis du køber modellen. Først og fremmest har den smart AirDry-teknologi. Dette betyder at modellen benytter naturlig lufttøring når den er færdig med at kører. Den åbner lugen med omkring 10 centimeter til slut i det kørte program. Hvornår den præcis åbner, afhænger af det valgte program. Dermed har du en naturlig måde til at få bedst mulig tørring af din service. Det sparer samtidig på strømmen.

Med denne model har du også mulighed for at bruge MyFavorite. MyFavorite er en dedikeret knap på opvaskemaskinen, som med et enkelt tryk, starter dit yndlingsprogram. Du skal dermed kun trykke på én knap, og så starter det program som du anvender mest.

Denne Electrolux ESF4661ROX, som er en smal opvaskemaskine til underbygning, har AutoOff. AutoOff betyder at den automatisk slukker for strømmen når den er færdig med at vaske op. Dermed reducerer den unødig spild af strøm.

Derudover har modellen en smart spulearm, som spreder vandet. Dette giver en bedre rengøringsevne. Derudover er der en række funktioner og programmer som du kan bruge. Dette er blandt andet AutoFlex program, Intensiv 70 grader, Kvik+ 60 grader med mere.

Denne Electrolux opvaskemaskine har et lydniveau på 44 dB(A), et vandforbrug på 9,9 liter på driftsgang og mulighed for udskudt start.

 

Siemens SR435W01MS

 

Om produktet

Denne smalle Siemens underbygningsopvaskemaskine er tilpasset den mindre familie, som ønsker en effektiv og moderne opvaskemaskine. En opvaskemaskine som ikke fylder for meget, men samtidig kan stå for den daglige rengøring af service.

Denne model har en kapacitet på 10 kuverter, som gør at 2-3 personer sagtens kan deles. Denne smalle Siemens opvaskemaskine har et energimærke A++, som er blandt det bedste inden for energiforbrug. Søger du en model som ikke har dårlig indflydelse på din elregning, så er denne Siemens opvaskemaskine et godt valg.

Der er 5 programmer til denne model, nemlig Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Øko 50 °C, Ekstra stille 50 °C og Forskyl. Derudover findes der 3 tillægsprogrammer. varioSpeed Plus, intensiveZone og hygiejnePlus. Derudover findes et specialprogram, som fjerner fedt og kalkaflejringer i opvaskemaskinen.

Det indvendige i denne opvaskemaskine er yderst fleksibelt, herunder en smart topskuffe og kurvesystem samt bestikbakke øvest. Derudover er der en doseringsassistent, som automatisk tilpasser mængden af opvaskemiddel. Siemens SR435W01MS har et lydniveau på 46 dB, har mulighed for udskudt start og en tørreevne A. Opvaskemaskinen har en højde på 81,5-87,5 cm, en bredde på 44,8 cm og en dybde på 57,3 cm.

 

Blomberg GVS28020

 

Om produktet

Her har vi en smal integrerbar opvaskemaskine fra Blomberg. Denne opvaskemaskine skal integeres ind i dit nuværende køkken, og der medfølger derfor ikke et frontpanel. Der skal selv monteret køkkenlåge. Denne smalle opvaskemaskine GVS28020 fra Blomberg kan rumme 10 kuverter og kan derfor godt passe til en lille familie.

En model som denne smalle integrerbare opvaskemaskine, købes typisk i forbindelse med nye køkkener eller renoveringer i mindre lejligheder. En smal opvaskemaskine passer perfekt i lejligheder, hvor pladsen er begrænset.

Denne model har energimærke A++, som er den næstbedste energiklasse. Med en energiklasse A++ er du sikker på, at opvaskemaskinen er god inden for energi- og vandforbrug. Dermed stikker din regning ikke helt af, hvis du køber denne smarte smalle opvaskemaskine.

Denne model har 46 dB i lydniveau, hvilket er meget gennemsnitligt. Du slipper derfor for meget generende støj, mens opvaskemaskinen er i gang. Derudover har den udskudt start, hvis du vil udskyde opvaskeprogrammet til senere på dagen.

Der er i alt 8 programmer til rådighed med denne Blomberg opvaskemaskine, som blandt andet inkluderer et ECO program, et auto program og et glad program.

Denne model har en højde fra 81,8-91,8 centimeter, en bredde på 44,8 centimeter og en dybde på 55 centimeter.

Generelt om smalle opvaskemaskiner

Mange køkkener er fra start indrettet således, at en opvaskemaskine skal stå inde under en bordplade. En smal opvaskemaskine er tilegnet et køkken hvor pladsen er træng, og laves både som underbygnignsopvaskemaskiner og integrerbar opvaskemaskiner. Hav for øje hvilken type det er, inden du køber en smal opvaskemaskine.

Kacacitet og indretning på en smal opvaskemaskine

Når man skal finde den helt rette opvaskemaskine er det vigtigt at holde sig nogle forskellige ting for øje. Man kan først og fremmest gøre sig tanker om, hvor stor man ønsker ens opvaskemaskine skal være. Der findes nemlig opvaskemaskiner til forskellige størrelser af familier. Hvis man er en familie på 4 eller flere er det en god idé med en stor opvaskemaskine, da man derved har sikret sig en maskine med stor kapacitet. Er man en mindre familie, enlig, et par eller har man måske bare ikke plads til en bred opvaskemaskine i sit køkken, så kan man måske nøjes med en smal opvaskemaskineHvis ikke, så tage et kig på de traditionelle underbygningsopvaskemaskiner, som er de klart mest udbredte.

Det er en god ting at holde sig for øje, om det er muligt at ændre på indretningen af opvaskemaskinen, sådan at det er muligt at tilpasse det service man skal have vasket op. Skal man f.eks. have et ildfastfad er det rart at kunne ligge nogle holdere ned, og omvendt, hvis man skal vaske vinglas, så er det en god ting, at opvaskemaskinen er udstyret med glasholdere, så glassene ikke går i stykker. Siemens [nyt vindue] har lavet en række opvaskemaskiner, som er meget fleksibel i sin indretning, til stor glæde for forbrugerne.

Hold øje med energiklasse og tørringsevne

Derudover er det vigtigt at tænke over, hvor energivenlig opvaskemaskinen er. Der findes forskellige energiklasser, hvor A+++ er den bedste. Energiklassen på opvaskemaskinen fortæller noget om, hvor miljø- og energivenlig den er. Ved at vælge en opvaskemaskine med høj energiklasse tager man både hensyn til miljøet og sin families elregning. En anden ting man kan tænke over er opvaskemaskinens tørreevne. Det er mest praktisk at når man har kørt en opvask, så er servicet også tørt og klar til at komme hen på sin rette plads, når vasken er færdig. Den bedste tørreklasse er tørreklasse A, og der er mange opvaskemaskiner som tilhører denne klasse. Det er ikke et sted man vil nøjes. Bosch [nyt vindue] er en producent som har flere opvaskemaskiner med høj energiklasse.

Lydniveau og funktioner

Det er en god idé at tænke over opvaskemaskinens lydniveau. Har man et køkken-alrum eller opholder man sig meget i køkkenet og er det til tider nødvendigt at være i køkkenet imens opvaskemaskinen vasker, er det en god ting at lede efter en opvaskemaskine som er støjsvag. Det skal gerne være på 40-45 dB.

Det er væsentligt hvilke funktioner og programmer ens opvaskemaskine har. Mange opvaskemaskiner har dels såkaldte hovedprogrammer og dertil tillægsvalg, som blandt andet kan være udskudt start, variospeed eller andet. Derudover kan man som forbruger overveje, hvilket service man bruger særligt meget af, og om man ved et køb af en opvaskemaskine med skånsomme programmer kunne slippe for at vaske sarte vinglas op i hånden, hvis man vidste, at maskinen havde et glasprogram.

Som med så meget andet teknologi er det nu også muligt at styre en opvaskemaskine via WIFI og nogle udbyder en app så man kan styre sin opvaskemaskine fra sin mobil eller tablet. Man behøver derfor slet ikke at være hjemme for at sætte sin opvaskemaskine over. Man kan styre det hvor end man er, når opvaskemaskinen er tilkoblet WI-FI.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.