Bedste Skægtrimmere i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Philips
BT5200
Klik
2. Philips
BT5205
Klik
3. Philips
BT9297
Klik
4. Philips
QP6520
Klik

Læs mere om de bedste skægtrimmere i test

Er du i tvivl om dit blodtryk er for højt, så vil det være en rigtig god ide, at tage dit blodtryk. Rent faktisk anbefales det at man jævnligt tager det for at holde øje med, at alt er som det skal være. Læs derfor om nedenstående produkter, så du ved præcis hvad du køber ind i.

 

Philips BT5200 skægtrimmer

★★★★★ hos Wupti og Whiteaway
Arbejdstid på op til 60 min.
Virker til både langt hår og skæg
17 forskellige længdeindstillinger

Mange smarte funktioner

Er du klar til at investere i en af de mest populære skægtrimmere på markedet, så skal du overveje denne model fra Philips. Skægtrimmeren er designet til at levere det bedste resultat som overhovedet muligt. Dette betyder eksempelvis at trimmeren løfter håret op til bladets niveau for, at opnå det mest jævne resultat. Udover at hårene bliver løftet til den bedste klippevinkel, så er selve bladene dobbeltskærpede hvilket er garanti for en endnu hurtigere trimning.

Når det kommer til at skulle anvende denne skægtrimmere, så er den meget fleksibel forstået på den måde, at den har hele 17 integrede længdeindstillinger at vælge imellem. Med de mange forskellige længeindstillinger, burde der være rig mulighed for at du kan finde en, når det perfekte skæg skal anrettes. De mange længeindstillinger gør dog også at trimmeren kan bruges til meget andet end kun skægget. Philips BT5200 har en arbejdstid på 60 minutter, hvilket burde være rigeligt med tid til det perfekte look. Når den skal oplades igen, kan en fuld opladning klares på blot en enkelt time.

 

Philips BT5205 skægtrimmer

★★★★★ hos Wupti og Whiteaway
Arbejdstid på op til 70 min.
Virker til både langt hår og skæg
17 forskellige længdeindstillinger

GOD KVAlitet og lang aktionstid

Her er endnu en utrolig populær skægtrimmer fra Philips. Skægtrimmeren byder på mange af de samme funktioner som BT5200 men er forbedret på nogle punkter bl.a. en lidt længere arbejdstid. Skægtrimmeren har 17 integrede længdeindstillinger, hvilket betyder at du altid kan finde den rette længe til din trimning. Niveauerne spænder sig mellem 0,4-7 mm. med 0,2 mm. præcision. Skægtrimmeren er altså meget præcis, så hvis du bare kan holde en rolig hånd, så er der garanti for et flot skæg med maskinen.

Når skægtrimmeren er brugt, så kan den vaskes. At den kan tåle vand gør rengøringen meget nemmere, da det blot er at skylle den og herefter tørre den af. Hvis du ikke er typen som altid sætter skægtrimmeren til opladning, når du er færdig med den, så får du glæde at batteriindikatoren med lys i. Denne vil vise niveauet af batteri på maskinen, og også give dig besked, når det er tid til at den skal lades op igen. Driftstiden som er på hele 70 minutter kan hurtigt blive brugt, hvis du ofte trimmer dit skæg. Heldigvis for dette, så kan trimmeren lades fuldt op på blot 1 enkelt time.

 

 

Philips BT9297 skægtrimmer

Benytter sig af laserstyring
Arbejdstid på op til 80 min.
Virker til både langt hår og skæg
100% vandtæt

GOD KVAlitet og lang aktionstid

Denne skægtrimmer er en af topmodeller fra philips når det kommer til skægtrimmere. Skægtrimmeren er verdens første laserstyrede skægtrimmer, hvilket er noget af titel at have. Laserstyring fungerer på den måde at man blot følger den røde lyslinje og dermed kan man opnå et mere skarpt og symmetrisk skæg på hver side. Se evt. i videoen nedenfor hvordan det i praksis fungerer.

Skægtrimmeren er derudover udstyret med dobbeltskærpede metalknive i rustfrit stål, som er ekstra stærke og holdbare. De er designet til at holde meget lange og de kan uden problemer skære igennem, selv det tykkeste hår du måtte have. Du kan bruge skægtrimmeren i helt op til 80 minutter, inden den skal oplades igen. Når der er brug for mere strøm kan du oplade den fuldt igen på blot 60 minutter. Hvis behovet for akut strømmangel opstår, så har du altid muligheden for at tilslutte skægtrimmeren direkte til stikkontakten, da den fungerer ledningsfrit såvel som med ledning.

 

 

 

Philips QP6520 skægtrimmer

Reddot Design Award vinder
Arbejdstid på op til 90 min.
14 forskellige længeindstillinger
Utrolig manøvredygtig – kun 0,22 kg.

revolutionerede multiværktøj

Denne revolutionerede skægtrimmer fra Philips, kan både trimme og style dit skæg prcis som du ønsker det. Med trimmeren slipper du for at skulle anvende forskellige værktøjer og gå igennem flere forskellige trin – modellen kan nemlig klare det hele. Skægtrimmeren er udstyret med Philips’ nyeste teknologi som er kaldet OneBlade. Teknologien betyder bl.a. at skærebladende indeni bevæger sig utrolig hurtigt, omkring 200 omdrejninger pr. sekund.

Med til skægtrimmeren følger der også en justerbar trimmekam som har 14 forskellige længeindstillinger. Det gør at du kan prøve at eksperimentere med forskellige skægstile, for at opnå det bedst mulige resultat.

 

Gode råd inden køb af skægtrimmer

Før du skal købe en skægtrimmer, så er der forskellige ting som du skal overveje. Der finde nemlig mange forskellige typer trimmere på markedet. Nogle er udelukkende lavet til skæg, imens andre også kan bruges til håret. Du kan få med ledninger, uden ledninger og derudover så er det en masse tilbehør som altid kan købes med. Hvordan vælger du? Et god råd er at overveje disse punkter inden køb.

Anvendelighed

Før du køber en skægtrimmer, så spørg dig selv, hvordan du har tænkt dig at bruge trimmeren? Er det udelukkende til dit skæg, eller skal det også bruges til hår på andre steder af kroppen? Multibrug-skægtrimmere har for det meste større mulighed for at indstille længden, nogle skægtrimmere kan indstilles helt op til 20 forskellige længer, hvor der er andre som kun har 5.

Trådløs eller ikke?

Der er fordele ved både trådløse skægtrimmere og ledningsskægtrimmere. Trådløse skægtrimmere giver en større fleksibilitet ned trimmere med ledning, fordi du kan bruge den hvor som helst det skulle være. De fleste trådløse skægtrimmere giver en arbejdstid på omkring en time på en enkelt opladning. Skægtrimmere med ledning giver generelt lidt mere kraft, og du skal ikke tænke over om hvornår den løber tør for strøm.

Hvis du vælger en trådløs skægtrimmer, så er det vigtigt at du ved hvor lang tid batteriet kan holde, før det skal opaldes igen. Med en skægtrimmer som har ledning, så er det vigtigt at kende længden på ledningen, så du er sikker på at du får den rette manøvredygtighed som du har brug for. Nogle trådløse skægtrimmere leveres med en fast ladestation, disse er smarte, da du så altid er sikret en skægtrimmere med fuld kraft når den skal bruges.

Tilbehøret

Mange trimmere er udstyret med en masse tilbehør, som kan bruges for at opnå forskellige længer og stilarter. Et eksempel på dette er eksempelvis et goatee skæg, som kan opnås ved et bestemt trimmetilbehør som kan sættes på maskinen. Hvis du derfor ønsker noget bestemt, så vær sikker på at der medfølger det tilbehør som du skal bruge.

Længden på dit skæg

Længden på dit skæg, er det medium, kort eller stubbe? Dette er en utrolig vigtig faktor når du skal vælge den bedste skægtrimmer for dig. Sørg for at den skægtrimmer som du vælger og mulighed for at indstille længden, så den passer til det look du gerne vil have. Vær også opmærksom på at der er nogle skægtrimmere som er bedst til helt kort hår, og andre til langt hår.

Våd og tør brug

Mange af de bedste skægtrimmere er gode til at trimme både i våde og tørre forhold. At en skægtrimmer er god til våd brug betyder at du eksempelvis kan bruge den i brusebadet med barberingsgele, lotion eller skum. Vandtætte trimmere er som oftest også meget lettere at rengøre, da du blot kan skylle dem direkte under hanen. Det er helt klart anbefalet at du finder en slægtrimmer som er vandtæt, da du vil få mest glæde af denne på længere sigt.

Komfort

Hvis du er typen som ofte er ude og rejse, så skal du også overveje hvor “rejsevenlig” skægtrimmeren er. Er trimmeren let og kompakt, når den skal ned i toilettasken? Det er meget forskelligt fra skægtrimmer til skægtrimmer hvor meget de vejer, vær derfor opmærksom på at finde en som er kompakt og ikke vejer særlig meget, hvis du ved at den skal med dig rundt mange forskellige steder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.